Mäklare Anna Fernros

Anna Fernros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kragstalundsvägen 72, Kragstalund, Vallentuna kommun

Kragstalundsvägen 72

Radhus
Kragstalund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 295 000 kr
99 + 10 m²
3 rum
122 m² tomt

Välplanerade ytor i trygg familjeidyll. Kragstalund är beläget i södra Vallentuna nära gränsen mot Täby. Nu ska ett trivsamt radhus strax byta ägare, så kontakta banken och gör dig redo! Huset ligger i ett område utan biltrafik där både barn och barnbarn kan leka fritt. Ljust och fullutrustat kök med matplats invid fönster. Vardagsrum med utgång till altanen som lite avskärmad bjussar på ett lummigt läge i sydväst. De 99 kvm rymmer även två sovrum samt ett litet arbetsrum som kan byggas ut och bli sovrum nummer tre (bygglov krävs). Två fint renoverade badrum ingår dessutom (med golvvärme) samt en separat tvättstuga. Härifrån tar sig barnen på trygga cykelvägar till skolor, idrottsaktiviteter och lekkamrater. Man promenerar lätt till Roslagsbanan som på ca 20–25 min kör en till storstan. Välsorterad mataffär och restaurang finns också inom gångavstånd. Bilen parkeras i samfällighetens garage och det finns gott om extra parkeringsplatser.

  • Uteplats
Blekingevägen 25, Ormsta, Vallentuna kommun

Blekingevägen 25

Villa
Ormsta, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
5 995 000 kr
144 m²
6 rum
613 m² tomt

*Fem sovrum *Täljstenskamin *Ny Luftvärmepump *Uterum *Enplanshus Det vita enplanshuset ligger längst in på återvändsgata i populära Ormsta. Med hela fem sovrum passar huset lika bra för stora familjen som för paret som vill slippa trappor. Stort socialt kök med köksö och matplats som rymmer långbord för hela tjocka släkten. Vardagsrummet har ett charmigt burspråk och bjussar på en värmande täljstenskamin som inte bara skänker mys under våra mörka årstider utan även bidrar till hushållsekonomin. Två badrum och separat tvättstuga finns. Stor altan i bästa solläge och ett fint uterum som räddar alla regniga midsommaraftnar. Tomten är liten och lättskött samt gränsar till en fin allmänning. Parkeringsplats för två bilar och gångavstånd till skolor, Roslagsbanan och bussar.

Rosengårdsvägen 41, Rosengården, Vallentuna kommun

Rosengårdsvägen 41

Lägenhet
Rosengården, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 590 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/2
7 068 kr/mån
17 667 kr/m²

Du och din eventuella partner måste ha fyllt 55 år - grattis till möjligheten att ta plats på ett seniorboende. Då finns chansen att förvärva den finaste fyran jag sett på Rosengården. Här bor du en trappa upp utan hiss men med fantastisk utsikt över området. Bostaden är påkostat renoverad och har nog ett av de bästa lägen som erbjuds i den solida föreningen. Två fina sovrum, snyggt renoverat kök, ett badrum med dusch och en gäst-wc. På Rosengården kan den som vill umgås i biblioteket, matsalen eller på innergårdarna. Här finns många sociala aktiviteter, möjlighet till motion och härliga bridgekvällar! Välkommen till en trygg tillvaro i populära brf Rosengården- ett paradis på lite äldre dagar!

  • Plus
  • Balkong
Syrenelundsvägen 8, Syrenelund, Vallentuna kommun
Syrenelundsvägen 8, Syrenelund, Vallentuna kommun, bild 2
Syrenelundsvägen 8, Syrenelund, Vallentuna kommun, bild 3

Syrenelundsvägen 8

Villa
Syrenelund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
7 500 000 kr
186 m²
6 rum
2 205 m² tomt

*BYGGÅR 2015 * POOL *ENERGISNÅLT * FEM MINUTER TILL CENTRUM Ca fem minuter från Vallentuna Centrum ligger denna schyssta villa från 2015 med genomgående vattenburen golvvärme. Stor altan ler mot solen från morgon till kväll och bjuder på en stor pool som liksom vi andra längtar efter sommaren. Det stora sociala köket med full utrustning bjuder på ett härligt umgänge både till vardags och fest. Huset har en välplanerad öppen planlösning, det stora vardagsrummet har access till altanen med den glittrande poolen. Här finns även en påkostad täljstenskamin, rummet kan delas av till ett femte sovrum (se alternativ planritning). Två fina badrum med kakel/klinker samt skön golvvärme och en fullutrustad tvättstuga med praktisk groventré. Tomten är stor och här kan du själv vara med och ta fram din drömträdgård! Många parkeringsplatser på gårdsplanen rymmer hela familjens likväl som gästernas fordon, flera grannar har byggt stora garage så för er som gillar fordon finns alla möjligheter att söka bygglov för det. Direkt från tomten når du skogen som bjussar på lingon, blåbär och härliga kantareller! Extremt energisnålt boende som under 2022 drog ca 12 000 kWh och då var poolen även igång maj-sep!

  • Premium
Lingsbergsvägen 36B, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36B

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 434 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 434 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 7 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

  • Plus
Lingsbergsvägen 36A, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36A

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 691 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 691 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 5 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

Centralvägen 14A, Centrum, Vallentuna kommun

Centralvägen 14A

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/5
3 082 kr/mån
56 500 kr/m²

Kanonlägenhet med med bästa centrumläge! I det nybyggda huset, näst högst upp, hittar du denna yteffektiva 1:a om 30m². Kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt enorm balkong mot innergården. Här bor du med krypavstånd till restauranger, butiker, vårdcentral och inte minst Vallentunas stora utbud av kommunikationer. Utmärkta bostaden för dig som är sugen på att lämna föräldrahemmet och ge dig ut på nya äventyr. Kolla sparkontot, prata med banken eller mammas och pappas plånbok så ses vi på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Påtåkervägen 41, lgh 7, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 7

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
2 389 kr/mån

Vuxenpoängen stiger rejält när man flyttar till "hus". Här kommer en finfin möjlighet att ha "sin egen" lilla villa med altan och parkering istället för att klämma in sig i nån liten etta med alkov och fransk balkong. Detta är ett riktigt litet lyxhus i bostadsrättsform! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Klassisk ekparkett och vitmålade väggar, exklusivt badrum i sobra toner och vardagsrum i öppen planlösning mot det fullutrustade köket. Sovrummet är rymligt och här får dubbelsängen plats. Allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Två altaner förgyller långa sommarkvällar och skapar ett riktigt ha-begär! Parkering och förråd hör till denna lilla pärla.

  • Plus
Påtåkervägen 41, lgh 8, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 8

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 595 000 kr
25 m²
1 rum
2 035 kr/mån

I och med detta kanske du har råd att flytta hemifrån? Eget litet bostadsrättshus med parkering utanför. Med schysta materialval och perfekt utnyttjade kvadratmeter finns ett eget "kryp in" med fullutrustat kök, vardagsrum och sovloft. Badrummet är lyxigt och rymmer förutom dusch och wc även tvättmaskin. Altan i anslutning till huset blir härligt inför sommaren! <b> Lägenhet 7 på Påtåkervägen 41 kommer också att visas i samband med lägenhet 8.</b> <a style="font-weight:bold" href="https://jagholm.se/patakervagen41lgh7"> Läs mer här. </a>

  • Plus

Visar alla 9