Mäklare Peter Nyqvist

Peter Nyqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Spelmansvägen 12, Gudö, Haninge kommun

Spelmansvägen 12

Tomt
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

3 995 000 kr

1 540 m² tomt

- Så gott som byggklar tomt! - El framdraget till tomtgräns samt markskåp på plats. - Kommunalt VA betalt, framdraget till tomtgräns. Önskar Du bygga nytt och drömmer om att bo lantligt med ändå centralt? Med rogivande läge i attraktiva Gudö erbjuds nu denna generösa tomt om 1540 kvm! Tomten har ett skyddat läge mot en trevlig allmänning och ligger en bit in på området med större tomter och grönskande omgivningar. En idyll för familjen! Här har du möjligheten att bo granne med vacker natur och promenadstråk samt Vendelsö ridskola som ligger i Gudö. Närhet till flera omtyckta badplatser vid Drevviken och Långsjön samt promenadavstånd till barnvänliga Tutviksbadet med sandstrand. Fantastiska Tyresta nationalpark bjuder in till raska promenader och andra utomhusaktiviteter. Här finns även mysiga Tyresta by med café och djur, tips på en trevlig utflykt med familjen! Kort avstånd till Trollbäcken centrum med mataffär, restauranger och service (ca 5 minuter med bil). Tät busstrafik mot Stockholm med tillhörande bra infartsparkering. Flera skolor och och förskolor inom bekvämt avstånd varav nybyggda Gudö förskola en promenad bort. Vänligen läs igenom gällande detaljplan under dokument. För mer detaljerad information hänvisas till Plan- och byggavdelningen hos Haninge kommun. På tomten finns idag ett äldre fritidshus. Rivningslov beviljat från kommunen. El framdragen vid tomtgräns. Kommunalt VA betalt, framdraget till tomtgräns. Åk gärna och titta på tomten (skyltat). Sedan är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info. Varmt välkommen att höra av dig!

  • Plus
Klenavägen 51, Vendelsö, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:30

Klenavägen 51

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

5 495 000 kr

124 m²

5 rum

1 736 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en supermysig villa som i kombination med den underbara hörntomten och det oslagbara läget utgör ett idealiskt boende för hela familjen. Separata sällskapsdelar varav den ena har takhöjd till nock, burspråk och fina ljusinsläpp från de spröjsade glaspartierna. Tilltalande öppenhet till köksdelen med rustikt ”lantkök” och inredning i massiv ek och matplats med rymd vid charmigt burspråk. Allrum med braskamin och fönster mot baksidans skönt inglasade uterum som har utgång från det intilliggande vardagsrummet. Tre sovrum med varierande storlek i entréplanet samt välvårdat duschrum med wc och vädringsfönster. Genomgående standard från 1991. Källarplanet som behöver modernisering / renovering upptas av äldre badrum/wc med badkar, allrum (tidigare garage) kan bli perfekt för tonåringen med egen ingång, rymlig tvättstuga och bra förrådsutrymmen. Fjärrvärme. Fiber installerat. Mysiga uteplatser i olika väderstreck på den underbara trädgårdstomten med lekvänliga gräsytor och uppvuxen grönska med rofyllda små oaser. Här finns även olika fruktträd såsom äpple, körsbär, plommon och olika bärbuskar. Uppställningsplats för flertalet bilar på tomten. Trivsamt och naturnära område som omges av villabebyggelse som trevligt integrerats med både kedjehus och bostadsrättsradhus. Bekväm närhet till skolor/förskolor, buss med smidiga direktlinjer, flertalet stormarknader, mysiga badsjöar och skön naturomgivning. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun

Nedersta allé 55

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

3 695 000 kr

100 m²

4 rum

3 781 kr/mån

36 950 kr/m²

Välkommen till Nedersta allé 55! Här finner man ett nyligen producerat radhus med fantastiskt läge, fräscha ytskikt, bra planlösning med generöst ljusinsläpp och genomtänkta förvaringslösningar. Bostaden har hög materiell standard och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med välskött gräsmatta och stora gräsytor. Här finns också en carport med plats för två bilar. Bostaden disponerar ett generöst kök som inspirerar till matlagning, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, handdukstork, golvvärme, duschvägg och spotlights. Det andra disponerar ett badkar, samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikbänk ovan. Den optimala bostaden för de som enkelt vill få ihop vardagspusslet. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Uteplats
Östra Strandvägen 4C, null, Haninge kommun

Östra Strandvägen 4C

Tomt
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

5 495 000 kr

889 m² tomt

Här finns chansen att skapa sitt drömboende på plan tomt med möjlig sjöglimt, i attraktiva Vendelsö gård. Bygglov finns! Viktig information finns under dokument, kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information som ritningsförslag och kalkyler. Promenadavstånd till Hemköp, pizzeria och populära "Sushistugan". Endast ett par minuters gångavstånd till busshållplats där buss tar dig vidare till Haninge C eller Tyresö centrum. På en 6-7 minuters promenad nås busshållplats för vidare färd till Gullmarsplan i rusningstrafik. Omedelbar närhet till förskolan Vendelsö Gård och Vendelsö Hage (F6-skola) inom cykelavstånd samt direkt närhet till Gårdens bad. Bekväm närhet även till Krokodilbadet och Vendelsö ridskola samt omtyckta Tyresta Nationalpark som erbjuder all slags friluftsliv. I övrigt erbjuder kommunen kulturevenemang för barn, ett allsidigt träningsutbud och fina idrottsanläggningar, simhall, sportcenter, bollplaner och ishallar. Haninge friluftsfrämjandet har en aktiv verksamhet för paddling med både kajaker och kanadensare som utgår just från Gårdsbadet. Njut av en kvällstur på Drevviken eller följ med på längre tur genom Gudö å, Långsjön, Gammelströmmen, Tyresö Flaten, Albysjön, och vidare ut i Kalvfjärden. Under vintertid plogas banor upp på Drevviken, packa varm choklad och snöra på skridskorna för en dag på isen med familjen. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende!

  • Plus

Visar alla 4