Mäklare Pouya Aminzadeh

Pouya Aminzadeh

Om mig

Med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i ryggen skapar jag tillsammans med er den perfekta bostadsaffären där du känner dig trygg, omhändertagen och nöjd under hela affären. Möjligheten att kunna vägleda och finnas till för mina kunder är ett utav mina största prioriteringar som mäklare då bostadsaffären trots allt är en utav de största affärerna man kan göra. Det är också därför vi fått Sveriges nöjdaste kunder sjunde året i rad av Svensk Kvalitets Index.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 17:30
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 224

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 795 000 kr

73 m²

3 rum

4 549 kr/mån

38 288 kr/m²

Varmt välkomna till BRF Valborg och till Litteraturgatan 224. Här erbjuds ni en bostad om 73 smarta kvadratmetrar med två balkonger mot olika väderstreck. Genomgående mycket fin bostad med massor av tillval, fullt utrustat kök och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I avgiften om endast 4549 kr har ni värme, vatten, bredband, TV och ett förråd. Här bor man nära nyrenoverade och upprustade Selma Lagerlöfs torg med sitt stora utbud samt med bra kommunikationer till stan med lokaltrafiken som åker precis utanför. Ett perfekt boende för den kräsne då allt är nytt, modernt och i gott skick! Varmt välkomna till ert nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr Norra 112, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Norra 112

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 950 000 kr

76,6 m²

3 rum

4 868 kr/mån

25 457 kr/m²

Varmt välkomna till populära HSB Hisings Kärra med sina 460 bostäder. Nu har ni möjligheten att förvärva en charmig tre rummare med solig balkongläge där parkering ingår till bostaden. Här erbjuds ni ett lättmöblerat vardagsrum, två ordentliga sovrum med garderober, ett välplanerat kök och ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Med en låg avgift på endast 4868 kr där parkering, värme, vatten, kabel-TV, bredband och förråd ingår bor man billigt! Bara några minuter på gångavstånd har ni Kärra Centrum, här hittar ni matbutiker, restauranger, servicebutiker, gym, simhall och mycket goda kommunikationer med express buss som tar er till Central Göteborg på ca 20-25 minuter. En välskött och stabil sådan med god ekonomi och låga avgifter. Via föreningen får du bland annat tillgång till spolplatta för bilen, gym, bastu, snickeri, cykel förråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkskåp samt den nya stora lekplatsen.

 • Balkong
Björkkullen 1, null, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00
Björkkullen 1, null, Göteborgs kommun, bild 2
Björkkullen 1, null, Göteborgs kommun, bild 3

Björkkullen 1

Villa
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

4 495 000 kr

109 m²

5 rum

1 225 m² tomt

Varmt välkomna till er alldeles egna idyll på Björkkullen, nu har ni äntligen möjligheten att förvärva ett charmigt hus med en fantastisk tomt. Huset erbjuder er hela 169 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök på tre våningsplan. Dessutom får ni ett inglasat uterum, två altaner, bastu, fiskdamm och massor av ytor för odlingar och andra utomhusprojekt ni alltid drömt om! Här bor man rofullt med naturen som granne, men ändå med bekvämt avstånd till både Kongahälla & Bäckebol Köpcentrum. Det här huset måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

 • Premium
Bååthsgatan 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Bååthsgatan 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Bååthsgatan 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Bååthsgatan 8

Villa
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

7 995 000 kr

196 m²

9 rum

419 m² tomt

Varmt välkomna till ett fantastiskt hus om hela 293 kvadratmeter fördelat på 4 våningsplan. En stor fördel med husets energiförbrukning är att det finns en vattenmantlad kakelugnspanna på hela 550 liter vatten vilket innebär att varje gång ni eldar så blir elförbrukningen och driftkostnaderna lägre. När ni eldar i kakelugnen värms tanken med vatten upp därefter pumpas vattnet ut till alla radiatorer i huset och golvvärmen i källaren. Här erbjuds ni två bostadsenheter på separata våningsplan med varsitt kök & badrum och flertalet sovrum, dessutom finns det ytterligare möjlighet att göra om källarvåningen till en bostadsenhet med tre rum och kök. Ett perfekt boende som man själv kan bo i och samtidigt hyra ut för att kvittera kostnader så som drift och räntor. Våningsplanen är fördelade på följande sätt: * Entrévåningen är tre rum och kök med badrum, balkong och en uteplats. * Våning två tillsammans med vindsvåningen blir fyra rum och kök med en vedugn (pizzaugn), badrum och balkong. * Källarvåningen har ett badrum och två separata sovrum och det kan enkelt byggas till ett kök, i källaren har ni dessutom vattenburen golvvärme. Tack vare läget har ni gångavstånd till allt man behöver så som flertalet förskolor, skolor, matbutiker, restauranger, gym, busshållplatser och promenadstråk, allt inom en radie av 500 meter. Huset är dessutom skyddat mot dolda fel i 10 år, samtliga dokument om huset hittar ni på vår hemsida under fliken Dokument.

 • Premium
Berghöjdsgatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Berghöjdsgatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Berghöjdsgatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Berghöjdsgatan 12

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

6 195 000 kr

128 m²

7 rum

902 m² tomt

Varmt välkomna till Berghöjdsgatan 12 till ett mycket charmigt hus om hela 203 kvadratmeter fördelat på tre våningsplan. Här har ni ett gediget hus högt upp på berget med skogen som granne i ett lugnt och trivsamt område. Huset erbjuder er hela fem sovrum, två badrum, separat tvättstuga, hobbyrum, stort förråd, matförråd, stort vardagsrum, kamin, vacker naturtomt, växthus, carport och sist men inte minst ett välplanerat kök. Ett perfekt boende för den växande familjen, välkomna till ert nya drömboende!

 • Premium
Gullrisgatan 7B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Ons 31 maj kl 17:45
Gullrisgatan 7B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gullrisgatan 7B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gullrisgatan 7B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 695 000 kr

35 m²

1 rum

1 810 kr/mån

48 429 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad genomgångs etta i Kvillebäcken med en otrolig låg avgift på endast 1810 kr/mån där värme, vatten, TV och förråd ingår i avgiften. Här bor med närhet till bra kommunikationer, gym, matbutiker, restauranger och allt som man behöver på en kort gång avstånd.

 • Premium
Ingebäckslyckan 35, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Ingebäckslyckan 35, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Ingebäckslyckan 35, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Ingebäckslyckan 35

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

3 825 kr/mån

30 565 kr/m²

Välkommen till en välplanerad genomgångstvåa med stor uteplats med solen som granne. Genomgående bra standard med smakfulla färg- och materialval. Här bor ni nära både naturen, bra kommunikationer och till Kärra Centrum. Ett boende för den kräsna köket och badrummet är i mycket gott skick.

 • Premium
 • Uteplats
Bergkantsvägen 16, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bergkantsvägen 16

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

6 995 000 kr

122 m²

6 rum

1 065 m² tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva ett fantastiskt hus med en totalyta på hela 188 kvm fördelat på två våningar. 2018 totalrenoverades hela övervåningen, fasaden, taket, garaget och uppfarten, dessutom restes delar av innertaket till taknocken som bidrar till mer öppna ytor. Vardagsrummet är spatiöst och med en öppen planlösning mot köket blir detta en naturlig plats där familj och vänner kan umgås. Stora panoramafönster som släpper in gott om naturligt ljus och en mysig eldstad för att hålla nere förbrukningen. Väl genomtänkta beslut med kvalitativa material och produkter som bidrar till ett mer exklusivt hem så passar detta även de allra kräsnaste. Nämnvärda ytor är uterummet som är isolerat, en vacker tomt med växthus, garage med laddning för elbilar och sist men inte minst ett inrett källarplan redo för att hyras ut komplett med sovrum, allrum och badrum samt egen ingång. Besiktningsprotokoll finns under dokument längst ner på sidan och huset är skyddat mot dolda fel hela 10 år! Har ni frågor eller önskar en förhandsvisningen, vänligen fyll i en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig.

 • Plus
Södra Ligården 90, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Ons 7 jun kl 18:00
Södra Ligården 90, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Ligården 90, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Ligården 90

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

4 295 000 kr

133 m²

4 rum

171 m² tomt

Varmt välkomna till ett väl omhändertaget radhus om hela 133 kvm på populära Ligården. Huset erbjuder fyra rum och kök, badrum, toalett, tvättstuga och en härlig inglasat uterum mot ett soligt västerläge. Genomgående modernt boende där man med omsorg och kärlek valt färger och material som skapar ett inbjudande hem. Väldigt bra läge med närhet till Kärra Centrum, skolor, Bäckebol Köpcenter och smidiga kommunikationer bor man både med närhet till allt och bekvämt. Huset har genomgått en besiktning med goda resultat och är dessutom skyddat mot dolda fel i hela 10 år!

 • Premium
Cederflychts Gata 9, Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun
 • Tis 13 jun kl 17:00

Cederflychts Gata 9

Lägenhet
Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 749 000 kr

93,4 m²

4 rum

6 811 kr/mån

29 433 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna superfina och välplanerade fyra med hiss och perfekt läge i populära HSB Bäckebol. Lägenheten erbjuder ett snygg, stilrent kök, helkaklat badrum samt gäst-wc, tre bra sovrum och rymligt, ljust vardagsrum. Vidare finns en härlig balkong i solläge. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter, samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Gångavstånd till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Garageplats ingår i avgiften. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rosenapelgatan 25, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rosenapelgatan 25

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 595 000 kr

76 m²

3.5 rum

4 631 kr/mån

47 303 kr/m²

Varmt välkomna till en tre och en halv rummare med 76 väl planerade kvadratmetrar. Här erbjud ni bland annat två ordentliga sovrum, ett gediget loft samt en otrolig takhöjd på hela 4,1 meter. Bostaden stod färdig 2019, är i mycket gott skick och hög standard med helkaklat badrum där både tvättmaskin och torktumlare står till ert förfogande, ett fullutrustat kök med fullstående kyl och frys och sist men inte minst gedigna glaspartier med måttbeställda gardiner som ingår till lägenheten. En unik bostad för de som söker något utöver det vanliga men ändå ha rätt ytor för ett vettigt pris. Via samma trappuppgång tar man hissen hela vägen upp till föreningens gemensamma orangeri som vetter mot ett soligt västerläge, lokalen kan man nyttja till fester, kalas eller andra tillställningar. Dessutom går taket att öppna och det finns både ett kök och toalett. På innergården som också delas med de andra föreningarna finns gott om plats för utemöbler och där kan barnen leka utan oro för trafik. Medlemmarna har också tillgång till miljöhus, cykelparkeringar och cykel station där man kan reparerar och underhålla sina cykel. Är ni intresserade vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Uteplats
 • Hiss
Cederflychts gata 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Cederflychts gata 5

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 795 000 kr

93,4 m²

4 rum

6 572 kr/mån

29 925 kr/m²

Varmt välkomna till en mycket fin renoverad och välplanerad fyrarummare i populära HSB Bäckebol. Bostaden erbjuder er bl.a. en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, tre ordentliga sovrum och en inglasad balkong. Här är allt nytt och fräscht från topp till tå och dessutom har ni en smart lösning med tvättmaskin precis intill entrén, behagligt med både golvvärme och vattenburna radiatorer. Föreningen har en bra ekonomi och erbjuder sina medlemmar en samlingslokal, bastu, träningslokal, hobbyrum, två övernattningslägenheter, tvättstugor och dessutom en miljöstation för större grovavfall. I avgiften får man värme, vatten och digital-TV.

 • Balkong

Visar alla 12