Mäklare Maria Wictoran

Maria Wictoran

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundgatan 186, Habo, Habo kommun
Lundgatan 186, Habo, Habo kommun, bild 2
Lundgatan 186, Habo, Habo kommun, bild 3

Lundgatan 186

Villa
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
2 195 000 kr
146 + 31 m²
6 rum
470 m² tomt

Trevlig villa i Habo är nu till salu! Här finns fördelar som garage, bastu, inglasad altan och inglasad balkong. I huset finns badrum i varje plan, varav ett med jacuzzi, fyra sovrum, rymligt vardagsrum och renoverat kök samt tvättstuga. Populärt område i Habo med närhet till Habo centrum och hela dess utbud. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Duvgatan 9, Kråkeryd, Habo kommun
Duvgatan 9, Kråkeryd, Habo kommun, bild 2
Duvgatan 9, Kråkeryd, Habo kommun, bild 3

Duvgatan 9

Radhus
Kråkeryd, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
3 595 000 kr
145 m²
5 rum
493 m² tomt

Förhandsvisning torsdag 16 november. Ring mäklaren för tid, 0734-131101 Hjärtligt välkomna till denna renoverade och inflyttningsklara villa i Habo! Här finns många fördelar som bland annat garage med fjärrstyrd port, biluppställningsplats med laddstolpe samt fiber. I huset finns ett exklusivt och nytt kök, två renoverade badrum, stort allrum, två-tre sovrum, tvättstuga och utgång till den rymliga inglasade altanen samt trädäck som vetter mot trädgården. I närheten finns skola, grönområde och en kortare promenad bort ligger Habo centrum med centralstation m.m. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Kostigen 15, null, Habo kommun

Kostigen 15

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 931 kr/mån
25 299 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en härlig lägenhet i bostadsrättsradhus. En välplanerad trea med soligt läge på både terrass och balkong. Här finns det ett modernt kök öppet mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum, ljus hall och klädkammare. Bo i radhus men med tryggheten som bostadsrättsföreningen erbjuder. Granne med lekplats samt ett stenkast till buss och promenadavstånd till skola och Habos centrum med vårdcentral, restauranger, affärer, fik, bibliotek och tågstation. Prissänkt månadsavgift till maj 2025! Parkeringsplats, fiber och odlingslott. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
4 355 kr/mån
30 556 kr/m²

Sista tvåan på 54 kvm i låghuset! Smart planlösning, belägen på våning 2 av 6. Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv.1, 2024. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
2 795 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/10
6 626 kr/mån
31 404 kr/m²

Väl genomtänkt planlösning på denna rymliga trerummare i BRF Vitsippsparken, belägen på våning 4 av 10, i 10-våningshuset. Här kommer det finnas två badrum, två balkonger och öppna ytor! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
2 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/10
5 616 kr/mån
30 282 kr/m²

Denna härliga bostad om tre rum och kök kommer bli belägen på våning 2, i 10-våningshuset. Här kommer balkongen att vara i skönt söderläge! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 1, 2024. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
3 250 000 kr
102 m²
4 rum
vån 5/6
7 436 kr/mån
31 863 kr/m²

Pampig våning om fyra rum och kök med dubbla balkonger och dubbla badrum, belägen på våning 5 av 6, i 6-våningshuset. Här är det öppna ytor, walk-in-closet, rymligt vardagsrum samt balkonger med både morgon-och kvällssol! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, Habo, Habo kommun

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
1 050 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/6
2 943 kr/mån
31 818 kr/m²

Denna härliga etta är belägen i 6-våningshuset i markplan och kommer att ha en rymlig uteplats, i skönt österläge med vitsipporna som omgivning! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bland annat bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun
BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun, bild 2
BRF Vitsippsparken, null, Habo kommun, bild 3

BRF Vitsippsparken

Lägenhet
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö
fr. 1 050 000 kr
33-102 m²
1-4 rum
2 943 kr/mån

Missa inte chansen att sätta prägel på din bostad! Vi har fortfarande några attraktiva bostäder kvar. Ring mäklaren nu på 0734-131101 och boka din drömlägenhet idag! Nu bygger GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna "Vitsippsparken" i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! Ett förråd följer varje bostad och har man dessutom carportsplats så finns det ytterligare ett förråd där. Det kommer att finnas parkeringsplatser (300kr/mån) och carportsplatser (650kr/mån), till dessa blir det separat kö. Vill man ha med el, kostar det 150 kr extra i månaden + tillkommande kostnad för elförbrukningen. Det kommer att finnas möjlighet att glasa in balkongen om så önskas. För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected]. Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge! i ett av Sveriges mest attraktiva kommuner - Habo. Ekonomi - övrig info: Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

 • Premium
 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9