Mäklare Sofia Drackner

Sofia Drackner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun
  • Sön 26 mar kl 16:00

Räntmästaregatan 26E

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

2 795 000 kr

50,4 m²

2 rum

3 586 kr/mån

55 456 kr/m²

En riktigt välplanerad tvåa i god kondition, flytta in och bo bekvämt! Den här bostaden har många härliga egenskaper att erbjuda, räkna med generös takhöjd, bevarade brädgolv och garderober med tidsenliga beslag. Bostaden har stora rum som är enkla att möblera med stort ljusinsläpp. Balkongen är helt magisk, det höga och fria läget är något alldeles extra! Köket renoverades 2013 och har under 2019 fått sig en uppdatering. Badrummet går i fina, tidlösa färger som renoverades i föreningens regi 2003-2006 och fått sig ett ansiktslyft under 2018. Omtyckt läge och välskött förening med många faciliteter för medlemmarna. Flera tvättstugor, bastu samt övernattningslägenhet som bokas för en låg peng. Gemensam uteplats med grill, bord och stolar finns för gemensamt nyttjande och mycket lättillgängligt.

  • Plus
  • Balkong
Stafettgatan 1A, Lunden, Göteborgs kommun

Stafettgatan 1A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

2 495 000 kr

49 m²

2 rum

3 202 kr/mån

50 918 kr/m²

Välplanerad genomgångsbostad med stora fönsterpartier ger bostaden ett luftigt intryck. Flera detaljer finns bevarade från husets uppförande och ger bostaden karaktär, självklart finns de djupa fönsterbänkarna i vacker sten kvar och generös takhöjd i alla rum. Ljusa väggar och enhetligparkett finns i alla rum. Köket är tidlöst vitt med gott om förvaring- och arbetsyta. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv i tidlösa kulörer. Självklart är bostaden bekvämt utrustat med bl.a tvättmaskin och diskmaskin för en enklare vardag. Vardagsrummet är rymligt och möbleras enkelt med matbord för det större middagssällskapet samt soffgrupp. Sovrummet ligger intill och har plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. En stabil och omtyckt förening som äger marken. Trevlig uteplats finns på baksidan i lummig miljö. Låg månadsavgift! På den här adressen bor du på en lugn återvändsgata i ett rofyllt område men där citypuls bara ligger en kort promenad bort. Möjlighet finns att åka med buss 60, som har täta avgångar in till Brunnsparken på bara ett fåtal minuter. En bostad med många härliga egenskaper som bara måste upplevas!

Balsamingatan 60, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Balsamingatan 60, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Balsamingatan 60, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Balsamingatan 60

Villa
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

8 000 000 kr

152 m²

7 rum

418 m² tomt

Välkommen till omtyckta Kålltorp! I ett lugnt och barnvänligt villaområde ligger detta tvåfamiljshus med källare. Tomten är omringad av gröna buskar och fruktträd som skapar avskildhet. Plan tomt med gräsmatta runt huset. I anslutning till huset finns en stenlagd parkeringsplats, dessutom är det fri parkering längs med gatan. Huset byggdes 1928 och har flera tidstypiska och handsnickrade detaljer bevarade. Under 50-talet gjordes en tillbyggnad av första våningen, under 90-talet byggdes även plan två ut. Huset har varit i familjens ägor sedan start och är ett omhändertaget hem med mycket historia! Huset har genom åren varit ett generationsboende, dvs med två hushåll. Många hus i området har byggts om till enfamiljshushåll. Entréplanet består av kök, matsal, vardagsrum, hall, badrum och dubbla sovrum. Altandörr frän vardagsrummet finns. I samband med dräneringen av huset revs dåvarande altan. Övervåningen består av kök, badrum, vardagsrum och dubbla sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen som ger fri sikt över kvarteret. Kök och badrum är av äldre standard, således även samtliga ytskikt. Källarplanet består av tvättstuga, förrådsytor, verkstad och toalett. Till källaren finns separat groventré. Huset ligger i ett idylliskt område med trevliga grannar, både barnfamiljer och äldre. Spårvagnshållplats bara ett par minuter från huset tar dig enkelt runt till stadens alla hörn. Gångavstånd till flera bra förskolor, skolor, mataffärer, restauranger och fik. Cykelavstånd till Härlanda tjärn och Delsjöns vackra naturreservat som erbjuder badplatser och promenadslingor.

  • Premium
Ostgatan 4, Kallebäck, Göteborgs kommun

Ostgatan 4

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

3 295 000 kr

83 m²

4 rum

5 822 kr/mån

39 699 kr/m²

Högt upp i huset erbjuds nu en stor lägenhet om hela 83 kvm med en inglasad balkong i solsäkert söderläge. Genomgångsbostad med fönsterpartier i två olika väderstreck bidrar till bostadens stora ljusinsläpp. Bostadens takhöjd är generös och skapar en luftig känsla i alla rum. I flera rum finns vackra stuckaturer. Vardagsrummet är vältilltaget i storlek och erbjuder sociala sammankomster kring ett större matbord, eller varför inte en lugn kväll i soffan. Gott om förvaring finns via garderober i hall och sovrum, ytterligare förvaringsutrymme finns i tillhörande källarförråd. Köket är tidlöst och smakfullt med bekväm maskinell utrustning. Badrummet är renoverat i föreningens regi med tvättmaskin som underlättar i din vardag. Trygg och stabil HSB-förening som erbjuder flera faciliteter för medlemmarna. Goda parkeringsmöjligheter finns, både garage och parkeringsplats utanför huset. Fiberbredband är smidigt inkluderat i avgiften. I Kallebäck finns ett nybyggt Nordic Wellness, mataffärer, pizzeria, förskolor, frisör m.m. Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till Delsjön där du finner motionsspår, badplats och Delsjö golfklubb. Några minuters promenad tar dig till ICA Maxi och kollektivtrafiken tar dig till Liseberg och Korsvägen på ca 10 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, där flera nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren!

  • Balkong
  • Hiss
Kobergsgatan 22, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Kobergsgatan 22

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

2 495 000 kr

47 m²

2 rum

3 379 kr/mån

53 085 kr/m²

Underbart mysig genomgångstvåa med välplanerade kvadrat. Här erbjuds ett hemtrevligt hem med stort ljusinsläpp och generös takhöjd om 2,7m. Gott om förvaring finns i lägenheten och i tillhörande källarförråd. Bostadens rum bär behagliga kulörer på väggarna och har framtagna brädgolv i sovrum och vardagsrum. Rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta, diskmaskin finns! Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv. Härlig balkong i soligt söderläge som vetter in mot den trivsamma och grönskande gården. Mycket stabil föreningen med flera facilitet för föreningsmedlemmarna. Lugn gata med närhet till det mesta, så som butiker, caféer, restauranger, vackra Delsjöområdet, Härlanda Tjärn och Skatås. Till centrum tar du dig lätt med både spårvagn och buss som tar ca 10 min.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5