Mäklare Beatrice Anderberg

Beatrice Anderberg

Om mig

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grevgatan 35, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 4 jun kl 14:00

Grevgatan 35

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

4 000 000 kr

32,5 m²

1 rum

1 755 kr/mån

123 077 kr/m²

På trevliga Grevgatan intill Strandvägen och stadens puls finns denna ljusa och välplanerade bostad som kännetecknas av lättmöblerade ytor, vackra golv och fina fönsterpartier. Lägenheten erbjuder ytterst lättmöblerade ytor med ett stort allrum med plats för soffa, matbord och mindre möblemang. Sovalkoven gör att de sociala ytorna känns rymliga. Sedan ska man komma ihåg den viktigaste faktorn vid lägenhetsköp, läge. Läget är fenomenalt! Lägenheten är belägen på toppadress med närhet till allt som önskas. Här lever ni i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från NK, Stureplans shopping, caféer och restauranger och skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. På några minuter nås Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk. Det är lätt att förstå varför så många önskar att bo här. Vänligen gör en intresseanmälan så håller jag dig fortsatt uppdaterad i processen!

  • Plus
  • Hiss
Pontonjärgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun

Pontonjärgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

6 395 000 kr

61 m²

2.5 rum

2 029 kr/mån

104 836 kr/m²

En fantastisk bostad intill Riddarfjärdens glittrande vatten! Nu ges chansen till en stilsäker sekelskiftestvåa i mycket gott skick och med en stor balkong in mot gård. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig rymd och bjuder in till större sociala sammanhang. Genomgående i bostaden finner du en sober färgskala ihop med de bevarade originaldetaljer från 20-talet såsom spröjsade fönster, vackra golv, speglade dörrar samt platsbyggda förvaringsmöjligheter, vilket gör bostaden lätt att förälska sig i. Populär adress med direkt närhet till Norrmälarstrand och till all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym och kommunikationer. Lägg därtill att det är en mycket välskött förening med låg belåning, dolda tillgångar i form av hyresrätter, stark kassa och låga avgifter. För den som önskar finns det möjlighet att göra om bostaden till en trea. Ett sant drömhem för dig som trivs i vackra miljöer och som sätter högt värde på komfort och kompromisslöst läge. Inflyttningsklart skick, välskött förening och toppadress - varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas! Gör gärna en intresseanmälan på objektets sida så håller jag dig fortsatt uppdaterad i processen

  • Balkong
  • Hiss
P O Hallmans gata 15, Kungsholmen, Stockholms kommun

P O Hallmans gata 15

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

7 995 000 kr

87,5 m²

3 rum

4 212 kr/mån

91 371 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS - RING FÖR VISNING 0709-666039** I populära Sankt Eriksområdet finns denna ljusa och trivsamma etagelägenhet med härliga sällskapsytor och stor balkong med fri utsikt. Bostaden som erbjuder en grönskande samt rogivande utsikt i i fritt läge ut mot Karlbergskanalen är fördelad på två plan och har två sovrum samt öppna sällskapsytor i hjärtat av bostaden. Lättmöblerade och öppna ytor med stora fönsterpartier gör bostaden lätt att förälska sig i. Bostaden håller ett mycket gott skick med ett snyggt renoverat kök och badrum med full maskinell utrustning. Tidlösa material som åldras väl, genomtänkt planlösning och skräddarsydd förvaring ger en komfort utöver det vanliga. Den stora kungsbalkongen som vetter ut mot strandpromenaden längs Karlbergskanalen blir pricken över i:et med helglasade pardörrar från båda sovrummen. Här bor man i en lugn oas med City ett stenkast bort vilket gör läget oslagbart. Fastigheten, som är nybyggd 1998 håller en genomgående hög standard med en stor hiss och många bekvämligheter som både barnfamiljer och äldre uppskattar. På våning 15 har man ett gym samt en stor bastu med utsikt över City. Det finns även takterrass som blir den optimala platsen att se över stans fyrverkerier och skåla in det nya året på. Läget är både centralt och lugnt med omedelbar närhet till handelsplatsen på Scheelegatan/Fleminggatan som erbjuder både Ica kvantum, Sats, Apotek och Systembolag. Området trafikeras av flertalet innerstadsbussar. Bekvämt promenadavstånd till Centralstationen och Arlanda express och mindre än 5 minuters promenad till Kungsholmstorg. En bostad som verkligen behöver upplevas på plats, välkommen att göra en intresseanmälan på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholms strand 171, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 171, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

6 500 000 kr

69,1 m²

2 rum

4 083 kr/mån

94 067 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS ** Högt upp i en vacker fastighet med direkt access till Karlbergskanalens glittrande vatten finns denna fantastiska tvåa med stor balkong och burspråk! Detta är en tidstypisk bostad med såsom ett vackert burspråk, generös takhöjd och fiskbensparkett som vittnar om husets byggår 1930. Lägenheten ligger i högt och tyst läge in mot lummig innergård. Bostaden håller ett mycket gott skick med hög komfort, stambytt badrum från 2021, stilrent kök och sobra färgsättningar samt full maskinell utrustning för en bekväm vardag. Här finns det möjlighet att göra om lägenheten till en trea för den som önskar. Härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck och lättmöblerade ytor ger en härlig rymd. Ett hem man lätt förälskar sig i och som passar paret såväl den lilla familjen. Lägg därtill en mycket välskött förening som äger marken, har låg belåning och alla stora renoveringar gjorda. Läget är fenomenalt, direkt utanför porten når du strandpromenaden som tar dig runt Kungsholmen, på ca 5 minuter når du Västermalmsgallerian med ett brett utbud av butiker, mataffärer samt kommunikationer som blåa och gröna linjen samt flertalet innerstadsbussar. Detta är ett hem för dig som är stilmedveten och trivs i vackra miljöer. Varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas! Vänligen gör en intresseanmälan på objektets sida så håller jag dig uppdaterad i processen.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4