Mäklare Gregers Winbo

Gregers Winbo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Videgatan 25, Bestorp, Falköpings kommun

Videgatan 25

Villa
Bestorp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 995 000 kr
119 m²
5 rum
739 m² tomt

PRISSÄNKT - Välkommen till Södra Bestorp och Videgatan 25! Nu äntligen finns ett 1-planshus på Bestorp till salu. Trivsam 1-plansvilla på Bestorp nära Mösseberg uppförd 1973 om totalt 119 kvadratmeter. Det väldisponerade entréplanet erbjuder en öppen och social planlösning där allrum, matplats och kök slås samman och via det stora vardagsrummet når med den överbyggda altanen i sydvästläge med utsikt och kvällssol. Vidare på entréplan finns även tre bra sovrum samt två badrum och groventré. Huset har en äldre standard och ett visst behov av uppfräschning. Nytt tak 2020 och nästa alla fönster byttes 2018. Fristående garagebyggnad om ca 40 kvm med verkstadsdel och garagedel med plats för en bil. Bekvämt med elport när man ska in och ut ur garaget. Plats för 2-3 bilar på den asfalterade uppfarten. Från Videgatan 25 har du närhet till Mössebergs friluftsområde som erbjuder badsjö, längdskidåkning, motionsspår, frisbeegolf, djurpark och café. Slalombacken har du endast 3 min bort. Till Mössebergsskolan (F-6) med fritidshem är det 1,5 km och 5 min på cykel. Falköping är dessutom en bra stad för dig som pendlar och från Falköpings centralstation finns det goda tågförbindelser med 20 min till Skövde, endast 1 tim till Göteborg och ca. 2.5 tim till Stockholm. Varmt välkommen på visning! (Anmälan sker via vår hemsida, ej via Hemnet!)

Öra Gamlarp 2, Öra, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Öra Gamlarp 2

Gård/Skog
Öra, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
2 250 000 kr
140 + 60 m²
8 rum
5 ha tomt

Välkommen till Öra Gamlarp 2! Letar du efter ett lantligt ställe med möjlighet för djurhållning så finns nu denna charmiga lilla gård till salu. Gården består av bostadshus, stallbyggnad, äldre ladugård och dubbelgarage samt ca 5 ha mark. Bostadshuset om 8 r o k uppfördes ursprungligen 1943 och på de 140 + 60 kvm finner vi stor entréhall, matsal, nytt kök från 2023, renoverad groventré och toalett samt två vardagsrum i fil. På övre plan finns två allrum, två mindre sovrum, helkaklat badrum från 2018 samt ett stort sovrum med två st walk-in-closet. Full källare med tvättrum, pannrum med bergvärmepump och vedpanna samt fyra förrådsrum. De senaste 10 åren har en rad renoveringar och förbättringar utförts så som installation av bergvärme, ny avloppsanläggning, nytt tak, nytt kök, nytt badrum m.m. Se komplett renoveringshistorik under ”Beskrivning – bostadsbyggnad”. Fiber finns. Ekonomibyggnaderna består av en större högbyggd ladugård i sämre skick, dubbelgarage och en stallbyggnad med garagedel. Sistnämnda byggnad ger möjlighet för djurhållning i mindre skala. Marken består av ca 1 ha åkermark, 2 ha betesmark samt 1 ha skogsmark med husbehovsved. Öra ligger mycket naturskönt ca 3 mil sydost om Herrljunga. Till Annelund är det ca 19 km där det bl.a. finns idrottsföreningar, närmaste livsmedelsbutik och bensinmack. Till Ljung och tågstationen med bra pendlingsmöjligheter till bl.a. Borås (ca 30 min) är det ca 21 km. Skola F-6 finns i Eriksberg ca 9 km. För hästintresserade finns Gäseneryttarna ca 2 km från gården. I Herrljunga finns all tänkbar service, livsmedelsbutik, idrottsföreningar, vårdcentral, skola åk 7-9 samt gymnasieskola. Från Herrljunga station har du goda förbindelser till både Göteborg ca 50 min och Stockholm ca 2,5 – 3 timmar. Till Falköping är det ca 26 km, till Borås ca 42 km, Ulricehamn ca 26 km och till Göteborg är det ca 11 mil. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Vimle Skattegården 1, Vimle, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Vimle Skattegården 1

Gård/Skog
Vimle, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
3 600 000 kr
138 + 62 m²
7 rum
20,3 ha tomt

Välkommen till Vimle och Skattegården 1! Längtar du ut på landet och letar du efter en egen gård med skog och mark? Då bör du titta närmare på Skattegården 1. I Vimle by, ca 14 km sydost om Herrljunga, finns denna mindre gård med bostadshus, ekonomibyggnader och ca 20 ha skog och mark. Bostadshuset uppfördes 1935 och i 2,5-plan med källare om totalt 138+62 kvm. På entréplan finns stor entréhall, matsal, vardagsrum med utgång till inglasad altan, kök med matplats, groventré, badrum och ett sovrum. På övre plan finns ett stort möblerbart allrum, 3 sovrum, toalett samt gott om förvaringsutrymme i de stora sidovindarna. På ”tredje vind” finns två isolerade vindsutrymmen. Källare med förvaringsutrymme, pannrum, tvättstuga och duschrum. Huset omgärdas av en stor trädgård med insynsskyddande häck och här finns tilltagna grönytor, rabatter, redskapsskjul och flera fruktträd. Godkänd avloppsanläggning och fiber finns. Ekonomibyggnaderna består av en högbyggd ladugård där man har byggt om den gamla stalldelen till ett snickeri. Här finns även kontor, lagerutrymme, logdel, höloft och vagnsskjul. Två garage- och förrådsbyggnader samt ett äldre brygghus med verkstadsdel och förrådsloft samt en jordkällare. Marken fördelar sig över totalt sex skiften. Tre större och tre mindre. Enligt skogsbruksplan från februari 2023 uppgår den produktiva skogsmarken till 12,1 ha med ett virkesförråd på ca 2 000 m³sk varav ca 1 300 m³sk är i avverkningsbara klasser. Inägomarken består enligt uppmätning på fastighetskartan till 4,7 ha åkermark och 2,1 ha betesmark. Övrig mark uppgår till ca 1,2 ha. Inägomarken är utarrenderad under 2023. Jakten är fri köparen på tillträdesdagen. Vimle by ligger mycket naturskönt och med ca 4 km till Norra Sämsjön med flera badplatser och ett utmärkt fiske. Till Annelund och Ljung är det ca 9 km där det bl.a. finns idrottsföreningar, livsmedelsbutik och bensinmack. Till Ljung och tågstationen med bra pendlingsmöjligheter till bl.a. Borås (ca 30 min) är det ca 11 km. Skola F-6 finns i Eriksberg ca 6 km. Till Herrljunga är det ca 14 km och här finns all tänkbar service, livsmedelsbutik, idrottsföreningar, vårdcentral, skola åk 7-9 samt gymnasieskola. Från Herrljunga station har du goda förbindelser till både Göteborg ca 50 min och Stockholm ca 2,5 – 3 timmar. Till Falköping är det ca 33 km, till Borås är det ca 45 km och till Göteborg är det drygt 9 mil. Använd gärna www.minkarta.lantmateriet.se för egna kartstudier över området. Välkommen att boka dig på visning via vår hemsida (ej via Hemnet).

Visar alla 3