Mäklare Benjamin Alizadeh

Benjamin Alizadeh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fänkålsgatan 16, Årsta, Uppsala kommun
 • Sön 2 apr kl 13:00

Fänkålsgatan 16

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

1 795 000 kr

63 m²

2 rum

3 625 kr/mån

28 492 kr/m²

- Renoverat kök & Stambytt badrum - Balkong mot grönområde - Garanti kvar på vitvarorna - Äntligen finns möjligheten att förvärva denna rymlig 2:a belägen i attraktiva Årsta, smakfullt renoverad! Allt som allt erbjuds en väl tilltagen bostad utan några renoveringsbehov. Lägenheten har väldigt lite insyn samt en väl tilltagen balkong i rofyllt läge som måste upplevas på plats. Här bor du bekvämt i ett lugnt område och i en stabil förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, IMD-el, br-tillägg, tv och internet (obligatoriskt tillägg om 70+30 kronor). I HSB Brf 53 Gräslöken finner du en populär bostadsförening med stor gemenskap! Gräslöken är Uppsalas största förening men trots sin storlek är den fortfarande solid. Här får du fördelar så som gemensamma ytor med tennisplaner, gym, flera tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum, pingislokal samt bastu. Flera bekvämligheter att njuta utav som också tas hand om ordentligt av föreningen! Allt för att skapa en extra gemytlig känsla. I Årsta bor du nära expansiva Gränby Köpstad med alla de bekvämligheter som kan tänkas önska. Uppsalas största handelsplats erbjuder livs, shopping, restauranger, apotek, frisör samt gym för att bara nämna några. På fina cykelvägar når du stadskärnan med universitet samt resecentrum åt andra hållet. För den som pendlar via bil når du enkelt E4:n både norr och södergående. God kommunikation finns också via stadsbuss som stannar i området. Visning på söndag! Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh på 073-6265268.

 • Plus
 • Balkong
Portalgatan 74, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 2 apr kl 12:00
Portalgatan 74, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 74, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 74

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

2 295 000 kr

56 m²

2 rum

3 336 kr/mån

40 982 kr/m²

I utmärkt läge i trevliga Kapellgärdet finner ni denna ljusa 2:a med genomgående vackra parkettgolv och balkong mot bästa solläge. City nära läge! Praktisk hall med bra förvaring, helkaklat badrum, trevligt sovrum med stort fönsterparti och ett fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som har fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som har utsikt mot innergården. Stor klädkammare samt gott om förvaring i form av garderober i lägenheten. Mycket fin och modern lägenhet med smakfulla materialval och hög standard. Värme, kallvatten, tv, och bredband 1000 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Redan när du kliver in i lägenheten slås du av den fantastiska storleken och intrycket det ger. Här finner du även en inglasad balkong. Kalla dagar kan du njuta av årstidernas skiftning, med den mysiga innergården som utsikt. Här finns flera generösa möbleringsalternativ och du kan med fördel inreda med större växter och grönska för att ytterligare öka känslan av att befinna sig i naturen, mitt i Uppsala. Den första höjningen på 7 år sker i april med 7%, vilket är 3366 kr i månaden. Kapellgärdet ligger väldigt centralt med gångavstånd till centrum med all dess bekvämlighet. Perfekt område för dig som pendlar eller jobbar centralt. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. Pendlar du med bil så finns nära påfart till E4:an. Vill du motionera så har du flera träningsanläggningar i närheten samt Röbo där du kan öva på löpstegen. I närheten finns en mataffär och på promenadavstånd finns bl. a Vaksalatorg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen. För studenter är det endast 7 minuter till ekonomikum! Välkommen till en bostad där valfrihet och möjlighet är nyckelorden, välkommen hem! Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information på 073-626 52 68.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Körvelgatan 2A, Årsta, Uppsala kommun
 • Sön 2 apr kl 14:00
Körvelgatan 2A, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Körvelgatan 2A, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Körvelgatan 2A

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

1 695 000 kr

60,3 m²

2 rum

3 039 kr/mån

28 109 kr/m²

- Stor uteplats - Populärt område - God kommunikation - Radhuskänsla Varmt välkommen till denna rymliga 2:a på markplan med uteplats, Radhuskänsla! Lägenheten är belägen i lugna och populära Årsta. Allt som allt erbjuds en väl tilltagen bostad med mycket stor potential. Lägenheten har väldigt lite insyn samt en uteplats i bästa soliga sydvästläge. Med lägenheten kommer ett förråd som är lätt tillgängligt i samma hus, precis utanför lägenhetsdörren. Föreningen har ett gemensamt avtal för medlemmarna gällande el, telefoni och bredband som visats vara mycket gynnsamt. Den här lägenheten är som gjord för dig som vill bo i en lugn miljö med lätt pendling in till stan. Här bor du i en väl omhändertagen förening med låg belåningsgrad. Föreningen har ganska nyligen renoverat alla balkonger/uteplatser med nya ljusa fronter samt betongplattor. Årsta är en lugn och rofylld stadsdel med ett rikligt grönområde i mitten. Det ligger nära både Gränby centrum och Boländerna med all tänkbar service samt lätt pendling till stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information gällande bostaden, 073-6265268.

 • Premium
 • Uteplats
Murargatan 21, Salabacke, Uppsala kommun

Murargatan 21

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

1 995 000 kr

62,5 m²

2 rum

2 849 kr/mån

31 920 kr/m²

Välkommen till denna renoverade 2:a i attraktiva Salabacke! En genomgående renoverad och rymlig lägenhet med bra planlösning och fina färgval. Rustat kök som erbjuder flera bra arbetsytor som gjorda för en mästerkock och matplatsen placeras med fördel under det stora fönsterpartiet som erbjuds. Vardagsrummet är generöst tilltaget med goda sällskapsytor och ger plats för både en soffgrupp och favoritfåtöljen. Förvaring finns det gott om i hallen men vidare erbjuds även en klädkammare med flera bra avhängningsmöjligheter! Fräscht stambytt badrum. Välkommen att varva ner på den stora balkongen i lugnt läge, perfekt för trevliga dagar med familj och vänner. Stort förråd i vinden. Som boende på Murargatan 21 bor du i en stabil och välskött förening med fördelar som bra parkeringsmöjligheter! I Salabacke finns flera fina parkområden men även restauranger och mataffärer. En kort promenad bort finner du Gränby köpstad med den service du kan tänkas behöva. Goda kommunikationer till både city men även E4:an. Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh 073-626 52 68.

 • Balkong
Stenrösvägen 133, Stenhagen, Uppsala kommun

Stenrösvägen 133

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

1 995 000 kr

108 m²

4 rum

8 573 kr/mån

18 472 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 kr. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, på 073-6265268 eller [email protected]** Välkomna till ett trevligt nyrenoverat bostadsrättsradhus i Stenhagen! Gavelradhuset består av stor inbjudande hall, stort vardagsrum, ny renoverat kök med matplats och nya vitvaror, nyrenoverat badrum med golvvärme och ett sovrum i entréplan samt hall, klädkammare/walk in closet, badrum på andra plan som även här är nyrenoverat och två rymliga sovrum på övre plan. Det är även nya golv på övervåning. En stor uteplats i hörnläge där ni kan avnjuta solens absolut bästa timmar, i ett utav dem bästa lägena i området. Slutet område där det endast passerar personer som bor där. Nästintill så är hela bostaden topprenoverad, här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett! Utomhus finner ni två stora förråd. Mycket barnvänligt område med låga hastighetsbegränsningar och med närhet till lekplatser, skolor 500 meter och dagis 30 meter ifrån, men även till natur och all tänkbar service. Flera busslinjer som är ungefär går "runt knuten" och med cykel tar du dig till city på 15-20 min. Mycket goda servicemöjligheter hos köpcentrumet som expanderat väl, vid ICA Maxi med bl.a. Rusta, Willys, Burger King, Apotek, vårdcentral och Systembolaget dessa butiker är ungefär 400 meter ifrån. Missa inte denna unika chans att bli nästa ägare till detta radhus.

 • Uteplats
Stenhagsvägen 83B, Stenhagen, Uppsala kommun

Stenhagsvägen 83B

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

2 295 000 kr

106 m²

4 rum

6 767 kr/mån

21 651 kr/m²

Välkomna till Stenhagsvägen 83B denna unika lägenhet som har en altan samt en stor uteplats! Denna lägenhet ger känslan av ett radhus, mycket familjevänligt område. Här slipper du äntligen tät bebyggelse och bor istället där lugnet råder. Lägenhetens placering ligger även till så att det är en av dem bästa placeringarna i området, om inte den bästa! Rymlig bostad med uteplats och ett inglasat uterum mot gården. Stora ljusa rum och stort kök med matplats. Vardagsrummet går att dela av för ytterligare ett sovrum vid behov eller rymmer ett större matbord för bjudningar. Njut av ett soligt läge med en uteplats stor nog för lek, odling och umgänge. Två rymliga badrum underlättar stressiga morgnar och hallen är stor nog att inte skapa trängsel. Här finns även en klädkammare för extra förvaring av ytterkläder, väskor och skor. Det som även är bra är att föreningen har bergvärme! I familjevänliga och expansiva Stenhagen har du närhet till både natur och närservice. I området finns skolor, dagis, gym, vårdcentral, äldreboende och bibliotek. Goda idrottsmöjligheter via fotbollsplaner och curlinghall. Täta bussförbindelser (3 busslinjer) och bra belysta cykelbanor ner till City gör att det är lätt att ta sig till stan. Som boende i Stenhagsvägen 83B har du aldrig långt till något. Endast någon minut bort har du en stor skog som breder ut sig och ger dig en utmärkt plats för att promenera och reflektera. Dessa kan också ta dig via fina cykelvägar ner till Uppsalas stadskärna. Service är inte heller långt bort med Stenhagens köpcenter som erbjuder allt du kan behöva av livs (ICA Maxi och Willys), systembolag, shopping, apotek, blomsterbutik och snabbmatsrestauranger. Här har du inte bara ett boende att trivas i, utan även området! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Missa inte denna unika chans, anmäl intresse redan nu för att ordna med visning, tillträdet är någorlunda flexibelt! Lägenheter som dessa är sällan ute till försäljning. **Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, på 073-6265268 eller [email protected]**

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hemmansvägen 7, Storvreta, Uppsala kommun

Hemmansvägen 7

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala

3 095 000 kr

129 m²

4 rum

440 m² tomt

**ACCEPTERAT PRIS 3 095 000 kr. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, på 073-6265268 eller [email protected]** Välkommen till Hemmansvägen 7 belägen på lugn gata med en underbar trädgård. En villa som är i äganderättsform. I Storvreta bor du med närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomaffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9. Ett stenkast från bostaden har du tillgång till Storvretas fritidsaktiviteter med bl.a fotbollsplaner, löp- och skidspår, storskogen med underbara vandringsleder samt Tipp-toppen med sin pulkabacke – perfekt för den aktiva familjen. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och Mälartåget. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter. 1-plans villa fördelar sig på entréhall, 2 badrum, klädkammare, vardagsrum, tre sovrum samt kök med utgång till uteplats och trädgården. Luftvärmepump installerad. Egen carport med angränsande förråd finns vid huset. Besiktningsprotokoll precis utförd.

Visar alla 7