Mäklare Emelie Ingvarsson

Emelie Ingvarsson

Om mig

Jag vill att du ska känna dig trygg, omhändertagen och nöjd genom hela processen. Jag lägger därav ner den tid som behövs för att skapa de bästa förutsättningarna för just dig och din unika bostadsaffär. Kontakta mig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte. Det är din tur att göra en riktigt bra affär och jag hjälper dig genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vindhemsgatan 15B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 21 jul kl 11:00
Vindhemsgatan 15B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Vindhemsgatan 15B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Vindhemsgatan 15B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 350 000 kr
44,4 m²
2 rum
vån 1/4
2 940 kr/mån
52 928 kr/m²

/ Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för mer information / Välplanerad minitvåa / Balkong / Eftertraktat område / Diskmaskin / Två förråd tillhör bostaden / Högt i tak / Stabil förening / Nu ges möjligheten att förvärva en fin och välplanerad minitvåa med balkong mot föreningens lummiga innergård, belägen på en av Luthagens attraktivaste adresser. Här bor ni bekvämt 1/2-trapp upp med över 2,6 meter i takhöjd. Bostaden erbjuder en välkomnande hall, välutrustat kök med diskmaskin samt god förvaring i över- och underskåp, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat möblemang samt en härlig och rymlig balkong. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum samt ett fräscht halvkaklat badrum med badkar och munstycke för dusch. Denna bostad finner ni i ett av Luthagens lugna och fina kvarter som genomsyras av vacker arkitektur och grönskande innergårdar. Ett eftertraktat läge med gång- och cykelavstånd in till citykärnan. Här bor ni med kort avstånd till centralstationen, ekonomikum, matbutik, restauranger samt med närhet till Vindhemsparken och Stabbyskogen. Bostadsrättsföreningen Brf Sörgården är en äkta bostadsrättsförening som erbjuder flera gemensamma utrymmen till sina medlemmar så som fin innergård med grillmöjligheter, cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal, tvättstuga samt mangelrum. Föreningen har låtit genomföra flera större renoveringar och följer sin underhållningsplan. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i över - och underskåp samt garderober. Till bostaden hör även ett källarförråd samt ett vindsförråd Bostaden är registrerad som en etta i föreningen, enligt föreningens ekonomiska förvaltare, men används idag som en tvåa. Välkommen hit, varmt välkommen hem! Vid intresse och för mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Emelie Ingvarsson på 076 513 36 99 eller [email protected].

  • Premium
  • Balkong
Sätunavägen 18A, komplett & helmöblerad 3A, null, Sigtuna kommun
  • Tis 16 jul
Sätunavägen 18A, komplett & helmöblerad 3A, null, Sigtuna kommun, bild 2
Sätunavägen 18A, komplett & helmöblerad 3A, null, Sigtuna kommun, bild 3

Sätunavägen 18A, komplett & helmöblerad 3A

Lägenhet
Sigtuna kommun
HusmanHagberg Sigtuna
1 695 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 486 kr/mån
23 061 kr/m²

/ Prissänkt 200 000 kr! / Kontakta mäklaren för att boka annan visningstid! / Unikt möjlighet att köpa helmöblerad och komplett 3:a med attraktivt läge nära kommunikationer och service / Här finner ni en fin, välkomnande och väl omhändertagen trea som rustats upp sen år 2010 och framåt, med naturliga färger som följer en röd tråd i samtliga rum. Bostaden har en välplanerad planlösning som fördelar sig på en rymlig hall, badrum, två sovrum, välutrustat kök samt ett vardagsrum med tillgång till balkong. Lägenheten erbjuder även en inre hall närmast ena sovrummet där plats för skrivbord finns. Den praktiska planlösning gör bostaden lätt att trivas i och den inglasade rymliga balkongen i söderläge mot innergård ger en hög trivselfaktor som förlänger sommarsäsongen. Till bostaden hör även ett källarförråd om ca 6 kvm. Brf Arenberga har en stabil ekonomi med låg belåning och löpande renoverade fastigheter. Föreningen erbjuder vidare sina medlemmar tillgång till tvättstugor, innergård anpassad för såväl barn som äldre sällskap samt bastu med relaxavdelning. På Sätunavägen bor ni vidare bekvämt med närhet till restauranger, matbutiker, idrottshallar, bussar och Märsta station där ni enkelt tar er till Arlanda, Uppsala eller Stockholm. För den som söker lite grönska finns även Kanonkullen i närheten med lekplats samt Husby-Ärlinghundra en bit bort för promenadstråk. I nära anslutning och bakom Norrbacka - och Sigtuna Björkens förskola finner ni även en skogsdunge där det kan finnas lite blåbär och svamp. Välkommen hit, varmt välkommen hem! Vid intresse och för mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Emelie Ingvarsson på 076 513 36 99 eller [email protected]. Övrigt Säljarna har lämnat uppgift om att bostaden renoverats från golv till tak från 2010 och framåt. Bostaden har även nya elledningar och elcentral. Unik möjlighet att köpa helmöblerad 3:a. Säljarna säljer på grund av utlandsflytt.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2