Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Råby gränd 12, Centralt, Bromölla kommun

Råby gränd 12

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 295 000 kr
186 + 106 m²
8 rum
1 034 m² tomt

Rymlig och välskött familjevilla med flertalet sällskapsytor. Fastigheten ligger på en återvändsgränd vilket ger en mycket lugn och harmonisk miljö med grannsamverkan och bevattningsförening. Bostaden erbjuder två sovrum på entréplan. Vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Fullutrustat och ljust kök med plats för matgrupp. Badrum med kakel, klinker och utrustat med badkar, WC och tvättställ. På övre plan finner du två stora sovrum, ett allrum med laminatgolv, plats för större soffgrupp, balkong i sydöst samt en toalett. Källarplan erbjuder en gillestuga med träpanel och öppen spis. Tvättstuga med klinkergolv, kaklade väggar och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, bubbelbad, dusch, tvättho med förvaring samt en bastu. Ett kontor med klinkergolv och kaklade väggar. Om fyra sovrum inte skulle var nog kan även detta rum användas till sovrum. Toalett med klinkergolv och kaklade väggar. Utöver detta finns flertalet rum till förvaring eller till vad som önskas. Huset står på en vidsträckt tomt om 1 034 kvadratmeter vilket ger generösa ytor till bus och lek. En stenlagd uppfart som leder dig till garaget där du får plats med en bil plus liten verkstad. Vidare finner du ett uterum med klinkergolv, isolerade väggar och stora glasparti. Slutligen ett växthus och redskapsbod. Råby gränd 12 är perfekt för den större familjen eller för dig som söker stora ytor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Storgatan 18, Centralt, Bromölla kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 18

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 495 000 kr
151 + 75 m²
5 rum
1 952 m² tomt

Denna ståtliga villa byggdes ursprungligen till ortens präst 1929 vilket har gett villan sitt namn "Villa Jacobsson" samt bidragit till bostadens lyxigare karaktär. Bostaden har högt i tak på både första och andra plan. Den rymliga hallen ger en välkomnande känsla och leder dig in till det större vardagsrummet där du får plats med både större matgrupp och soffgrupp. Härifrån kan du njuta av den vackra kaminens värme och ljus. Vidare på första plan finner du en toalett samt kök som är utrustat med spis, spisfläkt, kyl och diskmaskin. Andra plan erbjuder två större sovrum varav ett med egen balkong i västerläge. Ett stort badrum med både dusch och badkar. På andra plan finner du även två minde sovrum. Från andra plan nås viden genom en lucka i taket. Även här är det högt i tak och vackra fönster i var gavel vilket ger möjlighet till fler sovrum eller vad som önskas, det är endast fantasin som sätter gränser. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymme, ett större rum, verkstad, tvättstuga samt en matkällare med egen ventilation för att hålla en bra miljö. Huset står på en stor tomt som får många soltimmar vilket gynnar de unika och intressanta växtligheter som pryder trädgården. På tomten finns även ett garage samt flertalet uteplatser varifrån man kan höra Skräbeåns härliga porlande. Denna bostad är perfekt för dig som vill skapa ditt helt unika boende både till historia och utseende. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Vångavägen 152, Västanå, Bromölla kommun

Vångavägen 152

Villa
Västanå, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 295 000 kr
79 + 74 m²
3 rum
6 671 m² tomt

Lantligt belägen enplansvilla på 79 kvm, med källare. Här finns två sovrum båda i bra storlek med bra garderobsmöjligheter, vardagsrum, badrum och kök med matplats. Fastigheten erbjuder även ett uterum och en gjuten uteplats. Vissa renoveringar har gjorts bland annat har en dränering gjorts runt bostaden, platonmattan är lagd 2016 och avloppet är omgjort med en ny infiltrationsbädd 2021. Fastigheten har en stor tomt på 6 670 kvm, trädgården bjuder på flertalet fruktträd då tomten tidigare varit en fruktodling. Tomten bör upplevas på plats!

Vångavägen 27B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Vångavägen 27B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
790 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
14 766 kr/m²

Bostadsrätter på första plan med tillhörande uteplats växer inte på träd. Nu finns chansen att förvärva en på Vångavägen 27B i Gamla Näsby. Perfekt bostad för den som vill bo med närhet till både fin natur samt allt som staden har att erbjuda. Yteffektiv lägenhet med en väl genomtänkt och sammanlänkad färgskala samt gott om ljusinsläpp som bidrar till en härlig rymd. Lägenheten erbjuder ett sovrum med två inbyggda garderober, funktionellt kök, renoverat badrum från 2018 samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du balkongen och den mycket fina uteplatsen en trappa ner. Uteplatsen byggdes om 2021 och ger en mycket lyxig känsla med insynsskydd och fin stenläggning. Trevlig föreningen sköter sitt ansvar angående underhåll mycket väl. Föreningen erbjuder fin gräsmatta, grillplats, cykelförråd samt gym.

  • Uteplats

Visar alla 4