Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Hermanson

Marcus Hermanson

Om mig

Som topp 3 mest anlitade och rekommenderade mäklaren i Täby i flera år har jag lärt mig vad säljare och köpare verkligen kräver. Som mäklare är det min uppgift och mål att förmedla bostäder på absolut bästa sätt. Jag vill alltid uppnå perfektion och den absolut högsta slutsiffran. Jag vill alltid ge dig som köpare eller säljare all den information som krävs, vilket gör att jag alltid är nåbar. Oavsett vilken tid min telefon ringer så svarar jag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Pontongränd 19

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 495 000 kr
100 m²
4 rum
6 071 kr/mån
54 950 kr/m²

Välkommen till denna underbara fyra med en rymlig uteplats och badrocksavstånd till vattnet. Här kan du njuta av lugnet och harmonin i denna öppna och generösa bostad. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill undvika renoveringar och istället fokusera på att leva livet. Den är fortfarande i nyskick och har ett nyrenoverat kök från 2021. Med sina generösa ytor erbjuder lägenheten utrymme för både umgänge med nära och kära samt ensamtid. Boyta om 100 kvadratmeter fördelar sig på fyra rum och kök. De stora sociala ytorna gör lägenheten optimal för dig som älskar att umgås med familj och vänner. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till populära restauranger som Pont och Piatto Fresco, där du kan njuta av god mat och trevligt sällskap. Lägenheten består av en inbjudande hall, ett modernt och öppet kök, tre sovrum, samt en klädkammare som idag är omgjord till ytterligare ett sovrum, två badrum samt ett ljust och välplanerat vardagsrum. Det första sovrummet är rymligt med vacker utsikt mot vattnet och gott om förvaringsutrymme. De övriga två sovrummen kan användas som barnrum, gästrum eller kontor efter behov. Badrummen är fräscha och det ena erbjuder bekvämligheter såsom badkar, tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är en dröm för den som söker en trivsam och bekväm miljö att kalla sitt hem. Här kan du njuta av året runt-aktiviteter såsom bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Varmt välkommen att upptäcka denna fantastiska möjlighet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Näsbydalsvägen 16,13tr, Näsbydal, Täby kommun

Näsbydalsvägen 16,13tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 13/16
2 344 kr/mån
51 286 kr/m²

Denna smart planerade bostadsrättslägenhet på Näsbydalsvägen erbjuder ett högt läge med milsvid utsikt i en utmärkt förening. Med en yta på 35 kvadratmeter och ett rum med kokvrå och bra sovalkov, passar den perfekt för den som söker en väplanerad och funktionell bostad. Beläget på våning tretton får du en ljus och fin lägenhet helt utan insyn. Näsbydal är en attraktiv stadsdel i Täby, vilket innebär närhet till utmärkta kommunikationer och bekvämligheter. Med närliggande kollektivtrafik är det enkelt att ta sig till önskade destinationer. Denna bostadsrätt är idealisk för den som värdesätter effektivitet och ett bra läge. Med en smart planlösning och närheten till kommunikationer, erbjuds en bekväm livsstil. Dessutom har föreningen ett gott rykte och är lågt belånad, vilket ger extra trygghet för boende. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en attraktiv kombination av högt läge, smart planering, en bra förening och närhet till kommunikationer. Perfekt för den som söker bekvämt boende i en eftertraktad del av Täby.

  • Hiss
Holmes väg 6, Täby Kyrkby, Täby kommun

Holmes väg 6

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
11 300 000 kr
185 m²
7 rum
832 m² tomt

Nu saluförs denna totalrenoverade villa som har genomgått en omfattande renovering under 2023-2024 där precis allt inne är bytt och renoverat. Säljaren har kostat på huset med bergvärme med vattenburen värme i golv på entréplan, ny ventilation, ny planlösning och såklart nya fönster allt med 10 års garanti! Här har ni ett hus utöver det vanliga med en modern och stilren design. En av de mest imponerande detaljerna i denna bostad är det rymliga och modernt utrustade köket. Ett kök för den som älskar matlagning! Köket har högkvalitativa vitvaror från bla Miele, en öppen planlösning som skapar en smidig och social övergång mellan köket och vardagsrummet. Den gedigna köksön/ bardelen inklädd i komposit sten gör att köket blir den självklara samlingspunkten. Vardagsrummet är ljust och öppet, med stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en luftig atmosfär, fönster tre väderstreck gör att ljuset flödar in!. Huset har på entréplan två generösa sovrum samt ett mycket stilrent badrum med påkostade och moderna materialval. Här har ni stor dusch dusch samt kommod med handfat och såklart badrum. Badrummet är kaklat med "Bricmate" för en extra lyxig känsla. Övre plan är mycket imponerande inredd med en mycket modern och lyxig touch. En av de mycket uppskattade detaljerna är den öppna delen mot entrén som släpper in ljus och gör huset mycket unikt. Även här finns ett påkostat badrummet, som har en rymlig dusch med glasdörrar. Badrummet är helkaklat med "Bricmate" och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Master bedroom med egen walk-in closet som kan anpassas efter behov. I direkt anslutning finner ni även badrum ensuit. Detta badrum är helkaklat med kakel och klinker från "Bricmate". Det finns även 2 ytterligare sovrum på övre plan. Båda med fina och ljusa materialval. Allrum med ljusa väggar och stilrena ektiljor på golv. Fönster skänker allrummet ljus och den öppnade planlösningen mellan entré plan och övre plan gör att ljuset flödar. Slutligen finns en praktisk tvättstuga på entréplan som inkluderar tvättmaskin och torktumlare båda från Miele. Tvättstugan har också en groventré som leder till baksidan. Till det yttre har huset en välskött trädgård och en stor altan med sol från morgon till kväll! Holmes väg är ett hus utöver det vanliga och måste upplevas på plats!

Annebergsvägen 3, Enebyberg, Danderyds kommun
  • Borttagen före visning

Annebergsvägen 3

Villa
Enebyberg, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
7 500 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
1 540 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Biblioteksgången 4, 8tr, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 4, 8tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 8/8
1 837 kr/mån
74 032 kr/m²

Välkommen till Täbys häftigaste etta! En mycket exklusiv 1:a om 31 kvm högst upp på Biblioteksgången med en magnifik terrass som erbjuder en enastående utsikt över Täby Centrum. Den stora terrassen badar i solljus under hela dagen och passar perfekt för dig som älskar att vistas utomhus. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en praktisk tvättmaskin och dusch med vikbara väggar i glas. Köket är stilrent och modernt med sina vita luckor och erbjuder en perfekt plats för matlagning och sociala stunder. Vardagsrummet är öppet och ljust med en fantastisk planlösning. De stora skjutdörrarna leder ut till terrassen och släpper in naturligt ljus som fyller rummet . Den extra höga takhöjden på ca 2.8 meter ger en ytterligare dimension till boendet och skapar en känsla av rymd och elegans. Genomgående vita väggar och vacker ekparkett på golvet ger en enhetlig och stilren atmosfär i hela lägenheten. Det här är verkligen en unik möjlighet att bo i en välplanerad och modern bostad med alla bekvämligheter, och samtidigt njuta av enastående utsikt från den privata terrassen. Missa inte chansen att uppleva det här boendet på nära håll! Ett optimalt läge och i en stabil föreningen med låg avgift och eget stort parkeringsgarage. Här bor ni så centralt som man kan bo på en utav Täbys attraktivaste adresser, alldeles intill Täby C som erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, klädbutiker, restauranger, biograf, närsjukhus, gym mm. samt mycket goda kommunikationer via bussar och Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Blockhusvägen 101, Skarpäng, Täby kommun

Blockhusvägen 101

Radhus
Skarpäng, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 800 000 kr
114 + 3 m²
5 rum
5 738 kr/mån
59 649 kr/m²

- Västerläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll på baksidan - Pool i området. - Genomgående hög standard med väldigt fina materialval. - Laddbox till elbil. - Energiklass "B" vilket ger lägre bolåneräntor via miljö-bolån då husen är extremt energisnåla. Är du på jakt efter en bostad utöver det vanliga? Är svaret ja på den frågan är du varmt välkommen till detta nybyggda radhus i Skarpäng. Ett fantastiskt ljusinsläpp genomskådar hela bostaden via stora fönsterpartier, vitlaserade golv, påkostade och mycket exklusiva materialval samt ett fantastiskt läge mycket centralt med närhet till skolor, grönområden, bad och kommunikationer. Till huset nyttjar man ca 157 kvm tomtyta. Huset ligger i ett av områdets bästa lägen med minimalt med insyn, kvällssol och bästa förutsättningar för uteplats. Entréplan bjuder på stora sociala ytor med ett mycket påkostat kök, bardisk och matplats som utan problem sitter 6-8 personer. Köket har beiga luckor som snyggt bryts av mot en bänkskiva i kvartskomposit som påminner om kalksten, dock mycket tåligare. Bardisken blir kökets mittpunkt och binder fint ihop kök med vardagsrum. Från kök och vardagsrum når ni den soliga altanen i västerläge! Helkaklat badrum med jordnära färger och mycket påkostade samt moderna tillval. Övre plan ger en inbjudande och harmonisk känsla med 4 sovrum alla i generös storlek, badrum och tvättstuga. Att ha tvättstugan på övre plan är praktiskt och underlättar hushållssysslorna. Masterbedroom har fönster som sträcker sig nästan från tak till golv och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med ljusa och jordnära färger, dusch och wc. Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, Skarpäng är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Mörtsjön och Rösjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och mycket goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stora Marknadsvägen 9, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Stora Marknadsvägen 9, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stora Marknadsvägen 9, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stora Marknadsvägen 9, 5tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 395 000 kr
113 m²
4 rum
vån 5/7
6 200 kr/mån
47 743 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva fyrarumslägenhet som ingår i den imponerande föreningen Brf Colourfront, vilken är känd för att ha Täby Centrums mest stabila ekonomi. Med en total yta om 113 kvadratmeter erbjuder denna bostad en lyxig och komfortabel livsstil. Köket är noggrant utformat med handplockade material och generöst tilltagna arbetsytor, vilket gör det till en dröm för matlagaren. Det rikliga ljusinsläppet i både kök och vardagsrum skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Det rymliga och sociala vardagsrummet är perfekt för både underhållning och avkoppling. Lägenheten rymmer två helkaklade badrum med moderna och stilrena detaljer, båda utrustade med dusch. Det ena badrummet är även utrustat med en egen tvätt/torkmaskin. Huvudsovrummet utgör ett stort härligt sovrum med gott om förvaring i garderober längst väggen. Denna bostad representerar inte bara ett hem utan en livsstil. Med högkvalitativa materialval, genomtänkt design och enastående bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för den som söker det lilla extra. Kontakta mäklaren för att boka en visning och upplev själv allt som denna unika bostad har att erbjuda. På Stora Marknadsvägen finns även en gästlägenhet tillgänglig för att underlätta när gäster kommer på besök, till en kostnad av cirka 250 SEK per dygn. Föreningen har dessutom tillgång till en gemensam relaxavdelning med bastu samt en takterrass, som ligger högst upp i samma trappuppgång. I samma trappuppgång finns en stor gemensam tvättstuga som kan bokas via app. Här finns tre stora Miele tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. I trappuppgången finns även soprum samt tillgång till den gemensamma takterrassen och gästlägenheten. I Brf Colourfront strävar man efter att göra livet så enkelt som möjligt. När du anländer till lägenheten kan du köra din bil direkt ner i garaget och ta hissen rakt upp till lägenheten. På bara några meters avstånd finns ingången till Täby Centrum, som erbjuder allt du behöver från restauranger och affärer till träningsmöjligheter. Kommunikationerna i området är utmärkta, med gångavstånd till både Tibble station och Täby Centrum för tågförbindelser mot Stockholm samt närhet till alla Täbys busslinjer.

  • Premium
  • Hiss
Södervägen 70, 5tr, Viggbyholm, Täby kommun

Södervägen 70, 5tr

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 5/6
6 468 kr/mån
34 500 kr/m²

Välplanerad fyrarummare med en högt belägen och fri utsikt! Denna lägenhet omfattar cirka 110 kvadratmeter, smart fördelade för maximal komfort. Det generösa vardagsrummet rymmer flera möbelgrupper utan trängsel och tack vare dess stora fönster erbjuds extra bra ljusinsläpp. En rymlig inglasad balkong i sydväst ger möjlighet till soliga stunder. Köket är utrustat med generösa arbetsytor, gott om förvaringsutrymme och en trevlig matplats intill fönstret. Lägenheten har tre bekväma sovrum, varav ett har fransk balkong, och två badrum, varav ett inrymmer tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Badrummen kommer även att stambytas inom kort vilket gör att du som köpare kan vara med och påverka badrummens utseende och tillval. Hallens rymlighet möjliggör gott om förvaring med en garderobsvägg och en praktisk klädkammare som nås från hallen. Genomgående 3-glasfönster säkerställer god isolering och lugn i bostaden. I källaren finns ett tillhörande förråd nära hissen för extra bekvämlighet. Boendet åtnjuter fördelarna av att vara en del av en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningslokal, gym och bibliotek finns tillgängliga för medlemmarna. Innergårdar, grillplats, fotbollsplan och lekplats är till för allas njutning. Roslagsbanan är bara ett stenkast bort och det finns en gångväg till Täby C och ICA Stop. Trots det lugna läget är det enkelt och snabbt att ta sig till Stockholm City från denna centrala plats.

  • Balkong
  • Hiss
Näsbyvägen 2, 5tr, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 28 apr
Näsbyvägen 2, 5tr, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbyvägen 2, 5tr, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbyvägen 2, 5tr

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/9
3 592 kr/mån
57 000 kr/m²

Mycket populär och framförallt påkostad 1:a i ett av Täbys mest centrala lägen. Här har ni genomgående exklusiv känsla samt en mycket påkostad finnish med snygga detaljer och smarta lösningar. Lägenheten ligger mot hörnet av byggnaden vilket ger en ljusare och mer hemtrevlig känsla. Stora fönsterpartier som skänker lägenheten ljus. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och är utrustat med mycket påkostade tillval så som rostfribänkskiva, vita skåpsluckor, varmluftsugn och induktionshäll, kyl och frys samt gott om förvaring och arbetsytor. Helkaklat badrum med dusch samt egen tvättmaskin. Det är genomgående vitlaserade ektiljor på golv med målade väggar. Sovalkoven gör att lägenheten känns uppdelad, något som uppskattas då det sociala hålls isär från sov hörnan. Lägenheten ligger på samma plan som föreningens gemensamma takterrass om ca 400 kvm som kan nyttjas av de boende. Här njuter ni av sol från tidig morgon till sen kväll! Från Roslags-Näsby har ni flera valmöjligheter till kommunikationer genom buss och tåg som tar dig vidare mot Stockholm, och Norrort. Alla kommunikationer ligger inom 5-10 min gångavstånd och gör att Näsbyvägen är Täbys mest centrala läge. Från Roslags-Näsby till stan tar det endast ca 12 min med Roslagsbanan eller ca 5 min med buss till Mörby C och tunnelbanan. Perfekt för dig som jobbar eller studerar innanför tullarna! Affärer, restauranger och livsmedelsaffär finns inom kort gångavstånd. Naturen ligger nära Roslags-Näsby med centralparken, Sågtorpsbacken samt bad nere i Näsbypark. Välkommen till ett av Täbys mest centrala och moderna boenden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkallén 11, 1tr, Täby Park, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 16:40
Parkallén 11, 1tr, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Parkallén 11, 1tr, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Parkallén 11, 1tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 100 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 195 kr/mån
56 164 kr/m²

Välkommen till denna underbara 3:a med mysigt läge som bjuder på enastående ljusinsläpp och modern elegans. Denna lägenhet ligger i Brf Elddonet Täby Parks absolut BÄSTA förening med lån om endast ca 8.900kr/ per kvm. Här har Einar Mattson som byggt träffat alla rätt! Med stora fönsterpartier som släpper in solens strålar och en balkong i sydvästlig riktning, kan du njuta av fantastiska solnedgångar och en härlig atmosfär året runt. De exklusiva materialvalen ger en känsla av lyx och kvalitet i varje hörn av denna bostad. I köket och badrummet har man valt komposit för bänkskivorna, vilket inte bara ger en stilren estetik utan även en hållbarhet som varar över tid. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, med vita luckor och toppmoderna Electrolux vitvaror. Arbetsytorna är generösa och den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande planlösning där man kan umgås med och vänner och familj medan man lagar mat. Master bedroom är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt garderober för förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. Från rummet når ni även en mysig mindre balkong med morgonsol. Sovrum nummer två är gediget och passar perfekt som gästrum eller kontor. Här blickar ni ut över innergårdens lugn. Fönster skänker rummet ljus. Badrummet är helkaklat och erbjuder en lyxig känsla med en elegant dusch med vikbara väggar av glas och en praktisk tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga hallen har plats för garderober och avhängning. När du kliver in i denna lägenhet slås du av utsikten och härliga ljuset. Väggarna är genomgående målade och på golvet ligger enstavs-parkett. En annan uppskattad detalj är de djupa fönsterna med fönsterbrädorna i samma komposit sten som i kök och badrum. Denna nytänkande bostadsrättsförening har både garage & orangeri på innergården som kan nyttjas för tillställningar eller varför inte en härlig middag? Allt för att du som boende ska trivas och få en så enkel och trivsam tillvaro som möjligt. Täby Park är ett av Täbys mest populära områden med mycket genomtänkta bostäder. I området som fortfarande växer fram finns det restauranger, caféer, frisörsalong och shopping. Skulle inte utbudet räcka har ni även Täby Centrum endast 10 min bort eller Ica Stop med gym, affärer och shopping strax runt hörnet. Från Täby Park har ni även extremt goda kommunikationer mot stan med tåg. Nya Täby Simhall har även öppnat med gym och lek, paddelbanor finns också i området där ni kan spela inomhus och utomhus på sommaren. Välkommen att uppleva Parkallén 11 på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källtorpsvägen 21, Näsbypark, Täby kommun

Källtorpsvägen 21

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/5
3 755 kr/mån
52 959 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva denna optimalt planerade 2:a i ett av områdets bästa lägen, fri från insyn och med en fantastisk vy över Norsskogsbadet. Här njuter ni av den unika möjligheten att kunna gå ner en tidig morgon i enbart morgonrock och ta dagens dopp för att sedan avnjuta en kaffe på balkongen. Lägenheten har generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt en öppen, ljus och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har har plats för matbord som utan problem sitter 4-6 personer. Fullt utrustat kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i massiv ek, kyl & frys, diskmaskin, ugn och mikro samt fläkt. Sovrummet rymmer både dubbelsäng, garderob och skrivbord. Helkaklat badrum med egen tvätt/ torkmaskin med dusch. Från Källtorpsvägen 21 har ni endast en kort promenad till parker, vatten, affärer och natur. Föreningen tillhandhåller garage i huset för den med bil. Välkommen till ett av områdets finaste 2:or!

  • Balkong
  • Hiss
Attundavägen 12, 2tr, Täby Centrum, Täby kommun

Attundavägen 12, 2tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/6
5 610 kr/mån
49 950 kr/m²

Nu äntligen kommer en 4:a i Brf Magnolian i Täby C. Brf Magnolian är en förening som endast tillåter medlemmar +50 år. Detta är utan tvekan Täbys mest populära senior-förening där sammanhållningen, aktiviteterna och gemenskapen är något utöver det vanliga. Lägenheten disponerar fyra rum och kök med en öppen planlösning och dubbla inglasade balkonger. Tre generösa sovrum som är enkel att möblera. Helkaklat badrum med dusch, tvätt och torkmaskin samt Gäst Wc i anslutning till entrén. Vardagsrum som är öppet mot köket och rymmer stor matplats samt stor soffhörna. Från köket når ni lägenhetens ena inglasade balkong med förmiddag och morgon sol. Från vardagsrummet når ni balkong två i västerläge och utsikt över innergården. Från Attundavägen 12 har du kommunikationerna runt hörnet med möjligheten till två olika tåg via Roslagsbanan mot Stockholm via Tibble eller Täby Centrum. Självklart har du flertalet bussar att välja mellan också. Naturen ligger tätt intill Attundavägen med promenadstråk, löpspår på Tibblevallen eller i Ensta-spåret, möjlighet till bad i Rönningesjön eller i Näsbypark allt inom korta promenadavstånd. Välkommen till ett av Täbys mest centrala och enkla boenden!

  • Balkong
  • Hiss
Källtorpsvägen 13, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Källtorpsvägen 13, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Källtorpsvägen 13, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Källtorpsvägen 13

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/5
3 765 kr/mån
65 658 kr/m²

Här välkomnas du in i en unik och nyligen nyproducerad, exklusiv 2a där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Lägenhetens yta om ca 38 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo centralt, nyproducerat och med fin omgivning att verkligen trivas. Den gigantiska, soldränkta uteplatsen vetter mot den lugna, trevliga innergården. Med optimalt sydvästläge erbjuds sol från morgon till kväll. Spendera långa, härliga dagar i solen med familj och vänner, här ryms både lounge- och matgrupp! Bakom lägenhetens layout ligger mycket omsorg och tanke, fina färgsättningar smälter snyggt samman på detaljnivå vilket resulterar i Källtorpsvägens snyggaste lägenhet. Till bostaden hör ett förråd och du har tillgång till garageplatser under huset. Bostaden tillhör en solid förening, Brf Parkstråket, som medlemmarna uppskattar. Näsbypark är ett av Täbys populära bostadsområden. Här bor du centralt samt med naturen runt hörnet. För dig som gillar att motionera finns utegym, kostnadsfri tennisbana, hund- och lekparker. Här finns också gott om vackra promenadstråk vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller vid Näsaängsbadet. På promenadavstånd finns Näsby park Centrum och Täby Centrum med allt man behöver så som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och caféer. Ett stenkast till närmsta busshållplats samt gångavstånd till direktbussar mot Stockholm city.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Granitvägen 18, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun

Granitvägen 18

Villa
Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
15 000 000 kr
153 + 79 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta exklusiva boende på Viggbyholms sjösida med en fantastisk utsikt över Värtan. Detta spektakulära hus har verkligen allt för den som söker det ultimata boendet vid vattnet. När du kliver in i detta hem möts du av en imponerande entré, och genast känner du den rymliga och ljusa atmosfären. Vardagsrummet på den högsta etagen tar verkligen andan ur dig med sina generösa ca 4 meter i takhöjd och enorma glaspartier som ramar in den magnifika utsikten över Värtan. Här finns även fantastisk uteplats för den som älskar att njuta av vatten och sol. Med en egen pool på tomten kan du koppla av och njuta av sol och bad från tidig morgon till sen kväll. Huset erbjuder olika nivåer, och på den högsta etagen hittar du inte bara det storslagna vardagsrummet utan också master bedroom med panoramautsikt över vattnet. Detta blir en privat oas där du kan koppla av och njuta av stillheten. Köket är modernt och stilrent, utrustat med de senaste bekvämligheterna och har gott om plats för matlagning och umgänge. De sociala ytorna är generösa och skapar en perfekt atmosfär för underhållning och samvaro. Dessutom finns två helkaklade badrum och en gäst-wc. Badrummet på i källarutrymmet har dessutom nyligen renoverats. Totalt finns fem sovrum, vilket gör det möjligt att rymma både familj och gäster. Varje rum är utformat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att skapa en harmonisk och trivsam atmosfär. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ett hem på Viggbyholms sjösida. Med sin moderna design, imponerande arkitektur och oslagbara utsikt kommer detta hus att bli ditt drömhem. Kontakta mäklaren för att boka en visning och upplev allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

  • Plus
Eskadervägen 44, 5tr, Näsbypark, Täby kommun

Eskadervägen 44, 5tr

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/7
4 243 kr/mån
38 896 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet på Eskadervägen i natursköna Näsbypark Sjösidan. Med sina 77 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för såväl familjeliv som sociala sammankomster. Visst renoveringsbehov ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på hemmet och skapa din drömbostad. Här har du friheten att forma ditt eget boende efter dina önskemål och behov. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger trygghet och långsiktighet. Den naturnära omgivningen ger dig möjlighet till avkoppling och friluftsliv, samtidigt som närheten till kommunikationer gör det smidigt att ta sig till stadens puls. Bostaden ligger på femte våningen och erbjuder en balkong där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt. Med sitt perfekta läge erbjuder Eskadervägen en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och naturens lugn. Varmt välkommen till en bostad med stor potential och en plats att kalla hemma!

  • Balkong
  • Hiss
Biblioteksgången 6, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Biblioteksgången 6, 5tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 995 000 kr
47 m²
1 rum
vån 5/8
3 103 kr/mån
42 447 kr/m²

Äntligen! Välkommen till denna oslipade diamant med guldläge intill Täby Centrum med gångavstånd till precis allt du behöver. Möjligheten att förädla och göra denna lägenhet precis som du vill. - Stor balkong i skyddat läge med utgång från det rymliga vardagsrummet - Populär 1,5:a på Biblioteksgången - Stenkast från Täby C - Mycket stabil förening med flera gemensamhetsutrymmen - Rymligt förråd Populär lägenhet utmärkt som permanent-, första-, mellan- eller varför inte studentboende. Disponerad med sovalkov och trevlig balkong i bra solläge läge. Här bor du mitt i centrum med service, kommunikationer och Täby centrums stora utbud av affärer och restauranger endast ett stenkast bort. Närhet till fina rekreationsområden med upplysta motionsspår vid Ensta Krog. Brf Annexet är en mycket omtyckt bostadsrättsförening i Täby och det är många som vill bo här. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 100mb bredband. Det finns tillgång till parkeringsplatser i varmgarage. Det som lockar många är det nära läget invid Täby Centrum med sitt stora utbud samt att föreningen har en stark ekonomi med stora renoveringar gjorda. Trevlig innergård med plats för såväl vila och lek. Föreningen består av en trevlig mix människor, såväl gammal som ung kommer att trivas bra här. Nära bra allmänna kommunikationer samt förskolor och skolor.

  • Balkong
  • Hiss
Grindtorps skolgränd 28, Täby Centrum, Täby kommun

Grindtorps skolgränd 28

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/7
3 869 kr/mån
57 596 kr/m²

På Grindtorps skolgränd 28 välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet som du borde ta en närmare titt på om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht. Här bor du på 52 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En social bostad vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell och praktisk hall med hatthylla, platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett mysigt sovrum med plats för säng och en stor klädkammare för bra förvaring. Köket är trevligt, ljust och fräscht med stora fönster, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det trevliga och mysiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, handfat, badrumsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovan. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens ljuvliga balkong som vetter i ett härligt syd/väst läge. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. I hjärtat av Täby Centrum bor du centralt och ostört med närhet till bland annat Täby centrum, gym, tågstation, busshållplats och idrottshall. En kort promenad bort ligger Stolpaskogen med belysta elljusspår och Stockholms city ligger inom snabbt pendlingsavstånd. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stora Marknadsvägen 9, 3tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Stora Marknadsvägen 9, 3tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 095 000 kr
113 m²
4 rum
vån 3/6
6 200 kr/mån
45 088 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva 4-rums lägenhet i en imponerande förening, Brf Colourfront har nämligen Täby centrums bästa ekonomi! Med en total yta om 113 kvm erbjuder denna bostad en lyxig och bekväm livsstil. Köket är utformat med omsorgsfullt utvalda material. Arbetsytor är generöst tilltagna, vilket gör köket till en dröm för matlagningsentusiaster. Det generösa ljusinsläppet i både kök och vardagsrum skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det sociala vardagsrummet är rymligt och perfekt för underhållning och avkoppling. Lägenheten har två helkaklade badrum med moderna och stilrena detaljer, båda utrustade med dusch. Det ena är även utrustat med egen tvätt/ torkmaskin. Master bedroom är en privat oas härifrån har du också utsikt mot den lugna och grönskande innergården. Idag har säljaren låtit bygga om lägenhet till en stor 3:a men går enkelt att återställa till en 4:a om så önskas. Fördelen idag är att det finns två mycket gedigna sovrum. Denna lägenhet är inte bara ett hem utan en livsstil. Med högkvalitativa materialval, genomtänkt design och enastående bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för den som söker det lilla extra. Kontakta mäklaren för att boka en visning och upplev själv allt som denna unika bostad har att erbjuda. Värt att nämna på Stora Marknadsvägen är att det finns en gästlägenhet som underlättar när ni ska få gäster. Kostnad per dygn är ca 250 SEK. Föreningen har även tillgång till en gemensam relaxavdelning med bastu samt takterrass. (Ligger högst upp i samma trappuppgång). Snett över korridoren på samma våningsplan finns en stor gemensamma tvättstuga som bokas via app. Här finns tre stora Miele tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. I denna trappuppgång finns även tillgång till soprum, den gemensamma takterrassen samt gästlägenhet att hyra. I brf Colourfront handlar allt om att livet ska vara enkelt, när ni kommer till Lägenheten kör ni in bilen rakt ner i garaget och tar hissen rakt upp till lägenheten. Inom ett par meter har ni ingången till Täby Centrum som bjuder på allt ni behöver från restauranger, affärer till träning. Kommunikationerna i området är dessutom fantastiska, här går ni enkelt till Tibble station eller Täby Centrum för tåget mot Stockholm. Ni har även alla Täbys busslinjer runt knuten!

  • Plus
  • Hiss
Tränsgatan 15, Täby Park, Täby kommun

Tränsgatan 15

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 195 000 kr
46 m²
2 rum
3 127 kr/mån
47 717 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska bostad precis nybyggd i Täby Park! Lägenheten har allt ni behöver på dess mycket välplanerade 46 kvm. Ljust, socialt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Köket är mycket välutrustat vilket ger en lyxig och modern känsla. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Väggarna är genomgående vitmålade tillsammans med ekparkett på golv. Helkaklat badrum med stor dusch, tvättmaskin samt kommod med handfat. Täby Park är ett av Täbys mest populära områden med mycket genomtänkta bostäder. I området som fortfarande växer fram finns det restauranger, caféer, frisörsalong och shopping. Skulle inte utbudet räcka har ni även Täby Centrum endast 10 min bort eller Ica Stop med gym, affärer och shopping strax runt hörnet. Från Täby Park har ni även extremt goda kommunikationer mot stan med tåg. Nya Täby Simhall har även precis öppnat med gym och lek, paddelbanor finns också i området där ni kan spela inomhus och utomhus på sommaren. Välkommen att uppleva Tränsgatan 15 på plats!

  • Hiss
Parkallén 24, 5tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 24, 5tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 649 kr/mån
61 288 kr/m²

Fantastisk lägenhet högst upp i huset med terrass om ca 13.5 kvm i sydväst med sol från morgon till sen kväll, samt balkong om ca 5 kvm i öst. Lägenheten är mycket exklusivt utrustad med i stort sätt alla tillval som går att välja. Köket har en mycket lyxig känsla med grå luckor som snyggt bryts av mot bänkskivan i komposit-sten. Maskinparken är rostfri från Siemens. Det helkaklade badrummet har tillval som större kakelplattor och klinker, dusch med vikbara väggar, kommod samt tork/ tvättmaskin. Vitlaserade ekparkettgolv är genomgående i hela lägenheten tillsammans med målade väggar. Den stora terrassen i söder blickar ut över Täby Park och bjuder på mycket inbjudande vyer. Balkong med morgonsol och utgång från köket passar perfekt att avnjuta morgonkaffet på. Täby Park ligger endast ett stenkast från Täby Centrum med hela dess utbud av restauranger, affärer och nöjen. Naturen har ni tätt inpå med både vatten i Näsbypark och Rönningesjön. Enstakrog med löpspår och skog tar ni er till med endast en kort promenad. Kommunikationerna ligger bara runt hörnet med Roslagsbanan som tar er direkt till Stockholm, och bussar som går mot Mörby och Täby C.

  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 22, 3tr, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 22, 3tr

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/6
4 794 kr/mån
59 653 kr/m²

Imponerande bostad belägen på en hög våning med en underbar västervänd balkong! Denna bostad utstrålar exklusivitet med noggrant utvalda material och eleganta detaljer. Köket är en inbjudande plats för matbord som utan probelm sitter upp till 6 personer. Köket har en stark känsla av lyx, vita skåpluckor som kontrasterar vackert mot en bänkskiva i granitkerkamik. Alla vitvaror kommer från Siemens och har en rostfri finish. Det helkaklade badrummet pryds av större kakelplattor på vägg och på golvet från "Bricmate". Här finns även en rymlig dusch med vikbara väggar, en elegant kommod, praktisk tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten är belägen i hörnet av byggnaden, vilket ger ett häpnadsväckande ljusinsläpp i både det sociala köket och vardagsrummet. Genomgående är vitlaserade ektiljor på golv och väggarna är målade i smakfulla färger. Balkongen, som har eftermiddagssol, nås från vardagsrummet och är den perfekta platsen att njuta av den underbara kvällssolen.

  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 14, 3tr, Grindtorp, Täby kommun
Meteorvägen 14, 3tr, Grindtorp, Täby kommun, bild 2
Meteorvägen 14, 3tr, Grindtorp, Täby kommun, bild 3

Meteorvägen 14, 3tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 244 kr/mån
40 679 kr/m²

Väldisponerad och mycket smakfullt renoverad lägenhet med bevarade detaljer samt generösa sociala ytor högst upp i huset på Meteorvägen 14. Hall med goda avhängningsmöjligheter på vägg och i extra garderober. En generöst klädkammare i direkt anslutning till entrén gör förvaringen enkel. Helkaklat och renoverat badrum från 2021 i lyxigt och mycket påkostat utförande. Här finner ni både dusch och plats för tvätt & torkmaskin. Två generösa sovrum med plats för garderober och säng varav ett med inbyggd klädkammare. Kök med moderna tillval och snygga detaljer renoverat 2021, här finner ni allt ni kan kräva av ett modernt kök! Vardagrum med utgång till fantastisk balkong och utsikgt över grönskande trädtoppar och sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Grindtorp och Brf Venus är en mycket omtyckt bostadsrättförening och det är många som vill bo här! Det som tilltalar är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Fina bilfria innergårdar med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för båda gammal och ung! På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Källtorpsvägen 6, BV, Näsbypark, Täby kommun

Källtorpsvägen 6, BV

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
5 708 kr/mån
44 938 kr/m²

Välkommen till en inbjudande, öppen och trivsam 3:a med social planlösning mellan kök och vardagsrum samt två rymliga sovrum! Köket är stilrent och modernt. Lägenhetens badrum är helkaklat med påkostade detaljer samt dusch och egen tvättmaskin samt torktumlare. Gott om plats för förvaring i två sovrum varav ett med stor stor garderob samt klädkammare precis utanför. En av lägenhetens absolut största fördelar är att det finns en generös uteplats med utsikt mot den grönskande innergården i ett mycket skyddat läge! Här bor du i lugna kvarter nära bra kommunikationer, skolor och grönområden. Med en promenad på 700 m under motorvägen tar du dig till buss som går in till Stureplan på ca 18 minuter. Näsby park är ett av Täbys populära bostadsområden. För dig som gillar att motionera finns utegym, gratis tennisbana, hund- och lekparker. Här finns också gott om vackra promenadstråk vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller gå ner till stranden vid Näsaäng. På promenadavstånd finns Näsby park Centrum och Täby Centrum med allt man behöver så som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och café.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 23