Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christopher Sköldin

Christopher Sköldin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uddstigen 2, Uddens Fritidshusområde, Katrineholms kommun

Uddstigen 2

Fritidshus
Uddens Fritidshusområde, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
495 000 kr
65 m²
3 rum
1 550 m² tomt

Fritidshus beläget i ett naturskönt område med närhet till Hjälmaren! Ett fritidshus i ett plan som är fördelat över ett rymligt kök, vardagsrum med eldstad, två sovrum samt ett möjligt oinrett toalettutrymme. Uteplats under tak, veranda, dubbelgarage samt bastu finns. Utomhus finns en enklare förrådsbyggnad samt ges utrymme och möjlighet för framtida odling, trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Här ges renoveringsmöjlighet att få sätta sin personliga prägel! Ett fritidshus i med närhet till natur, bad och båtplats. Till Uddstigen 2 finns båtplats mot avgift. Mataffär finns i Alberga ca 5 km bort. I Alberga finns även en F-6 skola. Anslutningsavgift för el är ej betald. Inventarier och möblemang ingår i köpet. Säljs i befintligt skick med allt lösöre och kommer således ej tömmas. Observera att fastigheten säljs i befintligt skick samt med friskrivningsklausul. Läs mer om Udden-Ängtorps Samfällighetsförening: https://www.xn--uddenngtorp-p8a.se/

Västergatan 5, Norr, Eskilstuna kommun

Västergatan 5

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 520 kr/mån
28 906 kr/m²

Centralt boende med kanonläge i Eskilstuna. Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning 3 av 3 med utsikt över Eskilstunas takåsar och ån runt hörnet. Med en välplanerad layout som skapar en känsla av rymlighet kommer du att trivas direkt i denna bostad. Stig in i detta välplanerade boende med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med en mycket trevlig matplats. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och önskade sovrumsmöbler. Dessutom har du en praktisk klädkammare i anslutning till sovrummet, perfekt för extra förvaring. Badrummet är rymligt och stilrent inrett med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns även tvättmöjligheter med både torktumlare och tvättmaskin. Här finns även möjlighet att njuta av en generös balkong där du kan skapa din egen oas med matplats eller en bekväm soffgrupp. Vindsförråd finns. Denna bostad är belägen på kort promenadavstånd frän Eskilstunas centrumkärna med shopping, nöjesliv och stadsparkens härliga grönområden. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Barnstugevägen 14, Hällberga, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Barnstugevägen 14

Villa
Hällberga, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 195 000 kr
114 + 127 m²
4 rum
1 212 m² tomt

Välkommen till Barnstugevägen 14 och denna generösa villa med nytt tak, solpaneler och perfekt lugnt läge på återvändsgata. Med kort avstånd från bostaden nås trevliga promenadstråk, natur, förskola, skola, lekplatser och tillgång till kommunikationer. Ett välplanerat boende som bjuder på en tilltalande planlösning med generösa utrymmen både på entréplan som i källarplan. På entréplan finner ni ett tilltalande kök från Nordisk design, komplett med rymlig matplats. Från köket finns dörr in till middagsrum/vardagsrum med fint och praktiskt läge, perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar. Det ljusa vardagsrummet välkomnar dig med stora fönsterpartier som även ger rummet ett naturligt ljusinsläpp. Från köket nås även utgång till uteplats, trädgården och det trevligt inglasade uterummet. Vidare på entréplan finns en gäst wc samt tre rymliga sovrum i varierande storlek. För extra bekvämlighet är rummen smart placerade med närhet till det ljusa och helkaklade badrummet. För ytterligare utrymme och möjligheter tar du trappan ner till källarplan där ni finner en generös gillestuga utrustad med en trevlig eldstad. Intill gillestugan finns ett mindre och anpassningsbart rum som med fördel kan användas som gästrum eller hemmakontor. Källarplanet erbjuder även en tvättstuga med duschutrymme och bastu samt goda förvaringsmöjligheter, matkällarförråd, ett stort hobbyrum. En bostad med generösa utrymmen både på entréplan och i källarplan ger möjlighet till ett flexibelt boende med möjlighet att anpassa och nyttja efter era önskade behov. Utomhus erbjuds ges möjlighet för både avkoppling och odling. På den delvis lättskötta naturtomten finns idag ca 50 kvm anpassat för odling samt trevliga fruktträd och bärbuskar. Bostaden är även utrustad med fiber och har ett tillhörande garage med fjärrstyrd garageport. Hällberga är ett lugnt och familjevänligt samhälle, med en kortare bilresa når du Eskilstuna centrum. I Hällberga erbjuds skola med F-6. Här har man nära till fin natur och via den gamla, numera asfalterade banvallen tar ni er relativt snabbt in till centrala Eskilstuna med cykel. Framöver kommer Hällberga att få en allt starkare attraktionskraft med tanke på närheten till den mycket stora och expansiva logistikparken. Logistikparken växer hela tiden och kommer att ge många nya arbetstillfällen i takt med driftsättning och ytterligare etableringar. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Kolsvedsvägen 6, Hällby, Eskilstuna kommun

Kolsvedsvägen 6

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
89 m²
4 rum
956 m² tomt

Varmt välkomna till Kolsvedsvägen 6, en enplansvilla med stor potential belägen på lugn återvändsgata i populära och trivsamma Hällby! Här finner ni ett boende för alla åldrar med en bekväm planlösning med allt i ett plan fördelat över 89 kvadratmeter boyta. Den trevliga trädgårdstomten ger möjligheter för den trädgårdsintresserade, för lek eller att bara nyttjas för att njuta av utomhuslivet. Taket på bostadshuset samt det vidbyggda garaget byttes 2014 respektive 2017 och i samband med att taken byttes installerades även solceller. Bostadens nuvarande skick är i enkelt utförande och ett genomgående renoveringsbehov föreligger. Bostadens planlösning är välplanerad och erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett praktiskt arbetskök, ett möjligt badrum, en gäst wc och tre potentiella sovrum. Söker du ett hus som du kan forma helt efter egna önskemål och behov är detta perfekt. Bostaden är besiktigad och här finns möjligheter för den som önskar sätta egen prägel då bostaden har ett allmänt åldersrelaterat renoverings- och underhållsbehov. Fjärrvärme finns i gatan om köpare önskar ansluta sig. Anslutningsavgift ej betald. I Hällby finns närheten till skog, mysiga promenadstråk, motionsspår och lekplatser. I närområdet finns även HBIF - fotbollsklubb, öppna förskolan för de minsta, Folkesta köpcentrum med flera butiker och mataffär. På kort bilresa finns även Tuna parks köpcentrum som nås cykelvägen för de som önskar. I området finns även barnomsorg med tre förskolor samt Hällby skola upp till årskurs 6. Bekvämt med närhet till E20 för resor till närliggande städer. Goda kommunikationer med täta bussavgångar till centrum.

Norrgärdesgatan 3, Norr, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 3

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 975 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
4 416 kr/mån
29 478 kr/m²

Välkommen till en elegant och väldesignad trerummare i stilfullt utförande med bekväma moderniteter och nyproducerad toppklass. Lägenheten har en genomgående stilren och ljus färgsättning med en vackert utformad design, där stora fönsterpartier skänker rummen rikligt med ljus. Smart planerad med vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning som gör att lägenheten känns luftig och rymlig. När du kliver in genom dörren möts du av den rymliga och stilrena hallen med smakfulla materialval och generösa förvaringsmöjligheter i intilliggande skjutdörrsgarderob. Köket är inbjudande och erbjuder en elegant och praktisk design med moderna vitvaror, generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för att samlas runt ett större matbord intill det ljusa Marbodalköket. Den öppna planlösningen binder samman köket med vardagsrummet och skapar en rymlig och inbjudande atmosfär med plats för både soffgrupp och media möbel. Från vardagsrummet når du även din egen balkong i härligt solläge, perfekt för avkopplande stunder eller trevliga utomhusmiddagar. Här finns även två bra sovrum i varierande storlek med plats att anpassa möbleringen efter behov och användning. Badrummet är elegant och erbjuder en rogivande och avkopplande komfort med sitt ljusa klinkergolv, moderna detaljer och separat klädvårdsavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten med sitt moderna utseende i näst intill nyproducerat skick, erbjuder verkligen en plats där du ska komma att trivas. Norra Munktellstadens centrala men lugna läge gör det till en unik plats i Eskilstuna. Här planeras det även för härligt grönskande parker, lekytor samt gång- och cykelstråk. På 10 minuters promenadavstånd nås citykärnan som erbjuder ett brett utbud av restauranger, uteliv och universitet. På kort avstånd från bostaden nås även trevliga stadsparken med sina härliga promenadstråk längs ån och härligt, soldränkta sittplatser. Här finns även bra kommunikationer med bra bussförbindelse precis runt knuten och som avgår var tionde minut. På kort avstånd finns även Eskilstuna Centralstation, där du enkelt tar dig ut på nya äventyr med hjälp av både buss och tåg. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Balkong
  • Hiss
Brädgårdsgatan 3, Norr, Eskilstuna kommun

Brädgårdsgatan 3

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/3
7 055 kr/mån
31 198 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska fyrarummare i centrumnära Munktellstaden med en genomgående modern design. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus entréhall med vackert golv täckt av grå slipad ölandsten. Hallen öppnar upp mot det stilfulla köket med en fin övergång till lägenhetens enhetliga, mattlackade ekparkettgolv. Köket är ljust med en praktisk och stilren utformning och bjuder på praktisk arbetsyta, gott om förvaring samt plats för matbord. Vardagsrummet erbjuder trevligt med utrymme för social samvaro. Rummet har en härlig kombination av modern industriell stil och varm modern design. Badrummen är stilrent utformade med smakfulla materialval, golvvärme och en funktionell design. En trappa upp finns lägenhetens tre rymliga sovrum, där två av dem passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Medan det tredje sovrummet är perfekt som föräldrasovrum och försedd med en egen balkong. Bostaden erbjuder två balkonger och en uteplats. Varav uteplats samt en av bostadens två balkonger vänder sig inåt mot den privata gården som även bjuder på fin utsikt över ån. Ett boende i nästintill nyproducerat skick med bekväm komfort och ett slående läge intill Eskilstunaån. I västra Munktellstadens centrala men lugna läge gör det till en unik plats i Eskilstuna. Här planeras det även för härliga grönskande parker, lekytor samt gång- och cykelstråk. Till Eskilstunas centrum promenerar du enkelt på 10 minuter och cyklar på smidiga fem. Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut. Två kilometer från området ligger Eskilstuna Centralstation, där du enkelt tar dig ut på nya äventyr med hjälp av både buss och tåg. På kort avstånd nås även Mälardalens universitet, toppfräscht badhus och stigas multiarena! Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Älmevägen, Ärla, Eskilstuna kommun

Älmevägen

Tomt
Ärla, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
650 000 kr
1 039 m² tomt

Vackert belägen tomt med mycket bra läge på Älmevägen i Ärla. Nu (det finns inget krav på när man ska bygga) kan du förverkliga drömmen om ett nyproducerat hus i den lilla sörmländska idyllen Ärla. Ärla är ett lugnt och familjevänligt samhälle ca 16 km sydost om Eskilstuna. Här finns Ärla skola med F-6, mataffär (ombud för Apoteket och Systembolaget) med bra öppettider, en lokal pizzeria och även ålderdomshem. Runt husknuten har man fin natur och vid Ärla IP finns motionsspår och gym. Via den gamla, numera asfalterade banvallen tar ni er relativt snabbt in till centrala Eskilstuna med cykel. För pendlaren nås motorvägen på några minuter och till centrala Stockholm är det endast ca 11 mil. Framöver kommer Ärla att få en allt starkare attraktionskraft med tanke på närheten till den mycket stora och expansiva logistikparken. Logistikparken växer hela tiden och kommer att ge många nya arbetstillfällen i takt med driftsättning och ytterligare etableringar. Välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning! Anslutningar för vatten, avlopp, el och bredband finns i tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer (se under "Vatten/avlopp" nedan). Nybyggnadskarta och geoteknisk finns. Nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren.

Visar alla 7