Mäklare John Jägholm

John Jägholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södervägen 36, 1tr, Viggbygärdet, Täby kommun

Södervägen 36, 1tr

Lägenhet
Viggbygärdet, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna

3 195 000 kr

80,5 m²

3 rum

4 490 kr/mån

39 689 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverade-23 och ljusa 3:a om 80,5 kvm på Södervägen 36 i Viggbygärdet! Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till både natur och service. Lägenheten har ett stort vardagsrum med utgång till en härlig balkong i bästa sydvästläge där du kan njuta av solen nästan hela dagen. Köket är välplanerat med matplats för fyra personer. Hallen är rymlig och har en praktisk klädkammare och garderober för extra förvaring. Två sovrum med tapetserade väggar. Badrummet är fräscht och har ett badkar, wc, handfat samt tvättmaskin. Lägenheten har genomgående utbytta elledningar till jordade ledningar. Lägenheten ligger i en välskött förening med god ekonomi och låg avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har även gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum och övernattningslägenhet. I området finns flera lekplatser, grönområden och promenadstråk längs vattnet. Kommunikationerna är utmärkta med Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter och bussar som går till Danderyd eller Mörby Centrum där du kan byta till tunnelbanan. I närheten finns även flera skolor, förskolor, affärer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Eskadervägen 10, Näsbypark, Täby kommun

Eskadervägen 10

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna

1 595 000 kr

21 m²

1 rum

1 083 kr/mån

75 952 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta på våning 9 högst upp i huset! Här bor du i ett attraktivt område med närhet till både natur och service . Rummet har en smart planlösning med plats för både soffa och säng. Kokvrån är utrustad med spis, kylskåp och diskho. Badrummet är helkaklat och har dusch, wc och handfat. Balkongen ligger i ett insynsskyddat läge med härlig kvällssol. Här bor du i en stabil förening och med en låg månadsavgift på 1 083 kr/mån! I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och gemensam innergård med grillplats. Läget är perfekt för dig som vill ha nära till allt. Roslagsbanan ligger bara några minuter bort och tar dig snabbt till Täby centrum eller Stockholm city. Näsbypark Centrum erbjuder affärer, restauranger, apotek och bibliotek. I närheten finns också populära Näsbypark med fina grönområden, badplatser och båthamn. (Tidigare säljares bilder, annan möblering idag). Missa inte chansen att flytta in i denna pärla! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hagtornsvägen 18, Stava, Österåkers kommun

Hagtornsvägen 18

Villa
Stava, Österåkers kommun
Jägholm Norrortsmäklarna

2 850 000 kr

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt om 3 429 m² i underbara och natursköna Stava, bara ett stenkast från Garnsviken och Åkersberga Centrum. Här får du uppföra 1,5 planvilla med byggnadsarea på 120 kvm och med en byggnadshöjd om 4 m. Utöver detta finns möjlighet till uthus om 30 m². Huvudbyggnad med 6 m från tomtgränsen. Uthus 4,5m från tomtgräns. Se mer under dokument där detaljplanen är bifogad. Varmt välkomna att kika förbi och kontakta mäklaren för mer information! El och VA kostnad tillkommer.

Visar alla 3