Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Eriksson

Peter Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjällestorpsvägen 6, Stenkullen, Lerums kommun

Fjällestorpsvägen 6

Gård/Skog
Stenkullen, Lerums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
5 850 000 kr
97 + 50 m²
14 ha tomt

Funderar ni på drömmen om egen hästgård/djurgård med stora egna grönsaksodlingar för självhushåll? Då är ni välkomna till Fjällestorpsvägen 6 i Stenkullen och denna jord och skogsgård om ca 13,5 ha. Bara ca 30 minuter från Göteborg och med cykelavstånd till både Lerum och Gråbo finns nu denna gård till försäljning. Gården har förutom ett boningshus även en stensatt äldre smedja/tvättstuga och en gedigen ladugård. Ladugården har en djurstalldel samt logdel. Gården är ca 13,5 hektar stor med ca 6,5 hektar brukad åkermark varav ca 1 hektar i direkt anslutning till ladugården. Åkermarken till faller köparen på tillträdesdagen. Skogsmarken består av ca 5,5 hektar mark. Skogen är mestadels barrskog i varierande ålder. Ingen skogsbruksplan finns upprättad men efter egna mätningar och okulär besiktning så bedöms virkesförrådet till ca 1 000 m³sk. Välkommen med intresseanmälan!

Ekevägen 3, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun

Ekevägen 3

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 175 000 kr
135 + 53 m²
5 rum
847 m² tomt

Välkommen till Ekevägen 3! Här finner vi denna välplanerade och trevliga 1-plansvilla i vinkel med centralt läge, bara en kort promenad från skola, kommunikationer, vårdcentral och matvaruaffär. Villan präglas av den öppna tilltalande planlösningen och de generösa utrymmena. Vi finner här bl a stort härligt vardagsrum med öppet upp i nock, allrum med braskamin och utgång till altan under tak, renoverat kök i öppen planlösning med allrummet, 3 sovrum, nyrenoverat duschrum och WC. Dessutom finns källare under del av huset med ett väl tilltaget allrum/hobbyrum. Uppvärmning via luft-vattenvärmepump installerad 2016. Bostaden förseddes med nytt tak 2019. Vidbyggd ekonomidel med mindre garage och förråd/verkstad. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel.

Fötene Nordgården, Södra Härene, Vårgårda kommun
  • Budgivning pågår

Fötene Nordgården

Gård/Skog
Södra Härene, Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
20 800 000 kr
174 + 63 m²
6 rum
168 ha tomt

Välkommen till denna synnerligen trevliga gård. Egendomen omfattar ca 165 hektar. Förutom ett fantastiskt gårdscentra med högt och vackert belägen mangårdsbyggnad så finns här också en rejäl ladugård i vinkel, verkstad, magasin, flygelbyggnad samt lillstuga. Markerna fördelar sig på totalt ca 82,6 hektar skogsmark, 27,3 hektar åkermark, 21 hektar bete samt 4,5 hektar vatten. Virkesförrådet som fördelar sig på i huvudsak två skiften är enligt skogsbruksplan ca 21 200 m³sk varav ca 6 000 m³sk nått avverkningsbar ålder. Fastigheten kommer att marknadsföras i tre delar men kan självklart säljas i sin helhet om så önskas. För mer information kring försäljningen och dess eventuella försäljningsdelar kan du lösa under fliken dokument eller besvaras av ansvarig mäklare.

  • Energieffektiv
Kyllingsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun

Kyllingsgatan 5

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
3 775 000 kr
148 m²
5 rum
928 m² tomt

Denna fantastiska villa är uppförd och närproducerad 2010 här i Vårgårda. Detta är det perfekta hemmet för en familj som söker en bekväm och trygg tillvaro i en lugn och barnvänlig miljö. Beläget på en återvändsgata med minimal trafik, lekplats och Fridhemsskolan på gångavstånd. Från denna villa är det även gångavstånd till järnvägsstation och mataffärer mm. På baksidan av huset hittar du en uppväxt och tämligen insynsskyddad trädgård med gott om plats för lek och roliga aktiviteter för hela familjen men även för odling om så önskas. Altanen som ligger i sydvästläge har både en öppen yta och ett inglasat uterum, perfekta platser för avkoppling och sociala stunder. Här finns också ett platsbyggt utekök för sommarens grillkvällar. Villan består av 5 rum och kök varav 3 sovrum. Genomgående bra skick och med en modern känsla som ökar både komfort och bekvämlighet. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade och erbjuder moderna faciliteter och stilrena detaljer samt gott om förvaring. I anslutning ligger vardagsrummet som har utgång till altanen med uterummet, vilket ger fina ytor att umgås på. Entréplanet erbjuder även ett gästrum/sovrum/arbetsrum samt ett komplett badrum med WC. På ovanvåningen finns det tre bra sovrum en möblerbar hall, ytterligare ett komplett badrum med WC samt bra förvaringsmöjligheter. Garaget har plats för en bil saknar vatten och belysning men allt är förberett och lätt att dra in. Med promenadavstånd från huset nås du av Vårgårdas centrum samt grönområde med fina promenadstråk, elljusspår samt nära till skola och förskolor. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Virkesrik skogsfastighet i Grude, Ljung, Herrljunga kommun

Virkesrik skogsfastighet i Grude

Gård/Skog
Ljung, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
5 950 000 kr

Med bra anslutning till vägar ligger denna virkesrika, välskötta och välarronderade skogsfastigheten på ca 27 hektar utan byggnader. Virkesförrådet enligt nyupprättad skogsbruksplan är ca 6 400 m³sk. Trädslagsfördelningen är mestadels barrskog i gallringsålder men även en del att föryngringsavverka om man så önskar. Komplett skogsbruksplan finns under fliken dokument. Försäljningen av skogsfastigheten sker via anbud med en prisidé. Anbuden skall vara skriftligen och skickas senast den 17 maj 2024 med mail till [email protected] alt. per post till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Box 73, 441 30 Alingsås. Visning av skogsegendomen sker på egen hand eller via tidsbokning med mäklaren.

Trastvägen 13, Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Budgivning pågår

Trastvägen 13

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
2 490 000 kr
77 + 74 m²
5 rum
782 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade och totalrenoverade villa belägen på Trastvägen 13 i centrala Vårgårda. Med en yta på totalt 151 kvadratmeter har man maximerat ytan inne i bostaden med bra sällskapsytor och komfort för hela familjen. Den öppna planlösningen ger en ljus och luftig atmosfär, med moderna faciliteter för bekvämt boende. Entréplanet inrymmer ett rymligt kök, ett generöst vardagsrum med plats för matsalsmöbler. Härifrån leder en dörr till altanen. Dessutom finns två väl tilltagna sovrum, ett badrum med dusch och toalett och ett förråd. På källarvåningen finns ett stort biorum/allrum, ett sovrum, stor tvättstuga och ett separat torkrum en mellanhall med bra plats för förvaring och ett mindre förråd. På framsidan av huset finns en härlig altan som erbjuder många soltimmar att njuta av med utsikt över trädgården. Förutom detta finns det också ett garage för bekväm parkering. Endast några minuters promenad bort ligger Vårgårda Centrum som erbjuder, mataffärer, restauranger, caféer etc. Här ligger också stationen som erbjuder pendel till Göteborg på 40 min och Alingsås på 10 min. Med nybyggda E20 tar det ca 10 min till Alingsås centrum och 45 min till Göteborg. Varmt välkomna med en intresseanmälan!

Kungsgatan 37A, null, Vårgårda kommun
  • Budgivning pågår

Kungsgatan 37A

Övrigt
Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
8 500 000 kr
304 m²
1 073 m² tomt

På Kungsgatan i Vårgårda finns nu möjligheten att köpa ett mycket attraktivt hyreshus med 5 st bostadslägenheter samt två lokaler och en trevlig innegård med gårdshus. Huset har stabila hyresgäster och med en pizzeria i en av lokalerna som inte bara lagar goda pizzor utan är även välbesökt och med ordning och reda. Lägenheterna har genomgående god standard där löpande underhåll genomförts. Hyreshuset är inte under förhandlingsordning och de totala hyresintäkterna är för 2023 ca 730 000 kr/år med ett driftnetto på nästan 600 000 kr/år. Visning av fastigheten kommet att ske den 1 september med de intressenter som önskar se fastigheten mer ingående. Vänligen maila eller ring mäklaren för tidsbokning eller mer information.

Eling Fröstorp, null, Vara kommun

Eling Fröstorp

Fritidshus
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
750 000 kr
35 m²
2 rum
5 000 m² tomt

Mellan Eling och Vedum ligger denna synnerligen mysiga torpstuga. Med 5 min till E20 så är du nära kommunikation men ändå långt bort i en tyst miljö. Stugan som har el är i annars förhållandevis omodernt skick. Renovera stugan och flytta dit eller ha den som sommarstuga. Välkommen på visning!

Visar alla 8