Mäklare Gustav Westergren

Gustav Westergren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bräckavägen 20, Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 14:15
Bräckavägen 20, Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun, bild 2
Bräckavägen 20, Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun, bild 3

Bräckavägen 20

Villa
Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun
4 995 000 kr
121 + 38 m²
5 rum
903 m² tomt

Snart kan ni få chansen att förvärva detta enplanshus i natursköna och attraktiva Sevekulla, Onsala. Här erbjuds ni ett hem med 5 rum och kök varav 3-4 sovrum fördelade över 121 kvadratmeter. Lägg därtill att ni har ett stort varmgarage som ni når inifrån huset, perfekt att slippa kliva ut i regn och rusk för att ta sig till och från bilen. Detta hem ger er dessutom en lättskött tomt i plant utförande vilket gör det möjligt att plantera och odla grödor för er med gröna fingrar. För er som gillar sol så har ni en rejäl altan där solen strålar under större delen av dagen samt ett spabad att nyttja under hela året. Området som omgärdar huset är lugnt och fridfullt med närhet till lantliga och natursköna miljöer. Förskola och skola finns i nära anslutning till området och det är även promenad och cykelavstånd till den fina lokala badplatsen Tösaviken eller populära Smarholmen. Vill ni in till Kungsbacka eller längre ner längs med Onsalahalvön så gör ni det lika effektivt med bil som med kollektivtrafiken. Här finner ni helt enkelt ett hem att trivas i. Låter detta intressant? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag via mejl eller telefon för mer information!

  • Premium
Dioritvägen 3, Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Dioritvägen 3

Lägenhet
Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
1 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
2 752 kr/mån
59 677 kr/m²

Vi är stolta över att kunna presentera en lägenhet som färdigställdes så sent som 2018 med inflytt 2019. Denna bostad är genomströmmad av naturligt ljus och präglas av moderna designval. De rostfria vitvarorna från Siemens, de stilrena köksluckorna och det eleganta klinkergolvet i hallen är noggrant utvalda tillval som tillsammans skapar en atmosfär av tidlös klass och kvalitet. Från den söderläge balkongen kan du njuta av solen i sällskap med vänner och bekanta, samtidigt som den är belägen på våning två vilket ger dig extra integritet jämfört med de lägenheter som ligger på bottenvåningen. Detta är ett idealt hem för dig som uppskattar det privata samtidigt som du vill åt dina soltimmar. De stora fönsterpartierna fyller hemmet med ett fantastiskt ljus som skapar en behaglig atmosfär. Här erbjuds du helt enkelt ett modernt hem som känns som nyproducerat. Välkommen att kontakta vår mäklare, Gustav Westergren, för ytterligare information och för att boka en visning.

  • Balkong
Bissmarksgatan 11B, Kungsbacka - Centralt, Kungsbacka kommun

Bissmarksgatan 11B

Lägenhet
Kungsbacka - Centralt, Kungsbacka kommun
2 995 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
4 934 kr/mån
36 975 kr/m²

Närapå unik möjlighet väntar runt hörnet, se nedan! Nu kommer ni få chans att förvärva denna lägenhet om 2 rok som sträcker sig över 81 kvm, vilket gör det till en av de större tvårumslägenheterna i centrala Kungsbacka. Här kan ni sätta er egen prägel och anpassa till just era behov. En lägenhet i grannhuset med samma ursprungliga planlösning har smakfullt renoverats och gjorts om till en lägenhet om 4 rok (se alternativ planritning och även bilder på den omgjorde lägenheten efter de ordinarie bilderna). Kort och gott, storleken på denna lägenhet gör möjligheterna till många. Dess nuvarande planlösning ger er stora sociala ytor med väl tilltaget kök med skafferi samt ett stort vardagsrum med intilliggande sovrum. Utöver lägenheten har ni så väl källarförråd och tvättstuga att tillgå. Eftersom lägenheten är belägen i den östra delen av Västra Villastaden har ni nära till allt vad Kungbacka innerstad har att erbjuda när det kommer till restauranger, caféer, butiker och annan närservice. Längs med Kungsbackaån kan ni dessutom ta er till köpcentret Kungsmässan med dess ca. 100 butiker. Här finns något för alla tillfällen och aktiviteter. För er som önskar pendla till jobb, skola eller nöjen så bor ni endast 5 minuter från Kungsbacka station med flertalet buss- och tågavgångar som tar er till både Göteborg, söderöver (ända ned till Köpenhamn med Öresundståget samt resterande delar av Kungsbacka kommun. Kort och gott finner ni här en bostad att trivas i, närapå mitt i hjärtat av Kungbackastad. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Uteplats
Skogsallén 22, Kungsbacka - Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Skogsallén 22

Lägenhet
Kungsbacka - Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
2 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 315 kr/mån
40 473 kr/m²

Nu har ni chans att slå till på en välplanerad och renoverad lägenhet i i Västra Villastaden, Kungsbacka. Denna bostad är genomgående välskött och erbjuder rikligt med ljusinsläpp från de många fönsterpartierna, utan att för den sakens skull ge er insyn till lägenhet då placeringen ett par trappor upp ger er fritt läge från såväl sovrum som vardagsrum. De 74 kvadratmetrarna sträcker sig över 3 rum och kök och är såpass välplanerade att ni får två rejäla sovrum och en rejäl social yta i form av vardagsrummet. Perfekt om ni har gäster på besök eller när hela familjen skall slå sig ned framför fredagens Idol final i soffan. Vidare har denna lägenhet den äldre charmen från när huset byggdes som kombineras med moderna materialval och sobra färgtoner. Det som många skulle benämna som det bästa med lägenheten är dock balkongen i söderläge, med fritt läge även åt väster. Här kan ni sitta i insynsskyddat läge och njuta av solen från förmiddag till kväll. Lägg därtill att bostaden ligger i en välskött fredning med god ekonomi med god gemenskap bland föreningens medlemmar och ni har ett fantastiskt framtida hem att rota er i. Västra Villastaden, som bostaden är belägen i, ligger mellan Kungsbacka innerstad och Kungsbacka skogen. Här bor ni med närhet till allt vad Kungsbacka har att erbjuda. Ett par minuter gång bort från bostaden har ni busshållplats med bussavgångar som tar er direkt till så väl Vallda, Särö och Onsala samt ned till Kungsbacka station för vidare transport i kommunen, in till Göteborg eller söderöver. Perfekt för er som pendlar till jobb eller när det vankas aktiviteter. För er som gillar att motionera eller har hund så ligger Kungsbacka skogen med elljusspår ett stenkast från bostaden. Här finner ni även discgolfbana och lekplats för de små samt grillplats. Även Kungsbacka innerstad och Kungsmässan har ni inom ett kort gångavstånd. Här kan ni ta del av det rika utbudet av butiker, caféer och restauranger. För er med barn så finner ni skollor för barn i alla åldrar, förskola till gymnasieskola, inom gångavstånd. Kort och gott bor ni här i ett bekvämt boende ett stenkast från allt vad Kungsbacka har att erbjuda. Låter detta som ett hem för dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Balkong

Visar alla 4