Mäklare Ann-Charlotte Stenbeck

Ann-Charlotte Stenbeck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Styrmansgatan 51, Karlaplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Styrmansgatan 51, Karlaplan, Stockholms kommun, bild 2
Styrmansgatan 51, Karlaplan, Stockholms kommun, bild 3

Styrmansgatan 51

Lägenhet
Karlaplan, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
13 250 000 kr
105 m²
3.5 rum
vån 0,5/4
6 919 kr/mån
126 190 kr/m²

Mycket attraktiv våning belägen i representativ fastighet från 1889 i en mycket välskött förening med god ekonomi och alla omfattande renoveringar genomförda. Strax intill Karlaplan ligger denna vackra och genomgående våning med generös takhöjd, fyra kakelugnar och balkong mot en välskött innergård. Våningen bevarar vackra originaldetaljer såsom vackert välvda fönster, pardörrar, originalgolv i trä från 1889 och stiliga eldstäder (2 av 4 kakelugnar är fungerande). Välkomnande hall öppnar upp mot den sociala delen som består av ett generöst sällskapsrum med matsal (kan med fördel användas till sovrum) i fil med inbyggda bokhyllor. Lugnt beläget mot gården ligger det rymliga sovrummet med utgång till balkong. Stort kök med gott om arbetsytor förvaring och matplats för 4-6 personer. Intill köket finns ett mindre rum med fönster som kan användas till barnrum eller för ytterligare förvaring. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Föreningen har en vacker, nyanlagd gård mot vilken man har utsikt från balkong och kök. Välskött och representativ fastighet med centralt men ändå lugnt läge ett stenkast från Karlaplan. Till medlemmarnas förfogande finns en samlings/festlokal, wc, bastu samt tvättstuga i källarplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kommendörsgatan 40, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 12:00
Kommendörsgatan 40, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Kommendörsgatan 40, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Kommendörsgatan 40

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
14 975 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/5
5 336 kr/mån
155 990 kr/m²

Mycket attraktivt belägen invid Karlaplan och med direkt närhet till det bästa av vad Östermalm har att erbjuda ligger denna väldisponerade sekelskifteslägenhet om 96 kvm. Härligt sällskapsrum med kakelugn och öppen planlösning mot smakfullt kök med stor matplats. Fyra fönster i fil mot gatan ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum mot gården, det ena med utgång till balkong. Skafferi med tvättmaskin. Stilrent badrum med dusch samt gästwc. Våningen har genomgående vitlaserade golv och vackra sekelskiftesdetaljer såsom takstuckaturer, takrosetter, pardörrar och kakelugn. Förening med god ekonomi i välskött fastighet från 1887 med outnytttjad råvind och med alla större renoveringar genomförda. Föreningen avser att minska lånen gm försäljning av lokalen samt renovera gård/källare.

  • Premium
Grevgatan 50, Östermalm, Stockholms kommun
Grevgatan 50, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grevgatan 50, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grevgatan 50

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
15 995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/4
1 579 kr/mån
173 859 kr/m²

Attraktivt, högt och lugnt belägen intill Karlaplan ligger denna genomgående, välplanerade och mycket fint renoverade sekelskifteslägenhet med rymlig balkong. Härlig takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter ut mot Grevgatan, öppen spis och gott om plats för både sittdel och matplats i sällskapsrummet. Två bra sovrum och kök med utgång till balkong med förmiddagssol. Stilrent badrum med dusch, gästwc samt separat tvättpelare. Mycket välskött, lågt belånad förening med låga månadsavgifter i representativ fastighet från 1903.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3