Mäklare Elisabeth Flodkvist

Elisabeth Flodkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Rosenhagavägen 14A, Rosenhaga, Skövde kommun
  • Fre 3 feb kl 16:00

Rosenhagavägen 14A

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

1 295 000 kr

82 m²

3 rum

5 322 kr/mån

15 793 kr/m²

Med ett högt, fritt läge i Rosenhaga ligger den fina och rymliga trea. Här bor du bekvämt i en rymlig lägenhet i gott skick. Lägenheten är löpande renoverad de senaste åren och passar bra för dig som bara vill flytta in utan att tänka på stora renoveringar. Bostadsrättsföreningen är välskött med många renoveringar gjorda och med tillgång till fina gemensamhetsutrymmen så som relaxavdelning, föreningslokal, grillplats m.m. För boende i föreningen ingår två p-tillstånd per lägenhet som ger fri parkering i området. Utöver det finns det möjlighet att hyra garage och fri MC-parkering. Dessutom ingår även bredband via ComHem/Tele2 i månadsavgiften. Rosenhaga har ett strategiskt läge med närhet till såväl de expansiva handelsområdena Stallsiken och Elins Esplanad som till förskola och skola. Nedanför huset kan man kliva på en direktbuss till centrum som också passerar Högskolan.

  • Plus
  • Balkong
Galoppvägen 7, Stöpen, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Galoppvägen 7

Villa
Stöpen, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

3 300 000 kr

178 m²

7 rum

1 181 m² tomt

I lugna, barnvänliga villakvarter i Stöpen ligger denna gedigna familjevilla. Inom de senaste tio åren har flertalet stora renoveringar gjorts bl.a. byte av fönster, dörrar och yttertak. Villan har generöst tilltagna sällskapsutrymmen och inte mindre än fem sovrum, varav flera är stora nog att kunna rymma en dubbelsäng. Därtill en insynsskyddad trädgård med flera uteplatser med bra solläge. Bekväm uppvärmning via bergvärme. Fiber är installerat. Detta är en Kommande-försäljning, vid intresse och för mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Lundenvägen 23B, Lunden, Skövde kommun
  • Tis 7 feb kl 16:30

Lundenvägen 23B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

1 550 000 kr

79 m²

3 rum

4 974 kr/mån

19 620 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea med nyrenoverat kök och badrum. Lägenheten har en bra planlösning där båda sovrummen är stora nog att rymma en dubbelsäng, ett kök med bra arbetsytor och en rejäl matplats. Utöver köket så finns ytterligare sällskapsytor i vardagsrummet och den möblerbara balkongen i söderläge. Bra förvaringsutrymmen både inne i lägenheten och i det angränsande förrådet i trapphuset. Lunden är ett trivsamt område och föreningen har bra faciliteter. Bland dessa kan nämnas t.ex. gym, bastu och den dygnet-runt öppna tvättstugan där du varken behöver förboka tid eller ta med eget tvättmedel. Därtill har föreningen en god ekonomi. I månadsavgiften ingår t.o.m. hushållsel och bredband. Från Lunden är det lätt att ta sig till både Stallsiken och Norrmalms handelsområden som har ett brett utbud av butiker och restauranger. Till resecentrum och stadskärnan är det knappt tre km.

  • Plus
  • Balkong
Forsby Svanängen, Forsby, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Forsby Svanängen

Villa
Forsby, Skövde kommun
HusmanHagberg Skövde

2 300 000 kr

125 m²

4 rum

1 243 m² tomt

På en makalöst vacker plats, där historiens vingslag verkligen gör sig påminda, ligger denna idyll. Forsby Svanängen, ett klassiskt falurött hus med vita knutar, byggt intill sockenmagasinet vid Forsby kyrka. Kyrkan är daterad till tidigt 1100-tal men detta har varit en betydelsefull plats ända sedan järnåldern. Huset har en trevlig planlösning med sällskapsytor på entréplan, tre sovrum och badrum på övre plan samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Fiberanslutning och bekväm uppvärmning via bergvärme finns. Trädgården är en verklig oas med många olika "rum" fyllda med perenna växter, buskar, frukt- och prydnadsträd men även med plats för bra lekytor. Här finns också en rymlig inglasad altan som har ett helt insynsskyddat läge. Perfekt för dig som som vill ha stillheten på landet men ändå ha nära till Skövde stad. Kanske är detta just din plats på jorden? Varmt välkommen på visning.

  • Plus

Visar alla 4