Mäklare Casper Johansson

Casper Johansson

Om mig

Som född och uppväxt i Nordöstra Göteborg så har valet av område varit enkelt. Jag tror starkt på att nyckeln till en lyckade förmedling bygger på områdeskännedom och tryggheten som följer med att känna sin marknad och kunderna som agerar där. Jag är fokuserad på villamarknaden i hela Nordöstra Göteborg och är glad att ha möjligheten att arbeta i ett område jag älskar. Vill du ha hjälp med din försäljning utav en lokal expert? Testa mig, du kommer inte bli besviken!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergums-Skår 1:14, Olofstorp, Göteborgs kommun

Bergums-Skår 1:14

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
595 000 kr
1 396 m² tomt

Här ges tillfälle att förvärva en härlig tomt i närhet till härlig natur och Vättlefjälls naturreservat. Tomten ligger inom detaljplanerat område och utanför kommunalt VA-nätverk. För detaljplan, se separat dokument. Kontakta mäklaren för mer information.

Kryddpeppargatan 63, Angered, Göteborgs kommun
Kryddpeppargatan 63, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddpeppargatan 63, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddpeppargatan 63

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 990 000 kr
130 m²
6 rum
171 m² tomt

Nu har vi äntligen nöjet att presentera detta välplanerade gavelradhus i familjevänliga och lugna villastaden i Lövgärdet intill Vättlefjäll. Notera att tomten är friköpt, då de flesta i området har tomträtt. Här bor ni i en fantastisk oas med närhet till det mesta och har samtidigt naturen och sjöar som granne. Huset är i fint skick och erbjuder en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet tar man sig även ut till den trevliga uteplatsen mot baksidan med ett underbart uterum som kommer att uppskattas under årets alla årstider. Mot husets framsida erbjuds också en uppskattad uteplats med insynsskyddat läge som ger känslan av en innergård. Här har man även tillgång till det stora förrådet som går att inreda helt efter behov. Husen är gediget byggda i betong vilket gör att de är väldigt lätta att underhålla och mindre risk för större skador. Dessa radhus är väldigt uppskattade av de boenden inte bara för att de är väldigt välplanerade med upp till fem sovrum, social planlösning, badrum på båda plan och uteplatser från både fram- och baksida utan även läget och lugnet. Närheten till skolor, kommunikationer och Angereds breda utbud är ett stort plus men att du samtidigt är ett stenkast ifrån den underbara natur som erbjuds är något man behöver uppleva på plats för att förstå. Ca 500 m från huset ligger en badsjö samt ett nybyggt gym och en kanotpool där man kan hyra kanot. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
Gretas gata 5, Linnarhult, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gretas gata 5

Villa
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 995 000 kr
132 m²
4 rum
760 m² tomt

Välkommen till Gretas Gata 5 - en trevlig enplansvilla som erbjuder generöst med ytor i kombination en stor trädgård och en underbar uteplats i perfekt solläge. I familjevänliga Linnarhult ligger denna villa med hörnläge på en lugn gata. Villan är väl omhändertagen utav ägaren och har bland annat nytt tak från -15 och nya våtrum från -12/13 men nu är det dags att lämna vidare till nästa familj att skapa sig sitt hem. Detta är perfekt hus för dig som vill bo på en plats utan biltrafik, med trädgård för odling och ytor för barnen att leka på samtidigt som du har möjligheten att renovera i din egen takt. Parkering finns att tillgå i garaget och uppfarten ger plats för flertalet bilar. Till Göteborg tar du dig enkelt ta dig med bil på ca 10-15 min eller via buss X3 som är i stan på ca 15-20 min. Närmsta busshållplats ligger på 5-10 min promenadavstånd från huset. Välkommen på visning!

Trädgårdsberget 17, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsberget 17

Tomt
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 600 000 kr
621 m² tomt

Nu har ni möjlighet att bygga drömhuset i ett av Angereds bästa villaläge med en plan och läggbyggd tomt. Läget på denna tomt är ett av de bästa i området intill en återvändsgata. Det mesta av markarbetet har redan gjorts och här är det bara till att börja planera drömhuset. Du bor här i en oas med idyllisk känsla med samtidigt så nära allt du behöver i vardagen samtidigt som du tar dig in till centrala stan på bara 15 min. Angered centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer och klädbutiker till vårdcentral, bibliotek och en livlig torghandel. Här finns även den uppmärksammade Angered Arenan med stor sim- och ishall samt andra aktiviteter. Angered är mycket känt för sin fantastiska natur och här är det nära till både bad, fiske, svampplockning och friluftsliv i naturreservatet Vättlefjäll. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer samt vardaglig bekvämlighet med närliggande butiker och skolor. Kommunikationerna vid Angereds torg finns såväl buss som spårvagn med ett flertal linjer som tar dig till de flesta delarna av staden. Fastighetsskatt: För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med f n 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Småhus nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) har för närvarande hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Detaljplan: Detaljplanen finns uppladdad under dokumenten för att se över möjligheterna för hustyper man tänkt bygga. Viktig information: Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m. Viktigt at man kontaktar banken i god tid innan för att ha koll på finansieringsupplägg då det fungerar på ett annat sätt när man köper en tomt och ska bygga hus. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan hos ansvarig mäklare.

Fastlagsgatan 5, Kortedala, Göteborgs kommun

Fastlagsgatan 5

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 981 kr/mån
27 685 kr/m²

Vi förbereder försäljningen av en välrenoverad tvåa om 54 kvadratmeter med stamrenoverat badrum i lugna och trivsamma Kortedala. Bostaden har fräscha ytskikt med genomgående klinker i hall och kök som matchar utmärkt med det renoverade kökets luckor, mosaikdetaljer och bänkskiva! Här bor du högst upp i huset med inglasad balkong i västerläge. HSB Kortedala är en populär och välskött HSB-förening med god ekonomi, i månadsavgiften om 3 981kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt förråd. Bastu, gym och övernattningslägenhet är bara några av gemensamhetslokalerna man kan nyttja i föreningen som medlem. I närheten ligger City Torget och Kortedala Torg som erbjuder ett komplett serviceutbud samt goda spårvagnsförbindelser (linje 6,7 & 11) som tar dig in till centrum på endast 15 minuter.

  • Balkong
Iglatjärnsvägen 41, Olofstorp, Göteborgs kommun

Iglatjärnsvägen 41

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 195 000 kr
55 m²
3 rum
1 312 m² tomt

På fastigheten står idag ett ca 55kvm stort hus. Intill detta finns ett bygglov utfärdat för en tvåfamiljsbostad på 2-plan med suterrängkällare. Byggnadsarea är på 251kvm och huset har två våningar där varje våning är 226 kvm och med en källare är på ca 128 kvm. Den sammanlagda arean ligger på ca 580 kvm för hela byggnaden, perfekt för dig som söker ett hus där det finns möjligheter till uthyrning. Varje enhet blir ca 290 kvm. Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

Stenaredsvägen 16, Olofstorp, Göteborgs kommun

Stenaredsvägen 16

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 950 000 kr
850 m² tomt

På kanonläge i Stenared har vi nu möjligheten att erbjuda en plan tomt om ca 800-900kvm som ligger på behagligt gångavstånd till både vacker natur och praktiska kommunikationer. Tomten är ansluten till Vallsjöhus som föreslår ett enplanshus av deras modell Optima 5. Huset passar tomten väl och är ett enplanshus på 138kvm med fyra sovrum och två badrum. Inkluderat i priset är markarbete och utvändig VA (300 000:-), svetsad ytpapp på taket, platta på mark med vattenburen golvvärme, helkaklade badrum + golv i tvättstuga/groventré, vitmålade väggar och tak samt grundmålad utsida. Stenared tillhör Olofstorp och erbjuder en familjär atmosfär och karaktär med närhet till badsjöar, busskommunikationer, förskolor och skolor. Till Göteborg tar man sig enkelt med buss X3 på ca 30 minuter. På 10 minuters avstånd kommer man till Lerum som har ett stort utbud av bra matbutiker, service och gymnasium. Tomten kommer att avstyckas i samband med försäljning och exakt tomtstorlek kommer att bestämmas då. Välkomna att kontakta mäklare vid frågor eller funderingar, samt för att boka tid för visning av tomten!

Linnarhultsvägen 13, Linnarhult, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Linnarhultsvägen 13, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Linnarhultsvägen 13, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Linnarhultsvägen 13

Villa
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 895 000 kr
172 + 90 m²
8 rum
2 369 m² tomt

Här erbjuds en sällsynt chans att få hitta hem i ett omhändertaget sekelskifteshus beläget mitt i Linnarhult! Fastigheten erbjuder en blandning av bevarad charm och moderna lösningar, kakelugnar finns bevarade samtidigt som huset har renoverats med bland annat bergvärme, nya fönster och nytt badrum. Detta är ett hem som har bevarats med mycket kärlek, många minnen har skapats och barn och barnbarn har lekt många somrar på den stora fina gräsmatta omgiven av grönska och blommande träd. Nu är det dags att låta huset gå vidare till en ny ägare som fortsätta ta hand om huset och skapa lika fina minnen. Välkommen på visning!

  • Premium
Hålskogsgatan 14, Storås, Göteborgs kommun
Hålskogsgatan 14, Storås, Göteborgs kommun, bild 2
Hålskogsgatan 14, Storås, Göteborgs kommun, bild 3

Hålskogsgatan 14

Villa
Storås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 495 000 kr
165 + 99 m²
8 rum
1 093 m² tomt

Nu erbjuds du möjligheten att hitta hem i den ultimata villan med en totalyta om hela 264 kvm med generösa utrymmen och stor bekvämlighet. Välkommen till detta imponerande hem som erbjuder hela åtta rum där 5-6 st av dessa går att använda som rymliga sovrum. Husets planlösning ger dig dessutom en unik möjligheten att skapa ett generationsboende eller en egen lägenhet att hyra ut då övervåningen disponerar eget kök och badrum med en egen entré från mellanvåningen. Om du är ute efter ett långsiktigt hem där du kan leva ditt bästa liv tillsammans med hela familjen och skapa minnen som varar livet ut, då är detta din chans. Huset ligger på en lugn och fin plats omgiven av härliga skogspartier som ramar in trädgården. Altanen på framsidan ligger i perfekt sydvästligt läge och är dränkt i sol, här möbleras med trevliga loungemöbler och matbord för att kunna njuta av långa sommarkvällar med sällskap. Trädgården på baksidan är stor och bjuder in till både lek och odling, här finns dessutom vindruvor, äppleträd, björnbär, krusbär, vinbär, smultron, hallon och diverse prydnadsbuskar och perenner. Möjligheterna är oändliga i detta hus och här erbjuds lugn och ro i en trivsam miljö. Spårvagnshållplats finns på några hundra meters avstånd och tar dig till Göteborg på ca 15 min. Välkommen på visning!

  • Premium
Kryddväxtgatan 8, Angered, Göteborgs kommun
  • Mån 11 dec kl 19:00
Kryddväxtgatan 8, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddväxtgatan 8, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddväxtgatan 8

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 195 000 kr
168 + 15 m²
7 rum
631 m² tomt

Nu presenterar vi denna gedigna villa i en lugn familjeidyll i Lövgärdets villastad. Huset har ett högt och fint läge i området där uterummet och altanen ligger i ett sydvästligt läge med många soltimmar och fin utsikt över området. En grönskande tomt med både gräsmatta och stor altan, perfekt för barnen att leka på och de stora familjebjudningarna på somrarna. Vid kallare och tråkigare väderförhållanden finns ett uterum att tillgå med en flyttbar jacuzzi. Den nyligen renoverade och asfalterade uppfarten ger gott om parkeringsmöjligheter precis intill entrén, parkeringsmöjligheter finns även på tomten nedanför. Här finns plats för ca 6-7 st bilar att parkera. Huset är välbyggt med hållbara och underhållsfattiga materialval för den som inte vill ha projekt igång titt som tätt. Lövgärdets villastad är det perfekta området för dig och din familj. Här bor du granne med Vättlefjälls vackra natur som erbjuder allt från bad, fiske, vackra slingor i skogen och kanotpaddling. Surtesjön ligger på ett behagligt avstånd vilket gör det lätt för både stora och små att ta sig en simtur. Samtidigt har du närhet till det mesta du kan tänkas behöva i vardagen såsom skola, kommunikationer och Angered Centrums breda utbud. Eftersom området gränsar till både Lövgärdet och Rannebergen har du flera alternativ vad gäller skolor. Vättleskolan med klasser från årskurs F-9 samt Rannebergen Centrumskola från F-6. I Rannebergen finns även Kristinaskolan med årskurs F-9. I Lövgärdet finner ni Lövgärdesskolan med årskurs F-9. Från bostaden har du gångavstånd till förskolor som ligger i området samt i Trädgårdsgärdet. Detta är en möjlighet ni inte vill missa, välkomna på visning!

  • Premium
Kniparedsvägen 64, Knipared, Göteborgs kommun
Kniparedsvägen 64, Knipared, Göteborgs kommun, bild 2
Kniparedsvägen 64, Knipared, Göteborgs kommun, bild 3

Kniparedsvägen 64

Villa
Knipared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 995 000 kr
114 + 33 m²
5 rum
1 473 m² tomt

Välkommen till Kniparedsvägen 64, en välrenoverad och omhändertagen enplansvilla med insynsskyddat läge och härlig utsikt. Huset har dessutom en separat lägenhet som kan användas för uthyrning, generationsboende eller varför inte ta ner en vägg och göra hela boendet till ett? Huset erbjuder tre sovrum som kan anpassas till fyra, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt helt nyrenoverad tvättstuga och badrum. Elsystem, dränering, ventilation och målning har även utförts under -22/23 samt nya ytskikt i form av golv, tak och målning av väggar. Detta är ett hus för dig som vill flytta in i något färdigt. Här bor du på en lugn plats med närhet till natur och gångavstånd till både busskommunikationer som badplats. Vill man ta sig till stadens puls så ligger Göteborg en 20 minuters bilfärd bort. Välkommen på visning!

  • Premium
Stuga nummer 65 i Sörbackens Koloniområde, Sörbacken, Göteborgs kommun

Stuga nummer 65 i Sörbackens Koloniområde

Fritidshus
Sörbacken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
995 000 kr
37 m²
1 rum

Inom Sörbackens härliga koloniområde har jag möjligheten att presentera en stuga med mycket charm som dessutom är i ett väldigt vårdat skick. En alldeles underbar uteplats med mönsterlagda brädor och pergola är det perfekta stället att avnjuta svalkande drycker och trevliga stunder med vänner och bekanta. När gardinerna svajar i sommarbrisen och solens strålar värmer huden är det omöjligt att undvika känslan av att befinna sig utomlands. Ovanför pergolan sitter en elektriskt utfällbar markis som kan skapa skugga under varma perioder och även skydd mot lättare regn. Att det finns tillhörande belysning till den gör mysfaktorn extra hög under kvällarna. Stugan har renoverats håller hög standard. Praktiska detaljer som tak har bytts samtidigt som fasad och fönster har underhållits. Invändigt möts du av fräscha ytskikt med nylagda golv och härligt ljusmålade gröna väggar. Planlösningen är öppen men allt har sin naturliga plats. Köket är stort med mycket arbetsyta och dessutom diskmaskin. Från köksfönstret kommer morgonsolen och man ser ut över grusgångarna. Intill köket har stugan byggts ut och där ryms massor av förvaring, använd som klädkammare eller ställ ut kyl/frys och utnyttja som ett skafferi. Möjligheter finns i detta boende. Plats för en stor säng finns på andra ändan av stugan och framför möbleras med enkelhet soffa eller andra sällskapliga möbler. En luftvärmepump finns installerad för att kunna anpassa inomhusklimatet till behagliga temperaturer. Toalett finns med handfat, kommod och spegelskåp. Servicehus ligger ca 30m från stugan och har handikapps- och vanliga toaletter, tre duschar samt tvättstuga. Utanför kolonisäsongen får man även vatten härifrån. Vinden har isolerats och nås från en robust nedfällbar trapp. Utrymmet används antingen som ett sovloft och brukar älskas utav familjens småttingar eller som ett praktiskt förvaringsutrymme, möjligheterna finns. Här finns fönster från båda gavlar för bra ljusinsläpp och vädring. Två ventiler har även installerats för att konstant hålla gott klimat och bra ventilation. Från utsidan nås ett praktiskt förråd med plats för förvaring av verktyg och dynor. Långevattnet erbjuder bad på ett gångavstånd och den kringliggande naturen bjuder in till härliga skogspromenader och bärplockning. Odlingslotter finns att tillgång och är belägna längst ner i området, för tillfället kontaktar man styrelsen för mer information om tillgänglighet. Stugan ligger med närhet till bilparkeringen vilket är både praktiskt och behagligt, för dig som åker buss så finns busshållplats på gångavstånd där buss X3 trafikerar med 15-20 minuters färd till Göteborg. Jag rekommenderar verkligen att titta in detta boende och få känna av den behagliga atmosfär och gemenskap som finns på Sörbacken, jag är övertygad om att du kommer trivas. Välkommen på visning!

Sädesärlevägen 8, Knipared, Göteborgs kommun

Sädesärlevägen 8

Tomt
Knipared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 995 000 kr
926 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt i Knipared där möjligheten att bygga en arkitektritad villa i 2-plan kommer finnas. Tomten säljs med med tillhörande arkitektritningar och support genom bygglovsprocessen samt justeringar efter behov enligt kundens önskemål. Tomten erbjuder vacker blandad grönska och har alla förutsättningar för ett förstklassigt och naturnära boende. Det höga läget bjuder på utsikt över omgivningarna och med den naturnära omgivningen bor ni på ett lugnt och rofyllt läge. Villaområdet har badsjö på 5 minuters promenad samtidigt som du har bekvämt med bra förbindelser till staden, en idealisk placering. Tomten är rymlig med en yta om 926 kvadratmeter. Här bor du ca 30 minuter utanför Göteborgs centrum i ett familjevänligt område med närhet till områdets och Olofstorps förskolor och skolor. Det finns gott om fritidsaktiviteter för alla åldrar såsom golfklubb, fotboll, innebandy, gymnastik, boulebana och hästgårdar. Till Fritidslantgården i Bergum tar man med sig barnen som får hjälpa till med skötsel av kor, grisar, höns, getter och får. Nybyggda småhus har för närvarande hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Stuga nummer 1 inom Sörbackens Koloniområde, Sörbacken, Göteborgs kommun

Stuga nummer 1 inom Sörbackens Koloniområde

Fritidshus
Sörbacken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
895 000 kr
37 m²
1 rum

Välkommen till stuga nummer 1 inom Sörbackens härliga koloniområde, här erbjudes en topprenoverad stuga med mycket charm. Stugan har byggts om helt och hållet där i princip varje del av huset är nyrenoverat. Allt det praktiska som tak, fasad och fönster har bytts ut samtidigt som du invändigt möts av helt fräscha ytskikt, nytt badrum och kök. Stugan har egen dusch vilket är ovanligt för de boende här. Altanen ger dig överblick över hela området och till det har du en vacker utsikt. Stugorna i området är byggda längs Lerjedalens sluttningar med tanken att ingen stuga skall skymma solen för någon annan. Det innebär att i trädgården och på altanen möter du solens strålar hela dagarna. Här bor ni högst upp i området med en hage där betande hästar vandrar framför stugan och med en magisk utsikt från altanen på baksidan. Långevattnet erbjuder bad på ett gångavstånd och den kringliggande naturen bjuder in till härliga skogspromenader och bärplockning. Stugan ligger med närhet till bilparkeringen vilket är både praktiskt och behagligt, för dig som åker buss så finns busshållplats på gångavstånd där buss X3 trafikerar med 15-20 minuters färd till Göteborg. Detta är en perfekt stuga för dig som söker ett topprenoverat boende i den behagliga atmosfär och gemenskap som finns på Sörbacken. Välkommen på visning!

Visar alla 14