Mäklare Madeleine Christov

Madeleine Christov

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrbackagatan 26A, 1,5tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 26A, 1,5tr

Lägenhet
Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
6 650 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 1,5/6
3 390 kr/mån
95 000 kr/m²

2,5a från 20-talet med tidstypiska detaljer - Stilrent inredd - Balkong mot gård - Brf som äger marken och har låg skuldsättning - Fiberbredband inkluderat i avgiften - Optimalt läge i Birkastan Här presenteras en fin 20-talspärla med vackra tidstypiska detaljer och en stilren inredning. En välplanerad planlösning med fönster i två olika väderstreck och balkong mot föreningens trevliga och lummiga innergård. Stilrent inredd med sober färgsättning på väggarna och vacker fiskbensparkett som pryder golven. Tidstypiska detaljer som högt i tak och spröjsade fönster. En otroligt charmig bostad med rymliga rum, goda sällskapsytor och ett helkaklat badrum med golvvärme för extra komfort. Här erbjuds extra bekvämligheter som diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsgrupp samt två klädkammare där ena är inredd med tvättmaskin och torktumlare. Belägen i populära Birkastan, runt hörnet från Rörstrandsgatans puls med både restauranger och caféer, men även härliga promenadstråk längs Karlbergs slott. Goda kommunikationer vid både Sankt Eriksplan och Vasastan, och två matbutiker i närheten. Solid förening som äger marken och har en låg belåning om endast 2407 kr / kvm bostadsyta (2022).

  • Balkong
  • Hiss
Sandhamnsgatan 47, Östermalm Djurgården Gärdet, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:00

Sandhamnsgatan 47

Lägenhet
Östermalm Djurgården Gärdet, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
4 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 471 kr/mån
82 727 kr/m²

- Möjlig trea - Modern och stilren tvåa - Stor balkong - Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare - 1000/1000 mbit bredband inkluderat i avgiften - Förening som äger marken & har hyresintäkter på ca 3 miljoner/ år (2022) - GARAGE i huset Välkommen till denna moderna och stilrena tvåa med stor balkong. En väldisponerad tvåa med i mycket gott skick, smakfulla materialval, enhetliga golv, rymliga rum och stora fönsterpartier. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober samt ett helkaklat badrum med värmegolv och tvättmaskin för extra komfort. För ytterligare bekvämlighet erbjuds även mycket goda förvaringsmöjligheter i garderober, städskåp och ett stort förråd. Lägenheten är optimalt belägen invid Gärdetsfältet och vackra Djurgården. En total ombyggnation av hela fastigheten skedde 2011 och håller därmed en genomgående bra standard. Garage finns även i huset. Helt enkelt en perfekt tvåa för den som önskar bo i en modern bostad i ett härligt område med flertalet restauranger och caféer, gym och magnifika rekreationsområden alldeles runt knuten. Goda kommunikationer med busstrafik i närheten av porten & Gärdets tunnelbana ca 10 minuter bort som snabbt tar dig in till Citypulsen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gävlegatan 13, 3tr ACCEPTERAT PRIS, Vasastan Rödabergen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Gävlegatan 13, 3tr ACCEPTERAT PRIS

Lägenhet
Vasastan Rödabergen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
5 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
2 705 kr/mån
111 702 kr/m²

Möjlighet ges här att förvärva denna topprenoverade och väldisponerade tvåa med fönster i två olika väderstreck som skapar ett naturligt ljus till hela lägenheten. Här möts vackra 20-tals attribut såsom en tilltagen takhöjd, tidstypiska fönsterpartier och vackra trägolv med en modern och stilren inredning. Lägenheten disponeras med ett stort och sällskapsinbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matbord. Helkaklat badrum med värmegolv och duschhörna. Stilrent kök och rymligt sovrum belägen mot gård. För extra bekvämligheter erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobsgrupper. Här bor man inte bara i en drömtvåa utan även i en äkta förening med mycket god ekonomi och med alla faciliteter man kan önska. Bastu, övernattningslägenhet, hobbyrum och 1000Mb/s internet som ingår i avgiften. Området har också allt man kan begära med närhet till grönområden som Hagaparken och Karlbergsmotionsslinga samt Odenplans oslagbara kommunikationsutbud, Rörstrandsgatans restauranger men framförallt Hagastaden runt hörnet med matbutiker, apotek, systembolag, restauranger, barer, flertalet gym och en kommande tunnelbanestation. - Stilren tjugotalstvåa med moderna materialval - Totalrenoverad 2019 - Väldisponerad - Insynskyddat och lummigt läge - Välskött förening med god ekonomi som äger marken - Bredband inkluderat i avgiften - Belägen högt upp i huset invid expanderade Hagastaden.

Visar alla 3