Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Orre

Alexander Orre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla vägen 7, Aneby, Aneby kommun

Gamla vägen 7

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 795 000 kr
111 + 136 m²
5 rum
927 m² tomt

Välkommen till Gamla vägen 7 i Aneby, där denna rymliga och välplanerade villa väntar på dig! Med sina 111 kvm erbjuder denna pärla gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa i. Detta är verkligen ett hem där drömmar blir verklighet. Omgivningarna i Aneby är lika vackra som de är grönskande. Naturen ligger nära inpå och ger dig möjlighet till härliga promenader och avkoppling. På den generösa tomten finns även gott om plats för lek och skoj under varma sommardagar. Missade chanser är sällan bra, och du vill verkligen inte missa att bli ägare till denna fantastiska villa i Aneby. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Varmt välkommen på visning!

Åbrovägen 6, Frinnaryd, Aneby kommun

Åbrovägen 6

Villa
Frinnaryd, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
795 000 kr
171 + 30 m²
8 rum
3 883 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen i en återvändsgränd på Åbrovägen i natursköna Frinnaryd. Med sin ljusa, luftiga atmosfär får du direkt en känsla av rymd och harmoni när du kliver in genom dörren. Den stora och lummiga tomten om 3 883 kvadratmeter erbjuder dig en fristad där du kan njuta av lugnet, närheten till naturen och kvällssolen. Här kan du koppla av bland grönskan och den närbelägna Svartån. Dessutom har du möjlighet att njuta av vackra sommardagar i det charmiga lusthuset. Villan erbjuder gott om rum för hela familjen, vackra kakelugnar, bastu och mycket mer! Denna unika villa har en boyta på 171 kvadratmeter och erbjuder många möjligheter för dig att skapa ditt drömhem. Missa inte chansen att äga denna naturnära pärla i Frinnaryd. Kontakta oss idag för att boka en visning för att uppleva allt detta underbara hem har att erbjuda!

Gamla vägen 47, Sunhultsbrunn, Aneby kommun

Gamla vägen 47

Villa
Sunhultsbrunn, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 095 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
940 m² tomt

Välkommen till denna välskötta friliggande villa med en yta på 120 kvadratmeter. Här finner du ett hem som kräver minimalt med renovering och som erbjuder en stor och trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Perfekt för familjer, då området är barnvänligt och har närhet till både förskola, skola och kommunikationer. Vidare erbjuds du en bastu för avkoppling och ett garage för bekväm parkering. Tomten sträcker sig över 940 kvadratmeter och ger gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Denna villa är perfekt för dig som söker en välskött bostad med fantastiska möjligheter till familjeliv och avkoppling. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem!

  • Plus
Målqvist väg 4, Aneby, Aneby kommun

Målqvist väg 4

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 050 000 kr
126 + 76 m²
5 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till denna underbara friliggande villa med en yta på 126 kvadratmeter och en stor och lummig tomt på hela 1 955 kvadratmeter. Den trevliga uteplatsen blir din egen oas med många soltimmar att avnjuta. Här har du dessutom en fantastisk utsikt över Svartå-dalen. Denna villa är perfekt belägen med närhet till allt du behöver. Du har både närhet till centrum och den naturnära miljön runt hörnet. I detta hem finns även en mysig eldstad, perfekt för kalla vinterkvällar när du vill skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har du ett garage för att säkert skydda din bil. Bostaden har genomgått flera renoveringar och uppgraderingar under åren, vilket gör det till ett modernt och bekvämt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta chansen att få äga denna villa i Aneby!

Torsgatan 1B, Aneby, Aneby kommun

Torsgatan 1B

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
195 000 kr
34 m²
1 rum
vån -1/3
2 264 kr/mån
5 735 kr/m²

Välkommen till Torsgatan 1 B! Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift och bekväma avstånd till både centrum, natur och kommunikation. Bostaden har ljusa ytskikt och en trevlig uteplats med söderläge. Anmäl dig till visning redan idag.

  • Balkong
Ringvägen 50, Aneby, Aneby kommun

Ringvägen 50

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 495 000 kr
85 + 85 m²
5 rum
1 107 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Ringvägen 50 i Aneby! Här erbjuds ett smidigt boende med trevliga sällskapsytor och en genomtänkt planlösning. Tomten är på hela 1 107 kvadratmeter och är perfekt för utomhusaktiviteter. Du bor också nära Stalpet, Södra Sveriges högsta vattenfall, för fantastiska naturupplevelser. Köket är nyrenoverat 2022 med en köksö och utgång till terrass och trädgård. Terassen blir som ett extra rum under sommarhalvåret för avkoppling med utsikt över trädgården. Läget på Småländska höglandet ger enkel tillgång till städer som Jönköping, Eksjö, Tranås och Nässjö. Aneby erbjuder också bra service med skolor, förskolor och ett rikt kultur- och föreningsliv. Välkommen till denna drömvilla i Aneby med både komfort och natursköna omgivningar!

Konserthusgatan 7 B, Aneby, Aneby kommun

Konserthusgatan 7 B

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 901 kr/mån
5 043 kr/m²

Välkommen till Konserthusgatan 7B. Bostaden med sina 58 kvm har bra disponerade ytor fördelat på två rum och kök. Här bor du i en trevlig bostad med bekväma avstånd till både centrum, natur, skola och kommunikation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Lundmarksgatan 12B, Aneby, Aneby kommun

Lundmarksgatan 12B

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
370 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
6 678 kr/mån
5 286 kr/m²

Välkommen till Lundmarksgatan 12B. Bostaden med sina 70 kvm har bra disponerade ytor fördelat på tre rum och kök placerad på andra plan. Här bor du med bekväma avstånd till både centrum, natur, skola och kommunikation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 8