Mäklare Robert Almgren

Robert Almgren

Om mig

Jag vill att du ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen! Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att endast hårt arbete ger förstklassigt resultat. Jag har anlitats för många olika uppdrag med stor variation. Allt mellan små till stora lägenheter, radhus, villor, gårdar, fritidshus, tomter och hyresfastigheter. Målsättningen är nöjda kunder som väljer att återkomma om och om igen samt har viljan att rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Storgatan 10, Norr, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Östra Storgatan 10, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Östra Storgatan 10, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Östra Storgatan 10

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/6
4 930 kr/mån
16 429 kr/m²

Välplanerad genomgångslägenhet med ljusa ytskikt och inglasad balkong! Varmt välkommen till Östra Storgatan 10 och denna välskötta bostad om hela 91 kvm fördelat på 3 rum och kök. Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde och välplanerade ytor. Vi välkomnas in via säkerhetsdörr till en ljus hall med plats för skoställ, hatthylla och förvaring i garderob. Direkt till höger finns en gäst WC utrustat med toalett, handfat och spegelskåp. Vidare in i bostaden möts vi av matplats och vardagsrum i fil som skapar en öppen och härlig känsla. Rummen skiljs åt via en dekorativ dubbeldörr med glas. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck samt utgång till bostadens inglasade balkong. I anslutning till matplatsen når vi köket med vita skåpsluckor och slitstark bänkskiva. Vidare finns en hall som sammansluter bostadens två sovrum, en klädkammare samt det helkaklade badrummet med dusch och tvättmaskin. Fin utemiljö med grönytor och träd, sittplatser och smakfulla planteringar. Entré till trapphuset via automatiska dörrar och hiss från marknivå för smidig access till bostaden. Här bor du med ett centralt och populärt läge på Norr, med närhet till det mesta. Här finns det restauranger, caféer och matbutiker. Fina promenadstråk runt Eskilstunaån, genom stadsparken eller Gamla stan. Här bor du med gångavstånd till centrum som bland annat erbjuder Universitet, tågstation, restauranger och gym. Det finns även nära tillgång till Munktellstaden samt Volvo CE Arena som erbjuder många olika evenemang och aktiviteter. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Flera av dem större renoveringar har utförts i föreningen som stambyte, fasad, balkonger och fönster. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Bangårdsgatan 4A, Söder, Eskilstuna kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Södra Bangårdsgatan 4A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 4A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 4A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Husrum Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
101 m²
3 rum
vån 2/4
7 250 kr/mån
24 703 kr/m²

Välkommen till en omsorgsfullt renoverad pärla som fångar essensen av tidlös elegans och modern komfort. Belägen på pittoreska och omtyckta Söder, erbjuder denna exklusiva lägenhet en harmonisk fusion av historisk charm och modern livsstil. DETALJER Generös bostad om 101 kvm, lägenhet imponerar med sina rymliga 3 rum och kök. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, med stora fönster som släpper in naturligt solljus och framhäver de tidstypiska detaljerna som fönsterbänkar i sten, vackra trägolv och höga socklar. KÖK OCH BADRUM Det påkostade köket och badrummet är designade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Badrummmet genomsyras av högkvalitativa materialval som bidrar till guldkant på tillvaron, därtill ett välplanerat kök med moderna apparater som erbjuder en inspirerande plats för matlagning och samvaro. Dessutom finns ett separat tvättrum med egen tvättmaskin och förberett för torktumlare. 2 ST SOVRUM Lyxigt stort master bedroom som erbjuder ett avkopplande sovrum med möjlighet till flexibel möblering. Tillhörande klädkammare och genomgående fina detaljer. Dessutom finns ett extra sovrum med klädkammare, perfekt för gäster, som arbetsplats eller barn-/tonårsrum. BALKONG OCH UMGÄNGESYTOR De generösa umgängesytorna i vardagsrummet är idealiska för sociala tillställningar och avkoppling med balkongen som en naturlig förlängning. Njut av den rymliga balkongen, med utsikt över det vackra området Söder, ner mot Eskiltunaån och över takåsarna. FÖRVARING Mycket bra förvaringsutrymmen i det stora vindsförrådet som rymmer allt som önskas kan. Därtill ett praktiskt matkällarförråd. FÖRENINGEN Stabil förening med välskötta faciliteter och nyligen uppdaterade fönster och säkerhetsdörrar som ger en trygg och bekväm boendemiljö. SÖDER Söder är känt för sin pittoreska atmosfär och historiska charm. Med sina mysiga kullerstensgator, grönskande parker och närhet till lokala bekvämligheter som butiker, restauranger och kommunikationer, erbjuder Söder en livsstil av bekvämlighet och närhet till allt man önskar. SAMMANFATTNING Denna totalrenoverade 30-tals lägenhet på Södra Bangårdsgatan 4A kombinerar lyxigt boende med en bekväm och charmig livsstil. Upplev det bästa av både historia och modernitet i denna enastående bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2