Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Casper Johansson

Casper Johansson

Om mig

Som född och uppväxt i Nordöstra Göteborg så har valet av område varit enkelt. Jag tror starkt på att nyckeln till en lyckade förmedling bygger på områdeskännedom och tryggheten som följer med att känna sin marknad och kunderna som agerar där. Jag är fokuserad på villamarknaden i hela Nordöstra Göteborg och är glad att ha möjligheten att arbeta i ett område jag älskar. Vill du ha hjälp med din försäljning utav en lokal expert? Testa mig, du kommer inte bli besviken!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Idtjärnsgatan 77, Rannebergen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lilla Idtjärnsgatan 77, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Idtjärnsgatan 77, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Idtjärnsgatan 77

Villa
Rannebergen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 695 000 kr
120 + 27 m²
4 rum
256 m² tomt

Nu ger vi dig möjlighet att förvärva denna välskötta och hemtrevliga villa på Lilla Idtjärnsgatan 77. Välplanerad och med ett lugnt och skönt läge har du allt som krävs för att skapa många minnen. Invändigt finns renoverade ytskikt och bland annat ett nytt badrum, utvändigt finns här en stor balkong med plats för både utemöbler eller matgrupp, ett uterum samt en gräsmatta som erbjuder yta för lek och odling. Huset erbjuder en generös planlösning med stora rum som går att göra om helt efter behov av ytor och rum. I närområdet har vi både förskolor och grundskolor vilket barnfamiljerna kommer att uppskatta. Närheten till kommunikationer och Angered Centrums breda utbud gör att du bor i ett område med allt inom behagligt avstånd samtidigt som du är omgiven av en helt fantastisk natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Högrells väg 88, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00
Högrells väg 88, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Högrells väg 88, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Högrells väg 88

Lägenhet
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 595 000 kr
110,5 m²
4 rum
7 063 kr/mån
23 484 kr/m²

Nu presenterar vi ett fint radhus på populära Högrells väg i familjevänliga Olofstorp. Huset är beläget centralt i Olofstorp vilket är mycket uppskattat bland de boende då allt ligger inom behagligt gångavstånd. Till huset hör det till en garageplats med elektronisk port som ingår i avgiften samt att en laddstolpe finns att tillgå för de med elbil. Huset är välplanerat med de sociala ytorna på entrévåningen. Detta radhus erbjuder ett fint kök som renoverades -23 och en stor vacker altan med belysning som renoverades -22. Badrum finner du ett på varje plan och båda är helkaklade vilket är både bekvämt och praktiskt samtidigt som han har en separat tvättstuga. På övre våningen finner vi tre lättmöblerade sovrum och ett allrum som passar perfekt för barnen att ha som lekplats eller tv-rum. Det största sovrummet har även tillgång till en egen klädkammare utöver den stora klädkammaren som också ligger på denna våning. Välkomna att se huset på plats och boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gräsåsvägen 10B, Stenared, Göteborgs kommun

Gräsåsvägen 10B

Villa
Stenared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 395 000 kr
74 + 26 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Välkommen till denna trevlig fastighet på Gräsåsvägen 10B. Nu ges möjlighet att förvärva denna praktiska villa med ett stort dubbelgarage på uppfarten, beläget i ett familjevänligt område med lite biltrafik, vacker natur och en härlig utsikt från altanen. Invändigt väntar nyrenoverade ytskikt i både kök och badrum från -21, samt hela huset har målats om -21. Källarvåningen har tidigare utnyttjats som separat lägenhet som hyrts ut. Läget på Gräsåsvägen 10B är kanon. Här bor du med gångavstånd till busshållplats och underbar natur. Skola finns i Olofstorp och 10 minuters bilfärd till Lerum så har du större centrum samt stort utbud av matbutiker. Välkommen på visning!

Bergums prästgårdsslinga 28, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Bergums prästgårdsslinga 28, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Bergums prästgårdsslinga 28, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Bergums prästgårdsslinga 28

Lägenhet
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 000 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 980 kr/mån
30 769 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket smakfull bostad i centrala Olofstorp som producerades 2017. Lägenheten erbjuder genomgående stilfulla och moderna materialval. Öppna och generösa ytor med fönster i tre väderstreck gör bostaden ljus och luftig. En trappa upp i huset vid bostadens entré har du tillgång till en stor balkong med gott om plats för trädgårdsmöbler i ett nordvästligt läge. Här bor ni på fint läge med vackra omgivningar! Bostaden ligger i ett lugnt och naturnära område som ständigt expanderar samtidigt som du har nära till bra kommunikationer in till centrala Göteborg. Denna pärla behöver definitivt upplevas på plats!

  • Premium
Stenaredsvägen 29B, Stenared, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stenaredsvägen 29B, Stenared, Göteborgs kommun, bild 2
Stenaredsvägen 29B, Stenared, Göteborgs kommun, bild 3

Stenaredsvägen 29B

Villa
Stenared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 350 000 kr
107 + 59 m²
4 rum
953 m² tomt

Välkommen till härliga Stenaredsvägen 29B. Beläget på en höjd, omgiven av naturen och med vidsträckta vyer över åkrar och fält, erbjuder detta hem en unik upplevelse av lugn och frid. Baksidan erbjuder en privat, insynsskyddad och imponerande altan som sträcker sig runt huset och omfamnar det med sina vyer. Här kan du njuta av långa sommardagar med familj och vänner medan du låter dig förtrollas av den magiska utsikten. Skolor, busshållplats, naturleder, fotbollsplaner och fritidsaktiviteter samt förskolor och skolor finns allt att tillgå i Olofstorp. Här bor du på nära avstånd till allt som Olofstorp har att erbjuda och när du vill ta dig in till Göteborg centrum tar du dig enkelt dit med buss X3 som trafikerar regelbundet mellan Stenared och Göteborg. Detta är ett perfekt hus för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende på en lugn och avkopplande plats. Välkommen på visning!

  • Premium
Stora Älsjövägen 12, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Stora Älsjövägen 12, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Stora Älsjövägen 12, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Stora Älsjövägen 12

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
5 495 000 kr
181 + 27 m²
6 rum
1 451 m² tomt

Välkommen till Stora Älsjövägen 12, en stor villa med magisk utsikt på centralt läge i Olofstorp. Här erbjuds en lösvirkesbyggd villa med karaktär och klass. Övervåningen är öppnat upp till nock som ger ett maffigt intryck, stora fönsterpartier som inte låter dig missa en gnutta solljus, praktisk bergvärme som ger en effektiv drift tillsammans med solpanelerna som kläder taket. På baksidan har det byggts ett växthus med pergola i perfekt solläge, här dukas det upp och avnjuts långa sommarkvällar och vid tillfällen finns även möjlighet att få uppleva norrsken härifrån. Skolor, busshållplats, naturleder, fotbollsplan och fritidsaktiviteter samt förskolor och skolor ligger allt i nära anslutning till fastigheten. Här bor du på gångavstånd till allt som Olofstorp har att erbjuda och när du vill ta dig in till Göteborg centrum tar du dig enkelt dit med buss X3 som trafikerar regelbundet mellan Olofstorp och Göteborg. Detta är ett perfekt hus för dig som vill ha hög standard och det lilla extra. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Salsavägen 14, Storås, Göteborgs kommun
Salsavägen 14, Storås, Göteborgs kommun, bild 2
Salsavägen 14, Storås, Göteborgs kommun, bild 3

Salsavägen 14

Villa
Storås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
5 495 000 kr
154 m²
6 rum
674 m² tomt

TITTA HIT! Nu finns möjlighet att förvärva en av Storås Ängars mest påkostade och gedigna villa. Här andas det lyx genom hela bostaden och det erbjuds smakfulla detaljer som ger huset det lilla extra. Huset genomgick en stor renovering under 2020 där man renoverat kök och badrum med exklusiva material samt ett underbart uterum med balkong ovanpå. Ut från uterummets skjutdörrar öppnas det upp till en stor altan med pergola, detta är sommarens bästa plats. Här kan man under tak duka upp med långbord för hela släkten. Tomten har även en plan och lättskött tomt med lekhus på som passar perfekt för barnen. På uppfarten finns ett garage samt plats för ytterligare 2-3 bilar att parkera. Här bor du i en familjevänlig oas med närhet till allt du behöver i vardagen. Ett stenkast bort ligger Angered Centrum med sitt breda utbud och mycket bra kommunikationer, samt har du skolor i närområdet. På uppfarten får du plats med flertalet bilar. Detta är ett hus som måste upplevas på plats för bästa upplevelse.

  • Premium
Idtjärnsgatan 36, Rannebergen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 15:15
Idtjärnsgatan 36, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 2
Idtjärnsgatan 36, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 3

Idtjärnsgatan 36

Villa
Rannebergen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 500 000 kr
121 + 7 m²
5 rum
412 m² tomt

Nu ger vi dig möjlighet att förvärva hemtrevliga villa med stor tomt precis framför Idtjärnet. Välplanerad och med ett av områdets absolut bästa läge har du allt som krävs för att skapa många minnen. Invändigt finns renoverade ytskikt och bland annat nytt kök, utvändigt finns här plats för både utemöbler och matgrupp på altanen samtidigt som gräsmattan erbjuder yta för lek och odling i växthus och pallkragar. Garageplats i länga precis framför huset är något som både uppskattas och underlättar vardagen. Huset erbjuder en generös planlösning med stora rum som går att göra om helt efter behov av ytor och rum. I närområdet har vi både förskolor och grundskolor vilket barnfamiljerna kommer att uppskatta. Närheten till kommunikationer och Angered Centrums breda utbud gör att du bor i ett område med allt inom behagligt avstånd samtidigt som du är omgiven av en helt fantastisk natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Solsätervägen 5, Olofstorp, Göteborgs kommun
Solsätervägen 5, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Solsätervägen 5, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Solsätervägen 5

Radhus
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
6 316 kr/mån
27 731 kr/m²

På Solsätervägen 5 ges nu en unik chans att förvärva ett välvårdat kedjehus från 2017 på absolut bästa läge i Olofstorp! Utvändigt väntar egen parkering med plats för två bilar, altan på framsidan samt ett stort insynsskyddat soldäck med plats för matgrupp och loungemöbler i perfekt sydvästläge på baksidan. Invändigt möts ni av material i hög standard med bland annat kök ifrån Marbodal, välvårdade parkettgolv och två helkaklade badrum med golvvärme. Här bor ni på fint läge med vackra omgivningar! Bostaden ligger i ett lugnt och naturnära område med gångavstånd till busshållplats, skolor och fritidsaktiviteter. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Öxnabergsvägen 7, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Öxnabergsvägen 7, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Öxnabergsvägen 7, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Öxnabergsvägen 7

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 495 000 kr
160 m²
6 rum
4 518 m² tomt

Välkommen till Öxnabergsvägen 7, en superfin villa för dig som söker modern standard med ett lantligare läge. Huset erbjuder stora möjligheter i form av rum och sällskapsytor såväl som tomt, blandat med praktisk bekvämlighet så som Bergvärme från -11 och tak som är omlagt -16. Här har du hela 4.518kvm att kunna utnyttja för odla och leva ut trädgårdsintresse, det finns hundgård/hönshus samt även komplementbyggnader för förvaring, frysrum och skjul för fyrhjuling eller åkgräsklippare. Huset är placerat på en liten höjd där du får härliga vyer över åkrar och fält, med perfekt solläge för magiska solnedgångar över trädtopparna. På klara dagar och kvällar ser man till och med Karlatornet mot horisonten. Här erbjuds du möjligheten att bo med närhet till underbara Vättlefjäll samtidigt som du har behagligt kommunikationsavstånd till Göteborg. Förskolor, skolor och brett utbud av föreningsliv finns att tillgå i Olofstorp. Välkommen med på visning!

  • Premium
Söndagsgatan 17, Kortedala, Göteborgs kommun

Söndagsgatan 17

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 430 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 956 kr/mån
26 729 kr/m²

Här erbjuds en välrenoverad tvåa om 54 kvadratmeter med stamrenoverat badrum i lugna och trivsamma Kortedala. Bostaden har fräscha ytskikt, nyrenoverat kök och trevlig fiskbensparkett i vardagsrum. Här bor du högst upp i huset med balkong i söderläge. HSB Kortedala är en populär och välskött HSB-förening med god ekonomi, i månadsavgiften om 4 056 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, förråd samt balkongtillägg. Bastu, gym och övernattningslägenhet är bara några av gemensamhetslokalerna man kan nyttja i föreningen som medlem. I närheten ligger City Torget och Kortedala Torg som erbjuder ett komplett serviceutbud samt goda spårvagnsförbindelser (linje 6,7 & 11) som tar dig in till centrum på endast 15 minuter. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ramnebacken 80B, Agnesberg, Göteborgs kommun

Ramnebacken 80B

Villa
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 990 499 kr
98 m²
4 rum
917 m² tomt

Snacka om smart hus! Det upplevs betydligt större än sina knappa hundra kvadratmeter vilket passar utmärkt för en mindre familj som gillar att umgås på öppna, gemensamma ytor. Den generösa fönstersättningen ger en nära kontakt med trädgården och ökar känslan av rymd ytterligare. Planlösningen är öppen. I motsats till de öppna sällskapsytorna ligger sovrummen väl avskilda. Du har också möjlighet att välja till en extra WC istället för klädkammaren vid de två mindre sovrummen. Ryggåstak finns som tillval som ger både karaktär och en luftigare känsla till kök och vardagsrum. Precis som övriga Smart-hus erbjuds 98:an i två versioner med olika fönsterkonfiguration som medför olika stilmässiga uttryck. Huset håller Myresjö-standard vilket bland annat innebär grundläggning med platta på mark med vattenburen golvvärme, HTH-kök och badrumsinredning från Vedum. Det finns möjligheter till ändringar och tillval som exempelvis ryggåstak, solpaneler och annat kök från HTH. Skulle husmodellen inte passa så finns fler prisvärda enplanshus i samma Smart-serie som är mellan 100 och 150 kvm. Vid behov finns även 1,5-plans och 2-planshus. För frågor om husmodeller och tekniska detaljer kring villan går det bra att kontakta Magnus Nolbäck på nedan. Kontaktperson till Myresjöhus: Magnus Nolbeck Mail: [email protected] Mobil: 0706-00 55 30

  • Nyproduktion
Ramnebacken 80A, Agnesberg, Göteborgs kommun

Ramnebacken 80A

Villa
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 859 000 kr
156 m²
7 rum
896 m² tomt

Bygglov finns på tomten för ett Villa Kalmar från Smålandsvillan, information om husförslaget Villa Kalmar: I Villa Kalmar bjuder entrévåningen på perfekt balans mellan umgänge och egentid – och övervåningen blir precis vad du gör den till. Med inredd övervåning kan Villa Kalmar rymma hela 7 rum och kök. Villa Kalmar är en av våra mest omtyckta husmodeller bland 1,5-planshusen. Den ljusa, öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök i husets ena planhalva brukar uppskattas lite extra. Inte konstigt alls, det är en härlig yta som ger en känsla av rymd och gör det lätt att umgås – både vid middagar och läxläsning. Husets andra halva bjuder på två trivsamma sovrum som standard. Om du nöjer dig med ett här nere kan du istället få ett ännu större vardagsrum – eller lyxa till sovrummet med en rejäl walk-in-closet. Här finns också praktiska godbitar som det fina badrummet och klädvårdsrummet med groventré som blir perfekt för leriga stövlar – eller kanske tassar? På övervåningen får dina önskningar fritt spelrum, Villa Kalmar kan faktiskt växa till hela 7 rum och kök. Men när och hur du inreder övervåningen, det bestämmer du. Kontaktperson till Smålandsvillan: Peder Lorentzon Mail: [email protected] Mobil: 0706-00 56 50

  • Nyproduktion
Kryddväxtgatan 8, Angered, Göteborgs kommun
Kryddväxtgatan 8, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddväxtgatan 8, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddväxtgatan 8

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 495 000 kr
168 + 15 m²
7 rum
631 m² tomt

Nu presenterar vi denna gedigna villa i en lugn familjeidyll i Lövgärdets villastad. Huset har ett högt och fint läge i området där uterummet och altanen ligger i ett sydvästligt läge med många soltimmar och fin utsikt över området. En grönskande tomt med både gräsmatta och stor altan, perfekt för barnen att leka på och de stora familjebjudningarna på somrarna. Vid kallare och tråkigare väderförhållanden finns ett uterum att tillgå med en flyttbar jacuzzi. Den nyligen renoverade och asfalterade uppfarten ger gott om parkeringsmöjligheter precis intill entrén, parkeringsmöjligheter finns även på tomten nedanför. Här finns plats för ca 6-7 st bilar att parkera. Huset är välbyggt med hållbara och underhållsfattiga materialval för den som inte vill ha projekt igång titt som tätt. Lövgärdets villastad är det perfekta området för dig och din familj. Här bor du granne med Vättlefjälls vackra natur som erbjuder allt från bad, fiske, vackra slingor i skogen och kanotpaddling. Surtesjön ligger på ett behagligt avstånd vilket gör det lätt för både stora och små att ta sig en simtur. Samtidigt har du närhet till det mesta du kan tänkas behöva i vardagen såsom skola, kommunikationer och Angered Centrums breda utbud. Eftersom området gränsar till både Lövgärdet och Rannebergen har du flera alternativ vad gäller skolor. Vättleskolan med klasser från årskurs F-9 samt Rannebergen Centrumskola från F-6. I Rannebergen finns även Kristinaskolan med årskurs F-9. I Lövgärdet finner ni Lövgärdesskolan med årskurs F-9. Från bostaden har du gångavstånd till förskolor som ligger i området samt i Trädgårdsgärdet. Detta är en möjlighet ni inte vill missa, välkomna på visning!

  • Premium
Trädgårdsberget 17, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsberget 17

Tomt
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 600 000 kr
621 m² tomt

Nu har ni möjlighet att bygga drömhuset i ett av Angereds bästa villaläge med en plan och läggbyggd tomt. Läget på denna tomt är ett av de bästa i området intill en återvändsgata. Det mesta av markarbetet har redan gjorts och här är det bara till att börja planera drömhuset. Du bor här i en oas med idyllisk känsla med samtidigt så nära allt du behöver i vardagen samtidigt som du tar dig in till centrala stan på bara 15 min. Angered centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer och klädbutiker till vårdcentral, bibliotek och en livlig torghandel. Här finns även den uppmärksammade Angered Arenan med stor sim- och ishall samt andra aktiviteter. Angered är mycket känt för sin fantastiska natur och här är det nära till både bad, fiske, svampplockning och friluftsliv i naturreservatet Vättlefjäll. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer samt vardaglig bekvämlighet med närliggande butiker och skolor. Kommunikationerna vid Angereds torg finns såväl buss som spårvagn med ett flertal linjer som tar dig till de flesta delarna av staden. Fastighetsskatt: För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med f n 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Småhus nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) har för närvarande hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Detaljplan: Detaljplanen finns uppladdad under dokumenten för att se över möjligheterna för hustyper man tänkt bygga. Viktig information: Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m. Viktigt at man kontaktar banken i god tid innan för att ha koll på finansieringsupplägg då det fungerar på ett annat sätt när man köper en tomt och ska bygga hus. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan hos ansvarig mäklare.

Iglatjärnsvägen 41, Olofstorp, Göteborgs kommun

Iglatjärnsvägen 41

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 195 000 kr
55 m²
3 rum
1 312 m² tomt

På fastigheten står idag ett ca 55kvm stort hus. Intill detta finns ett bygglov utfärdat för en tvåfamiljsbostad på 2-plan med suterrängkällare. Byggnadsarea är på 251kvm och huset har två våningar där varje våning är 226 kvm och med en källare är på ca 128 kvm. Den sammanlagda arean ligger på ca 580 kvm för hela byggnaden, perfekt för dig som söker ett hus där det finns möjligheter till uthyrning. Varje enhet blir ca 290 kvm. Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

Stenaredsvägen 16, Olofstorp, Göteborgs kommun

Stenaredsvägen 16

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 950 000 kr
850 m² tomt

På kanonläge i Stenared har vi nu möjligheten att erbjuda en plan tomt om ca 800-900kvm som ligger på behagligt gångavstånd till både vacker natur och praktiska kommunikationer. Tomten är ansluten till Vallsjöhus som föreslår ett enplanshus av deras modell Optima 5. Huset passar tomten väl och är ett enplanshus på 138kvm med fyra sovrum och två badrum. Inkluderat i priset är markarbete och utvändig VA (300 000:-), svetsad ytpapp på taket, platta på mark med vattenburen golvvärme, helkaklade badrum + golv i tvättstuga/groventré, vitmålade väggar och tak samt grundmålad utsida. Stenared tillhör Olofstorp och erbjuder en familjär atmosfär och karaktär med närhet till badsjöar, busskommunikationer, förskolor och skolor. Till Göteborg tar man sig enkelt med buss X3 på ca 30 minuter. På 10 minuters avstånd kommer man till Lerum som har ett stort utbud av bra matbutiker, service och gymnasium. Tomten kommer att avstyckas i samband med försäljning och exakt tomtstorlek kommer att bestämmas då. Vallsjöhus Mattias Zifferstedt Telefon: 0706-044 292 Välkomna att kontakta mäklare vid frågor eller funderingar, samt för att boka tid för visning av tomten!

Kniparedsvägen 64, Knipared, Göteborgs kommun
Kniparedsvägen 64, Knipared, Göteborgs kommun, bild 2
Kniparedsvägen 64, Knipared, Göteborgs kommun, bild 3

Kniparedsvägen 64

Villa
Knipared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 995 000 kr
114 + 33 m²
5 rum
1 473 m² tomt

Välkommen till Kniparedsvägen 64, en välrenoverad och omhändertagen enplansvilla med insynsskyddat läge och härlig utsikt. Huset har dessutom en separat lägenhet som kan användas för uthyrning, generationsboende eller varför inte ta ner en vägg och göra hela boendet till ett? Huset erbjuder tre sovrum som kan anpassas till fyra, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt helt nyrenoverad tvättstuga och badrum. Elsystem, dränering, ventilation och målning har även utförts under -22/23 samt nya ytskikt i form av golv, tak och målning av väggar. Detta är ett hus för dig som vill flytta in i något färdigt. Här bor du på en lugn plats med närhet till natur och gångavstånd till både busskommunikationer som badplats. Vill man ta sig till stadens puls så ligger Göteborg en 20 minuters bilfärd bort. Välkommen på visning!

  • Premium
Stuga nummer 65 i Sörbackens Koloniområde, Sörbacken, Göteborgs kommun

Stuga nummer 65 i Sörbackens Koloniområde

Fritidshus
Sörbacken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
995 000 kr
37 m²
1 rum

Inom Sörbackens härliga koloniområde har jag möjligheten att presentera en stuga med mycket charm som dessutom är i ett väldigt vårdat skick. En alldeles underbar uteplats med mönsterlagda brädor och pergola är det perfekta stället att avnjuta svalkande drycker och trevliga stunder med vänner och bekanta. När gardinerna svajar i sommarbrisen och solens strålar värmer huden är det omöjligt att undvika känslan av att befinna sig utomlands. Ovanför pergolan sitter en elektriskt utfällbar markis som kan skapa skugga under varma perioder och även skydd mot lättare regn. Att det finns tillhörande belysning till den gör mysfaktorn extra hög under kvällarna. Stugan har renoverats håller hög standard. Praktiska detaljer som tak har bytts samtidigt som fasad och fönster har underhållits. Invändigt möts du av fräscha ytskikt med nylagda golv och härligt ljusmålade gröna väggar. Planlösningen är öppen men allt har sin naturliga plats. Köket är stort med mycket arbetsyta och dessutom diskmaskin. Från köksfönstret kommer morgonsolen och man ser ut över grusgångarna. Intill köket har stugan byggts ut och där ryms massor av förvaring, använd som klädkammare eller ställ ut kyl/frys och utnyttja som ett skafferi. Möjligheter finns i detta boende. Plats för en stor säng finns på andra ändan av stugan och framför möbleras med enkelhet soffa eller andra sällskapliga möbler. En luftvärmepump finns installerad för att kunna anpassa inomhusklimatet till behagliga temperaturer. Toalett finns med handfat, kommod och spegelskåp. Servicehus ligger ca 30m från stugan och har handikapps- och vanliga toaletter, tre duschar samt tvättstuga. Utanför kolonisäsongen får man även vatten härifrån. Vinden har isolerats och nås från en robust nedfällbar trapp. Utrymmet används antingen som ett sovloft och brukar älskas utav familjens småttingar eller som ett praktiskt förvaringsutrymme, möjligheterna finns. Här finns fönster från båda gavlar för bra ljusinsläpp och vädring. Två ventiler har även installerats för att konstant hålla gott klimat och bra ventilation. Från utsidan nås ett praktiskt förråd med plats för förvaring av verktyg och dynor. Långevattnet erbjuder bad på ett gångavstånd och den kringliggande naturen bjuder in till härliga skogspromenader och bärplockning. Odlingslotter finns att tillgång och är belägna längst ner i området, för tillfället kontaktar man styrelsen för mer information om tillgänglighet. Stugan ligger med närhet till bilparkeringen vilket är både praktiskt och behagligt, för dig som åker buss så finns busshållplats på gångavstånd där buss X3 trafikerar med 15-20 minuters färd till Göteborg. Jag rekommenderar verkligen att titta in detta boende och få känna av den behagliga atmosfär och gemenskap som finns på Sörbacken, jag är övertygad om att du kommer trivas. Välkommen på visning!

Sädesärlevägen 8, Knipared, Göteborgs kommun

Sädesärlevägen 8

Tomt
Knipared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 995 000 kr
926 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt i Knipared där möjligheten att bygga en arkitektritad villa i 2-plan kommer finnas. Tomten säljs med med tillhörande arkitektritningar och support genom bygglovsprocessen samt justeringar efter behov enligt kundens önskemål. Tomten erbjuder vacker blandad grönska och har alla förutsättningar för ett förstklassigt och naturnära boende. Det höga läget bjuder på utsikt över omgivningarna och med den naturnära omgivningen bor ni på ett lugnt och rofyllt läge. Villaområdet har badsjö på 5 minuters promenad samtidigt som du har bekvämt med bra förbindelser till staden, en idealisk placering. Tomten är rymlig med en yta om 926 kvadratmeter. Här bor du ca 30 minuter utanför Göteborgs centrum i ett familjevänligt område med närhet till områdets och Olofstorps förskolor och skolor. Det finns gott om fritidsaktiviteter för alla åldrar såsom golfklubb, fotboll, innebandy, gymnastik, boulebana och hästgårdar. Till Fritidslantgården i Bergum tar man med sig barnen som får hjälpa till med skötsel av kor, grisar, höns, getter och får. Nybyggda småhus har för närvarande hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Visar alla 20