Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Lundqvist

Magnus Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ribby allé 58, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ribby allé 58

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 498 kr/mån
22 148 kr/m²

- Fin lägenhet med radhuskänsla i omtyckt område - Närhet till skola och förskola - OBS - i månadsavgiften ingår: Värme, vatten, varmvatten, Kabel-TV samt bredband 250 Mbits Söker du efter en välplanerad 3:a som ger känslan av att bo i radhus? Då ska du kolla in den här på Ribby Allé 58. Fint belägen i idylliskt område med lugna och hemtrevliga omgivningar. Ljus och fin bostad med egen entré och rymlig inglasad balkong. Bostaden har en välplanerad planlösning med lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, två bra sovrum, kök med fint ljusflöde och plats för matbord för 4-6 personer samt rymligt badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd. 7 gästparkeringar inom föreningens område. Finns parkering att hyra, separata köer för el respektive utan el, via HSB Ribby är en harmonisk och trevlig del av Västerhaninge med närhet till det mesta. Här bor man i ett lugnt bostadsområde med begränsad genomfartstrafik. Skola och förskolor finns på bekvämt gångavstånd från bostaden samt lekvänlig utemiljö i direkt närhet. Västerhaninge centrum med dess serviceutbud samt goda kommunikationer med tåg och busstrafik endast en ca 10min promenad bort. Snabbtåg till Stockholm C tar er in till Stockholm på ca 30 min. Naturskönt område med natur och skog runt knuten. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

  • Premium
  • Balkong
Kolonilottsvägen 59, Tungelsta, Haninge kommun
Kolonilottsvägen 59, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Kolonilottsvägen 59, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Kolonilottsvägen 59

Radhus
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 895 000 kr
156 m²
5 rum
vån 1/1
7 244 kr/mån
24 968 kr/m²

- Generöst BR-radhus byggt 2021, om hela 156 kvm i omtyckt och barnvänligt område - Gångavstånd till skola, kommunikation och natur - Två bra uteplatser, en på 33 kvm och en på drygt 30 kvm - Troligen bästa läget i området Letar ni efter ett mycket fint BR-radhus med två stora uteplatser på 30 respektive 33 kvm i ett populärt område med promenadavstånd till skola, kommunikation och naturen? Här på Kolonilottsvägen 59 finns ett bekymmersfritt boende i ett modernt barnvänligt område. Har ni elbil eller laddhybrid? Inga problem, i den tillhörande carporten finns det installerat en laddare för detta. På entréplan finns en praktisk och ljus hall med skjutdörrsgarderob, rymligt stilrent kök från Marbodal, välplanerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matsalsbord för familjemiddagarna, från vardagsrummet är det utgång till altanen som rymmer både loungemöbler och matbord, ett modernt och stilrent duschrum samt tvättstuga/pannrum. På mellanplanet finns tre praktiska sovrum varav ett med en egen walk-in closet, som idag används som barnrum och ett fint och helkaklat badrum med badkar. På övre plan finns ett generöst allrum med högt i tak som ger en härlig rymd. Detta är det perfekta utrymmet för att slappa framför tv:n eller för barnen att leka med sina kompisar på. Bostaden är bra placerad i området och uteplatsen på framsidan är perfekt eftersom den är helt insynsskyddad och inramad med staket, så här kan de mindre barnen leka säkert och tryggt. Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C. Radhusområdet vann Haninge arkitekturpris 2018! Läs mer på Haninge kommuns hemsida; https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/haninge-arkitekturpris/ Bo i Tungelsta I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter så som idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ribby allé 22, Västerhaninge, Haninge kommun

Ribby allé 22

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
6 110 kr/mån
24 434 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - OBS att i månadsavgiften ingår (allt): Bredband 250 Mbits, värme, vatten, varmvatten samt Kabel-TV - Superfin lägenhet med radhuskänsla i omtyckt område - Närhet till skola och förskola - Snabb inflytt möjlig Söker du efter en välplanerad 2:a som ger känslan av att bo i radhus? Då ska du kolla in den här på Ribby Allé 22. Perfekt lägenhet för dig som har husdjur. Fint belägen i idylliskt område med lugna och hemtrevliga omgivningar. Ljus och fin bostad med egen entré och rymlig balkong på baksidan. Bostaden har en välplanerad planlösning med lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, ett bra sovrum, kök med fint ljusflöde och plats för matbord (ny kyl/frys 2022) samt rymligt badrum utrustad med kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i ett) den är ny från 2022. Till lägenheten hör även ett förråd. 7 gästparkeringar inom föreningens område. Finns parkering att hyra, separata köer för el respektive utan el, via HSB Ribby är en harmonisk och trevlig del av Västerhaninge med närhet till det mesta. Här bor man i ett lugnt bostadsområde med begränsad genomfartstrafik. Skola och förskolor finns på bekvämt gångavstånd från bostaden samt lekvänlig utemiljö i direkt närhet. Västerhaninge centrum med dess serviceutbud samt goda kommunikationer med tåg och busstrafik endast en ca 10min promenad bort. Snabbtåg till Stockholm C tar er in till Stockholm på ca 30 min. Naturskönt område med natur och skog runt knuten. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hjärtligt välkomna på visningen!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3