Mäklare Gustav Spetz

Gustav Spetz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Soldanevägen 11, Ekängen, Linköpings kommun

Soldanevägen 11

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
4 995 000 kr
114 + 13 m²
5 rum
1 255 m² tomt

Stig in i detta välrenoverade 1-planshus med delvis inredd övervåning. Varje hörn andas harmoni och välkomnande atmosfär. Med ett kreativt tänkande kan denna pärla bli allt du önskar och mer. Det öppna konceptet förenar vardagsrummet med det fantastiska köket, där den bevarade murstocken i tegel ger en rustik charm till den moderna designen. Här kan du njuta av mysiga kvällar framför kaminens sken eller laga upp en kulinarisk fest för dina nära och kära. Med tre sovrum och möjligheten till ytterligare utrymme på den delvis inredda vinden, finns det gott om plats för både avskildhet och gemenskap. Skapa ditt drömboende eller ett hemmakontor i den flexibla layouten. Uteområdet är en fridfull oas med sin parkliknande trädgård, där höga häckar och staket ger insynsskydd och lugn året om. Låt dig förtrollas av den vackra terrassen som badar i morgon- och kvällssol eller koppla av i det inglasade uterummet som bjuder in till avslappning vår till höst. Går även att njuta av på vintern vid användning av gasolvärmaren. Denna plats erbjuder mer än bara ett hem - det är en gemenskap där grannarna är vänner och där möjligheterna är oändliga. Från gemensamma grillkvällar vid sjön till Valborgsfirande med körsång, här finns det alltid något att se fram emot. Man äger en del genom samfällighet av ett markormåde nere vid vattnet som bjuder in till äventyr. Oavsett om du drömmer om att skapa din egen träningsoas, odla grönsaker i trädgården eller bara njuta av naturens skönhet, så har detta hem allt du behöver för att förverkliga. Kom och upptäck, utforska och känn in. Välkomna anmäl ert intresse.

Kompanigatan 10, Hagaberg, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Kompanigatan 10, Hagaberg, Linköpings kommun, bild 2
Kompanigatan 10, Hagaberg, Linköpings kommun, bild 3

Kompanigatan 10

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
5 500 000 kr
129 m²
4 rum
vån 5/5
7 952 kr/mån
42 636 kr/m²

Stig upp till nya höjder med denna fantastiska 4 rok takvåning som sträcker sig över 129 kvadratmeter av exklusiv elegans. Den imponerande inglasade terrassen bjuder in till magiska stunder med panoramautsikt över skogstoppar, Tinnerö eklandskap och stadsbilden nedanför. Få en känsla av exklusivitet med hissen som tar dig direkt från garage- / entréplan rakt in i din bostad. För gäster finns även gästentré en trapp ned via hallen. Inuti möts du av två välförsedda sovrum och två rymliga våtrum, varav det ena erbjuder en kombinerad tvättstuga och städskrubb för ökad praktisk användning. Vardagsrummet strålar av ljus med fönster i tre väderstreck och en öppen planlösning som smälter samman med det generösa köket och den rymliga matplatsen. Kaminen skapar en atmosfär av mysighet och komfort. Ytterligare ett sällskapsrum som nyttjats som Tv-rum men likväl ett trivsamt bibliotek. Möjligheten till garageplats till en förmånlig månadskostnad på endast ca 600 kr ger extra bekvämlighet och trygghet till din vardag. Med en stabil bostadsrättsförening och lysande framtidsutsikter, är detta en möjlighet som sällan erbjuds. Ta chansen att äga denna trivsamma takvåning som i våra förmedlande ögon - har alla rätt. Välkomna anmäl ert intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartmåla 112, Svartmåla, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Svartmåla 112, Svartmåla, Linköpings kommun, bild 2
Svartmåla 112, Svartmåla, Linköpings kommun, bild 3

Svartmåla 112

Villa
Svartmåla, Linköpings kommun
4 495 000 kr
85 m²
5 rum
1 196 m² tomt

Välkommen till Svartmåla 112, en fantastiskt välskött bostad med genomgående kvalitet och omsorgsfulla renoveringar. Här bor du högst upp på gatan med ett lugnt läge mot en grönskande skogsdunge. Fastigheten erbjuder en behaglig och harmonisk atmosfär med en rad bekvämligheter som gör det till det perfekta hemmet för dig och din familj. Huset, har tre rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum med platsmurad kamin samt stora fönsterpartier som öppnar upp mot det härliga poolområdet. Det rejäla köket imponerar med modern design och gott om plats för matlagning samt matintag. Bostaden har genomgått flera om- och tillbyggnationer, där renoveringarna inte bara handlar om stil utan också om funktion. År 2015 gjordes omfattande förändringar, såsom rivning av en befintlig öppen spis för att ge mer plats, skapandet av ett nytt badrum, totalrenovering av köket, byte av taktegel, och mycket mer. Poolområdet, med en imponerande 4x8 meter stor pool och ett skjutbart tak, blev en av höjdpunkterna vid renoveringen. Gäststugan, som totalrenoverades 2016, erbjuder bekväma sovplatser och ett inglasat uterum. Renoveringslistan är lång med kontinuerlig omvårdnad och uppgraderingar, inklusive solceller installerade 2022. Dessutom finns en gräsmatterobot, markiser med automatisk reglering, och en laddstation för elbil från 2018, vilket understryker bostadens moderna och hållbara karaktär. Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror från märken som Whirlpool, Siemens, Husqvarna och Fjäråskupa. Våtrummen har golvvärme och är smakfullt inredda med produkter från Fix Trend, Temp Temal, och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Egendomen kännetecknas av lugn och närhet till naturen. Belägen intill en skogsdunge ger den ro och avskildhet samtidigt som närhet till sjön Stora Rängen med badplats och båtplats erbjuder avkoppling och rekreation. Promenadstigar i området och den aktiva samfälligheten med bastu och simskola vid badplatsen under sommarhalvåret och skapar en trivsam gemenskap. Med fiber och solceller installerade och ett välisolerat garage är moderna bekvämligheter och hållbarhet väl representerade. Driftkostnaderna är väl specificerade och visar på låga energikostnader, bland annat tack vare solceller och effektiv elanvändning. Sammanfattningsvis är Svartmåla 112 en pärla med hög standard och genomtänkta detaljer, vilket skapar en perfekt harmoni mellan modern livsstil och naturnära boende. Det är inte bara ett hem, det är en livsstil.

  • Premium
Kvinnebyvägen 9, Hjulsbro, Linköpings kommun

Kvinnebyvägen 9

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
1 895 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
22 164 kr/m²

Stig in i denna stilfulla trerummare på bottenvåningen med tillstånd att bygga uteplats från balkongen. Vid övertagandet av den nuvarande ägaren genomgick lägenheten en omfattande renovering från grunden, inklusive alla ytor, kök och badrum Här kan du bo i ett fridfullt och trevligt område, endast en kort bilresa från Linköpings stadskärna, resecentrum och flygplats. Från lägenheten kan du njuta av utsikten över grönområden med bouleplaner, grillplatser och skogsområden. Utöver detta finns det bekväma bussförbindelser som tar dig in till stadens puls. Inom gångavstånd på cirka 10 minuter ligger Ekholmens centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Inom en radie av 4 km finns även Vidingsjö motionscenter, Hackefors skid- och motionsspår, Landeryds golfbana och Ullstämma återvinningsstation. För familjer finns närhet till förskolor och skolor, vilket gör detta till ett idealiskt läge för en aktiv livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Ta gärna kontakt med vår mäklare, Gustav Spetz, för ytterligare information eller för att boka en visning. Välkommen!

  • Balkong
Fridtunagatan 10, Valla, Linköpings kommun
Fridtunagatan 10, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Fridtunagatan 10, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Fridtunagatan 10

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
3 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/5
6 624 kr/mån
42 500 kr/m²

Denna lägenhet på våning fyra högst upp i byggnadsdelen erbjuder en bekväm livsstil med praktiska bekvämligheter och stilfull design. Med en rymlig inglasad balkong i soligt sydvästläge kan ni njuta av ljusa dagar mot lugnande innergård. Entrén är rymlig med klinkergolv och smart förvaring i skjutgarderober. Det välutrustade köket från Marbodal har en elegant stenskiva och en separat matplats som integreras smidigt med vardagsrummet. De tre sovrummen inkluderar ett större föräldrasovrum och ger flexibla användningsmöjligheter. Två våtrum, varav ett med dusch och det andra med badkar och tvättstugedel, erbjuder bekvämlighet och stilrena detaljer. Smarta hem-funktioner ger dig enkel kontroll över belysningen och andra elektroniska enheter. Bostadsrättsföreningens avgifter inkluderar TV, bredband och IP-telefoni till förmånlig kostnad samt individuell mätning av elförbrukning för en mer rättvis fördelning av utgifterna. Med hiss till källaren finns gott om förvaringsutrymme, inklusive cykelförråd och privat förråd. Innergården erbjuder en trivsam miljö med pergola, grillplats och lekplats. Det centrala läget vid Johannesborgsparken ger närhet till stadskärnan, Universitetssjukhuset och Mjärdevi, vilket gör detta till ett perfekt val för den som söker bekvämlighet och naturnära omgivningar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsbärsvägen 23, Kaggebo, Valdemarsviks kommun
  • Sön 5 maj kl 15:45

Skogsbärsvägen 23

Fritidshus
Kaggebo, Valdemarsviks kommun
2 195 000 kr
69 + 25 m²
4 rum
1 889 m² tomt

Välkommen till Skogsbärsvägen 23, där charm och närhet till naturen förenas. Beläget i det idylliska Kaggebo, har detta hem allt du behöver för att omfamna en avslappnad livsstil nära havet och bland skogarna. Denna rymliga stuga på 69 kvm är i bra skick erbjuder en bekväm tillflyktsort för dig och din familj. Med två mysiga sovrum, ett välutrustat kök och ett vardagsrum komplett med en öppen spis, finns det gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en härlig utsikt över det omgivande landskapet. Uteplatsen är perfekt för att njuta av det underbara vädret, med en skyddad del under tak och en altan som vetter mot den vackra skogen. Här kan du njuta av frukostar utomhus eller samlas med vänner och familj för grillkvällar. Den tillhörande gäststugan på 25 kvm, som byggdes för cirka åtta år sedan, erbjuder ytterligare utrymme för gäster eller möjligheten att skapa ett eget privat utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Det finns möjlighet att installera trinettkök och våtutrymmen. Detta hem erbjuder en lugn och avskild atmosfär, beläget längre upp på en återvändsgata med en baksida som gränsar mot orörd skogsmark, vilket ger en känsla av total integritet och ro. Förutom boendet erbjuder Kaggebo också ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Med tillgång till välanordnade bryggor, badplatser och ett poolområde med bastu, finns det alltid något att upptäcka och njuta av. För de aktiva finns tennisbanor och en aktivitetsbana, medan den trevliga kiosken med utomhusservering är perfekt för att avsluta en dag fylld av äventyr med något gott att äta. Ge dig själv möjligheten att äga denna pärla i en av Sveriges mest eftertraktade fritidsdestinationer. Välkomna anmäl ert intresse.

  • Plus
Smart Yta Tranås, null, Tranås kommun
  • 13 lediga bostäder

Smart Yta Tranås

Villa
Tranås kommun
fr. 849 000 kr
64-70,5 m²
1 rum

Välkomna till frukost med oss på Bjurfors och Smart Yta, anmäl ert deltagande till [email protected] / 0769420017 Vi förmedlar nu kostnadseffektiva lokaler med äganderätt uppförda av Smart Yta. Möjligheten finns nu för er som privatpersoner eller företagare att förvärva er egna kostnadseffektiva Smarta Yta. Lokalen består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm. Lokalen byggs som moduler om ca 12x6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Köp till ett fast pris från 849 000 kr enligt principen först-till-kvarn! Smart Ytas koncept bidrar till expansion av mindre och medelstora företags utveckling i kommunen. Miljö och hållbarhet är framtiden för etablering av företag och det är viktigt för dem. När de pratar om miljö och hållbarhet är det så lätt att tänka enbart på naturen och ekologiska råvaror. Men för dem är det något mycket större! Smart Yta är en investering i er kommuns utveckling, den är socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt hållbar. Läs mer på https://smartyta.se/

  • Nybyggnadsprojekt
Vårdsberg Ånestad, Vårdsberg, Linköpings kommun

Vårdsberg Ånestad

Tomt
Vårdsberg, Linköpings kommun
1 595 000 kr
2 045 m² tomt

Möjlighet att bygga ert nästa drömboende med högt och fritt läge med vackra vyer. Enbart 15 min bilfärd från Linköping finner ni denna kvarstående tomt av totalt 3 st här avstyckade. Tomtstorlek om 2045 kvm där ni inte är bunden till någon husleverantör utan er fantasi kopplat till bygglovsansökan sätter gränserna. Ni har gemensam väg med två grannar samt dagvattenavlopp. Sedan anlägger man eget vatten och avlopp på sin tomt. Kostnader tillkommer utöver köpeskilling på ca 135 000 kr för gemensamt avlopp där gråvatten avleds till och för kostnad av gemensam väg. Sedan tillkommer sedvanliga anslutningsavgifter för el och fiber. Priser finns att tillgå på Utsikt samt Tekniska Verkens hemsidor. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Knubbelyckan Kolbyttemon 1:1, Kolbyttemon, Linköpings kommun

Knubbelyckan Kolbyttemon 1:1

Tomt
Kolbyttemon, Linköpings kommun
1 495 000 kr
2 850 m² tomt

Unik möjlighet i natursköna Kolbyttmon! En av de tre tomter finns nu kvar till försäljning och väntar på att vara mottaglig för er vision. Välkommen till en fantastisk tomt om cirka 2850 kvm där din dröm om det perfekta hemmet kan bli verklighet. Belägen i hjärtat av naturen, med närhet till både Sturefors och Skeda, erbjuder denna plats en harmonisk tillvaro med enastående pendlingsmöjligheter till Linköping och dess framstående arbetsplatser som SAAB, Universitetssjukhuset och Mjärdevi. För naturelskaren finns en rikedom av möjligheter precis runt hörnet. Blå lagunen, en vacker kalkbrott, inbjuder till avkopplande bad och soliga dagar. Tinnerö Eklandsskap lockar med sina vandringsleder och utmanande MTB-spår, perfekt för dig som älskar äventyr i skog och mark. Vid Rosenkällasjön får du njuta av en vacker vattenspegel och lugnande omgivningar. För att göra din dröm till verklighet, erbjuder vi denna tomt som tillsammans med Vimmerbyhus tar fram ett skräddarsytt boende just efter era önskemål. De är experter på att skräddarsy hus efter dina specifika behov och kommer att vara med dig genom hela processen. Släpp fantasin lös och låt oss tillsammans skapa ditt drömboende i denna fantastiska miljö. Missa inte denna unika chans att bli en del av Kolbyttmons underbara gemenskap! Kontakta oss idag för mer information och boka en visning.

Hallvägen 3, Rimforsa, Kinda kommun

Hallvägen 3

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
1 495 000 kr
1 727 m² tomt

Mitt i Rimforsa på höjd finner ni denna attraktiva villatomt klar för byggnation. Stor tomt på 1727 kvm där ni redan nu förstår hur enastående sjöutsikten kommer att bli både från interiör samt från trädgården. Anslutningsavgifter för kommunalt V/A, el samt fiber tillkommer. Visning sker löpande med mäklare eller på egen hand. Anmäl ert intresse för fortlöpande kontakt och hantering budgivning. Välkomna!

Östergårdsgatan 32, Vikingstad, Linköpings kommun

Östergårdsgatan 32

Villa
Vikingstad, Linköpings kommun
4 700 000 kr
121 + 6 m²
6 rum
979 m² tomt

Välkommen till denna fina bostad i Vikingstad, en pärla nära Linköping! Detta charmiga 1 1/2 plans hus erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet, och är nu till salu för dig som söker det optimala boendet. Boarean sträcker sig över generösa 121 kvm, och här finner du en smakfullt tillbyggd isolerad uterum på cirka 20 kvm med golvvärme. Detta uterum är utrustat med golvvärme, vilket gör det till en idealisk plats att njuta av årets alla säsonger. Tänk dig att sitta här och blicka ut över det sköna poolområdet med stilren markbetong kring poolen 4x8 m samt spabad inbäddat av trallytor och kringliggande gröna miljöer av gräs, växtlighet och trädgårdshäck som skapar en privat oas. Poolen är en imponerande helgjuten konstruktion, komplett med ett smidigt skjutbart pooltak för att förlänga badsäsongen. Köket (-23) är väl tilltaget och påkpostat med stenskiva och högkvalitativ maskinell utrustning. Det är en plats där matlagning blir en fröjd och där familj och vänner kan samlas för trevliga stunder. Våtrummet på entréplanet är nyrenoverat (-23) och pryds av påkostade materialval och stilfulla tappkranar, vilket ger en känsla av lyx och välbefinnande. Bostaden erbjuder två sovrum på entréplanet, perfekt för en flexibel boendeplan. Övre planet är försedd med ett allrum/kontor och två rejäla sovrum. Dessutom finns ett separat wc-utrymme för bekvämlighetens skull. Den välväxta trädgårdshäcken skapar en privat och fridfull atmosfär på den generösa hörntomten. Här finns också en utespat intill garaget och förrådsdelen med poolcentral, vilket gör utomhusupplevelsen komplett. Det här hemmet är mer än bara en bostad - det är en möjlighet att uppleva en livsstil där komfort och stil går hand i hand. Missa inte chansen att äga detta exklusiva boende i Vikingstad nära Linköping. Välkomna på visning.

Kaga Gerstorp 1:25, Kaga, Linköpings kommun

Kaga Gerstorp 1:25

Villa
Kaga, Linköpings kommun
14 500 000 kr
5 472 m² tomt

Drömmer ni om att leva och bo kombinerat med en B&B/Hotell-verksamhet i lantlig idyll så är Kaga Gerstorp något för er. Här finns en nyare uppförd Hotelldel med 8 dubbelrum med eget våtrum (Wc/dusch) samt tillhörande godkänt restaurantkök, matsal och reception - byggnade när uppförd 2016. Även då byggdes spa-anläggning med med omklädningsrum, två hcp wc, relax med bastu samt utedel med poolområde. Hetvattenpool med plats för 14 personer samt pool med mått 4x8 m med ovanliggande Aqvisdäck. Fölhuset byggdes om totalt 2010 till gårdshotellet med plats för 12 personer fördelat i 6 st dubbelrum även här med tillhörande våtrum. Konverterade då även till vattenburen värme. Utöver detta så finns även "Villan" fördelat på 1 1/2 plan med stomme av timmer och brädfodrad fasad på torpargrund under tak av tegel idag inrymmande två lägenheter. Potential för inreda fler sovrum till hotellverksamheten eller annars konvertera "Villan" till en idyllisk privatbostad och möjliggör att kunna leva, bo och verka på samma plats. Kaga Gerstorp ligger ca 10 min färd från Ikano/Centrum och endast några minuters färd till E4an och möjliggör goda förutsättningar för boende och verksamhet. Utöver fastighetsöverlåtelsen som med fördel sker via bolagsform kan befintlig Hotellverksamhet förvärvas i särskild överlåtelse för inventarier etc. Visning datum 30/11, Klockan 13:30-14:30 Sista dag för anbud 8/12-23. (Pris/anbud lämnas på underliggande fastighetsvärde.) För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Smedby Karlslund 1, Linghem, Linköpings kommun

Smedby Karlslund 1

Villa
Linghem, Linköpings kommun
5 950 000 kr
172 + 30 m²
7 rum
5 610 m² tomt

Nyproducerade A-klassade hus med imponerande 3 meter i takhöjd. Huset är utrustat med solceller, bergvärme och en egenborrad brunn för att erbjuda dig en självständig och hållbar livsstil i perfekt harmoni med naturen. Välkommen till detta drömhem där lantlig idyll möter modern design och exklusiva detaljer. Här erbjuds fem sovrum, ett allrum och ett vackert vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den omgivande skogen och naturen. Köket är en pärla med sin stilrena design från HTH och toppmoderna rostfria vitvaror, perfekt för att laga goda måltider för hela familjen. Tvättstugan/groventrén håller samma höga standard med material från HTH. Varje rum är utformat med tanke på stil och komfort, med genomgående vitlaserad 3-stavig ekparkett och takhöjd på tre meter som ger en känsla av rymd och elegans. Utsidan är lika imponerande med en altan som ligger i rofylld miljö och har ett härligt solläge. Här kan du njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du tar in skönheten i den omgivande naturen. Tomten sträcker sig över 5000 kvm, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Möjligheten finns även att få en färdigställd pool för att svalka sig under varma sommardagar. Det är inte bara insidan och utsidan som gör detta hem till en riktig pärla. Beläget bredvid huset hittar du ett rymligt garage som ger gott om plats för att skydda dina fordon från väder och vind. Som en extra bonus finns också en toppmodern Tesla-laddare installerad, vilket gör det enkelt och bekvämt att ladda din elbil hemma. Oavsett om du är en miljömedveten fordonsägare eller bara vill ha tillgång till en modern och pålitlig laddningsstation, så har du allt du behöver precis utanför dörren. Ta chansen att köpa detta fantastiska hem och njut av alla dess bekvämligheter. Se plan- och sektionsritningar under "fakta" och dokument, även där tomtkarta. 4 tomter färdigavstyckade tomter där möjlighet finns att köpa tomterna separat enligt följande priser: Tomt A 3037 kvm 850 000 kr Tomt B 3784 kvm 900 000 kr Tomt C 4464 kvm 1 000 000 kr Tomt D - 5610 kvm, säljs med denna byggnation till fast pris. Om man köper tomterna tillkommer kostnad för V/A, el och fiber, vägar och ev. rivningskostnader. Kontakta oss idag för att få veta mer!

Lansgatan 14, Mantorp, Mjölby kommun
Lansgatan 14, Mantorp, Mjölby kommun, bild 2
Lansgatan 14, Mantorp, Mjölby kommun, bild 3

Lansgatan 14

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
5 395 000 kr
146 m²
6 rum
1 044 m² tomt

Välkomna till Lansgatan 14 som är ett trevligt vinkelhus på 146 kvm fördelat på 6 rok. Välplanerade ytor där huset idag erbjuder tre sovrum till fyra sovrum och bra sällskapsytor. Huset erbjuder ett påkostat Ballingslövskök i toppskick med högkvalitativa rostfria vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Från vardagsrummet nås bostadens baksida med lämplig plats för trädäck som mynnar ut till framtida trädgård. Vidare finns allrum, två helkaklade badrum med kalksten på golv. Groventré kombinerat med tvättstuga. I hela huset finns vattenburen golvvärme genomgående. Huset ligger med närhet till skola, förskola och elljusspår. I området finns Citygross med dess välsorterade utbud och skola upp till årskurs 9. Mantorp ligger i nära anslutning till E4:an vilket gör det enkelt att fort ta sig både norr- och söderut. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Med pendel tar det ca 14 minuter till Linköping och med bil ca 20 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 14