Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Fallström

Alexander Fallström

Om mig

Mitt mål är att i varje affär ha lyssnat och förstått vad du som kund önskar att få ut av vårt samarbete. Jag ser alltid till att arbeta noggrant och strategiskt för att uppnå detta. Alla bostadsaffärer är unika och därför anpassar jag alltid mitt arbete. Både säljare och köpare ska vara mer än nöjda när vi avslutar affären. Att vara din mäklare är just vad jag önskar att vara, att du ska känna tillit och trygghet och veta att jag alltid gör det lilla extra för dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Glaspärlevägen 15B, Stafsinge, Falkenbergs kommun
Glaspärlevägen 15B, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 2
Glaspärlevägen 15B, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 3

Glaspärlevägen 15B

Lägenhet
Stafsinge, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 925 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 961 kr/mån
27 899 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Glaspärlevägen! Lägenheten erbjuder den perfekta balansen mellan komfort, kvalitet och praktiskt boende. Stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp, materialval som ger lyxkänsla och en planlösning som är mycket tilltalande. Lägenheten är på 69 kvadratmeter och fördelad på ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, 2 sovrum och ett mycket snyggt helkaklat badrum. Denna bostad är en gavellägenhet vilket gör att man får ett härligt ljus i lägenheten samt att man bor avskilt. Detaljerna i denna bostaden är något alldeles extra vilket man upplever så fort man kliver innanför dörren. Här är det bara att flytta in och njuta av en lägenhet med ny-känslan kvar. Med grönområden, promenadstråk och lekplatser är detta ett perfekt område för dig som älskar utomhusaktiviteter samt att man tar sig till Falkenbergs centrum på 5 minuter. Vill du veta mer om denna bostad så kontakta mig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edvards väg 6A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Edvards väg 6A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Edvards väg 6A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Edvards väg 6A

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 250 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1
4 251 kr/mån
21 008 kr/m²

Välkommen till denna fina och unika lägenhet med en öppen och social planlösning som är renoverad från golv till tak. Här finner vi ett snyggt öppet kök med fina materialval, smarta lösningar och infällda högtalare i hela lägenheten samt ett fint renoverat badrum. Inte nog med att lägenheten är i ett mycket bra skick, det finns också en stor stensatt uteplats i söderläge där man gärna dukar upp till middag med vänner och bekanta. Boendet är modernt, stilrent och praktiskt och ligger i ett omtyckt område med promenadavstånd till Falkenbergs centrum och med närheten till det mesta som vår stad har att erbjuda, så som skolor, restauranger, nöjen och matbutiker. Är du intresserad av denna bostad, vill komma på visning eller har frågor, tveka inte att kontakta mig! Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun

August bondesons väg 7

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
925 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/4
3 155 kr/mån
22 289 kr/m²

Välkomna till Herting och denna fina 1:a på August bondessons väg 7. Herting är ett populärt område i Falkenberg då det är beläget strax utanför stadskärnan men med närheten till centrum, skog och natur, idrottsaktiviteter, skolor och Skrea strand. Denna lägenhet rymmer allt man kan önska av 41,5 kvm, så som separat kök, fräscht badrum, hall med förvaringsmöjligheter och ett större allrum! Denna bostad passar perfekt som första lägenhet, övernattningsbostad eller för någon som studerar i staden. Avgiften är endast 3155kr/mån och då ingår värme, vatten, onumrerad p-plats samt TV/bredband. Vill du veta mer om denna bostad eller vill ha en visning, kontakta mig!

Örtagårdsvägen 7, Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun

Örtagårdsvägen 7

Villa
Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 595 000 kr
79 + 10 m²
3 rum
264 m² tomt

Välkomna till Örtagårdsvägen 7 och detta stilrena och energisnåla hus på Nyby Gärde. Här får man en smart och öppen planlösning, generös takhöjd, stora fönsterpartier och en privat baksida som är er lilla oas! Huset är på 79 kvm och är smart fördelat på 2 sovrum, rejält vardagsrum och ett stilrent kök. Huset byggdes 2011 och ligger i ett mysigt område med närheten till härliga promenadstråk runt ån Ätran, promenadavstånd till Falkenbergs centrum, vårdcentral och bra bussförbindelser. Vill du veta mer om detta hus så kontakta mig så kan vi prata mer!

  • Plus

Visar alla 4