Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Pouya Aminzadeh

Pouya Aminzadeh

Om mig

Med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i ryggen skapar jag tillsammans med er den perfekta bostadsaffären där du känner dig trygg, omhändertagen och nöjd under hela affären. Möjligheten att kunna vägleda och finnas till för mina kunder är ett utav mina största prioriteringar som mäklare då bostadsaffären trots allt är en utav de största affärerna man kan göra. Det är också därför vi fått Sveriges nöjdaste kunder sjunde året i rad av Svensk Kvalitets Index.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sven-Agne Larssons Väg 7, null, Göteborgs kommun

Sven-Agne Larssons Väg 7

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 2/3
4 517 kr/mån
44 081 kr/m²

Välplanerad tvåa med solig balkong mot väst belägen i populärt område! Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök, helkaklat och fräscht badrum och gott om plats för förvaring via garderober i hallen och sovrummet. Vidare erbjuds en solig balkong och rymligt sovrum. Genomgående smakfulla färg- och materialval. Trivsam förening med låg avgift samt parkering man kan hyra. Bo med närhet till natursköna Keillers Park och Ramberget som bjuder på fantastiska vyer. Gångavstånd till Wieselgrensplatsen med dess stora utbud av service samt kommunikationer som tar dig till Nordstan inom 10 min.

  • Balkong
  • Hiss
Sunnanvindsgatan 8A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Sunnanvindsgatan 8A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Sunnanvindsgatan 8A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Sunnanvindsgatan 8A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
42,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 227 kr/mån
42 335 kr/m²

Charmig 2ROK om 42 kvm med balkong mot soligt läge, nära till Weiselgrensplatsen & Hjalmar Brantingsplatsen med förbindelser till hela Göteborg. Bostaden erbjuder ett fräscht kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och stort vardagsrum med en bra social yta. Endast 15 minuter till centrala Göteborg. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Saluhallen, Backaplan och Ramberget, erbjuder ett stort utbud av service, affärer och restauranger av alla slag. Utmärkta kommunikationer tar dig till centrala Göteborg på bara några minuter. Missa inte denna pärla!

  • Premium
  • Balkong
Vintervädersgatan 15, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 15

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 749 000 kr
73,9 m²
3 rum
vån 8/8
4 329 kr/mån
23 667 kr/m²

Varmt välkomna upp till våning 8 av 8 med hiss, näst högst upp i huset, och stig in till en mycket fräsch bostad om 73,9 kvm med en balkong med en otroligt fantastiskt utsikt mot Göteborg. Här erbjuds ni ett fullutrustad och modernt kök från 2022, fräscht badrum i ljusa kulörer och genomgående vackert golv som löper på samtliga golvytor. Här bor man tryggt och bra i en mycket stabil HSB förening med en låg avgift på endast 4329 kr/mån där värme, vatten och kabel-TV och förråd ingår. Ert nya hem väntar på er!

  • Balkong
  • Hiss
Solhagagatan 58, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Solhagagatan 58, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Solhagagatan 58, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Solhagagatan 58

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
76 m²
4 rum
6 048 kr/mån
24 934 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad bostad, omgjord från 3ROK till 4ROK, vilket betyder att ni får en bostad med fler rum med lägre månadsavgift. Till bostaden tillhör det en inre reparationsfond på 6916 kr som ni som ny ägare kan nyttja när förbättrar bostaden. Här bor ni i ett lugnt område i en stabil HSB förening som erbjuder sina medlemmar cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga. Med en låg avgift på endast 6048 kr/mån där det ingår värme, vatten, bredband, telefoni, digital-tv och förråd bor man billigt och bra! Anmäl er på visning via vår hemsida!

  • Premium
  • Balkong
Konvaljegatan 6, null, Göteborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Konvaljegatan 6, null, Göteborgs kommun, bild 2
Konvaljegatan 6, null, Göteborgs kommun, bild 3

Konvaljegatan 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 130 kr/mån
39 905 kr/m²

LÅG BELÅNING - VÄLDIGT BRA FÖRENING MED MYCKET GOD EKONOMI Välplanerad tvårummare på 52,5 kvm med högt i tak och en balkong mot öster. Föreningen är nästan obelånad och har väldigt god ekonomi. I den låga avgiften på 3130 kr/mån ingår ett förråd, värme, vatten, kabel-TV och internet. För er med bil finns det boendeparkering i området man ansöker enkelt och smidigt online på Göteborgs Stads hemsida. I föreningen finns träningsrum, bastu, hobbyrum och tvättstuga. Bostaden är belägen väldigt centralt med gångavstånd till allt man önskar, exempelvis apotek, matbutiker, restauranger, frisörer, vård- och tandkliniker, blomsterbutik och träningsanläggningar. Dessutom mycket goda kommunikationer till Centrala Göteborg, tidtabell behövs inte då det går vagnar och bussar hela tiden! Utanför bostaden har ni en vacker oas massor av grönytor, lekplatser och odlingslotter om innergården inte räcker till.

  • Premium
  • Balkong
Husholmsgatan 31, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:45
Husholmsgatan 31, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Husholmsgatan 31, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Husholmsgatan 31

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 995 000 kr
112 m²
5 rum
157 m² tomt

Gavelradhus på Husholmsgatan 31! Med trädäck på framsidan, en stor altan och gräsmatta på baksidan har du möjlighet att följa solen hela dagen. Baksidan erbjuder dessutom ett inglasat uterum som kan nyttjas under hela året! På entréplan har du de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum, altanen och uterummet förlänger vardagsrummet på ett mycket attraktivt vis. Det finns även praktisk gäst-wc och förvaringsutrymme på entréplan. En trappa upp finns de privatare utrymmena i form av rymliga sovrum, badrum och förvaringsutrymmen. Två av sovrummen har även delad balkong mot baksidan i soligt västerläge!

  • Premium
Solhagagatan 64, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Solhagagatan 64, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Solhagagatan 64, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Solhagagatan 64

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 250 000 kr
97,7 m²
4 rum
vån 1/3
7 632 kr/mån
23 030 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad fyrarummare (4ROK) på hela 97 kvm på Solhagagatan 64. Fördelarna med bostaden är bland annat att ni har hiss, två ingångar, två badrum, klädkammare, balkong mot väster och ett mycket modernt kök från Ballingslöv. Med en månadsavgift på endast 7632 kr/mån där värme, vatten, bredband, telefoni, digital-tv och förråd ingår bor man både billigt och bra i en stabil HSB förening.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Akkas gata 12, null, Göteborgs kommun
Akkas gata 12, null, Göteborgs kommun, bild 2
Akkas gata 12, null, Göteborgs kommun, bild 3

Akkas gata 12

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 850 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 3/3
5 632 kr/mån
24 899 kr/m²

Välkomna till en fräsch 3 rummare högst upp på Akkas Gata 12, med balkong mot västerläge och bekvämligheter som både tvättmaskin och diskmaskin. Värme, vatten, digital tv, IP-telefoni, bredband samt parkering ingår i månadsavgiften.

  • Premium
  • Balkong
Väderbodarna 2, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Väderbodarna 2

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 049 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 1
3 560 kr/mån
21 540 kr/m²

Välkomna Väderbodarna 2 och till en välplanerad tvårummare på 48 kvadratmetrar. Bostaden erbjuder bl.a. generöst ljusinsläpp, ett stort sovrum, ljust funktionellt kök, stamrenoverat badrum i neutrala färger. Med en avgift på endast 3 560 kr ingår det värme, vatten och Kabel-TV samt ett källarförråd som finns lättåtkomligt intill lägenheten. Här bor du barnvänligt med närhet till skolor och förskolor. Runt knuten finner ni naturområden, affärer, grönsakshandel, restauranger mm. Utmärkta kommunikationer tar er till City på under 20 minuter.

Visar alla 9