Mäklare Emelie Erlandsson

Emelie Erlandsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hejde Smiss 411, Hejde, Gotlands kommun

Hejde Smiss 411

Villa
Hejde, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
650 000 kr
72 + 31 m²
4 rum
1 737 m² tomt

Drömmer du om ett kalkstenshus och är villig att påbörja en renoveringsresa? Då kanske detta kan vara något för dig! Nu finns möjlighet att få ta sig an ett gammalt stenhus med vidbyggt garage i vinkel som har ett omfattande renoveringsbehov både in- och utvändigt vilket gör att du får börja från grunden och utveckla fastigheten efter just dina behov! Huset har stått tomt i många år och väntar nu på att få blomma upp på nytt och att nästa ägare ska sätta sin egen prägel på det! Fastigheten är belägen i Hejde socken som ligger på den gotländska landsbygden, ca 3 mil söder om Visby och är en perfekt plats för den som söker efter lugn och ro. Kom och upptäck potentialen, välkommen att boka dig på visning!

Hemse Halldings 147, Hemse, Gotlands kommun

Hemse Halldings 147

Villa
Hemse, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 350 000 kr
83 + 3 m²
3 rum
1 586 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla som har ett fridfullt läge och ligger på bekvämt gång- och cykelavstånd till Hemses serviceutbud. Bostadshuset rymmer två bra sovrum och ett vardagsrum med parkettgolv, hall med bra förvaring i garderober och klädkammare, rymligt helkaklat badrum och ett ljust och trevligt kök. Tomten är plan med stora gräsytor och på baksidan finns en insynsskyddad uteplats som vetter mot skogen. Här finns en praktisk förrådsbyggnad med två isolerade rum som med fördel kan inredas och användas som gästrum. Fastigheten är fiberansluten. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument och en Säljansvarsförsäkring kommer att tecknas på tillträdesdagen. Varmt välkommen på visning!

När Hallute 171, När, Gotlands kommun

När Hallute 171

Villa
När, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 200 000 kr
180 + 75 m²
7 rum
1 130 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett ståtligt kalkstenshus som ligger i omtyckta När socken precis intill Närsån. Bostadshuset byggdes som kombinerat bostads- och affärshus och fram till slutet av 60-talet bedrevs en affär i den norra delen av byggnaden. Nuvarande ägare tog över fastigheten 1973 och har nyttjat den gamla lokalen som snickeri och resterande del som bostad. Nu erbjuds möjligheten att utforma fastigheten efter just era behov! Det gedigna huset är fördelat på två plan med generösa ytor, högt i tak och tidstypiska detaljer som spegeldörrar, djupa fönsternischer och stora vackra fönster. Entréplanet har två ingångar med finentré på framsidan och en vardagsingång på baksidan. Här finns ett ljust och trevligt kök, vardagsrum med öppen spis och ett fräscht badrum. Tvättstuga, två hallar samt pannrum med vedpanna och ackumulatortankar. I den andra delen av huset finns den f.d butikslokalen med egen ingång från baksidan. En vacker trätrappa i hallen vid finentrén leder upp till övervåningen där man möts av en stor hall som har en utgång till en balkong mot framsidan. I anslutning till hallen finns fyra rum, ett badrum och en oinredd vind som ger möjlighet att utvidga boendet ytterligare för den som önskar. På tomten finns ett rymligt garage, förråd och vedbod. Här finns stor potential och utvecklingsmöjligheter, varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare om du önskar ta del av inspelade filmer från bostaden.

Målargränd 2B, Burgsvik, Gotlands kommun

Målargränd 2B

Lägenhet
Burgsvik, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
4 076 kr/mån
20 203 kr/m²

Nu erbjuds en väldisponerad trerumslägenhet som är belägen på andra våningen i ett lugnt och omtyckt område i populära Burgsvik. Boendet passar både som permanentboende och fritidsboende och här finns möjlighet till goda hyresintäkter då föreningen tillåter 12 veckors uthyrning. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och vackra trägolv och inrymmer ett rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger en optimal social yta. Två sovrum som båda har plats för en dubbelsäng och bra garderobsförvaring, ett helkaklat duschrum och en inre hall med braskamin. Vidare finns en härlig balkong där man kan njuta av utsikten över havet och föreningens uppvärmda pool. I föreningen finns ytterligare gemensamma ytor som samlingslokal med soffgrupper och pingisbord, gym, flera uteplatser, två tvättstugor och gemensamma förråd. Till bostadsrätten hör ett eget vindsförråd och parkeringsplats finns i området. Här bor du med närhet till Burgsviks serviceutbud med bland annat matbutik, året runt öppen restaurang, bensinmack och under sommartid även biograf, rökeri och flera välbesökta sommarrestauranger. 10 min promenad längs en trevlig stig tar er ner till hamnen som har bryggor, bastu, hopptorn och en barnvänlig badstrand. Kontakta mäklaren för bokning av visning samt om du önskar ta del av inspelade filmer från bostaden.

  • Balkong
Våradonisvägen 5E, Burgsvik, Gotlands kommun

Våradonisvägen 5E

Radhus
Burgsvik, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 850 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/2
4 757 kr/mån
28 030 kr/m²

Välkommen till ett trivsamt boende med sociala ytor beläget i attraktiva Burgsvik samhälle på Storsudret. Denna bostadsrätt i radhusform lämpar sig både som permanent och semesterboende med möjlighet till goda hyresintäkter då föreningen tillåter korttidsuthyrning! Bostaden har en modern planlösning fördelat på två våningsplan där nedre plan inrymmer ett stort vardagsrum/matrum med fina vitpigmenterade trägolv och en härlig braskamin. Rummet har stora öppningsbara fönsterpartier åt två håll som ger ett fint ljusinsläpp och ligger i öppen planlösning mot det praktiska köket. Vidare finns ett smakfullt duschrum med Gotländsk kalksten på golvet, vilket man även finner i hallen. Övervåningen har genomgående ljusa ytskikt, trägolv och rymmer en möblerbar hall som med fördel kan användas som ett extra sovrum/allrum samt två bra sovrum med förvaring. Från matrumsdelen nås en insynsskyddad uteplats som ligger där man kan skymta havet mellan träden. Burgsvik är ett levande samhälle med ett bra serviceutbud som skola, livsmedelsaffär, bensinmack, järnaffär, gym och den populära året runt restaurangen Burgsviks krog som även erbjuder livespelningar och andra evenemang. Under sommaren blommar samhället upp extra mycket med boutiquehotellet Grå Gåsen där inspelningarna av tv-programmet " Så mycket bättre" spelas in, rökeri, sommarbiograf, camping med pool och den trevliga hamnen med sandstrand, bryggor, hopptorn och bastu. På hamnen finns den välbesökta restaurangen Guldkaggen som har en magisk utsikt över havet där man kan njuta av vackra solnedgångar. Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Uteplats

Visar alla 5