Mäklare Katarina Söderberg

Katarina Söderberg

Om mig

Jag har sedan 2007 arbetat som fastighetsmäklare och tycker att det bästa med mitt jobb är alla fantastiska kunder man dagligen möter. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling strävar efter att ge alla våra kunder både en trygg affär och bra betalt! Kontakta mig när det är dags för att byta bostad så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälp dig. Varmt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Galtåsringen 23, Glommen, Falkenbergs kommun

Galtåsringen 23

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 350 000 kr
71 m²
4 rum
632 m² tomt

Med ett attraktivt och havsnära läge mellan Falkenberg och Varberg finner du detta fritidshus byggt 1987. Det allra bästa är den lättskötta, insynsskyddade trädgården med det stora trädäcket samt att du har plats för dina gäster i gäststugan och inte ens fem minuters avkopplande promenad till den långgrunda och barnvänliga sandstranden. Välkommen att själv titta efter! Det är helt OK att gå in i trädgården.

Folkungavägen 9, Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun

Folkungavägen 9

Villa
Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 750 000 kr
147 + 53 m²
6 rum
483 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma souterrängvilla belägen på en lättskött trädgårdstomt på omtyckta och barnvänliga Fajans. Ca 147 kvm fördelat på 3-4 sovrum, vardagsrum, allrum samt kök och två badrum. Fina förvaringsmöjligheter i källaren med förråd och garage. Huset är mycket välplanerat och trivsamt. Det finns en generös balkong med solchanser hela dagen samt uteplats under tak. Här bor du lugnt och skönt med närhet till Ätran med fina promenadstråk, Vallarna, centrum, skola, handelsområde och ca.10 minuter på cykel ner till Skrea strand. Varmt välkommen att boka dig för en visning!

Köpmansgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Idag kl 10:00

Köpmansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 725 000 kr
59 m²
2 rum
3 058 kr/mån
29 237 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och renoverade bostadsrätt om 59 välplanerade kvadratmetrar belägen mitt i centrala Falkenberg. Här finns en ljus hall med tillgång till klädkammare, ett helkaklat badrum med dusch, mysigt sovrum med platsbyggd inredning från Himlekök samt utgång till den inglasade balkongen. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och även härifrån nås balkongen. Köket är platsbyggt, handmålat och kommer från Himlekök. Här finns många vackra detaljer och fina lösningar. Den rymliga, inglasade balkongen fungerar som ett extra rum året om. Här bor du med närhet till centrum och de fina promenadstråken kring Ätran. Centrum bjuder på gott om restauranger, shopping, dagligvaruhandel samt bekvämligheter, vilket bara är ett stenkast från lägenheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vadmalsvägen 12, Brune Kulle, Falkenbergs kommun

Vadmalsvägen 12

Tomt
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 780 000 kr
1 029 m² tomt

Med ett attraktivt och havsnära läge nära bra kommunikationer finns nu möjlighet att bygga eget med bra byggrätt vid återvändsgata gränsande till grönområde på omtyckta Brune Kulle. Du väljer själv vilken hustillverkare du önskar och kan bygga allt efter dina egna idéer och drömmar. Här erbjuds en friköpt tomt om 1 029 kvm där största byggnadsarea per bostadstomt är 250 kvm. Anslutningsavgift till VA är redan betald. Tomten ligger i ett lugnt och barnvänligt område med förskola, skola, natur och golfbana. I närheten finner du en nybyggd lekplats samt gångvägar hela vägen ner till förskola/skola. Välkommen till Skrea och Brune Kulle!

Visar alla 4