Mäklare Annika Sjöstrand

Annika Sjöstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksgatan 8A, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tegelbruksgatan 8A

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 275 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/7
4 642 kr/mån
20 400 kr/m²

Lugnt och centralt läge i populär bostadsrättsförening. Välplanerad hörnlägenhet på 5:e våningen med två rum och kök samt stor inglasad balkong med en fin vy över takåsarna och mot åsen. Här bor du med gångavstånd till torget, restauranger, shoppinggatan och all service du kan tänka dig. Välkommen till Tegelbruksgatan 8 A.

  • Balkong
  • Hiss
Stormgatan 16C, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Stormgatan 16C

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 225 000 kr
108,5 m²
4 rum
9 018 kr/mån
20 507 kr/m²

Fräscht och trivsamt bostadsrättsradhus med en välkomnande stenlagd innergård med förmiddagssol. Rymligt kök med vit köksinredning, vitrinskåp med belysning, bra med förvaring och arbetsytor. Vardagsrum med dubbla dörrar mot fint uterum med skjutbara fönsterdörrar mot trädäck och den lättskötta trädgården. Tre sovrum varav ett med utgång till balkong. På entréplan badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, även badrum med dusch på ovanvåningen. Det finns två förråd, varav ett är isolerat. Garage ingår i hyran. Populär förening som erbjuder bland annat kvartershus med festlokal, idrottshall, tennisbana, boulebana, fotbollsplan och lekplatser. Här bor du på ett av områdets bättre läge med närhet till vacker natur kring Rönne å, nära skolor, matbutiker och Ängelholms centrum. Välkommen till Stormgatan 16 C.

  • Balkong
  • Uteplats
Östergatan 77B, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Östergatan 77B

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
25 781 kr/m²

I en av Ängelholms populäraste bostadsrättsförening, Gustenborg, ligger denna trivsamma hörnlägenhet på första plan med smakfull inredning och inglasad balkong. Bostaden är på 64 välplanerade kvm. Här bor du med gångavstånd till allt du kan tänka dig, fina omgivningar rumt Hembygdsparken och Rönneå samt en kort promenad till shoppinggatan med mysiga restauranger. Välkommen till Östergatan 77 B.

Villandsgatan 9, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Villandsgatan 9

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
3 650 000 kr
109 m²
4 rum
1 109 m² tomt

En mycket trevlig enplansvilla på centralt och lugnt läge i Munka-Ljungby. Bostaden har genomgått en omfattande renovering både på utsidan och insidan, bl a nytt yttertak, putsat fasaden och nya fönster, kök, badrum och ytskikt. Planlösningen är trivsam med vardagsrum och kök i öppen planlösning och utgång till stor träterras och trädgården. Tre sovrum med inbyggda garderober, helkaklat badrum med dusch och gästtoalett. Bergvärme. Garage med fjärrstyrd port. Välkommen till Villandsgatan 9.

Visar alla 4