Mäklare Martin Sadowski

Martin Sadowski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kometgatan 29, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Kometgatan 29, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Kometgatan 29, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Kometgatan 29

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 750 000 kr
93 m²
5 rum
4 391 kr/mån
29 570 kr/m²

Välkommen till detta attraktiva radhus i Ödåkra! Här bjuds bland annat på en bra avgift, öppen planlösning, moderna och påstkostade materialval, gedigen stomme i sten, kvalitativa vitvaror samt trädgård med sol större delen av dagen. De ljusa materialvalen samt de generösa glaspartierna ger en ljus och härlig känsla som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sädesvägen 78, Lerberget, Höganäs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Sädesvägen 78, Lerberget, Höganäs kommun, bild 2
Sädesvägen 78, Lerberget, Höganäs kommun, bild 3

Sädesvägen 78

Villa
Lerberget, Höganäs kommun
3 950 000 kr
142 m²
5 rum
642 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla, uppförd år 1977 och belägen i eftertraktade Östra Lerberget. Med en rymlig boyta på 142 kvadratmeter fördelat över två våningsplan, erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam miljö för hela familjen. På bottenvåningen välkomnas ni av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är modernt utrustat med alla bekvämligheter och har gott om förvaringsutrymme. Bänkskivan av granit tillför köket det där lilla extra då den både är stilren och praktisk. Maskinparken består av hel kyl och frys, spis samt diskmaskin. Dörren bakom köket leder oss till tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare (-21) samt överskåp och bra med bänkyta. Det rymliga vardagsrummet utgör hjärtat i detta hem och erbjuder en inbjudande atmosfär för både avkoppling och sociala samvaron. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig känsla i rummet samtidigt som det ger en trevlig kontakt med trädgården utanför. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och samhörighet, vilket gör det perfekt för familjetid och umgänge med vänner. Under kalla vinterkvällar skapar braskaminen (-08) en mysig atmosfär och bidrar till en extra dimension av komfort och värme. Här kan man samlas kring elden för att njuta av en god bok eller en trevlig pratstund. Från vardagsrummet leder dubbeldörrarna oss ut till den stora och välskötta trädgården som är en av områdets största. (tvättvindan ingår ej) På samma våningsplan finner du även ett smakfullt renoverat badrum från år 2016 med dusch, vask med kommod samt wc. På övre plan väntar tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Ett av sovrummen kan även lämpa sig som kontor eller hobbyrum efter behov. Badrummet på övervåningen har genomgått en stilren renovering år 2018 och erbjuder moderna bekvämligheter samt bubbelbadkar. Denna villa erbjuder en harmonisk och välkomnande atmosfär, där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. Med sin utmärkta placering nära till skolor, service och natur, är detta en perfekt plats att kalla hemma.

  • Premium
Svanebäcksvägen 9, Viken, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår
Svanebäcksvägen 9, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 9, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 9

Villa
Viken, Höganäs kommun
6 650 000 kr
171 + 102 m²
4 rum
1 135 m² tomt

Välkomna till fantastiska Viken och denna villa belägen på en rejäl tomt med badrocksavstånd till svalkande dopp. Bostadens exteriör är mäktig med sin välskötta trädgård och fina utomhusmiljö som skapar den perfekta inramningen för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus och skapa minnen med familj och vänner. Den ljusa interiören ger en inbjudande atmosfär. Här har man verkligen lagt vikt vid detaljerna, både i köket och badrummen. Köket är särskilt imponerande med sin stil och funktionalitet och skapar en naturlig samlingspunkt i hemmet. Det öppna konceptet mellan de sociala ytorna ger en känsla av rymd och ger en smidig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. Du har direkt tillgång till trädgården och uteplatsen, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar eller arrangera trevliga grillkvällar. Med tre sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för en stor familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete eller hobbyer. Här finns möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov och önskemål. Detta är en perfekt kombination av bekvämlighet, skönhet och utrymme i en harmonisk miljö. Här kan du verkligen skapa ditt drömhem och njuta av allt det har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Handelsmansgatan 1D, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 1D

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 503 kr/mån
19 135 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna underbara tvåa belägen på Eneborg, komplett med ett renoverat kök från 2017 och i övrigt väldigt fint skick. Denna lägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil, perfekt för par eller för dig som söker ett boende till bra månadskostnad. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 4