Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Myrgatan 38A, Avesta, Avesta kommun
 • Tor 14 dec kl 17:15

Myrgatan 38A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
595 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 772 kr/mån
10 531 kr/m²

Varmt välkomna in i denna fina tvåa om 56,5 kvadratmeter på tredje våningen. En välplanerad bostadsrätt med nytt kök från IKEA och fina ytskikt i hela lägenheten. Fin bostadsrätt med omgående tillträde. Välkomnas i en trevlig hall med trägolv och plats för ytterkläder och skor. Trevligt vardagsrum med ekparkett, mycket dagsljus och utgång till en rymlig balkong i bästa solläge. Mysig balkong med sol nästan hela dagen och plats för soffgrupp. Nyrenoverat IKEA-kök med nya vitvaror och matplats för fyra personer. Rymligt badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Mysigt sovrum med parkett och inbyggda garderober, här finns gott om plats för kläder. Varmt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Myrgatan 21A, Avesta, Avesta kommun
 • Tor 14 dec kl 18:00

Myrgatan 21A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
675 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 990 kr/mån
8 766 kr/m²

Hjärtligt välkomna till en mycket trevlig bostadsrätt med öppen spis och stora fönster åt tre olika håll. Längs med Myrgatan i centrala Avesta finner vi denna fina hörntrea om 77 kvm med inglasad balkong! En charmig lägenhet med stor potential för den händige. Välkomnas in i en hall med avhängningsmöjligheter. Stort och trevligt vardagsrum med otroligt härligt ljusinsläpp, ekparkett och öppen spis (eldningsförbud). Gott om plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån når du den nyinglasade balkongen som fungerar som ett extra rum. Äldre kök med mycket utrymme för köksredskap och matplats för fyra personer. Vidare bjuder lägenheten på två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Fräscht stambytt badrum (2002/2003) med wc, dusch, handfat, tvättmaskin & handdukstork. Avgift om 4 990 kr/mån inkl. VA, uppvärmning, bredband och TV. Här bor du centralt och i en trevlig förening som har utfört mycket av de större renoveringarna. Varmt välkomna på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Malmgatan 18B, Avesta, Avesta kommun
 • Tis 12 dec kl 17:15

Malmgatan 18B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
120 000 kr
17 m²
1 rum
vån 3/3
977 kr/mån
7 059 kr/m²

På Malmgatan 18B i centrala Avesta finner vi denna lägenhet om 17 kvm! Perfekt övernattningslägenhet! Lägenheten, som delvis är i behov av lite renovering i form av golv, lister och målning erbjuder ett rum med härligt ljusinsläpp och plats för enkelsäng samt mindre soffgrupp. Här finns även ett litet pentry med kyl, frys och spisplattor. Fräscht stambytt badrum (2003) med dusch, wc och handfat. Låg månadsavgift om 977 kr där VA, TV och uppvärmning ingår. Inre reparationsfond om 1 277 kr som köparen kan använda till renoveringar. Centralt läge med busstationen och affärer omkring husknuten. Varmt välkommen på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
Frejgatan 8B, Avesta, Avesta kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30

Frejgatan 8B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
595 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 712 kr/mån
10 348 kr/m²

Välkommen in i en välplanerad trea på andra våningen med ett centralt läge i Avesta. En fin bostadsrätt med nya ytskikt och en hög materiell standard. Här får du tillträda ganska omgående och inreda på ditt personliga sätt. Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och en rymlig walk in closet. Rymligt vardagsrum med ingång till ena sovrummet, härifrån når du den stora balkongen med eftermiddagssol. Stort master bedroom med plats för dubbelsäng. Enhetligt golv i hela lägenheten med fina golvlister. Helkaklat och nyrenoverat badrum som är förberett för tvättmaskin. Till lägenheten tillhör en p-plats med motorvärmare (200 kr/mån). Hjärtligt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Gjutarvägen 8, Vikmanshyttan, Hedemora kommun

Gjutarvägen 8

Radhus
Vikmanshyttan, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
950 000 kr
119 + 35 m²
5 rum
351 m² tomt

Varmt välkomna till Vikmanshyttan och denna 1 ½ plans-villa! Villan som erbjuder 5 rum och kök ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden. Huset byggdes 2000 med vattenburen uppvärmning och golvvärme på hela bottenplan. Perfekt villa för den stora familjen med fyra sovrum. Välkomnas in i entrén med golvvärme. Ljust kök med gott om plats för hela familjen. Från vardagsrummet når du den Takade altanen på baksidan. Dusch/WC med klinkergolv och kakel på väggarna, här står även tvättmaskinen och torktumlaren. Vidare finner vi två sovrum med garderober på entréplan. Ytterligare två sovrum hittar vi en trappa upp och dessutom ett allrum. Badrum med jacuzzi och wc finns även på detta plan. Här bor du bekvämt med uppvärmning från frånluftsvärmeväxlaren. Vidbyggt varmgarage med förrådsdel mellan hus och garage. Mindre och lättskött trädgårdstomt med soligt sydläge. Varmt välkommen på visning! Vikmanshyttan är en gammal bruksort där järn- och stålhanteringen lever kvar. Samhället ligger ca 10 km från Hedemora och har i dag runt 850 invånare. Här blomstrar ett rikt föreningsliv, med sporthall, inomhusgokart , tennis- och fotbollsplaner. Simulatorhallen där du kan spela golf virtuellt på några av världens mest kända banor är en attraktion. Det är nära till badplatsen i Vikmanshyttesjön. Ortens skola bjuder på förskola, årskurs 1–6 och fritids. Du hittar restaurang och pizzeria i närmiljön, medan matbutiker och övrig samhällsservice enklast sköts inne i Hedemora.

 • Plus
Konduktörsgränd 18, Krylbo, Avesta kommun
 • Mån 11 dec kl 17:00

Konduktörsgränd 18

Radhus
Krylbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 270 000 kr
119 m²
4 rum
202 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Konduktörsgränd 18 i Krylbo! Trevligt radhus på hörntomt med Renoverat badrum och värmepanna. Bekvämt boende med vattenburen uppvärmning (elpanna) och garage. Ett enkelt boende för stora familjen med tre sovrum. Välkomnas i en rymlig hall med renoverad gästtoalett och tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Trevligt och ljust vardagsrum med plats för både soffa och större matbord, det finns med andra ord gott om plats för hela familjen och social samvaro. Från vardagsrummet tar du dig ut till verandan på baksidan av huset med många soltimmar om dagen och ett stort förråd med plats för trädgårdsredskap. Rymligt kök med diskmaskin och matplats för upp till fyra personer. Övre plan består av tre rymliga sovrum med garderober varav ett sovrum med utgång till balkongen. Här finns även ett renoverat badrum/WC med golvvärme, handdukstork och duschväggar. Lättskött liten trädgårdstomt med växtlighet. Varmt välkomna på visning. Namnet är välbekant för alla som åker tåg. Krylbo är en viktig järnvägsknut i Sverige även i dag – och ett livaktigt samhälle drygt 3 km från centrala Avesta. Outokumpu, kommunens största företag, ligger i närheten. Här möter du ett varierat utbud av bostadsrätter, villor, radhus och kedjehus. Barnfamiljer har skolor och förskolor på nära håll. Krylbo skola erbjuder förskoleklass och årskurs 1–6, och för högstadieelever finns Åvestadalskolan. I anslutning till Krylbo skola ligger förskolan Igelkotten, och i grannområdet Karlbo väntar två andra förskolor. Det finns livsmedelsbutik, restauranger och pizzerior i Krylbo, och för dig som vill storhandla är det inte långt till Dalahästen eller ICA Kvantum i stadskärnan (ca 5 minuter med bil). Avesta båtklubb i Karlbo ger möjligheter för dig som vill njuta av Dalälvens storslagna vattensystem söder om stan. Den långa Älvpromenaden är ett eldorado för motionärer och naturälskare, och det tar knappt 30 minuter att promenera till de fascinerande Döda Fallen, som torrlades när Dalälvens föregångare för 7 000 år sedan bröt sig en ny fåra.

 • Plus
Hovnäs 28, By Kyrkby, Avesta kommun

Hovnäs 28

Fritidshus
By Kyrkby, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 600 000 kr
105 + 81 m²
4 rum
4 790 m² tomt

Med Dalälven som granne finner vi denna välskötta fastighet. Här bor du på landet med närhet till Hovnäs färja, nationalpark, Tyttbo forsfiske samt natursköna kulturbygden Gysinge. Hovnäs är beläget i sydöstra Dalarna med Gästrikland, Uppland och Västmanland "in på knuten". Välkommen till Hovnäs 28 och detta charmiga boningshus om 4 rum och kök, lämplig som fritidshus eller permanentboende. Med en trevlig planlösning med gott om sällskapsytor på entréplan och sovrummen på övervåningen är detta ett hus man trivs i. Via den glasade tamburen kliver man in i värmen och den ljusa hallen. Här finns plats för ytterkläder och skor. Renoverat kök i lantlig stil och fina vitvaror från bl.a. SMEG. I köket finns en klassisk vedspis som man gärna värmer sig vid och stärker känslan om att man befinner sig på landet. Middagen äts i matsalen där det finns matplats för hela familjen. Här står även en öppen spis som värmer gott kalla höst & vinterdagar. Rymligt vardagsrum med härliga ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i söderläge med fantastisk utsikt över Dalälven. Fräsch WC med plats att installera duschkabin. En trappa upp finner vi sovrummen. Här finns även flera förvaringsutrymmen. Ytterligare en toalett finns på övervåningen. Källarplanet bjuder på ett stort allrum med egen ingång, även här finns en vedspis. Här hittas även husets badrum med badkar och handfat. Rymlig tvättstuga med gott om torkutrymme. I hallen står även inomhusdelen för luft/vatten-pumpen som installerades 2014. Mycket av de större renoveringarna är redan gjorda som bl.a. takbyte och dränering, se mer under "Renoveringar". Stor trädgårdstomt om 4.790 kvm med bästa solläge. På tomten finns en förrådslänga med gott om förvaringsplats. Gäststugan med altan och växthuset är bara ett par år gamla. Parkering på gården, eller i carporten vid vägen. Fastigheten har eget vatten och avlopp. Fiber är installerat för snabb uppkoppling. Huset är besiktigat. Se dokument på mäklarens hemsida under fliken "Dokument & länkar". Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En fantastisk fastighet vars läge måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Telegatan 18B, Avesta, Avesta kommun
 • Budgivning pågår

Telegatan 18B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
475 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 568 kr/mån
9 135 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Telegatan 18B och denna fina tvårummare! Här är det bara att flytta in! En trevlig bostadsrätt med närhet till de mesta. Välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Ljust och trevligt kök med mycket förvaringsmöjligheter och matplats för fyra personer. Köket renoverades delvis 2021 och ett år senare installerades en ny diskmaskin. Trevligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen på baksidan med trall. Rymligt sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med dusch, wc, kommod och för bekvämlighetens skull är tvättmaskin/torktumlare installerad förra året. Här bor du i en välskött förening med ett gemensamt gym, hobbyrum och övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för ca 150 kr/natt. Hjärtligt välkommen på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Bergslagsbacken 3, Hedemora, Hedemora kommun

Bergslagsbacken 3

Radhus
Hedemora, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 995 000 kr
275 + 77 m²
9 rum
279 m² tomt

Vi är stolta & glada över att få förmedla denna fantastiska fastighet på Bergslagsbacken i centrala Hedemora! Pampig villa om nio rum och kök, ett stilrent och väldisponerat hem med totalyta om 279 kvadratmeter. Här bor du på en lugn återvändningsgränd med otroligt centralt läge. Möjlighet att bo i huset och hyra ut lägenheten eller för den stora familjen är denna fastighet perfekt då de äldre barnen kan ha ett eget krypin! En charmig och gedigen villa kombinerad med en uthyrningslägenhet om tre rum och kök. Ta ett kliv in i entréhallen med avhängningsmöjligheter innan du tar trappen upp till första våningen. Här välkomnas du av en stor hall med plats för ännu mer ytterkläder. Snabbt slås man av den vackra fiskbensparketten och den härliga takhöjden, något som är genomgående på hela våningsplanet. Påkostat kök med integrerade vitvaror. Kyl, Frys, Micro samt ugn är från Husqvarna. Spishäll Siemens och diskmaskin från Bosch. Här får du plats med matbord för fyra personer. Är ni fler som äter middag ihop sitter ni med fördel i den vackra matsalen med otroligt härligt ljusinsläpp. Från köket når du även den lilla tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två ytterligare rum på våning 1, det ena används idag som bibliotek och det andra som sällskapsrum. Liten fräsch wc med handfat. Tar vi oss upp till våning två möts vi av vardagsrummet med plats för en stor soffgrupp. Här sitter man gärna kalla höst & vinterkvällar och myser framför den öppna spisen. Två sovrum med garderober och från det ena tar du dig ut till balkongen med utsikt över delar av staden. Badrum/WC med klinkergolv och dusch. Källaren består av två förråd och en otroligt vacker vinkällare. Lägenheten erbjuder två rymligare sovrum och ett stort vardagsrum. Även här är det otroligt härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna. Nyrenoverat kök med matplats för fyra personer. Badrum med dusch, WC, handfat, tvättmaskin samt torktumlare. En fika tar man gärna på den delvis inglasade terrassen. Perfekt bostad för dig som vill bo i hus men med liknande komfort som i en lägenhet. Här behöver du inte spendera tid på snöskottning & gräsklippning, det enda som behövs är att vattna växterna på innergården. En otrolig fastighet som måste upplevas på plats, hjärtligt välkomna på visning! Det är gångavstånd till det allra mesta för dig som väljer ditt boende på Bergslagsbacken. Här befinner du dig verkligen i centrala Hedemora, med dess utbud av restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus och annan samhällsservice. Du kan välja mellan tre stora livsmedelsbutiker i närområdet med generösa öppettider. Barnfamiljer har två bra alternativ nära till hands: den kommunala förskolan Kristallen och den privatägda Noas ark. Stureskolan med årskurs F-6 och fritidshem ligger 5 min promenad bort. För högstadie- och gymnasieungdomar är det en promenad på ca 5 min till Vasaskolan och Martin Koch-gymnasiet. Det är nästan bara inbitna golfare som behöver räkna på avstånden – från centrum tar det 8 minuter med bilen fram till golfbanan i idylliska Prästhyttan, en 9-hålsbana som spelas två varv.

 • Plus
Skogsvägen 3C, Avesta, Avesta kommun

Skogsvägen 3C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
825 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
3 677 kr/mån
11 301 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Poppeln! Med centralt läge i Avesta ligger denna gavellägenhet om tre rum och kök med en extra toalett. Perfekt läge med kort promenad till centrum. Här bor du lugnt och skönt med balkong i sydläge med sol hela dagen. Ljus lägenhet tack vare fönster åt tre väderstreck. Två stora sovrum samt en gästtoalett. Rymligt badrum med tvättmaskin och dusch. Låg avgift där VA, uppvärmning, TV, internet och bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har tecknat elavtal där elkostnaden läggs till på avgiften i varje kvartal. Inre reparationsfond om 2 336 kr finns. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Malmgatan 14B, Avesta, Avesta kommun
 • Tor 14 dec kl 16:30

Malmgatan 14B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 500 000 kr
106,3 m²
4 rum
vån 3/4
4 612 kr/mån
14 118 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska fyrarummare belägen på tredje våningen i populära Brf Centrum! En topprenoverad lägenhet om 106 kvm med balkong i gaveln. En gavellägenhet med utsikt åt tre olika håll. Här bor ni i en genomgående, ljus och stilren lägenhet med ett super härligt vardagsrum. Lägenheten erbjuder modern funktion i högsta grad, ett snyggt och nyrenoverat badrum med vattenburet golvvärme, inbyggda garderober och appstyrda spottar i taket. Här möts vi av en välkomnande hall med ett snyggt golv och plats för hatthylla. Direkt till vänster finns en gästtoalett som är renoverad. Vidare finns lägenhetens Master bedroom med nya ytskikt och plats för både dubbelsäng och garderober. Vardagsrummet, bostadens hjärta med snyggt fiskbenparkett, appstyrda spottar och utgång till balkongen. Ett rymligt och ljust rum med plats för både matbord och soffgrupp för den som önskar. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med utsikt mot parken. Här har det även lagts helt ny matta. Stort sällskapsrum som sitter ihop med vardagsrummet, här syns även de fina fiskbenparketten. Ett fint kök som är renoverat med nya vitvaror och spottar i taket. Badrummet som är renoverat med golvvärme, handdukstork och snygga klinker, här finns även tvättmaskin/torktumlare. Det andra stora sovrummet har nya ytskikt och en fin heltäckningsmatta på golvet. En fantastiskt fin fyrarummare som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Nylandet 16, Horndal, Avesta kommun
 • Lör 16 dec kl 13:00

Nylandet 16

Villa
Horndal, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 600 000 kr
95 + 20 m²
3 rum
2 050 m² tomt

Välkommen till Nylandet! Ett otroligt charmigt och mycket fint renoverat hus med byggår 1908. Huset har byggts till och har idag en spännande och unik planlösning med en tillbyggnad om 24 kvm. Huset har ägts av nuvarande familj sedan 2013 och är väl omhändertagen samt renoverad till en gullig villa med ett helt nytt garage. På husets baksida finns även en inredd gäststuga som är isolerad och kan avvändas som gästrum eller kontor för den egna företagaren. Det finns även ytterligare en till gäststuga, gamla husvagnen som är renoverad till ett fint gästhus. Nybyggt garage om ca 65 kvm med platta på mark och plats för bilar och verkstad. Huset värms upp genom vattenburen uppvärmning (elpatron) med golvvärme på stora delen av bottenplan. Bottenplan består av ett fint vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot åkrarna, det här rummet byggdes till 2018. Vidare kommer man in i det fina köket med golvvärme och köksbänk i ek. Badrummet är också renoverat under 2016 med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. På bottenplan finns husets sovrum med garderober, vidare hittar man ett rymligt förråd/pannrum med inkommande vatten. Övre våningen består av ett stort rum med körsbärsparkett som kan delas till olika rum om man önskar. Idag används detta som arbets-/sällskapsrum. Det finns även en fin jordkällare under huset. Varmt välkomna på visning! Området erbjuder en avkopplande miljö med fantastiskt natur runt om. En kort cykeltur bort ligger Buskasjön med badplats. Milen bort ligger Horndal, ett traditionsrikt brukssamhälle i förvandling, omgivet av vacker natur och två sjöar – det är Horndal längs med väg 68 mellan Avesta och Gävle. Samhället har 1 100 invånare och är en väl bevarad bruksmiljö. Johan-Olovskolan är ortens centralpunkt, med förskola, fritids och årskurs 1–9. Skolan är integrerad med Kulturforum teater, bibliotek, badhus med simhall och stor idrottshall. Horndal erbjuder en ICA Supermarket, restaurang, pizzeria och mack. Vid sjön Rossen ligger Horndals bad och camping. Många boende arbetspendlar i dag in till Avesta (25 km bort) och Garpenberg (15 km), en del också till Hofors. Techjätten Google har köpt mark i Horndal, och hoppet finns att företaget bygger stora serverhallar på orten och därmed skapar mängder av nya jobb.

 • Plus
Bergstigen 11, Avesta, Avesta kommun

Bergstigen 11

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 650 000 kr
147 + 8 m²
5 rum
949 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta mysiga hem i centrala Avesta med en trevlig trädgård. Mycket fina detaljer som fiskbenparkett och eldstäder. Ett hemtrevligt hus i ett och ett halv plan med tre sovrum på övervåningen. Ett hus med bekväm uppvärmning genom fjärrvärme och öppen spis. Via entrén tar dig in till den rymliga hallen med praktiskt kapprum som rymmer alla ytterkläder och skor. Direkt efter hallen har vi husets matrum med fint fiskbensparkett och öppen spis. Från matrummet tar man sig direkt till vardagsrummet där den andra öppen spisen finns samt utgången till den takade altanen på gaveln. Kök i grått med plats för matbord vid fönstret, praktiskt laminatgolv, kyl/frys och diskmaskin. Det finns även en WC på bottenplan. På övre våningen finns tre sovrum varav ett master bedroom och en trevlig balkong, alla sovrum har parkettgolv, garderober och plats för ytterligare möblering. Här finns husets badrum med golvvärme, duschkabin, spottar i taket, handdukstork och toalett. I källarvåningen hittar man husets tvättstuga, matförråd och frys. Säljaren har bytt ut fönsterna till 3-glas och fiber är installerat. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Den fina trädgården som omger huset bjuder på stora gröna ytor och en grusad infart. Här finns även gott om plats för såväl den trädgårdsintresserade och lekande barn. Det finns även ett stort uthus med förråd och garage för en bil. Välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
Frejgatan 10A, Avesta, Avesta kommun

Frejgatan 10A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
5 365 kr/mån
9 155 kr/m²

Välkommen in i en optimalt planerad trea på andra våningen med centralt läge. Denna ljusa trea är i mycket fint skick och en hög materiell standard med bland annat nytt kök från Epoq. Här får du ett fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna i garderoben. Ett välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus tack vare fönster åt två olika håll och utgång till balkong. Enhetligt golv i hela lägenheten, renoverat kök, nytt badrum och nya ytskikt i nästan hela lägenheten. Ett helkaklat badrum som är renoverat nyligen samt ytterligare en gästtoalett. Till lägenheten tillhör en p-plats med motorvärmare (200 kr/mån). Hjärtligt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Rembo 45, null, Avesta kommun

Rembo 45

Villa
Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 850 000 kr
157 + 157 m²
4 rum
1 646 m² tomt

Strax utanför Avesta, närmare bestämt i Rembo, finner vi denna fina enplansvilla med källare. Fastigheten ligger intill riksvägen och med utsikt över åkrar från den stora takade altanen på baksidan. Generösa sällskapsutrymmen, ett hem för den stora familjen! 157 kvm boarea fördelat på en rymlig hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Renoverat Claessonkök (2014) med öppen planlösning vilket ger goda möjligheter till socialt umgänge. I vardagsrummet finns även en täljstenskamin som värmer gott kalla dagar. Tre stora sovrum med plats för dubbelsäng finns även på bottenplan. Badrum med våtrumsmatta & våtrumstapet. Ytterligare en gästtoalett finns på entréplan. Källarplan erbjuder allrum/förråd, Bastu/Dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med plats för två bilar. Fiber installerat för snabb uppkoppling. Fin tomt med rabarber och jordgubbsplantor. Vattenburen uppvärmning genom en nyinstallerade värmepump (2019). På mindre än 10 minuter når du centralorten Avesta och 15 minuter bort ligger Hedemora. Fastigheten kommer att besiktigas inom kort, kontakta Ibra Ibrahimi för mer info. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Hällgårdsvägen 4, Skogsbo, Avesta kommun

Hällgårdsvägen 4

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 250 000 kr
208 + 99 m²
6 rum
987 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Hällgårdsvägen och en pampig villa för den stora familjen. I ett lugnt & barnvänligt område i Skogsbo finner vi denna fina villa som renoverats kontinuerligt under åren, läs gärna under renoveringar. Ett fint hus i två plan med vattenburen uppvärmning genom fjärrvärme och kamin. Välkomnas in i en öppen & rymlig hall med högt i tak. Vidare kommer man in i ett renoverat kök med matplats för hela familjen. Härifrån når du altanen på baksidan med utekök. Stort och trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier, riktiga ekparkett och kaminhär finns plats för soffgrupp, fåtölj och matgrupp. På entréplan finner vi även en gästtoalett som renoverad under 2022. På övre våningen hittar ni ett renoverat badrum/WC med dusch och toalett. Fyra sovrum varav ett master bedroom. Här finns även en vacker inglasad vinterträdgård. Källaren består av ett stort hobbyrum, förråd, tvättstuga, matförråd och relaxavdelning med bastu och golvvärme. Välskött trädgård med staket och ett fristående garage med platta på mark. Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokollet ligger under dokument. Varmt välkomna på visning! Villor, kedjehus och bostadsrätter dominerar i det expansiva området Skogsbo på andra sidan Dalälven i förhållande till Avesta centrum. Det mesta familjen behöver i form av service finns inom bekvämt räckhåll. Förskola och skola upp till årskurs 6 hittar familjen i det egna området, inklusive en ny sporthall. Det är nära till välsorterade Hemköp, och med bil tar det inte mer än 5 minuter till Dalahästen med dess lockande urval av butiker. Skogsbo har gym, pizzerior och möbelaffären Mio. Avesta stadskärna ligger drygt 2 km bort på andra älvstranden. Trägna trädgårdsodlare söker sig gärna till handelsträdgården i grannområdet Rutbo. Till slut ett tips till dig som söker naturupplevelser – leta dig fram till den 8,5 km långa Älvpromenaden. Den är svårslagen, den går från Gamla byn ner till Krylbo och tillbaka igen på båda sidor älven.

 • Plus
Diktargränd 6, Karlbo-Brunnbäck, Avesta kommun

Diktargränd 6

Villa
Karlbo-Brunnbäck, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 995 000 kr
175 + 16 m²
6 rum
820 m² tomt

Vi har nöjet på vår sida att kunna förmedla denna väl omhändertagna villa i Brunnbäck! Hela 175 kvm stort i två plan fördelat på 5 rum och kök. Perfekt för den stora familjen med flera barn. En praktisk bostad utformad i två plan där hjärtat utgörs av vardagsrum i en öppen planlösning mot köket samt en värmande kamin som ger behaglig värme under kallare årstider. På bottenplan finns även gästtoalett samt tvättstuga i anslutning till groventré. På övre plan hittas huset badrum som renoverades med badkar och dusch. Här finns även fyra rymliga sovrum med generöst takhöjd och garderober i varje rum. Fristående garage som är omgjort till pannrum/förråd och en härlig spaavdelning med dusch och bastu. Smidig uppvärmning via vattenburen system och luftvärmepump. Liten tomt om ca 820 kvm med plats för studsmatta samt staket och häckar runt om, ta ett dopp i den egna poolen i de fina sommarkvällar eller umgås med familjer och vänners i det inglasade uterummet! Poolen som mäter 4x8 meter värms smidigt upp via luftvärmepump. Ta gärna en kik på besiktningen och renoveringar före visning. Hjärtligt välkommen med din anmälan. Karlbo och Brunnbäck sträcker ut sig längs Dalälvens strand strax söder om Krylbo. Här rinner älven fram i ett flackt landskap och bildar så småningom ett antal sjöar – en ganska underbar miljö för dig som vill paddla eller åka båt genom vattensystemet. Avesta båtklubb har sitt högkvarter i utkanten av Karlbo, med 60 fasta båtplatser. En välsorterad handelsträdgård finns till hands för alla villaägare och radhusbor som vill odla själv. Du kan handla mat i grannsamhället Krylbo, och hos de stora livsmedelshallarna vid Dalahästen (7 minuter med bil) och inne i stadskärnan. Det är drygt 5 km från Karlbo till Avesta Galleria. Karlbo skola har förskoleklass, årskurs 1–6 och fritids. För de små barnen finns två förskolor i närmiljön: Våga Vilja (intill skolan) och Äventyret. En pizzeria och en taverna är en extra trivselfaktor för de boende. Ett givet lokalt utflyktsmål är Karlfeldtsgården som bjuder på en härlig trädgård, kafé, hantverk och diverse kulturevenemang. Här hade nobelpristagaren och poeten Erik Axel Karlfeldt sitt barndomshem.

 • Plus
Älvbrovägen 30, Avesta, Avesta kommun

Älvbrovägen 30

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
3 750 000 kr
94 m²
3 rum
2 851 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en mycket vacker fastighet med älvtomt och egen brygga vid kanten av Dalälven. Ett toppskick hus som bjuder på ett privat läge med en fantastisk utsikt över Dalälven. Topprenoverad villa med genomgående stilrena materialval och snickarglädje. Enplansvilla fördelat på tre rok med tomt om totalt 2 851 kvm och kommunalt vatten och avlopp. Här välkomnas man in i en stor och ljus hall med golvvärme. Från hallen nås ett av sovrummen som har utsikt över Dalälven och inbyggda garderober. Husets badrum nås från hallen och har vackert klinkergolv och kaklade väggar. Otroligt charmigt vardagsrum med kamin och många fönsterpartier som vetter mot Dalälven. Vidare in i huset finns köket - en kombination av ett lantligt och modernt kök med vedspis och diskmaskin. Här finns även ytterligare ett sovrum till och tvättstuga. I groventrén finns en rymlig hall och en gästtoalett. Uppvärmningen är vattenburen golvvärme på mesta delen av huset och två eldstäder. Till fastigheten hör bland annat två förrådsbyggnad med verkstad, gästrum, snickarbod och förråd. Lummig trädgårdstomt med plats för odlingar och utemöbler. Här finns även egen brygga för både båtplats och badmöjlighet. Det är cykelavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
Broängsgränd 3, Knutsbo, Avesta kommun

Broängsgränd 3

Tomt
Knutsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
395 000 kr
1 315 m² tomt

Varmt välkomna till Knutsbo och denna fantastiska tomt på 1 315 kvm! Här finns alla möjligheter att förverkliga drömmen och bygga sitt eget hus. En trevlig tomt som ligger inbäddad i ett lugnt och mysigt område utan trafik . Här finns det man önskar: båtplats i sjön Nävden, kommunalt vatten och avlopp och ett fint solläge. Fastigheten ligger på kanten av Knutsbo med både sommar och permanentboende med en kort bilresa till Avesta. Hör gärna av dig om du är intresserad av en visning.

Skogsbovägen 20, Skogsbo, Avesta kommun

Skogsbovägen 20

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 350 000 kr
99 + 169 m²
9 rum
1 209 m² tomt

Hjärtligt välkomna till ett vackert och gediget hus med väldigt stora möjligheter i Skogsbo. Letar du efter ett hus med två lägenheter för att kunna hyra ut den ena och bor i den andra eller en generationsboende? då har du kommit rätt! Här finns chansen att förvärva en trivsam bostad med karaktär! Fina bevarande detaljer som vackra parkettgolv, högt i tak, inbyggda garderober och fönsterbänkar i marmor. Bostaden är uppdelad i två lägenheter vilket gör det möjligt att hyra ut den ena och bo billigt i den andra själv, eller nyttja hela bostaden som generationsboende. Villan är belägen på en 1 209 m² stor och lummig tomt med 14 stora tallar samt garage och förråd. Fastigheten är i ett bra skick där alla originaldetaljer är bevarade och taket är nyligen omlagt. Bekväm uppvärmning genom vattenburet system (fjärrvärme) och kamin. Lgh nr 1: Stora ytor för socialt umgänge med bland annat vardagsrum med en mysig öppenspis med insats. Öppet och ljust kök med fina golv, diskmaskin och matplats för upp till 6 personer. Master bedroom med inbyggda garderober och utgång till trädgård. Badrum med badkar och WC. Här finns även två mindre rum som kan användas som kontor, från det ena nås den takade altanen på baksidan. Lgh nr 2: Trevligt vardagsrum med fin fiskbenparkett och stora fönsterpartier. Kök i original skick, kontor med förvaringsmöjligheter. Rymligt badrum med dusch och WC. Två stora sovrum och ett funktionellt allrum finns även här. Källarplan består av matkällare, tvättstuga, pannrum och förråd. Villor, kedjehus och bostadsrätter dominerar i det expansiva området Skogsbo på andra sidan Dalälven i förhållande till Avesta centrum. Det mesta familjen behöver i form av service finns inom bekvämt räckhåll. Förskola och skola upp till årskurs 6 hittar familjen i det egna området, inklusive en ny sporthall. Det är nära till välsorterade Hemköp, och med bil tar det inte mer än 5 minuter till Dalahästen med dess lockande urval av butiker. Skogsbo har gym, pizzerior och möbelaffären Mio. Avesta stadskärna ligger drygt 2 km bort på andra älvstranden. Trägna trädgårdsodlare söker sig gärna till handelsträdgården i grannområdet Rutbo. Till slut ett tips till dig som söker naturupplevelser – leta dig fram till den 8,5 km långa Älvpromenaden. Den är svårslagen, den går från Gamla byn ner till Krylbo och tillbaka igen på båda sidor älven.

 • Plus

Visar alla 20