Mäklare Alexander Schöllin

Alexander Schöllin

Om mig

Jag är en social, lugn, driven och ambiös kille, uppvuxen i Vasastan och har en unik förståelse för områdets puls, charm och dess potential. Som aktiv i flera olika sporter så vet jag vad det innebär att vara tävlingsinriktad och har utvecklat en stark disciplin och uthållighet på idrottsarenan. Jag överfört dessa egenskaper till mitt yrkesliv som fastighetsmäklare där jag vet att engagemang, fokus och ett positivt driv skapar bäst resultat. Mitt mål och fokus är att göra dig som kund nöjdast!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Anna steckséns gata 15, 2 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun

Anna steckséns gata 15, 2 tr

Lägenhet
Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
2 975 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/13
2 018 kr/mån
95 968 kr/m²

- Uthyrningsmöjligheter - Perfekt planerad - Helt nyproducerad 2023 - Gemensam takterrass Varmt välkommen till denna exceptionella och innovativa 1,5-rumslägenhet som sträcker sig över 31 kvadratmeter, belägen i det växande området Hagastaden. Med sin unika utformning och mångsidighet erbjuder denna bostad inte bara en bekväm och modern livsstil, utan även en unik investeringspotential genom möjligheter till uthyrning i andra hand. Det första som fångar din uppmärksamhet är den smarta planlösningen som optimerar varje kvadratmeter. Det öppna och ljusa vardagsrummet är smakfullt utformat för att rymma både en bekväm soffgrupp och ett matbord. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en känsla av rymd med en franskbalkong i anslutning till vardagsrummet. Sovalkoven är välplanerad och har gott om utrymme för både säng samt platsbyggd förvaring. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, äger marken och har låga avgifter, lyxiga materialval samt hög bekvämlighet i huset. För parkering finns nedfart till Stockholm Stads garage beläget under innergården och tunnelbanans gula linje planeras inom ca 100 meter från byggnaden. Nya Norra Stationsparken anläggs direkt utanför porten och breder sedan vidare ut sig genom hela Hagastaden.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Nina Einhorns Gata 8 - Uteplats, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun

Nina Einhorns Gata 8 - Uteplats

Lägenhet
Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
3 495 000 kr
39 m²
1 rum
2 870 kr/mån
89 615 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och unika 1:a med en fantastiskt grönskande uteplats som sträcker sig över hela 12 kvadratmeter, perfekt för att njuta av soliga sommardagar eller stilla kvällar under stjärnhimlen. Belägen mitt i en lugn och trivsam omgivning, bjuder denna lägenhet in till en harmonisk och avslappnad livsstil. Med en total yta på 39 kvadratmeter erbjuder denna bostad allt man behöver för att trivas. Det genomtänkta och välplanerade layouten gör att varje kvadratmeter utnyttjas maximalt, vilket ger en känsla av rymlighet och öppenhet. Det ljusa och luftiga vardagsrummet välkomnar naturligt ljus från de generösa fönsterna. Köket är stilrent och modernt, utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för matlagning och förvaring. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillfällen eller enkel vardagsmatlagning. Den grönskande uteplatsen är utan tvekan ett av bostadens höjdpunkter. Med tillräckligt med utrymme för utemöbler, krukväxter och kanske till och med en liten örtträdgård, blir detta en plats där man kan koppla av och njuta av naturen mitt i stadens puls. Badrummet är modernt och stilrent, med bekvämligheter som dusch, toalett, handfat, tvättmaskin samt torktumlare. Boende i denna fastighet har du även tillgång till garageplatser i huset, vilket gör det bekvämt att komma och gå. Dessutom ingår ett tillhörande källarförråd för extra förvaring. Missa inte chansen att bo i denna charmiga och välskötta bostad med optimal planlösning och alla bekvämligheter du behöver för att trivas. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Tomtebogatan 32, 1 tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Tomtebogatan 32, 1 tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Tomtebogatan 32, 1 tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Tomtebogatan 32, 1 tr

Lägenhet
Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
8 695 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 994 kr/mån
99 943 kr/m²

Varmt välkommen till en topprenoverad och välplanerad sekelskiftesdröm om 3 rum (förbered för att bli en 4:a med öppen planlösning) om 87 kvm på förstklassigt läge i Vasastan. Här bor ni på en mycket lugn återvändsgränd samtidigt som ni har Rörstrandsgatans atmosfär med restauranger cirka hundra meter bort. - Totalrenoverad 2021 med genomgående högklassiga materialval: platsbyggt kök, exklusivt badrum och gäst-WC, samt vackra ekgolv i fiskbensmönster. - Diskret infälld dimbar takbelysning i kök, hall, samt i badrum och gäst-WC. Ny säkerhetsdörr. - Förberett för flytt av köket till vardagsrummet bland annat gällande tillgång till vatten/avlopp, varvid en alternativ planlösning erhålls med välplanerad 4:a med öppen planlösning. - Genomgående eftertraktade originalattribut så som stora fönster med djupa nischer, ovanligt generös takhöjd, takrosetter, takstuckatur, höga golvlister, fantastiska väggmålningar, mm. - Genomgående och optimal planlösning med ovanligt mycket förvaring i platsbyggda garderober i båda sovrummen och hallen. Lugnt läge med fönster mot den lummiga innergården och den lugna gatan. - Mycket fin barnvänlig och grönskande innergård med gemensam grill och stora matbord. Möjligheter för många sociala kvällar med middagar och umgänge. - Gedigen byggnad i Jugendstil ifrån 1909, med motsvarande vackert trapphus. - Stort barnvagnsförråd direkt och smidigt tillgängligt i anslutning till byggnadens entré. - En stabil, välskött och mycket trevlig förening. Äkta förening som äger marken, har en belåning på 6619 kr/kvm. - Lägenheten är försedd med belysningssystemet Plejd, som gör att belysningen kan styras med din telefon. - Garage finns i huset. - Närhet till mycket bra kommunikationer vid Sankt Eriksplan och Odenplan. Varmt välkomna till ert nya hem där ni kan njuta av det bästa innerstaden erbjuder. Kontakta mäklaren för förhandsvisning!

  • Premium
  • Hiss
Ninni Kronbergs gata 22, 5 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Ninni Kronbergs gata 22, 5 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Ninni Kronbergs gata 22, 5 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Ninni Kronbergs gata 22, 5 tr

Lägenhet
Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
6 295 000 kr
58,5 m²
3 rum
vån 5/7
4 635 kr/mån
107 607 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i det exklusiva projektet Cederhusen! Denna helt nyproducerade 3:a erbjuder inte bara ett modernt boende utan även en unik livsstil. Med en yta på 58,5 kvm och belägen på det 5:e planet, kombinerar denna bostad bekvämlighet och stil. Denna lägenhet är genomtänkt och väldisponerad med öppna ytor och generösa fönster som släpper in ett härligt naturligt ljus i lägenheten. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och det generösa vardagsrummet leder ut till den rymliga balkongen där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Cederhusen erbjuder inte bara en bostad, utan en livsstil. Med närhet till Norra Stationsparken kan du enkelt njuta av grönområden och promenader. Projektet präglas av genomtänkta detaljer och hög kvalitet, vilket gör det till ett unikt och eftertraktat boende. Kontakta mig för att få veta mer om ditt nya boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nina Einhorns Gata 6, 4 tr, Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Nina Einhorns Gata 6, 4 tr

Lägenhet
Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
2 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/7
3 047 kr/mån
85 571 kr/m²

Välkommen till ditt framtida boende på Nina Einhorns gata 6! Här erbjuds en perfekt planerad och välskött etta högt upp i huset. Denna underbara bostad är utrustad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här hittar du ett modernt och stilfullt kök med högkvalitativa apparater. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, där vardagsrummet ger utrymme för mysiga stunder och sociala sammanhang. Det generösa badrummet är elegant designat och har allt du behöver för att göra din morgonrutin till en fröjd. Dessutom finns det en rymlig balkong i trevligt österläge, där du kan njuta av morgonsolen och koppla av med din favoritbok eller en kopp kaffe. - Rymlig balkong i trevligt österläge. - Modernt kök med högkvalitativa apparater. - Nära till bekvämligheter, grönområden och utmärkta kommunikationer. - Garage i fastigheten. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna unika bostad. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya drömhem på Nina Einhorns gata 6!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5