Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonathan Kullberg

Jonathan Kullberg

Om mig

Jag började min karriär på Länsförsäkringar 2019 och är idag specialiserad på att förmedla villor, bostadsrätter och tomter i Mora, Orsa samt Älvdalens kommun. Jag finns alltid tillgänglig och varje affär är för mig högsta prioritet och den känslan ska alla mina kunder känna när det anlitar mig. Tveka inte att höra av er vid bostadsrelaterade frågor!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gruddbovägen 20, Sollerön, Mora kommun

Gruddbovägen 20

Villa
Sollerön, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
3 950 000 kr
172 + 6 m²
5 rum
1 374 m² tomt

Med ett utmärkt läge saluförs nu denna fantastiska timmervilla byggd 2011 i populära området Gruddbo, på Sollerön! Bostaden har genomtänkta materialval och ger ett pampigt intryck direkt vid dörren. Allrummet har en öppen planlösning mot köksdelen och här finns generösa ytor att njuta och umgås på med hela familjen, dels runt matbordet och i soffan framför brasan. På entréplan finner ni två sovrum, badrum med bastu samt utgång till hemmets trevliga altan. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum som kan användas utifrån era önskemål. Nuvarande ägare har även förberett rördragning för avlopp ifall man önskar bygga en toalett på övervåningen. Vattenburen golvvärme via bergvärme på båda våningsplanen ger en bra driftskostnad. Utöver själva huvudbyggnaden återfinns en gäststuga med två sovrum, pentry och ett helkaklat badrum. Här finns goda uthyrningsmöjligheter eller extra plats för den stora familjen. Fastigheten ligger öppet och fint till med vackra vyer över de gröna omgivningarna. Här kan ni följa solen hela dagen. Sommartid finns motionsspår, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning sommar som vinter, för dig som letar efter ett lugnare område med vacker natur utanför dörren för både ett fritids-och permanentändamål. Fastigheten ligger med närhet till golfbana, båtklubb och badplats vid Siljan, där du både kan bada från stranden eller badbrygga. På Sollerön finns en populär matbutik och runt hela Sollerön finns det fina promenadstråk och längdskidspår under vintern. Här finns något som passar alla åldrar oavsett årstid! Varmt välkommen med din intresse- eller visningsanmälan!

Hinsgatan 12, Bonäs, Mora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hinsgatan 12

Villa
Bonäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 295 000 kr
85 + 23 m²
3 rum
1 726 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en mindre dalagård med utsikt mot Orsasjön! Med sitt byggår på tidigt 1900-tal finner ni ett bostadshus med många tidstypiska detaljer i kombination med modern komfort. Utanför entrén möts du av en mysig gårdsplan med välvårdade lador och ett gästhus med stor potential. Direkt när man kliver in i bostaden välkomnas man av en varm och inbjudande atmosfär. Med sina generösa ytor erbjuder detta hus möjligheten till ett trivsamt boende året om. Här finns två rymliga sovrum, ett renoverat kök i lantlig stil med vacker dalakulör, ett vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in dagsljuset och ger en fin utsikt över tomten. I källarplan finner du pannrum, förråd och en rymlig tvättstuga. Gården är mysigt inramat tack vare flertalet uthus och gäststuga med spännande möjligheter. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har gott om plats att skapa din trädgårdsdröm med både ätbart och alla sorters blommor du önskar. Så om du är på jakt efter en idyllisk mindre gård med den rätta känslan av Dalarna är detta ett tillfälle du inte vill missa! Tveka inte att ta kontakt idag och boka en visning! Varmt välkommen!

Båthusslingan 6, Finnbodarna, Mora kommun

Båthusslingan 6

Fritidshus
Finnbodarna, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
750 000 kr
69 m²
2 rum
1 821 m² tomt

På ett fridfullt och naturskönt läge i Finngruvan presenterar vi stolt en pärla till fritidshus som är värd din uppmärksamhet. Varmt välkomna till Båthusslingan 6 och detta trivsamma fritidshus i avskiljt läge. Här disponerar ni över yta om 69 kvm som inrymmer ett modernt kök med alla bekvämligheter för matlagning. Rymligt vardagsrum med stora fönster som ger en fantastisk utsikt över naturen. Ett stort och bekvämt sovrum för god nattsömn efter en dag i friska luften. Badrum med moderna faciliteter för din bekvämlighet. Ljusa färger och modern design skapar en avkopplande atmosfär där du kan varva ner och njuta av lugnet. Den vackra miljön runt huset erbjuder en mängd aktiviteter och möjligheter. Njut av vandring i skogen, avkopplande stunder vid vattnet eller kanske en cykeltur i den friska luften. Ett perfekt ställe att fly från vardagens stress och uppleva total harmoni och ro. Varmt välkomna på visning!

Krånnkittbacksvägen 20, Selja, Mora kommun

Krånnkittbacksvägen 20

Villa
Selja, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
4 750 000 kr
141 + 105 m²
4 rum
2 275 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda enplansvilla från 2023 som erbjuder en perfekt kombination av modern design och bekvämlighet. Med tre rymliga sovrum och två eleganta badrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Här möts du av smakfulla materialval och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär som bjuder in till många trevliga stunder med familj och vänner. Inte nog med det, denna villa erbjuder även en separat lägenhet i det dubbelgarage som återfinns på fastigheten. Perfekt för att ha till gäster eller för att hyra ut och få extra intäkter. Dessutom är huset utrustat med solceller, vilket bidrar till att minska energikostnaderna. Detta hem är placerat i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden, perfekt för familjer med barn. Med garageutrymme för två bilar behöver du aldrig oroa dig för parkering. Beläget i Selja-området i Mora, erbjuder denna villa en fridfull livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Inflyttningsklart och med modern utrustning, är detta hus redo att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att uppleva allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

Gammelgårdsvägen 5, Landbobyn, Mora kommun

Gammelgårdsvägen 5

Villa
Landbobyn, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 700 000 kr
75 + 14 m²
4 rum
8 781 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en mindre dalagård med ett fantastiskt välvårdat bostadshus, omgiven av skön natur! Utanför entrén möts du av en mysig gårdsplan med välvårdade lador, gästhus och garage. Huvudbyggnaden är byggd 1909 och bevarar mycket historia med en varm och inbjudande atmosfär. Boarean om 75 kvm fördelas på två plan där du finner vardagsrum, badrum och kök på entréplan och två sovrum en trappa upp. Med sina generösa ytor erbjuder detta hus möjligheten till ett trivsamt boende året om. Gården är mysigt inramat tack vare flertalet uthus och gäststuga med spännande möjligheter. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har gott om plats att skapa din trädgårdsdröm med både ätbart och alla sorters blommor du önskar. Utöver allt detta så ingår fastigheten Landbobyn 26:8 där ni finner bland annat en trevlig brygga strax intill Gävundsjön! Så om du är på jakt efter en idyllisk mindre gård med den rätta känslan av Dalarna är detta ett tillfälle du inte vill missa! Tveka inte att ta kontakt idag! Varmt välkommen!

Trädgårdsgatan 1, Centralt, Mora kommun

Trädgårdsgatan 1

Lägenhet
Centralt, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 475 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 063 kr/mån
18 098 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan 1! I centrala Mora saluförs nu denna välplanerade trea med inglasad balkong. Här disponerar du över en yta om 81,5 kvm som fördelar sig på tre rum och kök. Det första gästerna välkomnas av, i den här ljusa och moderna lägenhet i genomgående fint skick, är en stor och rymlig hall med förvaringsmöjligheter. Vidare in har du ett vardagsrum som nås via entréhallen och bostadens kök som bjuder goda arbetsytor för den matlagningsintresserade. Utöver det återfinns två stora sovrum och utgång till hemmets inglasade balkong nås från vardagsrummet som ger många härliga kvällar för familj och vänner. Med en perfekt belägenhet i centrala Mora befinner du dig ett stenkast bort från allt du kan tänkas behöva i form utav service, restauranger, caféer, gymanläggningar och matbutiker. Morkarlby skola inom 15 minuters promenad. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Morlinsvägen 26, Utmeland, Mora kommun

Morlinsvägen 26

Villa
Utmeland, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 950 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
1 302 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla denna attraktiva familjevilla med ett utmärkt läge i centrala Mora! På entréplanet finner ni tre rymliga sovrum, WC och en öppen planlösning mellan de nyrenoverade köket och vardagsrummet. Huset har genomgått omfattande renoveringar under åren med bla nytt yttertak 2009, 3-glasfönster år 2015 och omdränering 2018. En trappa ner finner ni ett nytt, stort badrum, ytterligare sovrum som också kan användas som gym eller kontor. Dessutom finns ett fullt utrustat kök med matplats, separat ingång från gavelsidan samt ett pannrum/tvättstuga. Med den separata ingången i källaren finns det möjlighet för uthyrning och få extra intäkter. Tomten på 1300 kvm inbjuder till många härliga sommarkvällar och stor yta för familjen att trivas. Ett fristående garage finns i anslutning till parkeringen/infarten. Skola och mataffär finns inom gång- och cykelavstånd, samt närhet till centrum. Missa inte chansen att boka en visning för att se detta hem personligen!

Roteslogsvägen 16, Sollerön, Mora kommun

Roteslogsvägen 16

Fritidshus
Sollerön, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 800 000 kr
61 m²
3 rum
325 m² tomt

I ett trevligt stugområde ligger detta charmiga fritidshus på en av områdets mest attraktiva adresser. Stugan om hela 61 kvm fördelar sig på ett kök, två sovrum varav ena med två våningssängar, rymligt vardagsrum med en trevlig braskamin samt en stor veranda för avkoppling. På några minuter når ni Siljan för ett svalkande dopp! Stugan ligger med närhet till golfbana, båtklubb och badplats vid Siljan, där du både kan bada från stranden eller badbrygga. På campingen har du olika aktiviteter som anordnas, restaurang och minigolfbana. På Sollerön finns en populär matbutik och runt hela Sollerön finns det fina promenadstråk och längdskidspår under vintern. Här finns något som passar alla åldrar oavsett årstid!

Stugbyvägen 8, Åsen, Älvdalens kommun

Stugbyvägen 8

Fritidshus
Åsen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 795 000 kr
64 m²
3 rum
1 246 m² tomt

Varmt välkomna till Stugbyvägen 8 och denna charmiga timmerstuga belägen i Åsen, Älvdalen. Här erbjuds ett mysigt fritidshus med en yta på 64 kvadratmeter, perfekt för avkoppling och njutning av naturen. Stugan välkomnar dig med ett mysigt vardagsrum, kök och nyrenoverat badrum. Två rymliga sovrum finns tillgängliga, perfekt för att rymma familj och vänner under din vistelse. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. På fastigheten finns även en slogbod med grillplats på ett bra strategisk läge för att kunna njuta av den härliga utsikten över Åsdammen! I området finns det en fantastisk natur att avnjuta. Här finns många sjöar samt Dalälven att fiska i, fina vandringsstigar, oändligt med bär-och svampmarker och endast 100 meter till skoterleden. Sälen, Idre samt Grönklitt nås på ca 1-1,5h bilkörning, perfekt distans för en dagsutflykt. Missa inte chansen att äga detta fantastiska fritidshus med sjöutsikt och närhet till vatten. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Plus
Gunnervägen 8C, Idre, Älvdalens kommun

Gunnervägen 8C

Lägenhet
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 150 000 kr
60 m²
3 rum
2 570 kr/mån
35 833 kr/m²

Gunnervägen 8C erbjuder ett modernt och bekvämt fjällboende i nyskick. Läget i kombination med moderna materialval och en effektiv planlösning med gott om förvaringsmöjligheter, gör att lägenheten passar för såväl permanent- som fritidsboende. Från lägenheten är det en kort promenad till Idre golfbana och på några minuter med bil når ni Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll för storslagen skidåkning. Bostadens 60 kvm fördelar sig på två sovrum varav ett med plats för en dubbelsäng, ett smakfullt kök i en social och öppen planlösning mot vardagsrummet samt badrum med bastu. Köket går i mörkkulör och har kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Integrerad diskmaskin. Från lägenheten kan du spatsera ned till Idrefjälls golfklubb för att ta dig an utmaningarna som finns på den vackra golfbanan. Vintertid har du flera skidanläggningar runtom i Idre som innebär mycket möjligheter både för utförsåkning och i längdspåret. Idre fjäll ligger ca 15 minuter bort med bil och här finns det 40 pister i olika svårighetsgrad. Det finns även 5 km spår för den som föredrar längdskidåkning. På sommaren finns det ett flertal aktiviteter såsom fjällvandring, forsränning och ridning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Missa inte er chans att leva med guldkant i vardagen!

  • Uteplats
Gördalen 11:74, Gördalen, Älvdalens kommun

Gördalen 11:74

Fritidshus
Gördalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
3 500 000 kr
129 m²
4 rum
1 604 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli nästa ägare av detta fantastiska fritidshus byggt 2020 med direkt närhet till ett aktivt friluftsliv. Huset om 129 kvm bjuder på välgenomtänkta och påkostade materialval och genomgående dova toner. En optimalt planerad bostad med det där lilla extra som skapar en unik boendemiljö med attraktivt läge. I husets entréplan finns allrum och kök i en öppen social planlösning, stora fönster som bjuder in naturen, en timmervägg med känsla av järnvitriol och tak öppet till nock. Från allrum och köksdel leder glasdörr ut till altanen som går i vinkel runt huset. Härifrån bjuds du på utsikt över fjällen. På entréplan finns också två sovrum, förrådsutrymme samt ett lyxigt och smakfullt inrett badrum med bastu. Genomgående golvvärme på entréplan. En trappa upp finns ett härligt loft som kan nyttjas till sovrum, allrum eller om man önskar dela av för att göra sovrum avskilt. På detta våningsplan finns en separat toalett. Huset har en vacker träfasad, även den med känsla av järnvitriol, detaljer i svart och en synlig murstock vackert inklädd i sten. Utöver allt detta finner ni på tomten en grillkåta med bastu, samt ett stort förråd. I Gördalen bor du med direkt närhet till ett aktivt friluftsliv. På vintern finns det utöver skoter- och längdskidåkning även möjlighet till att åka alpint i både Idre, Fjätervålen och Sälen. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även under den snöfria tiden har Gördalen mycket att bjuda på: fina Görälven med bra fiske, närhet till Fulufjällets nationalpark med vackra vattenfallet Njupeskär, fina vandringsleder, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Fastigheten hyrs idag ut via Airbnb med mycket goda hyresintäkter! Allt man önskar och behöver finns här för dig som önskar en komplett bostad i fjällen.

  • Plus
Ottersvägen 11, Morkarlby, Mora kommun

Ottersvägen 11

Villa
Morkarlby, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 995 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
1 322 m² tomt

Nu saluförs denna rymliga familjevilla belägen i omtyckta Morkalby. Under det senaste året har denna charmiga bostad genomgått omfattande renoveringar, vilket ger en känsla av nyhet och fräschör. Med sina generösa sociala ytor och flertalet sovrum är detta hem perfekt för den stora familjen. Entréplanet fördelar sig på tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når ni den trevliga uteplatsen som bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och umgänge. Stora renoveringar har genomförts, inklusive ett nytt badrum med våtrumscertifikat (2015), ett nytt kök med vitvaror (2015) och nya ytskikt. Dessutom har taket lagts om med nya pannor, papp, rännor, stuprör, vindskivsplåtar och plåt runt skorstenen (2019). Nya fönster och altandörr med 3-glas isolering har installerats av Mockfjärds fönster (april 2022). Bostaden är strategiskt belägen med närhet till skolor och olika fritidsaktiviteter som skidstadion, idrottsplats och simhall. För den aktiva familjen finns även möjligheten att utforska Vasaloppsspåret. På gångavstånd finns även en välsorterad livsmedelsbutik samt Mora centrum. Detta är verkligen ett tillfälle att förvärva en fantastisk familjevilla med modern utrustning och attraktiva egenskaper. Tveka inte att boka in dig på visningen idag!

  • Energieffektiv
Tomt - Ryssa 160:5, Ryssa, Mora kommun

Tomt - Ryssa 160:5

Tomt
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
3 586 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om att bygga ditt framtida hem i Ryssa. Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan saluförs nu tre tomter och erbjuder dig ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Tomten är på 3586 kvm och positivt förhandsbesked finns från 2019 för byggnation av ett enbostadshus med garage och förråd. Förhandsbeskedet är ej giltigt då giltighetstiden är passerad. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Tomt - Ryssa 160:4, Ryssa, Mora kommun

Tomt - Ryssa 160:4

Tomt
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
3 423 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om att bygga ditt framtida hem i Ryssa. Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan saluförs nu tre tomter och erbjuder dig ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Tomten är på 3423 kvm och positivt förhandsbesked finns från 2019 för byggnation av ett enbostadshus med garage och förråd. Förhandsbeskedet är ej giltigt då giltighetstiden är passerad. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Tomt - Ryssa 160:3, Ryssa, Mora kommun

Tomt - Ryssa 160:3

Tomt
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
2 422 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om att bygga ditt framtida hem i Ryssa. Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan saluförs nu tre tomter och erbjuder dig ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Tomten är på 2422 kvm och positivt förhandsbesked finns från 2019 för byggnation av ett enbostadshus med garage och förråd. Förhandsbeskedet är ej giltigt då giltighetstiden är passerad. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Tjädervägen 6, Utmeland, Mora kommun

Tjädervägen 6

Villa
Utmeland, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 765 000 kr
103 + 181 m²
7 rum
969 m² tomt

Med ett utmärkt läge på återvändsgata i barnvänligt område ligger denna trevliga familjevilla! Med en total area om 284 kvm finns det gott om utrymme för hela familjen att röra sig fritt. Här finns tre generösa sovrum, stort och sällskapligt vardagsrum med utgång till hemmets altan. Kök och badrum har renoverats och erbjuder moderna bekvämligheter med stilfulla detaljer. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och har gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. Utöver detta finner du i källarplanet gott om förvaringsutrymmen, två till sovrum, tvättstuga, pannrum, wc men även en mysig gillestuga med eldstad. Tomten om 969 kvm är stor och rymlig! Här kan hela familjen njuta av soliga sommarkvällar och roliga aktiviteter tillsammans. Hemmets inglasade altan blir en naturlig anslutningspunkt under sommarhalvåret. På Tjädervägen bor ni i ett lugnt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter, erbjuder det en perfekt balans. Du kan njuta av fridfulla promenader längs med Siljan, samtidigt som du har nära till skolor, affärer och kollektivtrafik. I byn Vinäs, bara ett par minuter bort finns dragna skidspår vintertid och bara några minuter bort med cykel finner ni barnvänliga Åmåsängsbadet. Varmt välkommen på visning! Huset är besiktigat och dolda-fel försäkrat.

  • Energieffektiv
Orsälvsgatan 19 D, Noret, Mora kommun

Orsälvsgatan 19 D

Lägenhet
Noret, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 250 000 kr
87 m²
3 rum
5 213 kr/mån
25 862 kr/m²

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och luftiga rummet har en öppen planlösning och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. I köksdelen ger den praktiska köksön extra arbetsyta och på kvällen kan du avnjuta en brasa från hemmets effektiva braskamin från Contura. Vidare i lägenheten återfinns två luftiga sovrum med ett fint ljusinsläpp där det ena har en rymlig klädkammare med plats för ännu mer skor och kläder. Utöver detta finns en separat WC och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Från vardagsrummet når du hemmets trevliga altan som blir en given favoritplats under sommarhalvåret. På tomten finns även ett ca 5 kvm stort förråd. Runt hörnet finner du Norets handelsområde där du finner allt du kan tänkas att behöva. Där erbjuds restauranger, shopping och matbutiker. Missa inte chansen till ditt nästa drömboende, välkommen på visning!

  • Uteplats
Masvägen 21, Gesunda, Mora kommun

Masvägen 21

Tomt
Gesunda, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
500 000 kr
2 094 m² tomt

Längtar ni efter att få bygga ert drömhus med trevlig utsikt över Siljan? Nu har ni möjligheten till denna tomt på hela 2 094 kvm som ligger trevligt belägen med närhet till badplats, båtbryggor och vackert parkområde mot vattnet. Alla har vi drömt om att sätta nycklarna i ett helt nytt hus som är uppbyggt helt efter sina egna önskemål. Tomten är härligt inringad av växtlighet och erbjuder möjlighet för en stor gräsmatta för barn att springa och leka på. I området finns förskola, matbutik samt underbar natur. Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och fiber.

Blåbärsstigen 21, Idre, Älvdalens kommun

Blåbärsstigen 21

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
230 000 kr
1 361 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast ca 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Blåbärsstigen 19, Idre, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Blåbärsstigen 19

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
250 000 kr
1 462 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lissbacksvägen 29, Risa, Mora kommun

Lissbacksvägen 29

Fritidshus
Risa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 990 000 kr
78 m²
5 rum
4 ha tomt

Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska timmerstuga byggd 2004 med tillhörande skog med jakträtt! Här erbjuds ett komplett fritidshus om 78 kvm med enskilt vatten (egen brunn) och enskilt avlopp i form av en tre kammarbrunn. Stugan är byggd i två omgångar 2004 samt utbyggd 2008. Ni välkomnas in i den äldre delen som erbjuder kök med matplats, en öppenspis, sovloft samt wc med dusch. Vidare når ni ett allrum som passar perfekt för sovplats eller tv-rum. Väl inne i den nyare delen av stugan finner ni ett stort vardagsrum med öppenspis, två sovrum samt ett rymligt sovloft. Här bor ni i ett lugnt och stilla område med soltimmar hela dagen. Med 10 minuters bilfärd når ni norets handelsområde som erbjuder allt ni kan tänkas behöva i form av matvarubutik, restauranger samt klädbutiker. Missa inte denna möjlighet, utan anmäl ditt intresse redan idag! Fastigheten säljs med inventarier.

Visar alla 21