Mäklare Lovisa Hägermalm

Lovisa Hägermalm

Om mig

"Lovisa Hägermalm är en jättetrevlig tjej, tillmötesgående, flexibel och alltid tillgänglig. Är mycket nöjd med bemötandet och genomförandet av affären. Jag kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare om du ska sälja din bostad." /Rekommendation från tidigare säljare För mig är det jätteviktigt med nöjda kunder och att skapa långsiktiga relationer. Är specialiserad på marknaden i nordöstra Göteborg med fokus på Angered, där har jag varit aktiv som mäklare i 9 år. Kontakta mig om du vill veta mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Malörtsgatan 109, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Kommande
Malörtsgatan 109, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Malörtsgatan 109, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Malörtsgatan 109

Radhus
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 650 000 kr

133 m²

5 rum

5 485 kr/mån

19 925 kr/m²

Intresserade av VISNING? Vänligen kontakta mäklaren på 0735-18 88 60! Detta bostadsrättsradhus ligger i en populär, barnvänlig och välskött förening! Perfekt anpassat för familjen på lugnt och avskilt läge uppe på Gårdstensberget. Två plan fördelat på hela 133 kvm med både uteplats, inglasat uterum, altan och trädgård. Huset erbjuder 2 st badrum samt ett stort och välutrustat kök i stilrena materialval. 4 st sovrum på övre plan samt ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord på nedre plan. Egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från 2015.

  • Premium
  • Uteplats
Trädgårdsgärdet 162, Angered, Göteborgs kommun
  • Kommande

Trädgårdsgärdet 162

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 100 000 kr

111 m²

4 rum

7 950 kr/mån

18 919 kr/m²

Missa inte detta totalrenoverade bostadsrättsradhus med fritt gavelläge och nybyggd altan. Populär planlösning med stort kök, vardagsrum och badrum på nedre plan samt 3 stora sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum en trappa upp. Nyrenoverade ytskikt i ljusa toner med målade väggar och enhetliga golv. Fina inredningsdetaljer i form av infällda spotlights i hall och kök. Vacker fondvägg med väggtegel och plats för tv och en elektrisk väggkamin i vardagsrummet. Stort förråd i anslutning till husets entré. Trevliga ytor med stenlagd uteplats på husets framsida som löper vidare i form av gräsmatta runt gaveln. På husets baksida med utgång från vardagsrummet nås den mysiga och takbeklädda altanen med utsikt ner över Trädgårdsgärdet och den omgivande naturen. På Trädgårdsgärdet erbjuds lekplatser, grönytor, fotbollsplan och närhet till badsjöar och kanotuthyrning vid Vättlefjäll och Surtesjön. Promenadavstånd samt busskommunikationer ner till Angereds centrum. Välskött HSB förening med stabil ekonomi. Flertalet spårvagnslinjer (4,8 och 9) och bussar tar oss vidare från Angered in till City.

  • Uteplats
Salviadalen 22, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Kommande

Salviadalen 22

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 450 000 kr

70 m²

3 rum

4 963 kr/mån

20 714 kr/m²

Välkomna till Salviadalen och denna luftiga genomgångstrea med egen entré och balkong! Lägenheten ligger i en mysig radhuslänga med fina grönytor kring huset. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök och erbjuder härliga sällskapsytor med plats för stort matbord och den större soffgruppen. Två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng. Bostaden har egen balkong i soligt läge i anslutning till bostadens entré. Egen parkering tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Fiber från Telia finns indraget till bostaden. Föreningen är välskött och förvaltas av Riksbyggen. Området är expansivt med nyproduktion och ett centrum som växer. Bussar stannar i anslutning till föreningen och tar oss vidare in till Angered centrum. Från Gårdsten går även en direktbuss (173) in till Göteborg city. Här bor ni nära vacker natur, naturreservatet Vättlefjäll och Surtesjön.

  • Balkong

Visar alla 3