Mäklare Anton Rönning

Anton Rönning

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Siriusgatan 7C, Centralt, Säffle kommun

Siriusgatan 7C

Lägenhet
Centralt, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
200 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 636 kr/mån
2 381 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch trerumslägenhet belägen på tredje våningen. Trevligt och välutrustat kök med ljusgrå luckor och gott om arbetsyta, beiget kakel och bänkskivor i laminat samt rostfritt stål. från köket når man den stora inglasade balkongen med utsikt över den fina gården. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Bostaden har två rymliga sovrum med laminat varav ekparkettgolv och tapetserade väggar. Nyligen renoverat duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg . Hall med golv av laminat och nymålade väggar, här finns en praktisk garderob. Utöver det finns två ytterligare garderober intill sovrum samt inre hallen. Telias Lagom paket för tv och bredband 250/250 ingår i månadsavgiften.

Gamla vägen 96B, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 96B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
200 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 572 kr/mån
4 494 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla vägen 96B och denna tvårumslägenhet om 44,5 kvm boyta med ett sovrum, rymligt vardagsrum samt kokvrå i direkt anslutning. Bostadsrätten ligger på tredje våningen och har gott ljusinsläpp med fönster i västerläge! Bostadsrättsföreningen Nolby i Grums är en utav de mer populära och har under 2020 genomgott stora renoveringar av föreningens byggnader, under 2020 har fasaden putsats om samt tilläggsisolerats. Tvättstuga samt eget förråd finns i källaren. I den låga månadsavgiften om 2 572 kr ingår Telia lagom TV-utbud. Välkomna på visning!

Gamla vägen 96D, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 96D

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
255 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 351 kr/mån
4 474 kr/m²

Tvårumsbostadsrätt på tredje våningen med adress Gamla vägen 96D i Grums! Rymlig lägenheten om 57 kvm boyta. Från entréhallen når du samtliga rum på ett naturligt sätt, Till vänster om hallen finns köket som har bänkskiva i laminat, gott om överskåp och nya tapeter. Vitvaror från Upo och Cylinda. Stort vardagsrum med fin ekparkett samt plats för både matsalsbord och soffgrupp. Här finns även utgång till den fina balkongen i västerläge! Bostadens sovrum har renoverats med nya tapeter och heltäckningsmatta. Klädkammare för goda förvaringsmöjligheter nås från hallen. Månadsavgift om 3 351 kr där värme, vatten, sophämtning och tv via Telia ingår. Lägenheten ingår i den populära föreningen Nolby som under 2020 genomgott stora renoveringar i form av balkong - och fasad renovering där bland annat fasaden har putsats om och tilläggsisolerats. Utöver detta finns en trevlig innergård med fina buskage, stora grönytor och parkeringsplatser. Sophantering finns på gårdsplanen. Med ett centralt läge nås de flesta bekvämligheter med en kort promenad, alldeles intill finns matbutik, vårdcentral och motionsspår samt tillhörande utegym! Välkomna på visning!

  • Balkong
Måsvägen 11, Värmlandsbro, Säffle kommun

Måsvägen 11

Villa
Värmlandsbro, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
139 m²
5 rum
360 m² tomt

Varmt välkomna till detta kedjehus i 1,5-plan beläget på lugnt område med gångavstånd till både skola, lekplats och busshållplats. Med bil från Värmlandsbro tar man sig till Karlstad på ca 30 minuter och till Säffle på ca 10 minuter. Huset har en tegel och träfasad samt garage med plats för 1 bil. Bostaden har en bra planlösning med fem rum varav tre sovrum där övervåning renoverats med nya ytskikt och omstrukturerad planlösning. Från nedervåningens vardagsrum tar ni er via altandörr till husets trädäck på baksidan. Luftvärmepump håller ned driftskostnaden. Välkommen på visning!

Skruvstad Skruverud 1, Skruvstad, Grums kommun

Skruvstad Skruverud 1

Fritidshus
Skruvstad, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
685 000 kr
70 m²
3 rum
4 170 m² tomt

Varmt välkomna till Skruvstad Skruverud 1 som erbjuder ett rymligt fritidshus i 1,5-plan, gäststuga och rymlig ladugård! Fastigheten har ett lugnt och harmoniskt läge med närhet till vidsträckta skogsområden som ger goda möjligheter till utomhusaktiviteter! Stugan omges av en vacker naturtomt med träd och buskage. Fritidshuset har 70 kvadratmeter boyta samt ett gästhus med två sängplatser. Entré sker via altanen som sträcker sig från framsidan runt husknuten med gott om utrymme för sittgrupp och grillplats! Väl inne i stugan möts du av ett sällskapligt allrum som har fönster i två väderstreck som ger ett naturligt ljusinsläpp. Kök direkt till höger från entréhallen med arbetsbänk, goda förvaringsmöjligheter och plats för ett mindre matbord. Övervåning med två mindre sovrum som erbjuder två vindsförråd. Avlopp via trekammarbrunn med infiltration. Från Skruvstad skruverud 1 färdas snabbt och smidigt till både Vålberg och Grums där de flesta tänkbara bekvämligheter erbjuds. Här finns matbutiker, apotek, bibliotek och restaurang. Vidare nås även Karlstad på ca 20 minuter med bil. Varmt välkomna på visning!

Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun
Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Gärdeskullen 1

Gård/Skog
Degerbyn, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
2 700 000 kr
84 m²
4 rum
6 ha tomt

Välkommen till denna idylliska gårdsfastighet belägen i det poplära området Värmskog med adress Degerbyn Gärdeskullen. Här ges möjlighet att förvärva denna väl omhändertagna fastighet på cirka 6,7 hektar mark i tre skiften, perfekt för dig som söker en kombination av det lantliga boendet men med närhet till centralorten. Marken fördelas på 5 hektar produktiv skogsmark och cirka 1 hektar åker/inägomark. Jakträtt och fiskerätt finns samt båtplats i Degerbyviken. En nyligen upprättade skogsbruksplan finns tillgänglig och kan översändas vid intresseanmälan. Skogsmarken har en beräknad medelbonitet om 7-8 m3sk/ha. Fastigheten präglas av en prydligt skött gårdsplan med bostaden centralt placerad intill ett flertal komplementbyggnader. Här finns bland annat en välskött ladugård, ett fristående dubbelgarage, vedskjul och jordkällare. I tillägg finns gäststuga samt ett gavelrum intill enkelgaraget, båda med el-element och god isolering som ger goda övernattningsmöjligheter för gäster! Själva villan ger ett gott intryck och är utrustad med två härliga uteplatser i form av inglasat uterum och tralldäck intill farstukvisten. Väl inne i bostaden möts du av ett praktiskt kök med gott om arbetsytor och en vacker vedspis med bakugn. Luckor från Härjedalskök och vitvaror från bland annat Electrolux. Vardagsrummet, med sin fina ekparkett bjuder på två eldstäder - en kakelugn samt en braskamin, vilket skapar ett sällskapligt utrymme. Murstock och eldstäder har genomgott provtryckning samt brandskyddskontroll under 2023, sotning sker årligen. Huset har under 1990-talet genomgott ett antal utbyggnationer, vilket har resulterat i ett tvätt -och duschutrymme samt ett rymligt sovrum. Från entréhallen nås övervåning som erbjuder ytterligare ett sovrum och extra sällskapsutrymme som med fördel kan göras om till ett tredje sovrum. Fastighetens VA-system består av en djupborrad vattenbrunn från 1990 samt 3-kammarbrunn med infiltration från 1988. För ytterligare information om utförda åtgärder hänvisas vi till fliken "Renoveringar" under byggnadsinformationen.

  • Premium
Norra Rolfserudsvägen 7, null, Säffle kommun

Norra Rolfserudsvägen 7

Villa
Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
99 + 52 m²
3 rum
737 m² tomt

Varmt välkomna till Norra Rolfserudsvägen 7 och denna 1,5-plansvilla med källare. Fastigheten har en trädgårdstomt om 737 kvadratmeter som har fin altan mot baksidan, uterum med separat ingång samt ett gästhus. Gästhuset har en mindre hall, kök och ett sovrum. Villan består av tre rum och kök varav två sovrum på ovanvåningen. Köket har vita skåpluckor, bänkskiva i furu och utgång till baksidans altan. Här finns även trappa till källare. Intill entréhallen finns gästtoalett och trappa till ovanvåningen som rymmer två sovrum samt badrum. Praktisk källare med gott om förrådsutrymmen, tvättstuga och ett pannrum. Uppvärmning via kombipanna (el och veddrift). Varmt välkomna på visning!

Grönbergsgatan 60, Grönberg, Grums kommun

Grönbergsgatan 60

Villa
Grönberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 095 000 kr
92 + 83 m²
5 rum
1 143 m² tomt

1,5-plansvilla med källare i det populära villaområdet Grönberg! Fastigheten har adress Grönbergsgatan 60 och erbjuder en rymlig trädgårdstomt om 1 143 kvadratmeter med plana gräsytor, stor altan och parkering för 1-2 bilar. Rymlig villa om 92 + 83 kvadratmeter bo varav biyta som fördelas på fem rum och kök varav fyra sovrum samt två duschrum. Vid entré möts ni av en praktisk entréhall som har trappa till övervåningen samt källare. Direkt till höger finns vardagsrummet som har vitmålade väggar, laminatgolv och ingång till nedervåningens sovrum. Kök med skåpluckor i furu, bänkskiva i laminat och nya vitvaror. Här finns plats för den stora familjen. På ovanvåningen erbjuds hela tre sovrum, extra duschrum och toalett. Luft-/vattenvärmepump installerad 2022. Varmt välkomna på visning!

Siriusgatan 13D, Höglunda, Säffle kommun

Siriusgatan 13D

Lägenhet
Höglunda, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 818 kr/mån
2 727 kr/m²

Tvårumslägenhet om 55 kvm boyta på andra våningen. Bostadsrätten har adress Siriusgatan 13D och erbjuder ett sovrum, välutrustad kokvrå, badrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Bostaden är del av föreningen Apollo i Säffle som har en god belägenhet med närhet till centrala Säffle, fina vandringsleder och köpcentrum. Varmt välkomna på visning!

Portila Sandsborg 3, null, Grums kommun

Portila Sandsborg 3

Villa
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 350 000 kr
70 + 13 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna charmiga fastighet med ett lantligt läge med närhet till E:45. På adress Portila Sandsborg 3 finner ni en mindre enplansvilla om 70 kvadratmeter boyta som erbjuder en generös tomt som sträcker sig över 1,7 hektar och erbjuder jakträtt. Här kan du spendera dina dagar med att utforska naturen eller bara njuta av dess lugn och stillhet. I anslutning till villan finner du även fina komplementbyggnader, såsom ett garage med gjuten platta, en gäststuga och ett förråd med ett rymligt loft. Dessutom finns ett mindre hönshus. Villan har en röd träfasad, praktiskt plåttak och en altan under tak i anslutning till entréhallen. Bostaden disponeras som följande, två sovrum, rymligt kök och vardagsrum. Entréhallen har målade väggar, slitstark laminatgolv och god anslutning till de resterande rummen. Från hallen återfinns köket direkt till vänster som har mörkgrå skåpluckor, gott om arbetsytor samt en slitstark rostfri diskbänk. Kombinerat duschrum/tvättstuga med ingång från hallen. Här finns god potential till ett större boende tack vare vindens goda takhöjd. Bergvärmepump sköter uppvärmningen! Varmt välkomna!

Nya vägen 16, Liljedal, Grums kommun

Nya vägen 16

Villa
Liljedal, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 370 000 kr
79 m²
3 rum
1 295 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och hemtrevliga enplansvilla belägen i populära Liljedal med adress Nya vägen 16. Här bor du med närhet till Vänern och vackra skogsområden, vilket ger goda möjligheter att njuta av naturen året runt. Denna fastighet har två fina uteplatser, en på östra sidan för härliga morgonstunder samt i väst där kvällssol kan avnjutas! Bostad som lämpar sig både som permanent -eller fritidsboende med en boyta om 79 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Här finns uppfart med plats för ett flertal bilar samt ett vidbyggt garage som ger dig gott om utrymme för förvaring av bil och annat. Köket är nyrenoverat från 2019 med moderna vitvaror och stilrena skåpluckor. Dräneringen och delar av elsystemet har också renoverats 2019. Vardagsrummet erbjuder en mysig braskamin och utgång till baksidan, vilket skapar en härlig atmosfär vinter som sommartid! På fastigheten finns även en vinterbonad gäststuga med elektricitet, som ger möjlighet till övernattning för gäster alternativt som extra yta för hobby eller arbete! Varmt välkomna på visning!

Gullbrandsmyren, Flokerud, Grums kommun

Gullbrandsmyren

Gård/Skog
Flokerud, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
545 000 kr
6 ha tomt

Norra Flokerud 1:37 är en skogsfastighet med fokus på jakt och tillväxt. Fastighetens skog är avverkad ca 2016 och nyligen under 2021. Fastigheten rymmer ca 6ha skogsmark och återplantering efter den senast avverkade skogen gjordes under våren 2021. En stor fördel är fastighetens del i Flokeruds jaktlag vilket ger ägaren möjlighet att gemensamt jaga vildsvin, kronhjort och älg på ett 1285ha stort område. 1st jakträtt för ägaren och dess närmsta anhöriga samt 1 st köttlott. På egen mark får vildsvin och småvilt jagas i egen regi. Skogsbruksplan finns ej, bonitet på närliggande skogsmark är ca 5-7 m3sk/ha.

  • Plus
Sveagatan 120, Centralt, Grums kommun

Sveagatan 120

Villa
Centralt, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 600 000 kr
138 + 65 m²
5 rum
840 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla i centrala Grums med fristående garage och fjärrvärme som uppvärmningssystem. Fastigheten har en tomtarea om 840 kvadratmeter som rymmer fristående garage, stora gräsytor och en altan med utgång från vardagsrummet. Här finns alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd, från bostaden når du matbutik, apotek, biograf och skola från låg -till högstadienivå! Familjeanpassad bostad som erbjuder fyra sovrum, helkaklat duschrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från hallen nås övervåningen som rymmer villans sovrum och en helkaklad toalett. Källare med tvättstuga och två stora förråd. Varmt välkomna på visning!

Gamla vägen 92B, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 92B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
155 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 956 kr/mån
5 254 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna hemtrevliga enrumslägenhet om 29,50 kvm boyta i den populära föreningen Orrkullen! Lägenheten har en praktisk entréhall med goda förvaringsmöjligheter och direkt anslutning till det helkaklade duschrummet som genomgott stambytte av bostadsrättsföreningen.. Här finner vi bland annat en duschhörna och en tvättmaskin. Kök med moderna skåpluckor, bänkskiva i trä och vitt kakel ovan arbetsytorna. Kombinerat sov -och vardagsrum med fin ekparkett. Bostadsrätten på Gamla vägen 92b ligger på ett centralt läge med närhet till matbutik, busshållplats och motionsspår. Vidare når du den populära badplatsen Lassehall med endast en kort promenad! Månadsavgift om 1956 kr. Välkomna på visning!

Björnmossavägen 1, Mossen, Grums kommun

Björnmossavägen 1

Villa
Mossen, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 095 000 kr
106 m²
4 rum
838 m² tomt

På Björnmossavägen 1 erbjuds nu denna hemtrevliga 1-plansvilla med god belägenhet intill skogsområde, förskola och matbutiker! Här möts du av en lättskött och plan gräsmatta, perfekt för utomhusaktiviteter både sommar som vintertid. Intill den asfalterade uppfarten finns ett fristående garage med gjuten betongplatta och elektrisk port. Praktisk arbetsbänk och extra förvaringsutrymme direkt till höger. Robotgräsklippare ingår i köpet! Villan har en boyta om 106 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök varav tre sovrum samt två duschutrymmen. Här möts ni av ljusa fina ytskikt i form av parkettgolv, vit tapetserade väggar och fönster i flera väderstreck! Kök med gott om arbetsytor, vita skåpluckor och nya vitvaror. Trivsamma sällskapsytor med vardagsrum intill köket som har utgång till den inglasade altanen. Fjärrvärme som det primära uppvärmningssystemet, i tillskott finns även luftvärmepump. Besiktningsprotokoll kommer att delas ut på visning, varmt välkomna!

Hult Lilltomta, Värmlandsnäs, Säffle kommun

Hult Lilltomta

Villa
Värmlandsnäs, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 695 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
3 978 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda ett välskött 1-planshus i vackra Värmlandsnäs! Ett ypperligt tillfälle för er som söker er från tätorten för ett mer lugnt och harmoniskt boende, med vackra vyer över åkermark och skog ges möjlighet till avkoppling från den insynsskyddade tomten. Med dubbla infarter möts du av fastighetens gårdsplan som ansluter till farstukvist och groventré. Mot baksidan finns en sällskaplig altan i direkt anslutning till uterummet, här kan kvällens sista timmar avnjutas i gott sällskap. 3 km från fastigheten finns Gaperhult som har gästhamn och badplats för härliga sommardagar samt Ekenäs camping som erbjuder restaurang och badplats! Villan, som är uppförd 1977 har välplanerade ytor där kök, vardagsrum, hygienrum och sovrummen nås på ett naturligt sätt. Från entréhallen tar du dig ner till källarens gillestuga som har gediget klinkergolv och en värmande kamin. Utöver detta finns duschrum med golvvärme, dusch och badkar. Praktiska ytor som kan formas för just ditt behov, från gillestugan finns hobbyrum som ansluter till teknik- och pannrum. Villan har ett energieffektivt värmesystem via Nibe bergvärmepump från 2020. Kombipanna och ackumulatortankar finns. Fiber är installerat! Huset är besiktigat innan visning!

  • Plus
Pråmgränd 6, Gamla Slottsbron, Grums kommun

Pråmgränd 6

Radhus
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
93 + 12 m²
4 rum
392 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga parhus med vacker sjöutsikt, närhet till båthamn och badplats! Fastigheten har en sluttande trädgårdstomt om 392 kvm. Utöver detta finns en asfalterad uppfart, carport och en sällskaplig altan mot framsidan. Uppförd 2022. Vidare finns uterum i anslutning till altanen. Huset, som är uppfört 1978 har en boarea om 93 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök varav tre är sovrum. På entréplan nås köket direkt till vänster om hallen, här finns gott om arbetsytor och plats för matsalsbord. Utöver detta finns två sovrum varav ett har utgång till baksidans balkong som vetter i söder med rogivande utsikt över Vänern. Med nedgång via hallens trappa når du nedervåningen som har ett sällskapligt vardagsrum med utgång till baksidan, ett sovrum och badrum. Från vardagsrummet finns en användbar garderob som kan göras om till walk-in closet. Luft-/luft värmepump från Samsung i trapphuset som installerats 2022. Fiber är installerat! På Pråmgränd är det lätt att trivas, med en kort promenad nås den populära badpatsen Trulsön som har vacker vandringsled längst Vänern, båthamn och gångavstånd till för -och lågstadieskola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 17