Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hampus Hjelm

Hampus Hjelm

Om mig

Östra Centrum, Göteborg mest rekommenderade mäklare, helår 2022!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla munkebäcksgatan 7C, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00

Lilla munkebäcksgatan 7C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 490 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 841 kr/mån
43 684 kr/m²

Här finner ni en insynsfri drömtvåa med mycket förvaring! Här erbjuds ett mysigt kök med bra arbetsyta och förvaring för matglädje, helkaklat badrum med golvvärme och ett stort vardagsrum där man får plats med både soffa och matsalsbord för trevliga middagar. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, systembolag, gym, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller varför inte köpa med gott bröd och bullar från Lilla Sur. Skön atmosfär och god pizza hittar ni på Oizo lite längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en ny "vineria" där du kan avnjuta god mat och något gott i glaset på Munkebäcks allé. På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. Ta ett dopp vid Härlanda Tjärn, en tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår, det är bara att välja. Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med närliggande spårvagn eller buss. Här bor du i en stark och välskött förening. Föreningen erbjuder även flera faciliteter för medlemmarna med bland annat en grönskande trädgård med gemensam uteplats med grill, bastu samt övernattningsrum. Här finns även cykelrum och tvättstuga.

  • Plus
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Smögengatan 24

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
4 390 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 926 kr/mån
54 875 kr/m²

Här erbjuds en stor trea i toppskick med stor balkong i västerläge med 2.90 meter i takhöjd. På framsidan kan man ha möbler och njuta av förmiddagssolen. Två badrum med dusch, wc samt handfat varav det ena som har egen tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta. Social planlösning där det bland annat är öppet mellan det toppmoderna köket och det rymliga vardagsrummet. Grönskande Björkekärr är ett behagligt område med naturen precis runt hörnet. I området finns fina motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns spårvagn och buss precis i närheten. Svart Express, buss 17, 1:an eller 5:ans spårvagn som tar er dit ni vill. Till centrum tar du dig smidigt även med cykel.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun

Göketorpsgatan 47

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 395 000 kr
50,9 m²
2 rum
vån 1/4
3 768 kr/mån
66 699 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvåan med stor balkong. En bra planlösning med fint kök med mycket förvaring och arbetsyta för matglädje. Goda kommunikationer där både buss och spårvagn tar dig snabbt in till stan! Dessutom nära till en större matbutik som ICA Kvantum, caféer, restauranger, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön som erbjuder både bad och motionsspår.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3