Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Angelica Sundberg

Angelica Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörbygatan 67C, Södertull, Gävle kommun

Sörbygatan 67C

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
4 340 kr/mån
19 595 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga trea om 74 välplanerade kvadratmeter i omtyckta föreningen Brf Pernau! Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för klädavhängning, ett fint ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter i skåp samt plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matgrupp samt annat önskat möblemang. Vidare finns två trivsamma sovrum samt ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stamrenoveringen 2019, här finns bekvämligheter som tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd. I månadsavgiften om 4 340kr/månaden ingår värme, vatten, kabel-TV via Tele2 (basutbudet i HD-kvalitet) samt bostadsrättstillägg. Bredband via Tele2 (250/250) ingår mot ett obligatoriskt tillägg om 115kr/månaden. Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen vilket innebär att du inte behöver teckna eget elavtal utan endast betalar för den faktiska förbrukningen. Avgiften för elen inkl. allt är 1.50 kr/KWh och kommer på månadsavin. Brf Pernau är en av Gävles populäraste föreningar och ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat att tillgå grillplatser, övernattningslägenhet, föreningslokal, flertalet tvättstugor, cykelrum samt motionsrum. Föreningen har en fritidskommitté som arrangerar olika aktiviteter. Här bor du med närhet till stadens nöjen, restauranger, matbutiker, centralstationen, samt att Högskolan finns på gång - och cykelavstånd. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Hiss
Brändströmsgatan 18B, Väster, Gävle kommun
Brändströmsgatan 18B, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 18B, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 18B

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/3
3 065 kr/mån
25 513 kr/m²

**Nytt pris** Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa om 39 kvadratmeter, belägen i ett populärt område med närhet till serviceutbud, goda kommunikationer, Högskolan samt Boulognerskogen. Ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet! Bostaden erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett stilrent kök samt ett sovrum med garderob och goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin, samt ett ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. I månadsavgiften om 3 065kr/månad ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt digital-TV (grundutbud) via Tele2. Obligatoriskt tillägg för fiber/bredband via Gavlenet tillkommer om 215kr/månaden. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och till vissa lägenheter hör två förråd. Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor, ett hobbyrum samt en mindre samlingslokal. Här bor du med närhet till matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus och Högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt område med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Brynäsgatan 71, Brynäs, Gävle kommun

Brynäsgatan 71

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 550 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 110 kr/mån
14 833 kr/m²

Varmt välkommen till Brynäsgatan 71 i välskötta Brf Herrgårdshagen! Här ges möjlighet till en en renoverad fyra om 104,5 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder två fräscha badrum som har renoverats 2021 och 2016. Utöver det finns ett helt nytt kök från Kvikk (2021) samt tre trivsamma sovrum med möjlighet till förvaring. Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning och angränsar till matplats och kök, här nås utgång till balkongen som vetter ut mot föreningens lugna innergård. Observera att lägenhetens tillhörande förråd ligger och nås i lägenheten. I förrådet står idag en infrabastu som ingår i köpet. Sammantaget ett perfekt tillfälle för dig som söker ett rymligt och renoverat boende. Bostaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Fjällbackens köpcentrum. Bostaden erbjuder utsikt över Herrgårdshagen och T-uddens naturreservat med fina strövområden, grillplats och fågeltorn. I närheten finns även goda kommunikationer och fina cykelvägar till centrala Gävle. Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare redan idag för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3