Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Tegesjö

Andreas Tegesjö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olshammarsgatan 64, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15
Olshammarsgatan 64, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Olshammarsgatan 64, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Olshammarsgatan 64

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 395 000 kr
72 m²
2 rum
5 122 kr/mån
33 264 kr/m²

Drömmer du om att bo i en modern och rymlig 2:a med öppen planlösning? Drömmer du också om att ha en enorm uteplats (ca 50 kvm) med eftermiddags- och kvällssol där du kan bjuda över vänner för grillkvällar, odla blommor och kryddor eller låta husdjuret gå fritt? Vill du dessutom att bostaden ska ligga i en ekonomiskt stabil förening och ha max 5 minuter till t-bana, bussar och service? Då har du hittat rätt för här på Olshammarsgatan 64 finns alla de ovan nämnda attributen i en och samma bostad och ännu mer därtill. Bostaden disponeras av en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett stort helkaklat badrum utrustad med b.la. tvättmaskin/torktumlare, ett fullutrustat kök i vinkel, matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum i öppenplanlösning mot kök/matplats och ett rymligt sovrum. Hela bostaden präglas dock av den stora uteplatsen. På ca 50 kvm breder den ut sig framför lägenheten, och erbjuder både stora ytor, en pergola och rejält uppvuxna häckar som både ramar in uteplatsen, men också skyddar från insyn. Uteplatsen ligger dessutom på en upphöjd platå, så även vintertid är insyn till uteplatsen minimal. Här är det härlig radhuskänsla året om! Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt väldigt stabil och mycket välskött. Det har vart bostadsrätter från början och flesta stora renoveringar är gjorda. Låg belåningsgrad på ca 3400 kr/kvm. Föreningen består av nio byggnader med totalt 330 lägenheter, samtliga är bostadsrätter. Föreningens tillgångar består även av 23 lokaler, 46 garageplatser samt 196 parkeringsplatser och ytterligare 9 besöksplatser. Bostaden ligger i Ormkärr som är ett lugnt och trevligt område med mycket grönska. Här finns ett stort bilfritt område med parkvägar, gräsmattor, parklek, fotbollsplan, skola och dagis samt bra kommunikationer. Buss 143 till Älvsjö eller Högdalen och under rusning även till Liljeholmen. Hagsätra tunnelbanestation ligger med gångavstånd och det tar ca 23 minuter till T-centralen. Många gång- och cykelvägar till både Stuvsta och Älvsjö pendeltågsstationer. I Hagsätra som är närmsta centrum finns ett bra utbud av mataffärer, restauranger, apotek, sportbutik etc. I närheten finns också många naturområden bl.a Ormkärrsskogen och Älvsjöskogen. I området finns en välutrustad, aktiv och bemannad parklek som drivs i föreningsform. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Huddingevägen 439A, Örby, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Gamla Huddingevägen 439A, Örby, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Huddingevägen 439A, Örby, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Huddingevägen 439A

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 700 000 kr
29 m²
1 rum
2 400 kr/mån
58 621 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna moderna 1,5:a i toppskick, nyproducerad 2014! Här bor du i en toppen-etta i nyskick. Lägenheten är ljus och välplanerad där det tas tillvara på varje kvadratmeter. Med två stora fönster så får lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett lugnt läge mot fastighetens baksida. Det är en öppen planlösningen mellan ett fullutrustat kök och allrummet samt en separat sovalkov som ger känslan av en tvårummare. Köket är modernt och fullutrustat med ett naturligt utrymme för en matplats. Bra med arbetsyta och förvaring, snickerier i vitt, vitt kakel över bänk och en bänkskiva i massivt trä. Rummet rymmer såväl matplats, soffgrupp och en större säng. Bra förvaring i garderober. Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna samt ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Gamla Huddingevägen är den centrala gatan i Örby, här finns flertalet små restauranger och bra kommunikationer med bussar. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort, där buss 144 samt nattbussar går frekvent. Ett stenkast från lägenheten finns nyproducerade Örby Centrum med bl.a. en stor Hemköpsbutik. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, padel-hallar, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsjöbadet för svalkande dopp under sommaren. Varm välkommen på visning!

  • Premium
Stenkvistavägen 10, 6tr, Högdalen, Stockholms kommun
Stenkvistavägen 10, 6tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 10, 6tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 10, 6tr

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 500 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 6/12
5 069 kr/mån
52 632 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - MILSVIDD UTSIKT - HÖGT LÄGE OVANFÖR HUSTAKEN - HÄRLIGT LJUSINSLÄPP FRÅN FLERA VÄDERSTRECK - 2 MINUTER TILL TUNNELBANA OCH NÄRSERVICE Fantastisk möjlighet att förvärva en utmärkt och nyproducerad bostad invid Högdalen centrum. Bostaden är ljust färgsatt och utrustad med stora fönsterpartier. Social planlösning mellan kök och vardagsrum samt två bra sovrum. Här erbjuds tidlösa materialval som gör bostaden än mer komplett för den kräsne. Interiören sammanfattas av väggar i vit kulör, genomgående ekparkett, topputrustat Marbodal kök i neutralt vitt med plats för matbord, en klädkammare, helkaklat badrum med vägghängd WC, TT &TM. Sist men inte minst en stor och trivsam balkong i perfekt läge med milsvid utsikt. Bra, stabil och välskött bostadsrättsförening som äger sin mark. De nyproducerade husen (2018-2019) kräver lite underhåll och erbjuder ett mycket modernt och snyggt boende. Högdalen Centrum har småstadens charm med sina många små butiker och sin trevliga atmosfär. Det är den naturliga handelsplatsen för de människor som bor och arbetar i närområdet. Centrumet erbjuder ett variationsrikt utbud och en mycket personlig service. Många handlare står själva bakom disken, och flera har bedrivit sina verksamheter under lång tid. Centrumet är starkt på dagligvarusidan. ICA, MatDax och Coop är representerade. Dessutom finns post i butik, bank, apotek, systembolag, restauranger, kaféer, frisörer och begravningsbyrå. Högdalen är en av södra Stockholms största kommunikationspunkter. Högdalen Centrum är därmed mycket lätt att nå med T-bana och bussar. Med tunnelbanans gröna linje når du Södermalm på ca 13 minuter, och T-centralen på ca 20 minuter. Högdalens bussterminal trafikeras av ett tiotal busslinjer som tillsammans täcker hela Stockholms Söderort. Välkommen på visning av denna mycket fina bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borensvägen 21, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 14:00
Borensvägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Borensvägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Borensvägen 21

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 150 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/3
3 718 kr/mån
57 273 kr/m²

Nyrenoverad och mycket ljus trea med toppläge! Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea på Borensvägen 21! Här erbjuds ett topprenoverat boende med härlig balkong i hjärtat av populära Årsta. Denna riktigt trivsamma trea är helt nyrenoverad med väggar målade i en enhetlig ljus ton, köket är nytt från hösten 2022. I sovrummet, kök och det mindre rummet ligger ett enhetligt parkettgolv. Vardagsrummets stavparkett är nyslipad och behandlad. Ett mycket smakfullt och snyggt hem där det bara är att flytta in. Lägenheten har en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Hatthylla och en inbyggd. På golvet ligger en sisalmatta, under den finns ett klinkergolv för den som hellre vill ha det. Köket är helt nyrenoverat och installerades hösten 2022 med snickerier i vitt, bänkskivor i massivt trä och vitt kakel över diskbänk upp mot tak vilket skapar en bistrokänsla. Gott om förvaring i skåp och lådor, bra med arbetsyta. Spis med induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys. Vardagsrummet är stort och luftigt, här ryms såväl en soffgrupp som matmöbel och mediamöbel. Stort fönsterparti och utgång till balkongen mot fastighetens grönskande baksida som har många soltimmar. Lägenheten har två sovrum. Det större rymmer en dubbelsäng, sideboards och arbetshörna för den som önskar, det mindre är lämpligt som barnrum eller gäst/arbetsrum och rymmer en enkelsäng, sideboard och arbetshörna. I det större sovrummet finns även en väl tilltagen garderob vilket skapar utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och handfat. Detta är ett riktigt trivsamt boende på lugna Borensvägen i centrala Årsta. Sommartid är gatan känd för sina stora och vackra Hortensiabuskar, som blommar flera månader och skapar en vacker inramning av gatan. Bakom husen finns en mindre skogsdunge vilket ger en lummig grönska året om. Lägenheten är belägen i Brf Nexor som bildades 2014 och består av 42 lägenheter ett stenkast från arkitektritade Årsta Centrum strax söder om centrala Stockholm. Fastigheten Roxen 5 byggdes 1944 och tillhör den kulturhistoriskt värdefulla svenska funktionalismen – allmänt känd som funkis. På husets baksida finns en trevlig grillplats under tak. Stabil och välskött BRF med god ekonomi och bra avgifter. Vid Årsta centrum finns all tänkbar närservice som en välsorterad ICA butik, gym, apotek, blomsteraffär och ett flertal populära restauranger som Två Små Svin och Creperie Rustiqué. Här finns även flera mysiga caféer och ett bageri. Går ni åt andra hållet så återfinns Linde, här finns flera mindre kvartersbutiker, snabbmatsrestauranger och välbesökta bageriet Josephine Baker. Kommunikationerna är utmärka, ca 100 meter från lägenheten finns busshållplats för buss 168, 164 och 160. Från Johanneshovsvägen går buss 144. Med dessa bussar når ni på en kort resa Årstaberg, Gullmarsplan och Södersjukhuset. Tvärbanan trafikerar Årsta och till stationerna Valla Torg och Linde är det ca 5 minuters promenad. Med tvärbanan tar ni er snabbt till Gullmarsplan och Liljeholmen, och därefter vidare mot Solna, Hammarby Sjöstad och Sickla. Naturområden runt om finns det gott om så som Vättersparken, Storängsparken, Årstafältet, Årstaskogen och Årstavikens vackra natur med badplatser, populära promenad- och löpstråk samt utegym. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bedaröbacken 4, Högdalen, Stockholms kommun
Bedaröbacken 4, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Bedaröbacken 4, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Bedaröbacken 4

Radhus
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
5 500 000 kr
121 + 1 m²
4 rum
212 m² tomt

Välkommen till detta fina och välplanerade atriumradhus med ett mycket bra läge centralt i Högdalen. På lugna Bedaröbacken bor ni perfekt nära till kommunikationer i form av buss och tunnelbana, förskolor, skolor och Högdalens centrum med all tänkbar närservice. Huset är välskött och har bl.a. nya fönster med isolerglas. Området ligger mitt bland Högdalens radhus, de flesta uppförda under 1950-talet med en tidstypisk arkitektur med funktionell och enkel design. Bostaden är ljus med ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier i olika väderstreck vilket är vanligt från byggnadsåret. Här finns stora social ytor inomhus och på den egna innergården finns ett inglasat uterum med plats för både loungemöbel och matmöbel. Mot gatan har huset en välkommande veranda under tak som rymmer en mindre loungemöbel. Från hallen möts vi av det fina ljuset från de stora fönstren. Här ryms avhängning för ytterkläder och skor, och en mindre möblering. I hallen finns det stora badrummet som är helkaklat i beigea toner och med ett klinker på golvet. Här finns en wc, handfat med förvaring i kommod och en riktigt stor duschhörna. Här finns även en tvättmaskin och en torktumlare med en praktisk arbetsbänk under. I hallen finns även den separata toaletten, perfekt när det kommer gäster eller för tonårsfamiljen med två våtutrymmen med wc! Den inre hallen har husets samtliga tre sovrum till höger. Två av sovrummen är större och rymmer båda dubbelsäng, sideboards, arbetshörna, och förvaring i garderober. Det tredje sovrummet är mindre och rymmer en enkelsäng, sideboards och arbets/lekhörna. Till vänster i den inre hallen finns en större matplats för 4-8 personer. Ett fint frostat fönster mot vardagsrummet både skärmar av och släpper igenom ljus. Andra hus i området har valt att helt ta ner denna vägg för att få en mer öppen planlösning. Köket är modernt med träfärgade snickerier, bänkskivor i grå laminat och vitt kakel över bänk. Här finns det bra med arbetsytor och förvaring. Fullstor både kyl och frys, spis med häll och ugn, diskmaskin. På golvet ligger ett snyggt svart/vit rutigt klinkergolv. Rakt fram i den inre hallen finns en utgång till det inglasade uterummet. Husets vardagsrum har en fin stavparkett på golvet. Här finns det många fönster i och ytterligare en utgång till uterummet. Plats för en stor soffgrupp, mediamöbel, matmöbel och sideboards. Ett rum för socialt umgänge och festligheter. Den lilla trädgården är helt privat och insynsskyddad, och tas idag till ca hälften upp av uterummet. Uterummet nås från både hallen och vardagsrummet. Det har ett praktiskt och lättskött trallgolv och stora fönster från golv till tak som är öppningsbara. Här finns plats för både en stor loungesoffa och en matmöbel. Uterummet förlänger perioden som trädgården kan nyttjas och används en värmare av något slag går det att vara här de flesta av årets månader. Resterande del av gården är idag stenlagd och skapar ytterligare ytor för möblering. Säljaren har fokuserat på att området ska vara lättskött. Här finns det möjlighet att återställa med gräsmatta eller att skapa härliga miljöer med växter och odling. Huset har idag ett larmsystem från Verisure och en ny ägare kan teckna ett eget avtal med dem. Garage och förråd i länga. Samfälligheten har en gemensam fullutrustad tvättstuga för de boende som önskar nyttja den. Från bostaden är det 5-10 minuters promenad till Högdalen Centrum. Närmsta busshållplats finns ca 100 meter från huset. Det finns g

  • Premium

Visar alla 5