Mäklare Pernilla Berglund

Pernilla Berglund

Om mig

Jag är en målmedveten fastighetsmäklare med hög servicenivå. För mig är det viktigt att du som kund känner att du är i fokus och får de råd och tips du behöver för att kunna genomföra en trygg och säker bostadsaffär, samtidigt som jag ser till vi har rätt förutsättningar för att få maximalt betalt. Mitt övergripande mål som mäklare att du som kund ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 13 D, Strömsbro, Gävle kommun
 • Tis 3 okt kl 16:00
Skolgatan 13 D, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Skolgatan 13 D, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Skolgatan 13 D

Lägenhet
Strömsbro, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/2
5 462 kr/mån
19 944 kr/m²

I anrika "Flickbyggningen" och i hjärtat av gamla Strömsbro finns denna fantastiskt fina och renoverade 4:a om 90 kvm. Hela lägenheten är charmig och i genomgående gott skick med smakfulla materialval. Bostaden som ligger på första våningen har en trevlig planlösning som erbjuder hall, smakfullt kök med matplats, rymligt vardagsrum med fungerande braskamin för extra mysfaktor, 3 st sovrum och badrum med tvättmaskin. Föreningen har en mysig innergård med gemensamma utemöbler som alla kan nyttja sommartid. Gemensam tvättstuga. Bredband finns givetvis via Fiber Gavlenet. Garage i länga ingår i månadsavgiften. Ett perfekt läge där du bor nära förskolor, skolor, badplats ca 500 m, Testebovallen, gångavstånd till golfbanan, 100 m från kommunikationer in till centrala Gävle, Testeboån, Hälsocentral, apotek, matvaruaffärer och natur m.m. Måste ses, välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Vinbärsvägen 17D, Sätra, Gävle kommun
 • Idag kl 17:15
Vinbärsvägen 17D, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Vinbärsvägen 17D, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Vinbärsvägen 17D

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 095 000 kr
79 m²
3 rum
4 971 kr/mån
13 861 kr/m²

Fantastiskt fint och välskött enplansradhus om 79 kvm i Sätra med genomgående ljusa och fina ytskikt i hela bostaden. Bra planlösning som erbjuder en välkomnande hall, ljust och fint kök med plats för matgrupp vid fönster. Vardagsrum med utgång till till ena uteplatsen. Vidare finns två fina sovrum med klädkammare i båda. Från hallen nås kombinerat badrum/tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett mycket bra läge på Vinbärsvägen med uppvuxen trädgårdstäppa och två fina altaner där du kan njuta av solen hela dagen. Fristående förråd utanför entrén. Garage i länga med förrådsdel och automatisk garageöppnare ingår i månadsavgiften. Uppvärmning via fjärrvärme. Populär förening med gemensam bastu, samlingslokal och tvättstuga som finns att nyttja för föreningens medlemmar. Här bor du med närhet till skog, natur, promenad och cykelvägar. Du har även nära till förskolor skolor, matbutiker, sjukhuset, hälsocentral, apotek. Gavlehov området med motionsspår, skidspår, ishall Monitor ERP Arena, Friskis och Svettis och Gavlevallen. Det tar ca 5-10 min med bil till centrala Gävle, bra kommunikationer endast ca 200 m från bostaden med 2:an och 12:ans buss och det finns fina cykelvägar. Välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Humlevägen 12, Valbo, Gävle kommun
 • Mån 2 okt kl 17:45
Humlevägen 12, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Humlevägen 12, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Humlevägen 12

Villa
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 895 000 kr
109 + 136 m²
4 rum
969 m² tomt

Varmt välkomna till Humlevägen 12 och denna trevliga 1 ½-plans villa med bra läge i Valbo! Här gjordes 2008 en totalrenovering av det mesta i bostaden som bl.a. nya fönster, dränering, nya vatten och avloppsledningar, kök, badrum och duschrum m.m. Bostaden har 245 kvm levnadsyta och erbjuder på entréplan hall med avhängningsmöjligheter, öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum samt med en braskamin för extra mysfaktor. Vidare finns ett sovrum samt gäst-wc. Övre plan erbjuder 2 rymliga sovrum, hall samt badrum. Källarplan med gillestuga, helkaklat duschrum, flera förråd. Fint inglasat uterum mot trädgården där du kan njuta från tidig vår till sen höst. Uppvärmning via fjärrvärme. Isolerat dubbelgarage byggt -08. Bostaden är belägen i omtyckta Valbo som har bekvämligheter att erbjuda så som matvaruaffär, flertalet förskolor, grundskola upp till årskurs 9, hälsovårdscentral, tandläkare och Valbo Köpcentrums stora utbud av shopping och service. För den sportintresserade familjen finns mängder av idrottsaktiviteter att ta del av i närheten som exempelvis ishallen Nickback Arena, ridskolan Gävle Fältrittklubb, idrottsanläggningen Åbyvallen, motionsspår, skidspår, gym och Valbobadet. Bra kommunikationer och fin cykelväg in till centrala Gävle! Välkommen att boka in er på visning.

 • Premium
Utvalnäsvägen 89, Utvalnäs, Gävle kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00
Utvalnäsvägen 89, Utvalnäs, Gävle kommun, bild 2
Utvalnäsvägen 89, Utvalnäs, Gävle kommun, bild 3

Utvalnäsvägen 89

Villa
Utvalnäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
7 995 000 kr
145 + 65 m²
4 rum
2 230 m² tomt

Fantastisk arkitektritad enplansvilla om 145 kvm med havsutsikt och byggår 2018 i Utvalnäs! Hela bostaden har smakfulla och påkostade materialval. Bostaden har en genomtänkt planlösning med trevliga öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum där det finns plats att umgås. Här finns braskamin samt stora skjutbara fönsterpartier. Kök med köksö från Ballingslöv, tre sovrum, "walk in closet", två helkaklade badrum samt tvättstuga. Kommunalt V/A och uppvärmning via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. Fiber via Gavlenet finns givetvis indraget. Då bostaden har nybyggnadsår 2018 är man befriad från fastighetsavgift i 15 år. Rymligt isolerat dubbelgarage med förrådsdel om hela 65 kvm. Fina altaner, delvis med tak där du kan njuta från morgon till kväll. Bostaden ligger väldigt vindskyddad, så det är alltid mycket varmare här än de bostäder med havstomt. Med kort promenadavstånd ligger flera fina pärlor. Fiskekrogen med utsikt över Gävlebukten, Marskärsudden och Utvalnäs udde vid havet med grillplats. Ångbåtsbryggan där man lätt kan hoppa i havet för att svalka sig och Gammel Annabadet för de yngsta. Utöver det finns en fin grillplats som ligger mitt i Tångbergets naturreservat högst uppe på berget. Även närhet till bussförbindelser (95:an) in till centrala Gävle som går från tidig morgon till sen kväll, cykelväg finns in till centrala Gävle, granne med IK Argos idrottsplats där det årliga Midsommarfirandet sker, förskola (ca 1,5 km bort), skola (Strömsbro), Böna café, badplatser och en nyöppnad ICA Stormarknad intill golfbanan. Ca 20 min med bil in till centrala Gävle. Fina cykelvägar och endast 100 m till närmaste busshållsplats. Måste ses och upplevas på plats! Välkommen att boka in er på visning !

 • Premium
Vallgångsvägen 4A, Höjersdal, Gävle kommun
Vallgångsvägen 4A, Höjersdal, Gävle kommun, bild 2
Vallgångsvägen 4A, Höjersdal, Gävle kommun, bild 3

Vallgångsvägen 4A

Radhus
Höjersdal, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 295 000 kr
94 + 47 m²
4 rum
5 998 kr/mån
24 415 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus med gavelläge i barnvänliga Höjersdal ! Perfekt boende i 3 plan där entréplan erbjuder hall, kök med matplats med utgång till altan, sovrum och gäst-wc. Övre plan med rymligt vardagsrum och utgång till balkong, sovrum och helkaklat badrum. Nyrenoverad källare med gillestuga, helkaklat badrum/tvättstuga, förråd med bra förvaringsmöjligheter. Härlig altan med en fantastisk liten trädgårdstäppa där du kan njuta av solen från förmiddag till sen kväll. Bilen ställer du bekvämt i garaget som ingår i månadsavgiften alternativt utanför bostaden. Gemensam bastu och grovtvättstuga finns för föreningens medlemmar. Optimalt läge med bra cykelvägar till centrala Gävle och närhet till livsmedelsbutik, pizzeria, förskolor, skolor, Fjärran Höjderbadet, lekplatser, ponnyklubben och endast ca 200 m till närmaste busshållplats med kommunikationer in till centrala Gävle. Detta är en "kommande försäljning", kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Slåttervägen 6B, Höjersdal, Gävle kommun
Slåttervägen 6B, Höjersdal, Gävle kommun, bild 2
Slåttervägen 6B, Höjersdal, Gävle kommun, bild 3

Slåttervägen 6B

Radhus
Höjersdal, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 895 000 kr
97,6 + 45 m²
4 rum
5 000 kr/mån
29 662 kr/m²

Fantastiskt fint och modernt radhus i populära och barnvänliga Höjersdal ! Hela bostaden är renoverad de senaste åren med smakfulla materialval vilket skapar ett enhetligt och fint intryck samt ett bekvämt boende som erbjuder en mycket genomtänkt planlösning i tre plan. Bostaden som är om 97 kvm+45 kvm har en öppen planlösningen med fint ljusinsläpp och skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för sociala sammankomster. Entréplanet erbjuder hall med praktisk yta för klädavhängning, kök och vardagsrum i en öppen planlösning med fint ljus från två väderstreck. Gäst-wc. På övre plan finns 3 stycken sovrum, badrum och en "walk in closet". I källarplanet finns ett sovrum/allrum, kombinerad tvättstuga/badrum med kakel och klinker samt bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk uteplats mot allmänning med bl.a. utespa. En fin uteplats finns även vid entrén där du kan njuta av solen från förmiddag till kväll. I månadsavgiften ingår det mesta även fiber via Gavlenet. Garage i länga med fjärrstyrd garageöppnare samt p-plats vid entré. Optimalt läge med bra cykelvägar till centrala Gävle och närhet till förskolor, skolor, Fjärran Höjderbadet, lekplatser, Hemlingby köpstad, motionsspår m.m. Endast ca 200 m till närmaste busshållplats med kommunikationer in till centrala Gävle. Föreningen har även en gemensam samlingslokal. Välkommen att boka in er på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Småmursvägen 106, Iggön, Gävle kommun
Småmursvägen 106, Iggön, Gävle kommun, bild 2
Småmursvägen 106, Iggön, Gävle kommun, bild 3

Småmursvägen 106

Villa
Iggön, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
1 541 m² tomt

Välkommen till denna fina och havsnära mindre enplansvilla med byggår -81 i Säljemar! Bostaden är om 3 rok används idag som fritidsbostad men kan såklart användas som åretruntbostad också för den som önskar. Bostaden har en bra planlösning med hall, klädkammare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor. Två sovrum samt ett kombinerat badrum/tvättstuga. Fina uteplatser med bl.a. ett inglasat uterum, altan vid entré samt poolen och badtunna med det stora soldäcket är den givna samlingspunkten där du kan njuta från morgon till kväll sommartid. Välskött trädgård där du kan njuta av all grönska sommartid. Här finns även två stycken fina, vinterbonade och renoverade gäststugor på gården, perfekt för gäster eller tonårsbarn. Vatten och avlopp via samfällighetsförening. Fiber finns indraget via Telia. Populärt fritidshusområde vid havet med promenadavstånd till badplats, båthamn, gemensam vedeldad bast, grillplatser bl.a. vid tjärnen, tennisplan, fotbollsplan och dansbana. Endast ca 20 minuter in till centrala Gävle. Välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Sågvreten 25, Valbo, Gävle kommun
 • Sön 1 okt kl 16:00
Sågvreten 25, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Sågvreten 25, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Sågvreten 25

Radhus
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 475 000 kr
145 m²
5 rum
508 m² tomt

Välkommen till denna fina, renoverade och utbyggda villa med gavelläge på Sågvreten 25 i Valbo ! Här bor du i ett av områdets bästa lägen samt med ett trivsamt och barnvänligt boende i två plan om 145 kvm där det mesta renoverats senaste 5 åren. Bostaden är välplanerad och på entréplan finns en tillbyggd och rymlig ljus hall, nytt kök från HTH med köksö. Vardagsrum med täljstenskamin och utgång till altan. Matrum i anslutning till vardagsrummet (tidigare sovrum). Badrum och tvättstuga. Övre plan med 3 st sovrum, varav det ena med litet arbetsrum. "Walk in closet" och badrum. Garage ca 30 kvm, förråd och lekstuga med altan utanför. Fiber finns via Gavlenet. Genomtänkt trädgård med fin altan, pergola på baksidan i soligt söderläge samt stenläggning och altan på entrésida med kvällssol. I samfälligheten finns lekplats, gemensamma kullen som funkar perfekt för pulkaåkning på vintern. Även en ny gemensam grillplats på toppen av kullen som kan nyttjas av samtliga boende i området. Här bor man med närhet till skog och natur samt gästrikeleden. Många fina skogsstråk och perfekt för både svamp- och bärplockning. Även närhet till Mackmyraparken, ridhus och golfen. Bra bussförbindelser till både Gävle och Sandviken. Närhet till flera förskolor och skolor. Välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Bäckvägen 6, Bomhus, Gävle kommun
 • Mån 2 okt kl 15:00
Bäckvägen 6, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Bäckvägen 6, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Bäckvägen 6

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
120 + 76 m²
6 rum
1 562 m² tomt

Här erbjuds en fin och friköpt enplansvilla med källare om totalt 196 km levnadsyta i attraktiva Lillhagen/ Bomhus! Bostaden är idag om 6 rok och erbjuder på entréplan hall, vardagsrum med fina fönsterpartier mot trädgård, 5 st sovrum men om man vill ha ett större vardagsrum kan man enkelt ta bort en vägg. Badrum och gäst-wc. Delvis inredd källare som ger ytterligare fina möjligheter att anpassa boendet efter dina egna behov och önskemål. I dagsläget finns arbetsrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Uppvärmning bekvämt via fjärrvärme samt Fiber via Gavlenet finns indraget. Vidbyggt garage och gott om plats för parkering på den väl tilltagna uppfarten. Fantastisk trädgården och en stor yta lättskött gräsmatta med baksida på sydvästra sidan av huset som är beläget i ett lummigt och grönt område. Här bor du med närhet till naturen, havet och havsbadet Vårvik, Fliskärsvarvet som är en småbåtsmarina, motionsspår, sportanläggningen Kastvallen, Lillsjöbadet i Storhagen, förskolor och grundskola, inomhusbadet i Lillhagen och motionsspår. Endast några minuters promenad till bussförbindelser och några ytterligare minuter till livsmedelsbutik. I Bomhus Centrum ca 3km bort finner du ytterligare livsmedelsbutik, hälsocentral, apotek, restauranger/pizzerior. Summerat bor ni här i ett barnvänligt, lugnt och harmoniskt villaområde med närhet till allt som kan tänkas behövas. Välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Lutens väg 4, Norrlandet, Gävle kommun
Lutens väg 4, Norrlandet, Gävle kommun, bild 2
Lutens väg 4, Norrlandet, Gävle kommun, bild 3

Lutens väg 4

Fritidshus
Norrlandet, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
60 m²
3 rum
1 345 m² tomt

Nu finns möjligheten för dig som drömmer om ett litet åretrunthus nära havet. Här bor du på ett av Norrlandets kanske bästa adress och endast ca 100 meter till den populära badstranden Brädviken! Insynsskyddat läge med havsglimt och med en tomt om 1 345 kvm. Bostaden är om 2 rok, 60 kvm och erbjuder hall, nytt kök, matplats med havsglimt och skjutdörrar in till rymligt vardagsrum. Sovrum, duschrum med tvättmaskin och wc. Här har det mesta renoverats de senaste 2 åren som bl.a. nytt falsat plåttak, ny el, kök och nya ytskikt m.m. Även utvändigt med ny gräsmatta, tujahäck, belysning m.m. Inglasat uterum och altan med em/kvällssol. Renoverad gäststuga om ca 25 kvm med altan finns på gården. Kommunalt V/A finns givetvis indraget samt fiber via Gavlenet ! Friköpt tomt. Möjligheter finns även för dig som vill bygga ut eller bygga nytt enligt detaljplan. Brädviken är en riktig skärgårdsidyll med barnvänlig, långgrund sandstrand och gräsytor som delas med vindsurfare. Endast ca 15 min med bil in till centrala Gävle, fina cykelvägar med belysning och bra kommunikationer med 95:ans buss in till centrala Gävle (ca 50 m till närmaste busshållplats). Du kan även gå Norrlandets kustled som är är ca 15 km och sträcker sig mellan Engeltofta och Marskärsudden. Leden går igenom fina naturmiljöer där du passerar allt från gamla grosshandlarvillor till fina havsvyer. Längs med hela leden finns flera fina utkiksplatser med vy över havet och grillplatser. I närheten av bostaden finns även förskolor (Bönan och Lindbacka), skola (Strömsbro och Tallbacken), Böna café, restaurang Seglarbaren och ICA Stormarknad intill golfbanan. Välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
Engelbrektsgatan 13, Väster, Gävle kommun
Engelbrektsgatan 13, Väster, Gävle kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 13, Väster, Gävle kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 13

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 895 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 849 kr/mån
22 426 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina trea om 84 kvadratmeter, med generös takhöjd, öppen spis och inglasad balkong. Högt och ljust läge med fri siktlinje mot öster. Bostaden är registrerad som en fyrarummare och kan enkelt återställas till ursprunglig planlösning för den som önskar. Med en takhöjd på cirka 2.70 m skapas en öppen och rymlig känsla. Här finner du ett hem som erbjuder umgängesyta utöver det vanliga, genomgående ekparkett samt ljusa och fräscha ytskikt ger en behaglig atmosfär. Det generösa vardagsrummet är en social plats med plats för många. Här finns även en öppen spis som skapar en varm och inbjudande stämning. Fönster i tre väderstreck bjuder in till naturligt ljus, och du har utgång till en inglasad balkong i söderläge. Fräscht kök som är tidlöst inrett med vita profilerade luckor och fin arbetsyta. Master bedroom som har en trivsam och lugn atmosfär och erbjuder flertalet garderober för bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med installerad tvättmaskin. HSB Brf Engelbrektsgårdarna är en populär förening som erbjuder bl.a. en nyrenoverad övernattningslägenhet, bekvämt belägen i samma trappuppgång som bostaden! Denna kan hyras förmånligt och ger ett välkommet utrymme vid besök av långväga gäster. Läget ger dig närhet till stadskärnan men också Gävles vackra stadspark Boulognerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, badplats, minigolf och utegym. Matvarubutik hittar du bara en kort promenad bort och samma gäller för Gävle sjukhus. En lägenhet att längta hem till. Välkommen att boka in er på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skårängsvägen 14, Sätra, Gävle kommun
Skårängsvägen 14, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Skårängsvägen 14, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Skårängsvägen 14

Villa
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
4 195 000 kr
113 + 113 m²
4 rum
808 m² tomt

Välkommen till denna friköpta, rymliga och rofyllda familjevilla på Skårängsvägen 14 i Sätra. Här finns välplanerade ytor på både entréplanet och källarplanet, 226 kvm fördelat på 113 kvm boarea och 113 kvm biarea, perfekt för den stora familjen. Bostaden har en öppen och social planlösning och med härliga sällskapsytor där entréplanet erbjuder en välkomnande hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning med köksö och plats för matbord. I köket finns bl.a. två ugnar och en inbyggd kaffemaskin. Ljust vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor och härifrån nås uteplatsen. Du får tre bekväma sovrum, "walk -in-closet", badrum samt en gäst-wc. Källarplanet erbjudet även här två rymliga sovrum alt hemmakontor, gillestuga med braskamin, förråd samt ett fantastiskt fint kombinerat badrum/tvättstuga/bastu. Fjärrvärme och bredband via fiber från Gavlenet finns givetvis indraget för snabb uppkoppling. Garaget med carport. Trädgården har insynsskyddad tomt med äppelträd, körsbärsträd, syrén och andra väldoftande växter samt en fin altan där du kan njuta av solen hela dagen. Området är en trivsam oas för både vuxna och barn, med närhet till förskolor och skolor, perfekt för en bekväm och praktisk vardag för hela familjen. Även närhet till skog, natur, Gavlehovområdet med motionsspår, skidspår, ishall Monitor ERP Arena, Friskis och Svettis, Gavlevallen, matbutiker, sjukhuset, hälsocentral och apotek. Det tar ca 5 min med bil till centrala Gävle, bra kommunikationer endast 200 m från bostaden med 3:ans buss. Även 2:an och 12:ans buss är nära. Fina cykelvägar. Ett hus att längta hem till, välkommen på visning!

 • Premium

Visar alla 12