Mäklare Gabriel Mirza

Gabriel Mirza

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Charlottenburgsvägen 28, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Charlottenburgsvägen 28, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Charlottenburgsvägen 28, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Charlottenburgsvägen 28

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 895 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/3
2 229 kr/mån
76 184 kr/m²

- Funkis pärlan mitt i Råsundas lugna bakgata! - Skuldfri förening med god ekonomi! - Låg avgift! - Fiskbensparket i alla sociala ytor i hela bostaden. - Gavellägenhet med härlig lummig utsikt. - Balkong i soligt söder läge. - Nära kommunikationer. - Stenkast till stads pulsen! - Granne till stråket med ett urval av resturanger och caféer! - Närheten till Scandinaviens största köpcentrum (Westfield MOS) Varmt välkommen till denna ljusa och charmiga gaveltvåa, strategiskt placerad på markplan i en vackert gulputsad fastighet högt upp på den fridfulla Charlottenburgsvägen. Den fördelaktiga placeringen en bit upp från gatan ger inte bara en hög bostadsposition, utan även en skön insynsskyddad atmosfär med en underbar vy över grönskande omgivningar och takåsar. Lägenheten är välplanerad och bjuder in med vacker fiskbensparkett som genomsyrar golvet på ett stilfullt sätt genom hela bostaden. Genom den välkomnande hallen når du enkelt alla rum, inklusive det rymliga och ljusa vardagsrummet, hjärtat av hemmet. Vardagsrummet, ljust tack vare fönster i två väderstreck, erbjuder många möbleringsalternativ och har gott om plats för både soffgrupp och matbord. I hallen finns det gott om möjlighet att skapa sin egna förvarring dröm i platsbyggda garderober. Från vardagsrummet leder dörren ut till den lummigt rymliga balkongen, en härlig plats för avkopplande stunder och mysiga bruncher i solen under sommarhalvåret. När solen går ned är föreningens gemensamma uteplats med grill det perfekta stället att umgås med vänner och familj. Denna välplanerade och charmiga minitvåa är en del av en skuldfri förening, vilket skapar extra trygghet och stabilitet för ditt nya boende. Upptäck det bästa av både lugna omgivningar och stadsliv på Charlottenburgsvägen 28! För mer info, kontakta ansvarig mäklare. Gabriel Mirza - 070 617 86 00 Välkommen till din nya pärla!

  • Premium
  • Balkong
Släggbacken 3 - VÅN 7/7, Huvudsta, Solna kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Släggbacken 3 - VÅN 7/7, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Släggbacken 3 - VÅN 7/7, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Släggbacken 3 - VÅN 7/7

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
4 495 000 kr
91 m²
3.5 rum
vån 7/7
5 389 kr/mån
49 396 kr/m²

- Högst upp i huset med härlig utsikt! - Renoverat köket under 2022! - Släggbackens finaste 4 rummare! - Genomgåendefint ytskikt med underbara materialval! - Stambytt fastighet 2020. - Stor och rymlig balkong i bästa solläge! - Väldigt bra planlösning! - Eget källarförråd och tvättstuga i byggnaden, - Stabil och bra ekonomiskförening med goda kapitaltillgångar. - Närhet till kommunikationer och Huvudsta C - Promenadavstånd till populära Huvudstabadet, Huvudsta strandpromenad, Huvudsta Ridklubb samt Agustendals 4H-gård Ta ett kliv upp till denna fantastiska lägenhet som är perfekt belägen för dig som önskar närhet till både natur och centrum, med bekväma kommunikationer. Bostaden Präglas för sitt genomgående högkvalitativa ytskikt med ett underbart genomgående white-ash ekparkettgolv som skapar en härligt ljusatmosfär i hela bostaden. Det eleganta köket i en underbar scandinavisk design i full maskinpark, gör fredagsmiddargna med vänner och familj helt obligatoriska. Dessutom har lägenheten Helt renoverad badrum med en seprata tvättstuga sammankopplad, utrustat med en tvättmaskin. På den rymliga balkongen kan du njuta av solen under hela dagen. Bevittna solnedgången med källsfika på sommrarna. Med sin inglasning gör balkongen till den perfekta platsen att avnjuta kvällsfikat tiller en vacker solnedgång. Bostaden har ett utmärkt läge med omedelbar närhet till Huvudsta centrum med tunnelbana. Dessutom ligger Västra skogen och Solna Centrum bara en kort promenad bort. För mer informtion, kontakta ansvarig mäklare Gabriel Mirza - 070 617 86 00 Välkommen in till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvis Carlssons gata 15, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 12:00
Garvis Carlssons gata 15, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Garvis Carlssons gata 15, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Garvis Carlssons gata 15

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
6 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/7
6 053 kr/mån
73 807 kr/m²

- En brf som skapat underbar hotellkänsla! - Ytteffektiv 4rok på hela 88kvm. - Gavelläge med fönster för varje meter! - Genomgående hög standard med väl valda materialval. - Soldränkt bostad med balkong i bästa solläge! - Masterbedroom med sin egen wc. - Egen biograf i föreningen, samt egen tak lounge på sjundevåningen! - Stenkast från både tvärbanan, T-bana samt även flertal busslinjer! - Två köp centrum inom promenavstånd för det shopping galne! Ta ett kliv in till denna smart och välplanerade fyra i det attraktiva projektet Brf Dallas Tower! Här finner du bostadsdrömmen i 88 kvm som badar i ett hav av ljus från sitt gavelläge med fönsterpartier som täcker varenda vägg i två vädersträck. Charmiga fönster där man valt att bevara de hållbara originaldetaljer. För den som uppskattar Råsundas charm och har höga krav på boendet är denna bostad perfekt. Här genomsyras varje detalj av hög standard, med ljusa golv, väggar i fräscha färger och ett stilrent kök från Marbodal, delvis öppet mot det luftiga vardagsrummet. Den generösa takhöjden, som når upp till 3,70 meter på det högsta, skapar en imponerande rymd. Bostaden erbjuder ett masterbedroom i ett gavelläge samt två enkla sovrum som även är enkla att möblera. Här finner ni både ett helkaklat badrum med tillhörande tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC ansluten till master bedroom. Förvaringsutrymmet är väl tilltaget med en walk-in closet utöver garderobsförvarringen i bostaden. Vidare erbjuder även bostaden en soldränkt balkong i bösta solläge som skapar en inbjudande atmosfär perfekt för umgänge. Föreningen erbjuder även en biograf, två gästlägenheter för övernattning, en festlokal och ett café i entréplan. I den delen som kallas Terrassen presenteras denna strålande bostad. En modern lägenhet med genomtänkta materialval och fönster som omfamnar ljuset från tre väderstreck! Den generösa takhöjden, som varierar mellan 2,70 och 2,90 meter, ger en känsla av rymd och öppenhet. I det välkomnande och smart planerade vardagsrummet finns gott om plats för både socialt umgänge, lek och festliga middagar. Krönet på verket är att bostadsföreningen erbjuder en hotellkänsla med sina gemensamma utrymmen, som ger möjlighet till social samvaro och extra guldkant i vardagen. Ta bara våningen upp till sjunde våningen så finner ni en gemensam terrass omgiven av grönska samt loungemiljöer, både utomhus och inomhus, till glädje för alla boende. Beläget endast ett stenkast från tunnelbanestationen (blå linje) vid Solna Centrum, erbjuder Dallas Tower en perfekt placering med endast 10 minuters resa till city. Dessutom finns Tvärbanan och bussar inom bekvämt räckhåll. I området finner du också ett rikt utbud av restauranger, mysiga kaféer och butiker. På kort gångavstånd väntar Råstasjön med sina vackra promenadstråk, Friends Arena för evenemang och Mall of Scandinavia för en behaglig shoppingupplevelse. Kontakta ansvarig mäklare för mer info! Gabriel Mirza - 070 617 86 00 Välkommen in till din nya bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3