Mäklare Lena Persson

Lena Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Artistvägen 19, null, Filipstads kommun
  • Imorgon kl 16:30

Artistvägen 19

Villa
Filipstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Filipstad

995 000 kr

115 m²

4 rum

1 219 m² tomt

Ta chansen att flytta in i detta klimatsmarta, energisnåla och trevliga hus på Artistvägen 19, nära stadskärnan, och ändå i lugna trivsamma omgivningar. Bostaden har idag en total driftskostnad på 26 000kr/år, tack vare de effektiva solpanelerna. Huset inrymmer fyra rum och kök samt hel källare och har nya ytskikt i så gott som hela huset. Från huset har du en fantastisk utsikt över staden och det finns en stor härlig trädgård med äppelträd, bärbuskar och blomster av många slag. Robotgräsklippare ingår i köpet. OBS. Villan är förbesiktigad. Protokoll finns under länken "Dokument".

  • Plus
Lekbergsvägen 28B, null, Hällefors kommun

Lekbergsvägen 28B

Villa
Hällefors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Filipstad

695 000 kr

80 m²

4 rum

793 m² tomt

Fräsch och delvis renoverad 1-plansvilla med källare på totalt 160 väldisponerade kvadratmeter. Här erbjuds ett stort vardagsrum i vinkel med fungerande eldstad. Vardagsrummet kan dessutom avdelas om behov finns för ytterligare sovrum. Hel källare med gott om förvaringsrum och möjlighet till ytterligare sovrum. Det finns dessutom två helkaklade badrum, ett helt nytt värmesystem som installerades hösten 2022. Stor tomt med utrymme för lek och spring. Stort trädäck med anslutning till uterum på framsidan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Silvergruvan 54, Silvergruvan, Hällefors kommun

Silvergruvan 54

Villa
Silvergruvan, Hällefors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Filipstad

925 000 kr

99 m²

4 rum

1 607 m² tomt

Vi är glada att få presentera Silvergruvan 54! På en tomt om dryga 1 600 kvm, en mil norr om Hällefors finnes denna väl omhändertagna och renoverade pärla. Fastigheten erbjuder en 1-plansvilla i vinkel med halv källare, samt ett stort garage med plats för husvagn/husbil, carport, förråd och växthus. Bostadshuset om 99kvm utgörs av ett stort kök med plats för matgrupp, ett större vardagsrum uppdelat i två sektioner, tre sovrum, samt ett duschrum. Villan har nyare ytskikt i nästan hela huset. Silvergruvan och dess omgivningar präglas av vacker och stilla natur med stora möjligheter till skogspromenader, kanotutflykter och fisketurer. Med utsikten från altanen mot vackra svartälven är denna bostad något alldeles extra. Välkommen med din visningsanmälan, och se själv!

  • Plus
Ringvägen 35, null, Filipstads kommun

Ringvägen 35

Villa
Filipstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Filipstad

460 000 kr

104 m²

5 rum

727 m² tomt

Villan har bland annat tre sovrum, hel källare och ett stort inglasat uterum i söderläge. Dessutom erbjuds en trevlig hörntomt med växthus.

Tegnérgatan 10, Centralt, Filipstads kommun

Tegnérgatan 10

Villa
Centralt, Filipstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Filipstad

785 000 kr

198 m²

6 rum

911 m² tomt

Med sitt brutna tegeltak med takkupor, burspråk, balkong och sina två verandor erbjuder vi med nöje denna romantiska husdröm. Huset är idag uppdelat i två bostäder, en på vardera plan. Vidare finns källare med garage (ej bilplats), tvättstuga, förrådsutrymmen samt möjlighet för ytterligare bostad. Lägenheterna är i gott skick med två stora 3-rummare om ca 90-110 kvm vardera. Båda lägenheterna har nyrenoverade kök och badrum. Trevlig och till viss del insynsskyddad trädgård om dryga 900 kvm. Tomten erbjuder utrymme för lek och fritidsintressen, bilplats, och ett stort trädäck i anknytning till huset som ger möjlighet till härliga grillkvällar under sommarhalvåret. Välkomna att höra av er med er visningsanmälan, eller för mer info om fastigheten!

Pilgrensgatan 1, null, Filipstads kommun

Pilgrensgatan 1

Tomt
Filipstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Filipstad

174 070 kr

1 339 m² tomt

Tillfälle för dig som söker tomt med naturskönt läge! Området Piludden ligger intill Daglösens östra strand ett par kilometer utanför Filipstad. En intressent kan enbart tilldelas en tomt.

Visar alla 6