Mäklare Jesper Andersson

Jesper Andersson

Om mig

Hej! va roligt att du har hittat till min profil. Jag är en glad, positiv och tävlingsinriktad person som älskar att träffa nya människor. Med kundnöjdhet i fokus är jag en fastighetsmäklare som strävar efter att arbeta med trygghet, service, och långsiktiga relationer med dig som kund. Ska du sälja din bostad och värderar tillgänglighet, personanpassad service, engagemang och någon som gör det lilla extra för just din affär så har du hittat rätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Cederflychts gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 14:30
Cederflychts gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Cederflychts gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Cederflychts gata 9

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 495 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 4/5
5 028 kr/mån
22 617 kr/m²

Varmt välkommen till Cederflychts gata 9 och denna attraktiva genomgångstvåa med hiss och perfekt läge i populära HSB Bäckebol. Parkering ingår i avgiften! Bostaden ligger på våning 4 av 5 vilket ger en fantastisk, fri utsikt ifrån den inglasade balkongen och samtliga fönster. Här har du en bostad med en välplanerad planlösning som fördelas på en hall med avhägningsmöjligheter, modernt renoverad kök med matplats, rymligt sovrum samt ett stort och socialt vardagsrum med utgång till balkong. Badrummet är i neutrala färger och är utrustat med tvättmaskin som underlättar i vardagen! Balkongen kommer dessutom att byggas ut av föreningen. Till lägenheten hör det ett förråd som är placerat lättillgängligt precis bredvid lägenheten. Här bor du i trevligt HSB BRF Bäckebol som ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till allt som Hisings Backa har att erbjuda. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter, samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Gångavstånd till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagogången 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Sagogången 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 5

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
71 m²
2 rum
5 163 kr/mån
23 873 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Nu har du möjligheten att förvärva en av områdets största tvårummare. En halvtrappa upp i huset på Sagogången 5 hittar du denna trivsamma bostaden med stamrenoverat badrum och balkong i insynsskyddat läge mot grönska! Bostaden har en välplanerad planlösning med genomgående ljusa, fina färg/materialval och ett generöst ljusinflöde via fönster i olika väderstreck. Bostaden fördelas på en tilltagen hall, ljust kök med matplats, stamrenoverat badrum med tvättmaskin, ett rymligt och socialt vardagsrum med utgång till balkongen samt ett sovrum med plats för dubbelsäng. Behöver du ytterligare ett rum kan du skapa detta vid matplatsen. I månadsavgiften ingår vatten, värme kabel-TV, bredband samt IP-telefoni (ej samtalskostnad). Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, torkrum, grovtvättstuga, bastu, boulebana, motionsrum och vävkammare samt miljöhus för avfall. Här bor du i ett lugnt område i en attraktiv förening. Ett stenkast bort finns goda kommunikationer, grönområden, affärer och nya selma Lagerlöfs torg med dess stora serviceutbud. I närheten finns både Bäckebols köpcentrum och Backaplan som erbjuder ett brett serviceutbud! Kommunikationerna tar dig snabbt och smidigt till både centrala Göteborg och Volvo. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Balkong
Sagogången 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Sagogången 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 18

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 495 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 079 kr/mån
21 511 kr/m²

Varmt välkommen till Sagogången 18 och denna tilltagna genomgångstvåan med stor balkong och stamrenoverat badrum! När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall som tar dig till övriga lägenheten. Till vänster i hallen når du köket som är ljust med gott om förvaringsutrymmen och naturlig plats för matbord vi fönstret. Rakt fram i hallen finns det helkaklade badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte och längst fram i hallen når du vardagsrummet som är stort och lättmöblerat med tilltagna sällskapsytor, vardagsrummet nås via både hall och kök. Ifrån vardagsrummet når du även den härliga balkongen där du kan njuta av solen många timmar per dag. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbler. För dig som behöver ytterligare ett sovrum eller kontor kan enkelt skapa detta vid matplatsen i köket. I månadsavgiften ingår vatten, värme kabel-TV, bredband samt IP-telefoni (ej samtalskostnad). Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, torkrum, grovtvättstuga, bastu, boulebana, motionsrum och vävkammare samt miljöhus för avfall. Här bor du i ett lugnt område i en attraktiv förening. Ett stenkast bort finns goda kommunikationer, grönområden, affärer och nya selma Lagerlöfs torg med dess stora serviceutbud. I närheten finns både Bäckebols köpcentrum och Backaplan som erbjuder ett brett serviceutbud. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Övralidsgatan 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Övralidsgatan 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Övralidsgatan 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Övralidsgatan 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 150 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 249 kr/mån
30 263 kr/m²

Varmt välkommen till Övralidsgatan 11 och denna ytterst kvadratsmarta 1,5:an med separat kök och helkaklat badrum! När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig och välkomnande hall som ger en bra överblick över lägenheten. Till vänster i hallen finns det helkaklade badrummet, rakt fram har du köket som har plats för matbord och till höger når du lägenhetens lättmöblerade vardagsrum där du har plats för både soffgrupp och skrivbord, här hittar du även sovalkoven som rymmer säng och sängbord. Via stora fönster i kök, vardagsrum och i sovalkoven får du en ljus och härlig boendemiljö med fin utsikt. Till lägenheten hör det ett källarförråd. I föreningen finns det gott om gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga, biltvättplats, barnvagnsförråd, cykelförråd, festlokal (puben), biljardrum, snickeri, vävstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu och miljöstation. Gymmet ligger på Karolinernas gata 3 och vill du nyttja detta betalar du en årsavgift på 500kr/år. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt Telia Triple Play (digital-TV, fiberbredband 500/500 och IP-telefoni). Elkostnad tillkommer och läses av månadsvis. OBS! Lägenheten är registrerad som 1ROK enligt lägenhetsregister. Här bor ni i en populär förening beläget i ett trivsamt område med närhet till kommunikationer, service och skolor. Dessutom omedelbar närhet till Semla Lagerlöfs torg samt Bäckebol köpcentrum. Även Backaplan och centrala Göteborg nås snabbt och smidigt tack vare utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Övralidsgatan 27, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 13:30
Övralidsgatan 27, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Övralidsgatan 27, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Övralidsgatan 27

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 1/9
6 518 kr/mån
20 939 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra med balkong i insynsfritt läge och utsikt mot grönska! Bostaden har välplanerade rum och gedigna fönsterpartier i tre olika väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Här erbjuds ett stort vardagsrum med härliga sällskapsytor och utgång till den trevliga balkongen med solläge och härlig utsikt mot grönska. Vidare har bostaden ett rymligt kök med utrymme för matplats till hela familjen och även här är det trevlig utsikt över grönområdet utanför. Den välplanerade bostaden har tre bra sovrummen. Praktiskt till den stora familjen så erbjuds både ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt en gäst-WC. Goda förvaringsmöjligheter via garderober och en klädkammare. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ingebäckslyckan 66, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00
Ingebäckslyckan 66, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Ingebäckslyckan 66, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Ingebäckslyckan 66

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 819 kr/mån
25 726 kr/m²

Varmt välkommen till Ingebäckslyckan 66 och denna välplanerade genomgångstvåan med stor och härlig uteplats! Här erbjuds du en tilltalande planlösning med tilltagna rum och stora fönsterpartier i två väderstreck som fyller lägenheten med naturligt ljus. Bostaden fördelas på en tilltagen hall, ett lättmöblerat vardagsrum med gott plats för umgänge. Köket är ljust och erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt plats för matbord, köket förlängs via den härliga uteplatsen på baksidan med trädäck. Vidare i bostaden har du ett trevligt sovrum med förvaring samt ett fräscht badrum. I månadsavgiften ingår vatten. Ett obligatoriskt tillägg för TV, breband och telefoni tillkommer om 212 kr/mån. Ett obligatoriskt tillägg för värme tillkommer om 517 kr/mån. Den totala kostnaden blir 4 548kr/mån. Här bor man i ett lugnt och grönskande område med närhet till allt som kärra har att erbjuda. Bara några kilometer bort ligger kärra centrum med bland annat mataffär, service, grundskola och förskola. Både Kungälv centrum och Bäckebols köpcenter ligger ca 10min bilväg bort och där finns det ett gott serviceutbud. Goda busskommunikationer finns som tar dig till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sägengatan 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/3
6 543 kr/mån
20 781 kr/m²

Välkommen till Sägengatan 30 och denna välplanerade och rymliga fyrarummaren med balkong i härligt och soligt västerläge! Här erbjuds det väl tilltagna rum, gedigna sociala ytor där du kan umgås med familj och vänner samt fönster i två väderstreck som sprider ett härligt naturligt ljus till hela lägenheten. Bostaden fördelas på en rymligt hall, ett ljust kök med matplats, ett tilltaget och lättmöblerat vardagsrum, 3st stora och fina sovrum samt både ett helkaklat badrum samt en helkaklat gäst-wc som båda renoverades i samband med föreningens stambyte. Källarförråd hör till lägenheten. Via föreningen finns tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum samt en mindre lokal att hyra. Föreningen har även en gästlägenhet med fyra sovplatser. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband samt parkering. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till allt som Hisings Backa har att erbjuda. Goda busskommunikationer till Centrala Göteborg finns på gatan intill. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Sägengatan 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 7 dec kl 17:45

Sägengatan 31

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 475 000 kr
48,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 956 kr/mån
30 225 kr/m²

Varmt välkommen till Sägengatan 31 och denna välplanerade tvåan med inglasad balkong och låg avgift! I lägenheten är det genomgående ljusa och välskötta utsikt, badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte och den härliga balkongen är inglasad! Bostaden fördelas på en tilltagen hall, Ljust kök med gott om förvaringsutrymmen, ett tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen, ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. För förvaring finn en praktiskt klädkammare i anslutning till hallen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen finns tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum samt en mindre lokal att hyra. Föreningen har även en gästlägenhet med fyra sovplatser. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband samt parkering. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 8