Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Danielsson

Alexander Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Årstavägen 49, Årsta, Stockholms kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Årstavägen 49, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Årstavägen 49, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Årstavägen 49

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
5 195 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/3
6 096 kr/mån
66 603 kr/m²

På Årstavägen, precis vid Årsta torg finner du denna topprenoverade fyrarummare! - Toppskick - Nyrenoverad 2022/2023 - Gavellägenhet - Ljusinsläpp från tre väderstreck - Två ingångar (potentiell uthyrningsdel) - Två WC - Stabil Brf Vi finner en bostad i väldigt bra skick med smakfulla nymålade ytskikt, genomgående stavparkettgolv, fräscha nymålade väggar och tak samt ypperliga förvaringsmöjligheter. Ett nyrenoverat badrum med tvättpelare samt en extra wc. Vi har ett praktiskt och välutrustat kök. Tre bra sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng. Utöver detta ett ljust rymligt vardagsrum i gavel med utgång till bostadens trevliga balkong som ligger söderläge. Kommunikationer i form av buss som tar dig till Gullmarsplan eller mot Årstaberg precis intill bostaden, vid torget var 4:e-10:e minut. Tvärbanan(Sickla-Solna via Gullmarsplan, Årstaberg och Liljeholmen) ligger 200 meter bort - hållplats Valla Torg. Till Gullmarsplan tar du dig på fem minuter. Oavsett färdmedel når du Södermalm på cirka 15 minuter. Läget intill kulturmärkta Årsta torg från 50-talet erbjuder också en matbutik 1 minut från bostaden, samt apotek, gym, Folkets Hus, bio, café och flertalet restauranger(populära Två små svin, nyöppnade och högaktade Creperiet samt sushi i toppklass) på kort promenadavstånd. Naturområden runt om finns det gott om så som Storängsparken, Årstafältet, Årstaskogen och Årstavikens vackra natur, badplatser, populära promenad- och löpstråk samt utegym. Ca 10-15 minuter cykeltur till Södermalm. Flertalet förskolor samt Årstaskolan ligger inom kort promenadavstånd. Bostaden är en del av den stora och stabila föreningen Stockholmshus 10 med 358 lägenheter och flertalet lokaler. Medlemmarna har tillgång till hobbyrum, gästlägenhet och odlingslådor för den med gröna fingrar. Till bostaden tillhör ett vindsförråd och matkällarförråd. Som medlem har du även tillgång till cykelförråd med egen ingång och flertalet tvättstugor. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Premium
  • Balkong
Sandfjärdsgatan 29, Årsta, Stockholms kommun

Sandfjärdsgatan 29

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/12
4 452 kr/mån
42 482 kr/m²

Välplanerade 3:a i populära HSB Brf Björklången. På Sandfjärdsgatan finns chansen att förvärva denna trevliga 3:a som ligger på våning 1. Här finns det goda möjligheter att skapa ditt egna drömboende. Vi finner två stora sovrum, ett stort välutrustat kök med utrymme för matbord. Badrummet är i skick från stambytet som skedde 04/05. Lägg där till ett stort vardagsrum med utgång till bostadens balkong i sydläge så har vi verkligen en bostad att trivas i. Årsta har de senaste åren utvecklats till ett otroligt populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med grönområden, parker, flertalet förskolor, service mm. Även närhet till Årstaskogen med trevliga promenadstråk och utegym. Sandfjärdsgatan ligger med fint läge mot Årstafältet som idag huserar golfrange samt kolonilotter. I närheten händer det mycket och byggnationer för en ny stadsdel är i farten, läs mer på https://växer.stockholm/omraden/arstafaltet/. I området idag finns oslagbara kommunikationer via tvärbana, pendeltåg samt bussar som enkelt tar dig till Gullmarsplan, Globen, T-centralen m.m. Endast någon minut promenad till tvärbanan och Valla torg. Med cykel är du på Södermalm på 10-15 minuter. Intill Valla torg ligger Årsta torg med fullt serviceutbud med flertalet restauranger, vårdcentral, apotek, frisörer, skräddare, gym, livsmedelsbutik, bibliotek, folkets hus, teater, caféer mm. Närhet till Gullmarsplan/Globen Shopping/Tele 2 där du har ett större utbud av shopping, restauranger, konsert- och idrottsevenemang. Med bil har du nära till södra länken och E4/E20. Brf Björklången är en bostadsrättsförening från byggåret och väldigt välskött samt extremt lågt belånad. Fastigheterna är i gott skick och här finns bland annat två hissar, föreningslokal, grillplatser, cykelrum och tvättstugor.

  • Balkong
  • Hiss
Åmänningevägen 21, Årsta, Stockholms kommun
Åmänningevägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Åmänningevägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Åmänningevägen 21

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 0,5/3
5 598 kr/mån
49 225 kr/m²

På Åmänningevägen 21 hittar vi denna trevliga trea om 71 välplanerade kvadratmeter. Nyproducerat 2004 och bostaden är i mestadels i standard från dess. Genomgående ljusa ytskikt och fina materialval. Lägenhetens 71 kvadratmeter är mycket välplanerade. Bra kök med goda arbetsytor och förvaring. Väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Två bra sovrum(ett större och ett mindre) samt ett stort utrymme som kan användas som klädkammare/förråd/sovrum/kontor. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den stora balkongen i sydostläge. Här njuter du av skön utsikt mot grönska och föreningens lugna innegård. Hiss finns. Här bor i en stabil, välmående förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften. Från lägenheten har du allt du kan tänkas behöva på väldigt kort avstånd. Tvärbanan, station Årstafältet (Sickla-Solna via Gullmarsplan, Årstaberg och Liljleholmen) ligger 1 minut bort. Till Gullmarsplan tar du dig på fem minuter. Cyklar gör du till Söder på endast 10 minuter. Läget intill kulturmärkta Årsta torg från 50-talet erbjuder också en matbutik cirka tre minuter från bostaden, samt apotek, gym, Folkets Hus, bio, café och flertalet restauranger(Populära Två små svin, nyöppnade och högaktade Creperiet samt sushi i toppklass på kort promenadavstånd. Naturområden runt om finns det gott om så som Storängsparken, Årstafältet, Årstaskogen och Årstavikens vackra natur, badplatser, populära promenad- och löpstråk samt utegym. Ca 10-15 minuter cykeltur till Södermalm. Ca 10-15 minuters gångväg till Årstaberg där pendeltåget ansluter eller 10 minuters promenad till Zlatans Padelzenter för padelentusiasten. Flertalet förskolor finns i närheten, det närmaste är ett helt nyöppnat vid Rämensvägen. Bostaden är en del av Brf Årstaäng som bildades i samband med att husen uppfördes 2004. Inga större renoveringar finns planerade då huset fortfarande är i så passa gott skick. Föreningen består av 36st lägenheter och har en jättetrevlig innergård med sandlåda, gungor och pergola. Utöver det finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd samt parkeringsplatser där föreningen har förtur till.(Kö kan finnas). Läs mer på https://www.brf-arstaang.se/ Till bostaden tillhör ett källarförråd. Som medlem har du även tillgång till cykelförråd med egen ingång och tvättstuga. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Båstadsvägen 6, Björkhagen, Stockholms kommun

Båstadsvägen 6

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 265 kr/mån
62 411 kr/m²

Välkommen till de mysiga kvarteren i Hammarbyhöjden/Björkhagen. På Båstadsvägen 6 finner ni denna fullträff i bra skick högst upp i huset med balkong i syd. Vi finner en ljus och fräsch bostad med ett modernt fullutrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum med utgång till bostadens balkong och ett rofyllt sovrum så har vi här ett hem att trivas i. Bostaden har totalrenoverats med nya fräscha ytskikt. Ljusa väggar och genomgående stilrent golv. I vardagsrummet ligger den vackra originalparketten. Stora delar av bostaden totalrenoverades 2010, bland annat så drogs ny el i hela bostaden, alla ytskikt, golv, tak och väggar renoverades och även köket totalrenoverades. Detta är ett boende som erbjuder allt ni kan önska i en stabil och välskött förening med låga avgifter, en lägenhet som bör upplevas på plats för att komma fram till sin absoluta rätta! På Båstadsvägen bor ni med bästa läge i Hammarbyhöjden/Björkhagen. Gångavstånd till Hammarbyhöjdens tunnelbana där ena utgången leder Er till Finn Malmgrens plan, här finner ni det nödvändiga med flertalet servicebutiker och restauranger. I närområdet ligger även Nackareservatet för den aktive och naturkära.

  • Plus
  • Balkong
Gamla Huddingevägen 442, Örby, Stockholms kommun
Gamla Huddingevägen 442, Örby, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Huddingevägen 442, Örby, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Huddingevägen 442

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 300 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/3
1 477 kr/mån
67 647 kr/m²

Välkommen till denna trevliga minitvåa i hjärtat av Örby! I hjärtat av Örby hittar du denna pärla med utmärkta kommunikationer och direkt närhet till restauranger och livsmedelsbutik. Mitt i Örby med enbart 1 minut till ex Hemköp. Busslinje 161, 163 samt 165 stannar utanför, går förbi både pendeltåg och T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Buss 144 mot Gullmarsplan och Älvsjö/Fruängen går från örbyleden, 500 meter bort. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, hotell, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvsjöbadet för svalkande dopp under sommaren.

  • Premium

Visar alla 5