Mäklare Adam Persson

Adam Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsvägen 3B, Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Skogsvägen 3B, Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Skogsvägen 3B, Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Skogsvägen 3B

Lägenhet
Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 562 kr/mån
22 115 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med bra läge i mysiga Parkstaden, endast en kort promenad från centrum. Lägenheten ligger på första våningen och kvadratmetrarna fördelar sig på hall, kök med matplats, ett sovrum, badrum och ett vardagsrum med utgång till balkong. Välkomna att boka in er på en personlig visning.

  • Premium
  • Balkong
Västra Boulevarden 29, Centrum, Kristianstads kommun
  • Sön 28 apr
Västra Boulevarden 29, Centrum, Kristianstads kommun, bild 2
Västra Boulevarden 29, Centrum, Kristianstads kommun, bild 3

Västra Boulevarden 29

Lägenhet
Centrum, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
925 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
2 815 kr/mån
23 125 kr/m²

Denna centralt belägna bostadsrätt erbjuder en härlig utsikt över takåsarna och innergården. Med sin höga position påverkas du inte av stadens brus och kan istället njuta av den vackra omgivningen. Här erbjuds en rymlig hall med gott om garderober, helkaklat badrum från 2013, ett mysigt kök med matplats för 2-3 personer, samt ett rum med plats för soffa och dubbelsäng. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom har du nära till kommunikationer, vilket underlättar din vardag och ger dig möjlighet att enkelt ta dig runt i staden. Hissen tar dig bekvämt upp till våningarna och du behöver inte oroa dig för trappor. Innergården är välskött och erbjuder en trevlig plats att koppla av på. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som söker en centralt belägen lägenhet med en vacker utsikt och bekvämligheter som underlättar din vardag. Välkommen till Västra Boulevarden i Kristianstad! Boka visning på 076-0326100

  • Premium
  • Hiss
Näsbychaussén 17B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Näsbychaussén 17B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 17B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 17B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
2 593 kr/mån
13 026 kr/m²

På Gamla Näsby ligger denna trevliga och välplanerade 1:a med närhet till både centrum, högskola och grönområden. Lägenheten ligger på tredje våningen i Brf Boken och erbjuder hall, badrum, kök och kombinerat vardagsrum och sovrum med balkong som ger ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt över närliggande grönska och grannskapet. Denna lägenhet passar utmärkt som övernattningslägenhet eller studentboende med låg hyra och smart planlösning. Välkommen att boka en personlig visning!

  • Premium
Näsbychaussén 21A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 21A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 449 kr/mån
13 365 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna nyrenoverade lägenheten i omtyckte Brf Boken. Här har man närhet till matbutiker, Kristianstads centrum, högskolan, badriket och promenadstråk. Lägenheten ligger belägrad på tredje våningen och erbjuder hall, kök, vardagsrum, badrum, sovrum och balkong. Lägenheten har genomgått en heltäckande renovering 2022 med smakfulla färgval och material där allt har bytts ut och moderniserats. Detta är ett perfekt boende för dig som söker något nytt och fräscht med ett centralt läge och bra bussförbindelser. Varmt välkommen att boka en personlig visning!

  • Balkong
Näsbychaussén 52B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 52B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
595 000 kr
74 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 086 kr/mån
8 041 kr/m²

PRISSÄNKT!!! På Gamla Näsby ligger denna trevliga 3,5a med närhet till Kristianstads centrum, matbutiker och högskolan. Lägenheten ligger på tredje våningen i Brf Solgården och erbjuder hall, badrum, kök, vardagsrum med fransk balkong, två sovrum och matplats. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora nyinstallerade takfönsterna och ligger beläget precis vid en park med lekplats samt bussförbindelser finns utanför lägenhetshuset. Välkommen att boka personlig visning!

  • Balkong

Visar alla 5