Mäklare Mario Kotur

Mario Kotur

Om mig

Jag är delägare/franchisetagare av kontoret och har arbetat som mäklare på Hisingen över 13 år. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, villor, bostadsrätter, fritidshus och nyproduktion. Min erfarenhet och mitt driv för att göra affärer har gett mig den trygg- och säkerhet som krävs för att förhandla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt vilket lett till höga försäljningspriser. Hör av er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ögontröstgatan 1C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 4 dec kl 17:30

Ögontröstgatan 1C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
3 042 kr/mån
39 900 kr/m²

Belägen i populära Kvillebäcken finner ni denna trevliga genomgångslägenhet med fräscha väggar och genomgående snygga golv. Kvadratsmart tvåa om 50 m2 som upplevs större än det låter med smarta lösningar. Här bor ni i ett av Göteborgs mest expansiva område. Helkaklat badrum och . Perfekt för dig som är ute efter låg boendekostnad. Stabil förening med låga avgifter!

 • Plus
Övre Hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Övre Hallegatan 46

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 878 kr/mån
28 333 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a i populära Brf HSB Linjalen! Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Vidare erbjuds två sovrum och luftigt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong som ligger i ett soligt och högt läge med fri utsikt över den välskötta innergården. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Grinnekullegatan 48, Tuve, Göteborgs kommun
 • Tis 5 dec kl 17:00
Grinnekullegatan 48, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Grinnekullegatan 48, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Grinnekullegatan 48

Radhus
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
4 490 000 kr
153 + 38 m²
7 rum
164 m² tomt

Välkomna till detta rymliga gavelradhus på Grinnekullegatan 48. Här har ni ett välplanerat treplansradhus i suterräng som erbjuder bl.a. fem sovrum med möjlighet till fler, rymligt vardagsrum, kök, badrum, wc och en uteplats i soligt läge. Härligt läge i området nära till kommunikationer och flertalet skolor inom gångavstånd. Garage medföljer.

 • Premium
Lilla Björlandavägen 10, Hisingen, Göteborgs kommun
 • Ons 6 dec kl 17:00
Lilla Björlandavägen 10, Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Björlandavägen 10, Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Björlandavägen 10

Radhus
Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
5 750 000 kr
118 + 17 m²
5 rum
416 m² tomt

Redan vid infarten av området får ni känslan av ett lugnt och fridfullt samhälle omgärdat av grönska och välskötta hus. Nu erbjuds ett fantastiskt fint hus på Lilla Björlandavägen 10! Tre sovrum med möjlighet till fler, stor träaltan i soligt väderstreck, uterum, social planlösning och solceller på taket är några av fördelarna som erbjuds. I området finns härliga gångstigar och natur, förskolor och skolor. Otrolig låg driftkostnad och ingen fastighetsskatt gör detta hus till ett mycket prisvärt boende. Huset har endast haft en ägare som tagit hand om det omsorgsfullt och tack vare säljarnas noggrannhet håller huset fortfarande nyskick och en högre kvalité. Varmt välkommen

 • Premium
Sägengatan 14, Backa, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Sägengatan 14

Lägenhet
Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 945 000 kr
81,9 m²
3 rum
vån 2/3
5 698 kr/mån
23 748 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Cederflychts Gata 9, Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun

Cederflychts Gata 9

Lägenhet
Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
93,4 m²
4 rum
vån 1
6 945 kr/mån
25 642 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och renoverade 4:a med hiss och perfekt läge i populära HSB Bäckebol. Lägenheten erbjuder ett snygg, stilrent kök, helkaklat badrum samt gäst-wc, tre bra sovrum och rymligt, ljust vardagsrum. Vidare finns en härlig balkong i solläge. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter, samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Gångavstånd till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Garageplats ingår i avgiften.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6