Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Moberg

Linn Moberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tygelvägen 14, Sätra, Gävle kommun
Tygelvägen 14, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Tygelvägen 14, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Tygelvägen 14

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
118 + 65 m²
4 rum
433 m² tomt

Varmt välkommen till Tygelvägen 14! Detta hem erbjuder 118 välplanerade kvadratmeter fyllt med potential belägen ett trivsamt läge i Sätra. På entréplanet möts du av ett trevligt kök med intilliggande matplats, perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar. En trivsam vardagsrumsmiljö ger plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Dessutom finns ett praktiskt arbetsrum samt ett badrum med dusch. På övre plan väntar två sovrum och ytterligare ett badrum. Källaren bjuder på bekvämligheter såsom en gillestuga för gemensamma aktiviteter, en funktionell tvättstuga, en matkällare och ett allrum som enkelt kan användas som sovrum. Denna bostad värms upp effektivt genom fjärrvärme och har fiberanslutning via Gavlenet för en smidig och modern livsstil. Ett inglasat uterum och ett tillhörande garage med förråd kompletterar bostadens bekvämligheter. Området erbjuder närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, motionsspår, idrottsanläggningar och andra bekvämligheter. Med endast cirka 5 minuters bilfärd till centrala Gävle och utmärkta cykelvägar är detta ett perfekt läge för både stadsliv och naturupplevelser. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Parkvägen 30B, Olsbacka, Gävle kommun
  • Tor 25 apr kl 18:30
Parkvägen 30B, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Parkvägen 30B, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Parkvägen 30B

Lägenhet
Olsbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
900 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
2 638 kr/mån
21 951 kr/m²

Välkommen till en fin etta på Parkvägen 30B! En välplanerad bostad med fina ytskikt, genomgående ljusinsläpp i ett lugnt och trivsamt läge! Bostaden välkomnar dig med en möblerbar hall med platsbyggd garderob som vidare tar er till ett allrum med smakfull rymd och en tillhörande klädkammare. Här finns ett härligt ljusinsläpp och plats för både stor säng och soffgrupp. Vitt kök med matplats och praktisk förvaring. Helkaklat badrum med wc och dusch. Här bor ni i omtyckt förening med tillgång till lummig innergård med sittgrupp och grill. Parkering på gården via sedvanligt kösystem, i dagsläget ingen kö. Fint läge med endast en kort promenad till centrum med matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även närhet till Högskolan, mysiga Boulognerskogen med mysiga promenadstråk och Fjärran Höjder badet. Kommunikationer med buss finns ett stenkast bort. En bostad som passar perfekt som ett första boende, student- eller övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Kopragränd 3

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 350 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 4/5
4 910 kr/mån
34 177 kr/m²

Välkommen till Kopragränd 3! Denna charmiga tvåa erbjuder 39,5 välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning och högt i tak som skapar en luftig och rymlig känsla. Garageplats med elbilsladdare! När du kliver in i lägenheten möts du av ett vardagsrum och kök i en harmonisk förening med plats för soff, matgrupp och förvaring. Köket är modernt och ljust med fina ytor för matlagning och förvaring. De höga taken och de vackra fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Härifrån nås även en fransk balkong med dubbeldörrar som kan öppnas upp för vädring eller njutning av solen från lunchtid till solnedgång. Sovrummet har plats för stor säng med praktiskt skjutdörr. Badrummet är stilfullt och modernt inrett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I samma hus finns även garageplats med laddbox som är friköpt och förbrukningen debiteras separat från lgh förbrukning Lägenheten är belägen på Gävle strand, vilket ger dig närhet till vackra naturmiljöer, strandpromenader längs Gavleån, lekpark, skatepark och badplats. Området är känt för sin charmiga atmosfär och lockar till avkoppling och rekreation. På Gävle Strand bor ni med ett antal bekvämligheter så som restauranger, hälsocentral, bageri, matbutiker, apotek och gym på promenadavstånd. Gävles stadskärna och centralstation med tåg- och bussavgångar finns även de på promenadavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrtullsgatan 4B, Norr, Gävle kommun
Norrtullsgatan 4B, Norr, Gävle kommun, bild 2
Norrtullsgatan 4B, Norr, Gävle kommun, bild 3

Norrtullsgatan 4B

Lägenhet
Norr, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
695 000 kr
23,2 m²
1 rum
vån 1/4
2 126 kr/mån
29 957 kr/m²

Välkomna till en kvadratsmart och modern 1:a på Norrtullsgatan 4B med centralt läge! Bostaden välkomnar dig med en hall med plats för klädavhängning som vidare tar dig till ett praktiskt kök med förvaring. Från köket når du allrummet med härligt ljusinsläpp genom de fina fönsterpartierna och plats för både säng och soffa om så önskas. Till detta finns ett helkaklat badrum med dusch. Två förråd tillhör också lägenheten. Här bor du på gångavstånd till Centralstationen, matvarubutik och Gävles stora utbud av restauranger och butiker i city. Högskolan ligger bara några få minuter bort via cykel genom vackra stadsparken Boulognerskogen som även erbjuder minigolf, motionsspår, stadsbad, utegym och sommarcafé. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun
  • Tis 23 apr kl 18:30
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmansgatan 20

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 407 kr/mån
20 427 kr/m²

Varmt välkommen till Hillmansgatan 20, en toppmodern tvåa i smakfulla toner med härlig balkong. Bostaden erbjuder 58,5 välplanerade kvadratmeter med fin layout belägen i ett attraktivt läge på Brynäs. I bostaden möts du av en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder som tar er vidare till vardagsrummet som är ljust och luftigt med plats för avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen där ni kan njuta utav morgonkaffet i solen. Köket är från 2021 med moderna materialval och utrymme för middagar. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder förvaringsmöjligheter. Badrummet med golvvärme från 2022 är stilrent och helkaklat med wc, kommod och dusch. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och har genomfört betydande renoveringar (med en låg skuldsättning på endast 2539 kr/m2). Den månatliga avgiften om 3407 kronor inkluderar kostnader för värme, vatten, grundutbud av TV samt bostadsrättstillägg. Dessutom tillämpas enhetsmätning av elen, vilket innebär att du endast betalar för din egen förbrukning utan tillkommande nätavgifter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Styrmansgatan 10, Brynäs, Gävle kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Styrmansgatan 10, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Styrmansgatan 10, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Styrmansgatan 10

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 6/7
3 244 kr/mån
23 285 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på Styrmansgatan. Bostaden erbjuder en härlig planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck, smakfullt kök och en insynskyddad balkong högt upp i huset! Stig in i en trevlig hall som genast välkomnar dig med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett modernt och stilrent kök, utformat för både funktion och estetik. Köket erbjuder gott om plats för en matgrupp, perfekt för att njuta av måltider tillsammans med familj och vänner. Det stora vardagsrummet är bostadens hjärta och bjuder på generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Ljusinsläppet från tre väderstreck ger rummet en härlig atmosfär. Från vardagsrummet har du även tillgång till en balkong med ett underbart läge högt upp i huset, där du kan njuta av soliga dagar och utsikt. Sovrummet är en harmonisk oas med ljusa material och garderob. Badrum med badkar, wc och tvättmaskin. Föreningen Styrmannen är en stor och stabil förening med låg skuldsättning och bra ekonomi på omtyckta adresser på Styrmansgatan i stadsdelen Brynäs. Månadsavgiften om 3244 kronor per månad inkluderar vatten och bostadsrättstillägg. Värme, TV och bredband har ett obligatoriskt tillägg på 563 kronor/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal vilket gör att du som boende endast bekostar din förbrukning och inte behöver betala några kostsamma nätavgifter. Här bor ni ett lugnt och trevligt läge på Brynäs. Gångavstånd till matbutik, restauranger, gym och den mysiga Stenebergsparken med minigolf och grönytor. Ett stenkast bort finns busshållsplats som tar er till centrala Gävle på ett par minuter. Det finns även fina cykel och gångbanor för den som önskar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6