Mäklare Eleonore  Rath Olsen

Eleonore Rath Olsen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryfors Östra Smedbostaden, null, Mullsjö kommun

Ryfors Östra Smedbostaden

Villa
Mullsjö kommun
HusmanHagberg Mullsjö/Habo
995 000 kr
219 m²
8 rum
2 905 m² tomt

Fantastiskt läge och charmigt hus fördelat på 5st lägenheter med varierande standard. Allt från 1960-tal fram till 2015 med avloppstammar bytta runt 2019. Vackert belägen med Ryfors Gammelskog som granne får du tillgång till sagolika stigar och promenadstråk. Här finns både ett rikt djurliv, men också närhet till Stråken för bad och fiske. Ca 60-70m från fastighetsgränsen porlar Tidan som riktigt kalla vinterdagar fryser till ett makalöst konstverk. En kort promenad bort ligger även Ryfors golfbana som anlades 1888 och var nordens första golfbana. Idag är bostaden avdelad i 5st lägenheter. 3 stycken lägenheter på entréplan, 2 stycken lägenheter på våning 2 , samt gott om förvaringsutrymme på vinden. Denna fastighet har både kommunalt vatten och avlopp,. I tvättstugan på entréplan är det förberett för att kunna få in ett värmesystem som exempelvis vattenburen elvärme, bergvärme eller liknande. På entréplan är en lägenhet renoverad och består av kombinerat sovrum/vardagsrum, välutrustat kök samt dusch/Wc vilka samtliga renoverades runt 2019. Här kan man enkelt bo under tiden man ger tid och kärlek åt renovering av övriga huset. Det finns beslut från trafikverket om att anlägga utfartsväg. Taxeringsvärdena för denna fastighet är ett Särskilt uppskattningsvärde beslutat av Skatteverket. Det särskilda taxeringsvärdet gäller tills nytt uppskattningsvärde eller nytt taxeringsvärde fastställts för fastigheten (1§ lag om särskilt uppskattningsvärde på fastighet) Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Ryfors Västra Smedbostaden, null, Mullsjö kommun

Ryfors Västra Smedbostaden

Villa
Mullsjö kommun
HusmanHagberg Mullsjö/Habo
650 000 kr
352 m²
11 rum
2 750 m² tomt

1800-talets anor lever vidare på denna ståtliga fastighet. Vackert belägen med Ryfors Gammelskog som granne får du tillgång till sagolika stigar och promenadstråk. Här finns både ett rikt djurliv, men också närhet till Stråken för bad och fiske. Ca 60-70m från fastighetsgränsen porlar Tidan som riktigt kalla vinterdagar fryser till ett makalöst konstverk. En kort promenad bort ligger även Ryfors golfbana som anlades 1888 och var nordens första golfbana. Idag är bostaden avdelad i 4st lägenheter. 2 stycken lägenheter på entréplan, 2 stycken lägenheter på våning 2 , 2 stycken inredda rum på vindsvåningen. Detta hus fylls av totalt 352 kvm boarea och erbjuder fantastisk takhöjd. Huset består av äldre ytskikt, gedigna plankgolv och timmerväggar. Här kan fantasin flöda fritt, med ett öga för detaljer skulle detta hus kunna finna sin forna glans med charmen från förr. I huset gömmer sig lönndörrar, spännande förvaringsutrymmen och ståtliga rum som drar dig tillbaka i tiden. Detta är något för den händige och tålmodige, men också något för den med visioner om en svunnen tid som här får alla chanser att hitta tillbaka. Denna Fastighet går som 210 Småhusenhet, obebyggd då den saknar bekvämligheterna så som vatten, avlopp och uppvärmning. Färdigt servitut för anslutning till det kommunala V/A nätet finns. Taxeringsvärdena för denna fastighet är ett Särskilt uppskattningsvärde beslutat av Skatteverket. Det särskilda taxeringsvärdet gäller tills nytt uppskattningsvärde eller nytt taxeringsvärde fastställts för fastigheten (1§ lag om särskilt uppskattningsvärde på fastighet) Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Stallgatan 7B, null, Mullsjö kommun

Stallgatan 7B

Villa
Mullsjö kommun
HusmanHagberg Mullsjö/Habo
1 250 000 kr
93 m²
4 rum
95 m² tomt

Visningar sker löpande kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning Eleonore Olsen, 0735-39 87 12 [email protected] Flexibelt inflyttningsdatum. Varmt välkommen till Stallgatan 7B. Driftkostnader per månad: 2899kr (med kommunal fastighetsavgift inräknat: 3418kr) Här finner du ett smidigt boende med lättskött trädgård och gångavstånd till det mesta. På entréplan är de sociala ytorna såsom kök, gäst WC och vardagsrum. Köket samt vitvaror byttes 2018 och går i vitt som bryts av med inslag av mörkare trä. Det är en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för middagsbjudning. Från vardagsrummet har du utgång till trädgård och en härlig altan där du kan avnjuta grillkvällar eller en kopp kaffe med nära och kära. På övre plan finner du Badrum med tvättmaskin samt de tre sovrum som samtliga är i bra storlek. Det är bara några få minuters promenad till både skolor och förskolor samt simhall. Det är gångavstånd till diverse butiker, även till kollektivtrafik (tåg & buss). Här har du ett perfekt boende som är smidigt att sköta med optimalt läge, särskilt för barnfamiljen eller den unga familjen som skall köpa ett första boende. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor. Eleonore Rath Olsen 0735-39 87 12 [email protected]

Visar alla 3