Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Öhman

Elin Öhman

Om mig

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. Därför krävs ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och en genomtänkt plan från din anlitade fastighetsmäklare. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och potentiella köpare. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och service!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Måstavägen 17B, Måsta, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Måstavägen 17B

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 440 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 659 kr/mån
18 462 kr/m²

Trea i fint skick i populära Måsta! Trivsam planlösning med härligt ljus och bra förvaringsutrymmen. Ljust och trevligt kök med vita, släta luckor och utgång till den inglasade balkongen. Genomgående fina ytskikt med enhetligt golv och tapetserade väggar. Stor inglasad balkong från 2015 som förlänger sommarsäsongen och två rymliga sovrum. Helkaklat badrum och separat gäst wc. P-plats och bredband om 250/100 Mb som ingår i avgiften. I föreningen finns grönområden med både lekplatser, boulebana och uteplatser med nya barbecuebänkar. Alldeles i närheten finns också ett nytt utegym. Föreningen har även bastu och övernattningsrum för långväga gäster. Lugnt och bilfritt område med närhet till motionsspår, mataffär, skola och förskola.

  • Balkong
Tegelbruksgatan 8D, Centralt/Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Tegelbruksgatan 8D

Lägenhet
Centralt/Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
2 636 kr/mån
22 981 kr/m²

På andra våningen finner vi denna ljusa genomgångslägenhet. 52 kvm fördelat över två rum och kök. Tilltagen takhöjd skapar härlig rymd i bostaden och vackra parkettgolv i större delen av lägenheten ger en fin helhetskänsla. Modernt kök med matplats. Mycket trevlig förening med gemensamma utrymmen såsom bastu och solarium. Stor, trivsam innergård som lämpar sig utmärkt för grillkvällar. Balkong och låg månadsavgift som inkluderar bredband. Vid Järntorget bor man med kort promenadavstånd till resecentrum och gågatan i centrum - perfekt utgångsläge för pendlare. I närområdet finns flera bra restauranger och mataffärer med bra öppettider. HSB Brf Järngården är en mycket välskött förening som är i det närmaste är helt obelånad. Det innebär mycket låga avgifter och ett mycket tryggt boende. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong

Visar alla 2