Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofia Drackner

Sofia Drackner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 485 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8/14
3 337 kr/mån
55 222 kr/m²

Välkommen till Gräddgatan 7! På åttonde våningen finner du denna välplanerade och moderna tvåa med balkong i söderläge. Genomgående för bostaden är parkettgolv, vitmålade väggar och ljusa materialval. Den öppna planlösningen bidrar till fint ljusinsläpp och sociala ytor. Balkongen erbjuder sol från förmiddag till kväll samt utsikt över både grönskande omgivning och stan. Inglasningen gör balkongen till ett extra rum året om, självklart kan du skjuta glaspartierna åt sidan. Här bor du i en välskött förening med låg avgift! Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. Brf Kallebäcks Torn ligger i Kallebäck som är ett område med ett utmärkt läge, nära centrum men ändå med naturen som granne. En kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf med mera. I Kallebäck finns det bland annat en Coop-butik, frisörer, en pizzeria och gym. Det finns även ett bra utbud av förskolor, både kommunala och ett kooperativ. Några minuters bilfärd tar dig till ICA Maxi och Willys på Mölndalsvägen. Kollektivtrafiken tar dig till Liseberg och Korsvägen på ca 10 minuter (cykel ca 10 minuter) och du tar dig snabbt ut på de större lederna. Kallebäck är en expansiv stadsdel med en hel del projekt på gång, bland annat Kallebäcks terrasser som kommer erbjuda restauranger, kaféer och butiker. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustavsplatsen 1G, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Gustavsplatsen 1G, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Gustavsplatsen 1G, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Gustavsplatsen 1G

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 195 000 kr
36,4 m²
1 rum
vån 1/3
2 976 kr/mån
60 302 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Omberg 1 är en av de äldsta i Göteborg. Kvarteret Omberg, de tre systerföreningarna som ligger längs med med Stockholmsgatan, var även bland de första fastigheterna med egna badrum och rinnande varmvatten. Här finner man hög trivselfaktor bland de boende. Förutom läget och de charmiga bostäderna finns en stor fin gemensam innergård med många sittgrupper som bjuder in för att sällskapa, mysiga grillkvällar sommartid samt njuta av grönskan. Charmigt lusthus på gården som via bokning kan används av medlemmarna, perfekt för tillställningar eller middagar i en grön oas. I varje trappuppgång finns även en balkong för gemensam nyttjande, är din frukost i solen eller njut av en bok här. Tvättar gör du i föreningens tvättstuga, enkelt och smidigt att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd (totalt ca 9 kvm) beläget i samma trapphus. En bevarad etta med separat kök som bär på en lång historia. Generös takhöjd, bevarat serveringsskåp, skafferi och vackra brädgolv är bara några av många bevarade detaljer. En gedigen charm som enkelt förtrollar dig.

  • Premium
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sofiagatan 56K

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 125 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 434 kr/mån
58 219 kr/m²

Äntligen en välplanerad bostad med balkong belägen på ljuvliga Sofiagatan! Med stora och rymliga rum är det här enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Ett separat kök som bjuder in till middagar i goda sällskap. Stilrent badrum i tidlösa kulörer renoverat från 2016. Det stora rummet ger utrymme för soffgrupp, säng och förvaring. Rymlig balkong med många soltimmar, här njuter du av dagens första kopp kaffe i ett rofyllt läge. Genomgångsbostad med stora fönsterpartier i två olika väderstreck ger bostaden en stor dos av naturligt ljus. Den generösa takhöjden bidrar till luft och rymd. Bostaden har ljusa ytskikt och tjusiga brädgolv i alla rum. Här bor du på en attraktiv adress i ett område med vacker bebyggelse. Du har närhet till naturen som Delsjön, Skatås och Härlanda tjärn samtidigt som spårvagnen tar dig snabbt in till stan. Läget är perfekt för dig som åker kollektivt då närmaste hållplats bara ligger ett stenkast bort. En eftertraktad och välskött HSB-förening med flera faciliteter för medlemmarna. Njut av en sommargrill på innergården eller en varm bastu en kylig vinterdag. Om du har bil är det gratis parkering på gatorna i närområdet. Tveka inte att framföra ditt intresse av bostaden till ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Kaggeledsgatan 40B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Kaggeledsgatan 40B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 575 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 261 kr/mån
51 500 kr/m²

Drömmer du om en soldränkt balkong i söderläge? Då har vi den perfekta bostaden och balkongen till dig! Här bor du i en mycket välplanerad bostad med generös takhöjd och ljusinsläpp från två håll. Balkongen är generös i storlek och ligger med det perfekta solläget. Är du en soldyrkare så kommer du att älska att hänga här. Gillar du att ha vänner och familj över på middag? Då finns ett fint och bekvämt kök att laga mat i och ett stort vardagsrum som erbjuder plats för ett större middagsbord. Bostadsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåningsgrad. Här erbjuds även flera faciliteter så som bland annat bastu, gym, tvättstuga, parkering- och garageplatser. Låter detta som ditt drömboende? Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Balkong

Visar alla 4