Mäklare Angelica Sundberg

Angelica Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brändströmsgatan 18B, Väster, Gävle kommun
 • Imorgon kl 17:00
Brändströmsgatan 18B, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 18B, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 18B

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/3
3 065 kr/mån
25 513 kr/m²

**Nytt pris** Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa om 39 kvadratmeter, belägen i ett populärt område med närhet till serviceutbud, goda kommunikationer, Högskolan samt Boulognerskogen. Ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet! Bostaden erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett stilrent kök samt ett sovrum med garderob och goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin, samt ett ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. I månadsavgiften om 3 065kr/månad ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt digital-TV (grundutbud) via Tele2. Obligatoriskt tillägg för fiber/bredband via Gavlenet tillkommer om 215kr/månaden. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och till vissa lägenheter hör två förråd. Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor, ett hobbyrum samt en mindre samlingslokal. Här bor du med närhet till matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus och Högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt område med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan!

 • Premium
Kittelvägen 11, Bomhus, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
Kittelvägen 11, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Kittelvägen 11, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Kittelvägen 11

Lägenhet
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 050 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 475 kr/mån
15 328 kr/m²

Varmt välkommen till Kittelvägen 11, en rymlig två om 68,5 kvadratmeter med balkong i sydväst läge! Här möter du en trivsam bostad med en välkomnande hall med plats för klädavhängning, ett trivsamt kök med god förvaring i skåp och plats för matbord. Vidare finns ett rymligt vardagsrum, ett sovrum med garderober och utgång till härlig balkong. Utöver detta finns ett helkaklat badrum samt en rymlig klädkammare/förråd med gott om plats för förvaring. Månadsavgiften om 3 475 kronor/månad är inklusive värme, vatten, kabel-TV via Tele2, samt garage i länga och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband 189kr/månad tillkommer. Bilen ställer du bekvämt i garage i länga och vid fler bilar i hushållet finns flera kostnadsfria parkeringsplatser i området. Brf Solvagnen är en populär förening med gemensam samlingslokal, tvättstuga samt cykelförråd, fina gräsytor och lekpark finns i området. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, mataffär och pizzeria. Naturnära läge med skog och promenadvägar runt hörnet. Goda kommunikationer finns med närhet till busshållplats ett stenkast bort och Gävle centrum når du inom cykelavstånd eller med bil. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hillevallsvägen 137, Hille, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
Hillevallsvägen 137, Hille, Gävle kommun, bild 2
Hillevallsvägen 137, Hille, Gävle kommun, bild 3

Hillevallsvägen 137

Fritidshus
Hille, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
550 000 kr
39 + 30 m²
2 rum
2 754 m² tomt

Varmt välkommen till detta charmiga smultronställe på Hillevallsvägen 137! Fritidshuset erbjuder ett kök med förvaringsmöjligheter i skåp, en vedeldad spis, samt en kyl och frys och två spisplattor som drivs med gasol. I vardagsrummet får du plats med exempelvis en bäddsoffa och annat önskat möblemang. Vidare finns ett sovrum, en matplats del samt en inglasad altan på framsidan som är cirka 12 kvadratmeter. Fritidshuset byggdes ut cirka år 2011. Tomten om 2754 kvadratmeter består av härlig gräsyta och här finns ett uthus med bastu samt utrymme för sovplatser, en förrådsbyggnad, en vedbod, samt ett dass. Det finns även en lekstuga, ett växthus, en jordkällare och en egen pump på gården där vattnet används till trädgårdsbevattning/diskvatten, samt till att värma vatten till den fantastiska bastun. Dricksvatten tas med. Badplats finns vid Hillsjöstrand, alternativt tar du dig med cykel eller fyrhjuling cirka 2 kilometer genom skogen till havet. Säljaren kommer att lämna kvar en del av inventarierna, vilket innebär att här kan du börja vara med en gång och njuta av lugnet och den fridfulla miljön. Bostaden säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren vid frågor. Välkommen på visning, ett sommarställe som måste upplevas!

 • Premium
Femte tvärgatan 19C, Brynäs, Gävle kommun

Femte tvärgatan 19C

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
895 000 kr
68,5 m²
3 rum
4 190 kr/mån
13 066 kr/m²

**Nytt pris** Varmt välkommen till denna trivsamma trea om 68,5 kvadratmeter, belägen på första våningen! Lägenheten är välplanerad och erbjuder en välkomnande hall med plats för klädavhängning, ett kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp, samt två sovrum med garderober. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för önskat möblemang, samt ett badrum med dusch. Månadsavgiften om 4190 kronor/månad inkluderar värme, vatten, förråd, digital-TV och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg på 199 kronor/månad för bredband tillkommer. Till denna lägenhet hör både ett källarförråd samt ett vindsförråd som ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen tillämpar enhetsmätning av hushållselen vilket innebär att du betalar för den faktiska förbrukningen. Föreningen Brf Östermalms medlemmar har tillgång till en trevlig innergård med grillplats, cykelförråd, övernattningsrum, samlingslokal och tvättstuga. Här bor du på en lugn och trivsam gata med närhet till Brynäs centrum med flertalet butiker. På gång - och cykelavstånd når du centralstationen, Högskolan och Gävles centrala mittpunkt och utbudet av restauranger, nöjen samt matbutiker. Här finns även goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast bort. Välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
Fredriksdalsvägen 4 B, Villastaden, Gävle kommun

Fredriksdalsvägen 4 B

Lägenhet
Villastaden, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 652 kr/mån
22 328 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 2:a med härlig balkong i populära Villastaden! Här möts du av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat fräscht badrum, samt ett fint kök med målade luckor, klinkergolv och plats för matgrupp. Vidare in i lägenheten finns ett sovrum med en klädkammare och gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. Härifrån tar du dig ut till den trevliga balkongen där du kan sitta och njuta av härlig eftermiddagssol. Månadsavgift 4652 kr/månaden inklusive värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg på 280kr/månaden för bredband och kabel-tv tillkommer. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga i källaren samt cykelförråd. Här bor du i ett trivsamt område med promenadavstånd till stadskärnan, Högskolan och Boulognerskogen med mysiga promenad-/löparstråk, utegym, badplats och café. Bara någon minut bort finns Runebergs kvarterskrog samt busshållplats. För studenten som vill ha närhet till Högskolan eller om du söker närhet till centrum så är det här en bostad för dig! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
Gullregnsgatan 15A, Brynäs, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 16:00

Gullregnsgatan 15A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 643 kr/mån
18 289 kr/m²

***NYTT PRIS*** Varmt välkommen till denna rymliga etta om 38 kvadratmeter, belägen på första våningen! Lägenheten är välplanerad och går i ljusa toner samt har genomgående parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Här möts du av en välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning, ett charmigt kök med vita luckor, skafferi och plats för matgrupp. Vidare in i lägenheten finner du ett badrum samt ett luftigt allrum där du får plats med soffa, säng och annat önskat möblemang. I anslutning till allrummet finns även en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Låg månadsavgift om 2 643kr/månad inklusive värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), städning av trapphus och trädgårdsunderhåll. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga i källaren samt gemensamma balkonger i trapphuset som får nyttjas. Här bor du på en lugn och trivsam gata med närhet till Brynäs centrum med flertalet butiker. På gång - och cykelavstånd når du centralstationen, Högskolan och Gävles centrala mittpunkt och utbudet av restauranger, nöjen samt matbutiker. Här finns även goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast bort. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 6