Mäklare Tim Nordström

Tim Nordström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
C J Boströms väg 10, Djupviken, Piteå kommun

C J Boströms väg 10

Villa
Djupviken, Piteå kommun

1 495 000 kr

74 m²

3 rum

1 061 m² tomt

Några minuters promenad från stan ligger denna pärla. Huset är välskött med fräscha ytskikt och ett nytt golv genom entré. hall och kök. Här finns två fina sovrum, vardagsrum och ett rymligt ljust kök. Panel på garage och ekonomidel är bytt och panelen målad 2021. Huset har dessutom utrustats med luftvärmepump och tilläggsisolerats. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till allt. Det mesta Piteå har att erbjuda ligger inom promenadavstånd, så bilen kan stanna hemma! Välkomna på Visning!

Ostigården 19, Ostigården, Piteå kommun

Ostigården 19

Gård/Skog
Ostigården, Piteå kommun

2 500 000 kr

80 m²

4 rum

14,3 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva hela två fastigheter med bra läge på Ostigården, Piteå Högsböle 3:21 och Högsböle 3:46. Huvudfastigheten ( Högsböle 3:21) har ett stort härligt kök, två sovrum, toalett och ett stort rum på övervåningen som väntar på att inredas. Huvudfastigheten har vattenburen värme på el/ved och den andra fastigheten har direktverkande el med sommarvatten från huvudfastigheten. Den andra ( Högsböle 3:46) erbjuder en huvudbyggnad med ett härligt vardagsrum med vedeldad köksspis, ett fint kök, badrum med golvvärme och en mysig övervåning med vardagsrum och sovrum. På fastigheten finns flera byggnader, bland annat en stor lada med sommarboendedel och stora förvaringsutrymmen, ett härbre, en verkstad med vedbod, mm. Tillsammans bildar de bägge fastigheterna dryga 150 000m², med ca 10 ha skogsmark, 2 ha åkermark. Av skogen är ca 50% avverkad. Jakträtt ingår och skogsbruksplan är upprättad. Vi kommer snart ut med en visningstid, men anmäl ditt intresse redan nu till ansvarig mäklare. Välkomna!

Tällön 774, Burvik, Skellefteå kommun

Tällön 774

Tomt
Burvik, Skellefteå kommun

450 000 kr

2 019 m² tomt

Letar ni tomten? Nu finns chansen till ett härligt läge på Tällön 774 med havsutsikt från 2 håll i andra led. Bygg ditt drömhus på en härlig tomt vid havet och underbara Tällön stolta 2019 m2. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och hav, endast 10 minuter från E4:an Här får ni promenadavstånd för ett dopp i havet eller varför inte en stund för fiske eller annat fritidsliv. Närhet till Bureå centrum med dess service. Tällön består idag av både fritidshus och året runt boende. Åk ut och kika. Kontakta ansvarig mäklare Tim Nordström för frågor och funderingar på 073-8083850. Koordinator Mattias Olsson 0768046623.

  • Plus
Södra Stationsgatan 8, Öjebyn, Piteå kommun

Södra Stationsgatan 8

Villa
Öjebyn, Piteå kommun

1 950 000 kr

158 m²

8 rum

758 m² tomt

Välkomna in till ett över 300m² stort hus. Här finns 4-6 stora sovrum, härliga gemensamma utrymmen och ett gigantiskt vinterbonat uterum. Den fina hörntomten ligger med en fri baksida och känns mycket större än sina 768m². Läget är lugnt med obefintlig biltrafik, förutom under kyrkmarknaden och Piteå Summergames, när fotbollsplanen fylls av unga fotbollsspelare, Huset har renoveringsbehov, men enorm potential. Välkomna på Visning!

Kolmilavägen 34, Centrum, Piteå kommun

Kolmilavägen 34

Villa
Centrum, Piteå kommun

3 950 000 kr

185 m²

7 rum

1 484 m² tomt

Välkommen till en drömvilla beläget i ett ostört område! Denna charmiga gård med gårdshuslänga, inredd med en uppvärmd studio och garagemöjligheter erbjuder en ostörd oas för avkoppling och livskvalitet. När du träder in i detta vackra hem, kommer du att bli imponerad av de stora, öppna ytorna, den imponerande takhöjden och det allt igenom välskötta huset. Den naturliga flödet från rum till rum skapar en känsla av välbefinnande och enkelhet. Ljuset strömmar in i hallen, som är välkomnande och ger enkel tillgång till allrummet och det exklusiva köket. Matplatsen har en snygg avskildhet från köket. Vardagsrummet är öppet och ljust, med plats för både TV-soffan och aktivitetsytor. Slå upp dörrarna till den inglasade altanen och njut av tillvaron. Trappen tar oss till en övervåning med en öppen hall, där du hittar en öppen hall, fyra sovrum och ett härligt badrum med både bastu och bubbelbad. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning för att uppleva detta unika hem.

  • Uteplats
Högsböleskiftet 202, Högsböleskiftet, Piteå kommun

Högsböleskiftet 202

Tomt
Högsböleskiftet, Piteå kommun

450 000 kr

1 800 m² tomt

Äntligen en stor tomt nära havet på populära Högsböleskiftet. Tomten är på hela 1800m² och bara väntar på ett nytt drömboende. Grovplaneringen är gjord med utschaktning, infart och avverkning, så det är bara starta bygget. Området ligger vackert med absolut närhet till Piteå Skärgård, perfekt utgångspunkt för båt eller skoter. El finns vid tomtgränsen och de flesta här har egen brunn för vatten och 3-kammarbunn till avlopp. För mer information, kontakta [email protected] eller 070-63 33 250.

Visar alla 6