Mäklare Rebecca Hellström

Rebecca Hellström

Om mig

Jag trivs otroligt bra som fastighetsmäklare och har varit verksam i branschen sedan 2016 och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar så att ni vill rekommendera mig vidare till era vänner och bekanta. Mina kunder brukar beskriva mig som ambitiös, trygg och professionell. Jag tar mig alltid tid för varje kund jag möter - tillit, tillgänglighet och engagemang är några utav de viktigaste aspekterna för en lyckad bostadsaffär. För övrigt bor jag själv i området och älskar det!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Narvavägen 24A, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Narvavägen 24A, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Narvavägen 24A, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Narvavägen 24A, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
6 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/4
1 138 kr/mån
139 000 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva denna fantastiska sekelskiftestvåa med balkong och fri utsikt på en utav Östermalms mest eftertraktade adresser vid Strandvägen. Belägen högst upp i en välskött fastighet med enastående utsikt över Franska Residensets trädgård och Östermalms största innergård, erbjuder denna tvåa en unik möjlighet till ett exklusivt boende i en av Stockholms mest eftertraktade områden. - På högsta våningsplan i fastigheten - Hiss i fastigheten - 3.10 m i takhöjd - Fritt läge - Genomgående planlösning - Skuldfri förening som äger marken - Låg avgift Den genomgående planlösningen skapar en känsla av rymd och harmoni, de stora fönstren i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde året om. En av bostadens främsta höjdpunkter är balkongen som bjuder in till avkoppling och vackra stunder utomhus. Med sin fria utsikt över de vackra innergårdarna och de lummiga träden är balkongen en perfekt plats för att njuta av soluppgångar, kvällsbriser och vackra vyer. Bostaden är smakfullt inredd med vackra detaljer som förstärker dess karaktär och charm såsom djupa fönsternischer, elegant fiskbensparkett och tre fönster i fil. Bostadsrättsföreningen är välskött och skuldfri med cirka 4 miljoner i kassan enligt årsredovisningen från 2023. Att bo invid Strandvägen innebär också närhet till allt som Östermalm har att erbjuda, inklusive exklusiva butiker, restauranger och kulturella sevärdheter. Här bor du i hjärtat av Stockholm med promenadavstånd till Djurgården och vattnet. Sammanfattningsvis är denna tvåa en dröm för den som uppskattar sekelskiftescharm, en välskött förening och det bästa av Östermalms livsstil. Med sin vackra utformning, det bekväma läget och den unika balkongen som bjuder in till avkoppling och vackra stunder utomhus, erbjuder den en unik möjlighet att bo på en av Stockholms mest exklusiva adresser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 17, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:30
Banérgatan 17, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Banérgatan 17, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Banérgatan 17, 2 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
14 950 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/4
5 169 kr/mån
137 156 kr/m²

Representativ sekelskiftesvåning på Banérgatan med fri utsikt och elegant planlösning med sällskapsrum och matsal i fil. De stora fönstren i kombination med det fria läget ger ett vackert ljusflöde i hela bostaden. Här återfinns vackra stuckaturer, djupa fönsternischer och höga takhöjd som skapar en harmonisk och exklusiv helhetskänsla. En dröm för den som söker en vacker våning och avskildhet med närhet till såväl stadens puls som den vackra naturen på Djurgården. - Föreningen äger marken - Låg belåning och välskött fastighet - Fri utsikt - Genomgående planlösning - Högt i tak och fyra fönster i fil - Juridisk person kan accepteras, prövas i enskilt fall. I våningen möts man av en inbjudande hall och här når man bostadens samtliga rum. I sällskapsrummet pryder en ståtlig kakelugn, vilket bidrar till karaktären och den klassiska känsla till bostaden. Matsalen är belägen i fil med sällskapsrummet och detta rum skulle man även kunna använda som sovrum. Vidare finns ett välplanerat kök med matplats, master bedroom och ytterligare ett sovrum mot den lugna innergården. Genomgående fiskbensparkett i samtliga rum förhöjer känslan av stil och kvalitet, medan heltäckningsmattor i sovrummen skapar en mjuk och inbjudande atmosfär. I hallen når man även bostadens badrum. Bostaden är belägen på en exklusiv adress på Östermalm, här kan du njuta av alltifrån vackra grönområden såsom Djurgården till shopping och nöje kring Stureplan och Karlaplan, samt kulturella nöjen. Det är en plats där stadspuls och lugn samexisterar harmoniskt.

  • Premium
  • Hiss
Åminnevägen 15, 1,5 tr, Ekhagen, Stockholms kommun

Åminnevägen 15, 1,5 tr

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
3 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1,5/3
4 242 kr/mån
68 529 kr/m²

Ett naturnära boende i gemytliga Ekhagen i stabil förening med egen swimmingpool. Här bor ni i en trevlig hörntvåa med en grönskande utsikt i fritt läge. Utmärkt planerad funkistvåa med balkong i soligt läge och med goda förvaringsmöjligheter. Fönster i två väderstreck tillsammans med lägenhetens stora fönster gör detta till ett mycket ljust och trivsamt boende. - Föreningen äger marken - Parkeringsplatser i föreningen (separat kö)

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3