Mäklare Peter Eriksson

Peter Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Idyllisk naturtomt i populära Maryd, Maryd, Alingsås kommun

Idyllisk naturtomt i populära Maryd

Tomt
Maryd, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
800 000 kr
1 500 m² tomt

I landsbyggdsidyllen Maryd finner vi denna naturtomt som ligger med ett ostört läge. Av de två tomter som har varit tillgängliga är den ena redan såld på förhand. Tomten har positivt förhandsbesked och är under avstyckning och den är inte knuten till någon hustillverkare så här kan du välja det huset du alltid har drömt om. Här bor du i nära anslutning till bra svamp och bärmarker. Hjortmarka naturreservat och flera sjöar ligger en kort promenad bort. Dessutom är det enkelt att ta sig till Ängabo och centrala Alingsås via buss eller cykel. Närmsta skola ligger i Ängabo ca 5 min från byn, här erbjuds åk 0–6, här finns det även en vårdcentral och kiosk. Visning av tomten sker antingen på egen hand eller genom bokning med mäklaren.

Kungsgatan 37A, null, Vårgårda kommun
  • Budgivning pågår

Kungsgatan 37A

Övrigt
Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
8 500 000 kr
304 m²
1 073 m² tomt

På Kungsgatan i Vårgårda finns nu möjligheten att köpa ett mycket attraktivt hyreshus med 5 st bostadslägenheter samt två lokaler och en trevlig innegård med gårdshus. Huset har stabila hyresgäster och med en pizzeria i en av lokalerna som inte bara lagar goda pizzor utan är även välbesökt och med ordning och reda. Lägenheterna har genomgående god standard där löpande underhåll genomförts. Hyreshuset är inte under förhandlingsordning och de totala hyresintäkterna är för 2023 ca 730 000 kr/år med ett driftnetto på nästan 600 000 kr/år. Visning av fastigheten kommet att ske den 1 september med de intressenter som önskar se fastigheten mer ingående. Vänligen maila eller ring mäklaren för tidsbokning eller mer information.

Edsås Pallbergsvägen tomt 1, Edsås, Alingsås kommun

Edsås Pallbergsvägen tomt 1

Tomt
Edsås, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 750 000 kr
1 249 m² tomt

Nu erbjuds möjlighet att förverkliga er dröm om en ny bostad med fantastisk sjöutsikt över sjön Färgen i Edsås. Här finns nu fyra villatomter som skall bebyggas med 1-plans eller 1,5-plansvillor av modellerna Fanny, Henrik eller Linnea från Älvsbyhus. Tomterna är ca 1 200 kvm stora. Edsås är ett vackert och trivsamt område strax utanför Alingsås. Tomterna ligger omringat av idyllisk natur, gärdsgårdar och skog. Två minuters promenad bort ligger busshållplatsen som har regelbundna bussar till Alingsås. Lygnared Camping ligger en cykeltur bort och där erbjuds full sommaraktivitet, restaurang och kiosk och det tar ca 10 minuter med bil till Alingsås centrum. 1,5-plansvillan Hendrik erbjuder en trevlig och genomtänkt planlösning med välkomnande entré, kök- matsalsplats och vardagsrum med öppen, social planlösning, tre sovrum, badrum med dusch samt en tvätt-/klädvårdsavdelning. Den inredningsbara övervåningen är väl förberedd med trappa upp, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv, vilket gör att kostnaden kan hållas nere vid önskemål om att bygga en övervåning. Boarean är 129 kvm + 68 kvm. Utgångspriset är inkl tomtpris och kostnaden för totalentreprenaden, ink. markarbete, fiber, V/A etc. Att köpa ett nyckelfärdigt hus med totalentreprenad är det perfekta valet för dig som vill ha ett nytt inflyttningsklart hus utan att behöva ta ansvar för byggprojektet själv. Det är ett tryggt alternativ där du slipper överraskningar och oväntade kostnader under byggprocessen. Husleverantören har ansvaret för hela husbygget, från grundläggning av standardgrund till färdigt hus. Att köpa ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus innebär att huset levereras inflyttningsklart, det betyder att såväl tapetsering som målning är klart invändigt, el och vvs är installerat och alla hushållsmaskiner som spis, diskmaskin, kyl och frys är färdiga att använda - enklare kan det inte bli. Annonserna för alla fyra tomter hittar ni på vår hemsida. Varmt välkomna på visning av dessa tomter!

Edsås Pallbergsvägen tomt 4, Edsås, Alingsås kommun

Edsås Pallbergsvägen tomt 4

Tomt
Edsås, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 850 000 kr
1 228 m² tomt

Nu erbjuds möjlighet att förverkliga er dröm om en ny bostad med fantastisk sjöutsikt över sjön Färgen i Edsås. Här finns nu fyra villatomter som skall bebyggas med 1-plans eller 1,5-plansvillor av modellerna Fanny, Henrik eller Linnea från Älvsbyhus. Tomterna är ca 1 200 kvm stora. Edsås är ett vackert och trivsamt område strax utanför Alingsås. Tomterna ligger omringat av idyllisk natur, gärdsgårdar och skog. Två minuters promenad bort ligger busshållplatsen som har regelbundna bussar till Alingsås. Lygnared Camping ligger en cykeltur bort och där erbjuds full sommaraktivitet, restaurang och kiosk och det tar ca 10 minuter med bil till Alingsås centrum. 1,5-plansvillan Fanny erbjuder en trevlig och genomtänkt planlösning med välkomnande entré, kök- matsalsplats och vardagsrum i vinkel med öppen, social planlösning, två sovrum med plats för ett tredje om så önskas, badrum med dusch samt en tvätt-/klädvårdsavdelning. Den inredningsbara övervåningen är väl förberedd med trappa upp, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv, vilket gör att kostnaden kan hållas nere vid önskemål om att bygga en övervåning. Boarean är 107 kvm + 56 kvm. Utgångspriset är inkl tomtpris och kostnaden för totalentreprenaden, ink. markarbete, fiber, V/A etc. Att köpa ett nyckelfärdigt hus med totalentreprenad är det perfekta valet för dig som vill ha ett nytt inflyttningsklart hus utan att behöva ta ansvar för byggprojektet själv. Det är ett tryggt alternativ där du slipper överraskningar och oväntade kostnader under byggprocessen. Husleverantören har ansvaret för hela husbygget, från grundläggning av standardgrund till färdigt hus. Att köpa ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus innebär att huset levereras inflyttningsklart, det betyder att såväl tapetsering som målning är klart invändigt, el och vvs är installerat och alla hushållsmaskiner som spis, diskmaskin, kyl och frys är färdiga att använda - enklare kan det inte bli. Annonserna för alla fyra tomter hittar ni på vår hemsida. Varmt välkomna på visning av dessa tomter!

Eling Fröstorp, null, Vara kommun

Eling Fröstorp

Fritidshus
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
750 000 kr
35 m²
2 rum
5 000 m² tomt

Mellan Eling och Vedum ligger denna synnerligen mysiga torpstuga. Med 5 min till E20 så är du nära kommunikation men ändå långt bort i en tyst miljö. Stugan som har el är i annars förhållandevis omodernt skick. Renovera stugan och flytta dit eller ha den som sommarstuga. Välkommen på visning!

Visar alla 5