Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vännegatan 10C, Nyvång, Åstorps kommun
 • Ons 21 jun kl 16:00
Vännegatan 10C, Nyvång, Åstorps kommun, bild 2
Vännegatan 10C, Nyvång, Åstorps kommun, bild 3

Vännegatan 10C

Lägenhet
Nyvång, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

635 000 kr

69 m²

3 rum

5 145 kr/mån
9 203 kr/m²

Trevligt och fräscht boende med bra planlösning. Nyrenoverat kök och badrum. Genomgående lägenhet med balkong ut mot grönområde. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Trädgårdsgatan 8, Åstorp, Åstorps kommun

Trädgårdsgatan 8

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 895 000 kr

92 m²

4 rum

566 m² tomt

Trevlig villa med härligt uterum och mysig trädgård. Mycket nära skola, affär och kollektivtrafik. Nytt tak från 2021 och fjärrvärmeuppvärmning. Välkomna på visning!

Muraregatan 7, Åstorp, Åstorps kommun
 • Tis 13 jun kl 16:00

Muraregatan 7

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 695 000 kr

150 m²

5 rum

647 m² tomt

Fräsch familjevilla längst ner på återvändsgata. Bra planlösning och ljus interiör. Stort öppet vardagsrum med braskamin och utgång till uterum. 2 st badrum och stort kök med utgång till trädgård. Fristående garage med förråd och härligt uterum som förlänger sommarsäsongen. Välkomna att boka er på visning!

 • Plus
Linnégatan 52, Kvidinge, Åstorps kommun
 • Tis 20 jun kl 17:30
Linnégatan 52, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Linnégatan 52, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Linnégatan 52

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

3 495 000 kr

135 m²

6 rum

952 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Linnégatan 52, en mycket stilren och attraktiv 1-plansvilla om 135 kvadratmeter belägen i familjevänliga Kvidinge. Villan utgörs av 6 r.o.k varav 4 sovrum. Genomgående moderna stimulerande färgval, fräscht parkettgolv och bra ljusinsläpp. Köket i neutrala färgval med induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys, ugn och micro. 2 st badrum med kakel och klinker, tvättställ, wc och inglasade duschar. Tvättstuga som även fungerar som groventré med vikyta, tvätt och torktumlare. Anslutet till vardagsrummet finns utgång till trädäck och trädgård. Intill husets huvudbyggnad finns garage och stenlagd uppställningsplats med plats för 2 st bilar. Generellt bra ytor genom hela huset som för den fantasifulle är en utmärkt möjlighet att själv sätta sin prägel på. Varmt välkomna med er intresseanmälan på mäklarens hemsida!

 • Premium
Östra vägen 42, Billesholm, Bjuvs kommun

Östra vägen 42

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 795 000 kr

100 m²

5 rum

983 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga 1 1/2-plans villa om 100 kvm fördelat på fem rum och kök. På entréplan återfinns köket, vardagsrummet, ett sovrum, badrummet samt tvättstugan. Köket är ljust och fint med vita luckor och uppdaterade vitvaror. I anslutning till köket ligger vardagsrummet i vinkel med en perfekt yta till matbordet och den andra delen blir till en naturlig plats för soffgruppen och en TV. I vardagsrummet finns även en kamin som höjer mysfaktorn och värmer gott under de kallare månaderna på året. På ovanvåningen finns ett allrum med generöst ljusinsläpp genom kupan samt två sovrum i bra storlek. Huset har sedan 2017 och framåt genomgått några stora och nödvändiga renoveringar vilket gör att du som köpare bara kan flytta in och njuta. Trädgården är helt fantastisk under hela sommarhalvåret med buskar och träd som blommar och ger härlig grönska. Här erbjuds många olika platser för avkoppling och njutning ute i den friska luften. På tomten finns även en gäststuga samt två gruslagda uppställningsplatser för bilen. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

 • Plus
Dragesholmsgatan 14, Åstorp, Åstorps kommun

Dragesholmsgatan 14

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 495 000 kr

110 m²

4 rum

663 m² tomt

Längst ner på en återvändsgata finner vi denna stilrena och modernt renoverade 1-plans villa med källare. Huset är 110+110 kvadratmeter stort och erbjuder riktigt trevliga sociala ytor samt gott om boyta till hela familjen. Under det senaste året har stora delar av ytskikten samt kök och badrum m.m. renoverats vilket ger bostaden en genomgående snygg och fräsch känsla. Vardagsrummet erbjuder en öppen och rymlig planlösning tillsammans med det smakfulla och moderna köket. Från vardagsrummet når vi även uterummet som blir till en förlängning av vardagsrummet under årets varmare månader. På entréplan finns dessutom tre sovrum, badrummet samt en gästtoalett. I källaren finns ett mysigt allrum med en braskamin som värmer gott under vinterhalvåret. Här hittar vi även tvättstugan, gott om förvaringsutrymme samt förberett för att kunna utveckla sitt egna lilla hemmaspa med bastu. Tomten erbjuder en enkel och trevlig trädgård med öppen gräsyta, buskar, rabatter och ett trädäck intill uterummet. På uppfarten finns en carport och plats till två bilar. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkomna!

Kammarugnsgatan 11, Ekeby, Bjuvs kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00

Kammarugnsgatan 11

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 395 000 kr

156 m²

6 rum

717 m² tomt

På Kammarugnsgatan 11 i Ekeby ligger denna trevliga och välskötta 1 1/2-plans villa. Husets 156 kvadratmeter är fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum med möjlighet till ännu fler om behovet finns. Genom ytterdörren kommer du in i en luftig hall med trappa till ovanvåningen samt möjlighet till att sätta in garderober om så önskas. Till höger om hallen finner vi vardagsrummet som tillsammans med matplatsen skapar en härlig social yta med bra ljusinsläpp och generöst utrymme till både soff- och matgrupp. I anslutning till matplatsen ligger köket med alla nödvändiga vitvaror, köksö (flyttbar) och bra förvaring. Från köket kan du även komma ut till den stenlagda överbyggda uteplatsen. På entréplan finns dessutom badrum, tvättstuga och ytterligare en rymlig hall med klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter. Hallen är placerad mittemellan garaget och huset, perfekt yta för t.ex barnvagnar. Ovanvåningen erbjuder ett allrum med utgång till balkong samt tre sovrum varav ett är större med klädkammare. Huset har en snygg framsida med stensättning, rabatter och div. växtlighet. Uppfart med garage och plats för två bilar. Mysig och lummig trädgård i söderläge som erbjuder gott om grönska under vår och sommar. Inhägnad av häck, buskar och träd. Gräsytan ger bra plats till lek med barnen och utrymme för mer rabatter om intresset finns. Förråd för trädgårdsredskap, verktyg, leksaker m.m ligger intill garaget. Intresseanmälan görs till ansvarig mäklare. Varmt välkomna!

 • Plus
Billesholmsvägen 26, Billesholm, Bjuvs kommun

Billesholmsvägen 26

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 895 000 kr

100 m²

4 rum

1 237 m² tomt

På Billesholmsvägen 26, mittemellan Bjuv och Billesholm, finner vi denna välplanerade 1 1/2-plans villan med en rymlig garage/förrådsbyggnad samt en tomt om 674 kvadratmeter precis intill som ingår i köpet. Bostaden har 4 rum och kök varav 3 sovrum samt ett badrum. Från entrén kommer vi direkt in till det snygga köket som renoverades 2022 med ny interiör och delvis nya vitvaror. I anslutning till köket ligger vardagsrummet med perfekt utrymme till både matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet når vi även trädäcket med både en större och en mindre plats för utemöblerna, här kan du njuta i både sol och skugga under sommarhalvåret. På entréplan finns dessutom ett sovrum och ett badrum med dusch, wc, tvättställ samt kakel och klinker. På ovanvåningen hittar vi två sovrum varav det ena med härlig utsikt över åkern intill. I källaren finns förvaringsutrymme samt tvättmaskin och torktumlare. På tomten står en stor garage/förrådsbyggnad med bl.a en verkstad som är perfekt till dig som gillar att fixa och dona på egen hand. Utöver längan med garage och förråd finns ytterligare en uteplats, öppen gräsyta, uppfart med plats till flera bilar samt ett fristående garage. Tomten bredvid med fastighetsbeteckning Ljungsgård 1:36 är 674 kvadratmeter stor och ingår i köpet som tidigare nämnt. Den ligger precis intill och har använts som infart till garaget samt uppfart till bilar och släp. Från bostaden har du enbart 5 minuter bilfärd till både centrala Bjuv och Billesholm. Här finns allt du behöver för en enkel och bekväm vardag i form av dagligvaruhandel, skolor, förskolor, resecentrum, idrottsplatser, strövområden och mycket mer. Närmsta busshållplats ligger ca 250 meter bort. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Truedstorp norra 35, Ekeby, Bjuvs kommun

Truedstorp norra 35

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 495 000 kr

105 m²

3 rum

715 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga 1 1/2-plans villa med källare på lantligt läge i Ekeby. Huset är 105+72 kvadratmeter stort och fördelar sig på 3 rum och kök varav 1-2 sovrum. Entréplan är renoverat under 2022 och erbjuder bland annat kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt ett allrum som idag används till sovrum. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt kakel och klinker. Via trappan i hallen kommer vi till ovanvåningen och den möblerbara hallen med gott om förrådsutrymme. Vidare in kommer vi till sovrummet som även det har bra förvaring. Källaren nås via en trappa intill köket och här hittar vi ett sovrum, tvättstuga, pannrum samt förråd. Trädgården är lättskött med mycket gräsmatta samt en del rabatter, buskar och träd. Den gruslagda uppfarten rymmer flera bilar. På tomten finns dessutom ett garage och förråd. Huset ligger lantligt med ca 5 minuter in till Ekeby och 20 minuter till Helsingborg. Bara 25 meter från huset finns dessutom en busshållplats med linje till både Ekeby och Landskrona. Kontakta ansvarig mäklare för att få en visning. Varmt välkommen!

Oscarsgatan 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Oscarsgatan 4

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 995 000 kr

97 m²

4 rum

751 m² tomt

Oscarsgatan 4 är belägen i familjevänliga och lugna Billesholm. Nära tågstationen som tar dig till Malmö på endast 48 min. Fastigheten utgörs av en 1-plansvilla med källare disponerad på 97 kvadratmeter boarea och 83 kvadratmeter biarea. Entréplanet omfattas av hallen med laminatgolv och avhängningsmöjligheter. Fullt utrustat kök med laminatgolv. Ett sovrum som idag agerar som TV-rum med laminatgolv. Badrum från 2019 med kakel, klinker och golvvärme. Stort vardagsrum med parkettgolv som erbjuder en högre mysfaktor med den centralt placerade kaminen, samt större öppen yta för matplats. I anslutning till vardagsrummet finns det tillbyggda sovrummet med parkettgolv och speglade skjutpartier som erbjuder förvaring bakom. Det större källarplanet erbjuder en gillestuga med klinkergolv och bra ytor att själv sätta sin prägel på. Ytterligare ett badrum i kakel och klinker med golvvärme. Två sovrum varav ett används som kontor idag, ett med laminatgolv och ett med klinker. Utöver detta finns det tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin och pannrum, samt mer förvaringsutrymme. I anslutning till huset finns det ett garage som idag används som förvaringsutrymme, samt ett kallförråd därefter. Vacker, insynsskyddad trädgård med uteplats som utstrålar ett härligt lugn. Önskar er varmt välkomna med er intresseanmälan inför visning, sker på mäklarens hemsida!

Algatan 15, Billesholm, Bjuvs kommun
 • Tor 15 jun kl 16:30

Algatan 15

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 895 000 kr

104 m²

4 rum

838 m² tomt

På Algatan 15 i Billesholm finner vi denna trevliga 1-plans villa med en fräscht inredd källare. Bostaden är 104+104 kvadratmeter stor och fördelar sig på totalt 6 rum och kök varav 4 sovrum med källaren inräknad. Genom ytterdörren på framsidan kommer vi till en luftig hall med avhängningsmöjligheter. Rakt fram från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med plats till både mat- och soffgrupp. Härifrån nås även uterummet med golvvärme. Köket erbjuder alla nödvändiga vitvaror och har utrymme till matbord för sex personer. På entréplan finns dessutom tre sovrum i varierande storlek samt ett badrum. Trappan i hallen tar oss ner till allrummet i källaren, en perfekt yta till soffa och TV. Sovrummet i källaren är stort med gott om förvaring i garderoberna och ett fräscht badrum precis intill. Här finns också tvättstuga, pannrum, verkstad och bra förvaringsmöjligheter. Golvvärme erbjuds på stora delar av källarplanet. Trädgården är enkel med gräsmatta, lite rabatter och buskar samt stenlagd uteplats. Uppfarten rymmer flertalet bilar och garaget rymmer ytterligare en bil, trädgårdsredskap, maskiner och verktyg. Fastigheten är besiktad och protokoll kommer erbjudas på visningen. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

 • Plus
Jens Billes gata 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Jens Billes gata 4

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 795 000 kr

124 m²

5 rum

888 m² tomt

På Jens Billes gata 4 i centrala Billesholm finner vi denna trevliga 1 1/2-plans villa med bl.a inredd källare, stor stenlagd uppfart och dubbelgarage. Bostaden är 124 kvadratmeter stor fördelat på 5 rum och kök varav 2-3 sovrum. Hallen är rymlig och erbjuder gott om utrymme till förvaring av ytterkläder i garderoberna. Till höger om hallen finns ett allrum som idag används till både kontor och sovrum. Du kan enkelt göra detta till två separata rum om så önskas. Köket erbjuder alla nödvändiga vitvaror samt plats för ett matbord. Intill köket ligger vardagsrummet, perfekt för en soffgrupp och tv. Vidare upp på ovanvåningen finns ett allrum som möbleras utefter behov, två sovrum i liknande storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett badrum. Källaren är fräsch och inredd som en egen lägenhet om ca 70 kvadratmeter (biarea) fördelat på 3 rum och kök. Hall med avhängningsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare, litet allrum, kök med plats till ett matbord för två, ett fräscht badrum samt två sovrum. Tomten är 888 kvadratmeter stor med stenlagd uppfart, dubbelgarage och förråd samt trädgård med gräsmatta, rabatter, buskar och träd. Från bostaden har du nära till mataffär, järnvägsstation, skola, förskola, idrottsplats, simhall och mycket mer. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Varmt välkommen!

Lokegatan 9, Bjuv, Bjuvs kommun

Lokegatan 9

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 295 000 kr

111 m²

4 rum

845 m² tomt

På bra läge i centrala Bjuv finns nu denna trevliga 1-plansvillan om 111 kvadratmeter till salu! Huset är placerat på en 845 kvadratmeter stor tomt som gränsar till ett grönområde vilket skapar en luftig och öppen känsla i trädgården. Från den stenlagda uppfarten på framsidan kommer vi till hallen med plats för ytterkläderna. Rakt fram från hallen finns det rejäla vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och stort matbord. Här ges ett generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna i utbyggnaden. Köket har ekluckor och vitvaror i rostfritt stål samt utrymme för matplats. Intill köket ligger ett rum som idag används till förvaring men som kan användas till sovrum om behovet finns. De två befintliga sovrummen är i bra storlek där det ena har garderob bakom skjutdörrar. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Trädgården erbjuder öppen gräsyta, rabatter, buskar, träd och ett trädäck där du kan få många härliga soltimmar under vår och sommar. På tomten finns även ett garage/förråd om ca 60 kvadratmeter. Den stenlagda uppfarten rymmer tre bilar. På Lokegatan 9 bor du lugnt och bekvämt med närhet till mataffärer, skola, förskola, kollektivtrafik, skön natur på Söderåsen och mycket mer. Dessutom når du centrala Helsingborg på bara 20 minuter med bil. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Varmt välkommen!

 • Plus
Björkvägen 4A, Björnås, Åstorps kommun

Björkvägen 4A

Tomt
Björnås, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

875 000 kr

596 m² tomt

Passa på att förvärva en tomt, ett stenkast ifrån Söderåsens härliga natur och strövområde. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. Byggbar yta enligt detaljplan ca 149 kvm, 1 eller 1 1/2-plans hus. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Plus
Stengatan 18, Ekeby, Bjuvs kommun

Stengatan 18

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

2 095 000 kr

125 m²

5 rum

768 m² tomt

Varmt välkommen till Stengatan 18 och denna trevliga 1 1/2-plans villa med solceller. Bostaden är ca 125 kvadratmeter stor fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum samt ett uthus om ytterligare ca 50 kvadratmeter. Huset har två entréer där den ena är ut mot gatan och den andra mot trädgården. Entrén från gatan är perfekt till gästerna medans entrén från trädgården har gott om avhängningsmöjligheter och lämpar sig bra till familjen. Vardagsrummet ligger i vinkel med köket inkluderat, här finns utrymme för både soffgrupp och ett större matbord. Köket är ljust och fräscht med vita luckor samt mörka vitvaror och bänkskivor som bryter av på ett stilrent sätt. På entréplan finns dessutom 2 sovrum samt en gästwc. På ovanvåningen finner vi två sovrum i liknande storlek samt badrummet med dusch/bad, wc, tvättställ och tvättmaskin. Här uppe sitter också solcellernas växelriktare samt ett batteri som kan laddas upp till 10kWh. Solcellerna är beräknade att generera ca 10 000kWh/år. Trevlig trädgård med trädäck precis intill huset, öppen gräsyta för barnen att leka på samt lite buskar och träd. På baksidan av uthuset finns en perfekt yta för mer rabatt om så önskas. Uthuset har två rum samt en oinredd vind. Rummen är nyrenoverade och har exklusiva klinkerplattor på golvet. Vinden används idag till förvaring men kan givetvis göras om till ytterligare ett eller flera rum om så önskas. OBS! Delen av uthuset som ligger närmst bostadshuset är ej renoverat. Kontakta ansvarig mäklare vid fler frågor eller för att boka visning. Välkommen!

 • Plus
Storgatan 39, Åstorp, Åstorps kommun

Storgatan 39

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 395 000 kr

74 m²

3 rum

5 756 kr/mån
18 851 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna bostadsrätt om tre rum och kök med en boarea på 74 m2. Lägenheten är belägen på femte våningsplanet och ligger i nordvästligt läge. Därför finns möjligheten att avnjuta kvällssolen på den uppdelade balkongen med trevlig utsikt. Balkongen har delats upp i en inglasad del och ett fritt parti vilket ger möjligheten att få direktkontakt med solen men också förbruka det inglasade större området majoriteten av årets månader. Väl inne i lägenheten träder man in genom entrén till hallen som har klinkergolv och goda avhängnings och förvaringsmöjligheter bakom skjutparti dörrarna. Efter det mindre klinkergolvet i hallen går det genomgående ett parkettgolv genom lägenheten. Vidare leder hallen till det större av de två sovrummen som har klädkammare anslutet. Näst intill sovrummet finns badrummet i kakel och klinker som erbjuder både tvätt och torktumlare i lägenhet, större vikytor och ytterligare förvaring i skåpen. Via hallen leds du tillbaka mot det öppna köket i smakfulla färgval som ligger i anslutning till det större öppna allrummet som både har plats för soffhörna och matplats. I anslutning till allrummet finns utgång till det inglasade partiet av balkongen men också det sista sovrummet som idag agerar som kontor. Varmt välkomna med er anmälan på mäklarens hemsida!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Södra Kyrkogatan 8, Kvidinge, Åstorps kommun

Södra Kyrkogatan 8

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

1 995 000 kr

85 m²

3 rum

926 m² tomt

Välkommen till Södra Kyrkogatan 8 belägen i Kvidinge. På en boarea om 85 kvadratmeter och en biarea om 80 kvadratmeter med 3 r.o.k varav 2 sovrum finns det flertalet större ytor att disponera i linje med sitt eget tycke. Villan har ett stort uterum som kan anslutas både via ett av sovrummen på entréplanet och via vardagsrummet. Vardagsrummet i bra storlek där den som inreder kan låta kreativiteten flöda. Kök med yta för matplats. Utöver de två sovrummen på entréplan finns det ytterligare ett sovrum på källarplanet. Utöver detta finns ett tvättrum, ett hobbyrum och ett kombinerat badrum med bastu. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds även på källarplan. Varmt välkomna med er intresseanmälan för visning på vår hemsida!

 • Plus

Visar alla 17