Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Nyqvist

Peter Nyqvist

Om mig

Stolt Haningebo sen barnsben, som förespråkar personliga och långsiktiga relationer. Jag är stolt över att under mina många år inom försäljning fått omdömen som trygg, målmedveten, strukturerad, pålitlig och yrkesskicklig av mina återkommande kunder. Att vara noggrann, förberedd och inte lämna något åt slumpen är konceptet för varje lyckad bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tvillingarnas gata 305, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 305

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/7
5 889 kr/mån
21 136 kr/m²

Nu erbjuds en ljus luftig 2:a med fördelaktigt hörnläge och inglasad balkong i bästa solläge! Genomgående hög standard med fint ljusflöde från stora fönster i olika väderstreck som även bjuder på en milsvid vy över området. Hemtrevligt kök, helkaklat badrum och rogivande väl tilltaget sovrum. Mysigt vardagsrum med plats för soffor och sällskapsdel med utrymme för middagsbord invid det extra gavelfönstret. Utgång till ombonad inglasad balkong med sol från eftermiddag till skymning, en härlig plats för sommarhäng med vänner och familj. HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, EL, kabel-TV samt bredband. Hiss finns! Trevliga omgivningar med välskötta innergårdar med såväl grillmöjligheter som omtyckta lekplatser. Brf Tellus erbjuder även sina medlemmar att nyttja gym, bastu och övernattningslägenhet. Vältrafikerad busshållplats ett stenkast bort och bekväm närhet till matbutiker, skola och förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 46

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 454 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till Växelbruksvägen 46! I denna mysig familjeidyll finner vi ett välplanerat radhus i toppskick med trevliga uteplatser och trädgård i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, tre rymliga sovrum och två badrum samt separat tvättstuga belägen på nedre plan. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrummen på övre plan. Genomgående i mycket fint skick med stilsäkra materialval och färgsättningar - bara att flytta in! Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med modern rostfri maskinpark samt välplanerade ytor. Rymligt vardagsrum med utgång till den fina inbjudande uteplatsen på baksidan med utbyggt altandäck och markis, stort förråd och lagom stor gräsmatta lummigt avgränsad av staket. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan rymmer caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vallavägen 157, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vallavägen 157, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 157, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 157

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
7 691 kr/mån
19 944 kr/m²

Sällan till salu! Välkommen till Vallavägen 157 där vi finner en jättefin gavelfyra belägen högst upp i huset. Fin planlösning som fördelar sig på 90 genomtänkta kvadratmeter, här erbjuds man möjlighet att skapa upp till fem rum - Perfekt för den större familjen. Rymlig hall med avhängningsmöjligheter och skjutdörrsgarderob öppnar upp. Härifrån nås de generösa sociala ytorna i form av väl tilltaget vardagsrum och ett ljust påkostat kök med komplett maskinpark samt en praktisk köksö i direkt anslutning. Intill nås en stor, inglasad balkong bekvämt under tak och en trevlig ostörd vy mot Slätmossens natur. Gott om plats för utegrupp och växtlighet och gör detta till ett extra rum under sommarhalvåret! Vidare finns det här hela tre sovrum som kan göras till fyra tack vare gavelfönstret, samt två nyligen stambytta badrum varav det ena erbjuder bra tvättmöjligheter. Generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett fördelaktigt läge centralt i området med naturen nära inpå. Här bor ni i en populär förening med kanonläge ett stenkast från Handen C med bra butiksutbud och service. På Sleipnervägen finns en Ica-butik med generösa öppettider. Flera skolor och förskolor i närområdet, bland annat Vikingaskolan och Rudanskolan. Handen pendeltågsstation ligger inom en kortare promenad bort och erbjuder täta turer mot både Stockholm och Nynäshamn. Rudans friluftsområde erbjuder goda möjligheter till härliga friluftsaktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns motionsspår, sjöar samt utegym, något för alla naturälskare, människor såsom våra fyrbenta vänner! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Gudö Gårdsväg 31, Gudö, Haninge kommun

Gudö Gårdsväg 31

Radhus
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 695 000 kr
141 m²
5 rum
7 540 kr/mån
33 298 kr/m²

I mysig familjeidyll erbjuds nu ett stilrent kedjehus om 141 kvm med trevliga uteplatser i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det stora med tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök med köksö, matplats och vardagsrum med anslutning till en ostörd uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, badrum och ett stort allrum som vid behov smidigt kan göras om till fjärde sovrum. Genomgående i mycket fint skick med enhetligt parkettgolv samt stilsäkra tillval och färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande framsida med altandäck lummigt avgränsad av grönska sommartid. Baksidan nås från vardagsrummet och här ryms stort middagsbord, växtligheter, lyktor, grill och pergola. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Anslutning till rymligt förråd intill carport. Lugnt läge i området och tillhörande parkering på egen uppfart med plats för tre fordon. Laddare för elbil finns installerad. Barnvänligt kvarter där charmiga bostäder i falurödfärg skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar och fina löprundor och promenadstråk precis intill. I närheten finns flera sjöar och omtyckta badplatser vid Gudöån, Drevviken och Långsjön samt cykelavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Njut av en långpromenad runt Långsjön eller strosa intill ån och mata änderna eller hyr kanot under sommarsäsong. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till Gudö förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Bekvämt avstånd till Trollbäcken centrum som nås med bil på fyra minuter samt endast ca 300 meter till vältrafikerad busshållplats där direktbussar tar dig till Gullmarsplan på 30 minuter. Varmt välkomna till ett bekvämt boende nära förskola, bussar och storslagen natur!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gudö åväg 4F, null, Haninge kommun
Gudö åväg 4F, null, Haninge kommun, bild 2
Gudö åväg 4F, null, Haninge kommun, bild 3

Gudö åväg 4F

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 888 kr/mån
69 184 kr/m²

Äntligen erbjuds en mysig 1:a om 24,5 kvm där ljus från stora fönsterpartier fint samspelar och ger ett fantastiskt ljusinsläpp till bostaden. Enhetligt ekparkettgolv och behagliga färgsättningar. Välkomnande egen entré på husgaveln där man möts av rymlig hall med bra förvaring. Vidare in i bostaden finner vi stort duschrum, samt allrum med anslutning till kök från Marbodal. Utgång till egen uteplats där dörren sommartid står öppen och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Den stenlagda uteplatsen är ca 13 kvm och rymmer både utemöbler, grill och växter. Rogivande vy över området mot ån. Solsäkert västerläge innebär att man kan njuta av solen från morgon till kväll, perfekt för lata sommardagar. I närheten finns flera sjöar och omtyckta badplatser vid Gudöån, Drevviken och Långsjön samt cykelavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Njut av en långpromenad runt Långsjön eller strosa intill ån och mata änderna eller hyr kanot under sommarsäsong. Bekvämt avstånd till Trollbäcken centrum som nås med bil på fyra minuter samt endast ca 300 meter till vältrafikerad busshållplats där direktbussar tar dig till Gullmarsplan på 20 minuter. Hjärtligt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nedersta Allé 5, Västerhaninge, Haninge kommun
Nedersta Allé 5, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta Allé 5, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta Allé 5

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
100 m²
4 rum
4 700 kr/mån
34 950 kr/m²

I mysig familjeidyll med naturen runt knuten erbjuds nu ett gavelradhus om 100kvm fördelat på två plan, med trevliga uteplatser och stor trädgård i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor. Bostaden har hög materiell standard och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med plan gräsmatta. Här finns också en carport med 11kw laddstation installerad samt plats för två bilar. Bostaden disponerar ett generöst kök som inspirerar till matlagning, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Badrummet på nedre plan är fräscht och stilrent med WC, handdukstork, förvaringsskåp. golvvärme, duschvägg och spotlights. Det på övre plan disponerar ett badkar, samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikbänk ovan. Den optimala bostaden för de som enkelt vill få ihop vardagspusslet. Genomgående i mycket fint skick med ljusa golv samt stilsäkra tillval och färgsättningar - bara att flytta in. Uteplatser på både fram och baksida gör hemmet till den självklara samlingsplatsen för vänner att samlas på för sommarhäng och grillkvällar. Vintertid finns en liten pulkabacke intill tomten för de små att leka i medans man dricker en kopp varm choklad. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Backvägen 15, Tungelsta, Haninge kommun
Backvägen 15, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Backvägen 15, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Backvägen 15

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1
4 508 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Backvägen 15! Här finner vi en underbar 2:a belägen en halv trappa upp. Modern planlösning med gott om ljusinsläpp, hög standard och stilrena moderna materialval. Stort vardagsrum med anslutning till balkong, rymligt kök som inspirerar till matlagning samt matplats för ca 6-8 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng och generösa ytor för förvaring i både vindsförråd samt flera garderober. Fint helkaklat badrum, bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och vindsförråd samt tvättstuga i samma port. Tungelsta erbjuder en underbar känsla av landsbygd och med närhet till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. På kort promenadavstånd finns gym, bensinmack, flera restauranger, café, skolor (bl a den helt nyöppnade Jensenskolan) flera förskolor, mataffär, idrottsplats och pendeltågstation. En minuts promenad till buss 835 som går från Lillgården till Västerhaninge Centrum samt Haninge centrum och Port 73. I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån färja till Utö och skärgårdsmiljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta allé 55

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
100 m²
4 rum
4 700 kr/mån
34 950 kr/m²

Välkommen till Nedersta allé 55! Här finner man ett radhus med fantastiskt läge, fräscha ytskikt, bra planlösning med generöst ljusinsläpp och genomtänkta förvaringslösningar. Bostaden har hög materiell standard och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med plan gräsmatta. Här finns också en carport med plats för två bilar. Bostaden disponerar ett generöst kök som inspirerar till matlagning, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, handdukstork, golvvärme, duschvägg och spotlights. Det andra disponerar ett badkar, samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikbänk ovan. Den optimala bostaden för de som enkelt vill få ihop vardagspusslet. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Nordanvägen 36, Ribby, Haninge kommun

Nordanvägen 36

Radhus
Ribby, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 395 000 kr
112 + 5 m²
4 rum
220 m² tomt

Inbjudande och fint 2-plans radhus i lugnt läge. Ett radhus med mycket väldisponerade ytor om 112 kvm med tre till fyra sovrum alla placerade på övre plan. Trivsamt, renoverat kök och gott om förvaring. Rymligt och fint vardagsrum som vetter mot den trevliga baksidan och trädgården. Kamin för bra värmekälla och mysfaktor. Bra förvaring i flertalet garderober samt externt förråd om ca 13 kvm. Två toaletter varav den ena med badkar. Två härliga uteplatser. Uteplatsen på baksidan ligger i ett trivsamt och lummigt läge med sol hela dagen. Altan samt anslutande gräsmatta. Vill man utnyttja förmiddagssolen har man en mysig och insynsskyddad altan även på framsidan. Härifrån nås även förrådet. Garage samt p-plats ingår via samfälligheten. Gångavstånd till pendeltågsstationen och bussterminal i Västerhaninge för smidig resa till mot Stockholm C eller Nynäshamn. Naturen runt knuten med vackra promenadstråk och motionsspår. Mysiga långpromenader kan avnjutas i skogen. I området finns flertalet förskolor samt grundskola på gångavstånd. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 15

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 295 000 kr
117 m²
6 rum
5 486 kr/mån
28 162 kr/m²

Välkommen till Riavägen 15! I denna mysiga familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat radhus om 117 kvm med trevlig uteplats i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det ena med stor tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök, matplats, stort vardagsrum som delats av för att skapa ett extra rum samt anslutning till solig uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, allrum (möjligt sovrum) och badrum. Genomgående i fint skick med enhetligt ljust golv samt sobra färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande baksida med altandäck samt plan gräsmatta som rymmer studsmattan och utemöblerna. Här värmer solen hela dagen och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan erbjuder plats för caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering för två fordon på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i området. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun, bild 2
Folkparken 4, Handen, Haninge kommun, bild 3

Folkparken 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 971 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 968 kr/mån
39 420 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till en 2:a utöver det vanliga! Med ett högt läge i populära Folkparken erbjuds denna bostad med ljuvligt ljusflöde från stora fönster med ostörd vy. Mysig balkong i lugnt läge - här kommer solen in efter lunch och värmer hela dagen till kväll - njut av vackra solnedgångar från första parkett. Enhetligt parkettgolv och ljusa färgsättningar. Modernt kök med stilren inredning, stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang samt väl tilltaget badrum med tvättdel och smakfull inredning. Vidare finns en rymlig hall samt praktisk klädkammare/förråd i anslutning till vardagsrummet. Här erbjuds ett lugnt och privat boende med alla bekvämligheter runt knuten. Fina skogsområden intill med blåbär och en avkopplande gångväg upp till pendeltåget förbi Rudans omtyckta badplatser. Välskött och omtyckt förening med trevlig innergård och fin grannsämja. Absolut närhet till vackra naturomgivningar och badplats vid Rudan, kommunikationer med både buss och pendeltåg samt gym, stormarknader och Haninge centrum. Rudan med dess vackra naturomgivningar och omtyckta badplatser nås på 10-15 minuters promenad. Rakt över gatan nås SATS och Circle K som har öppet dygnet runt. Intill finns även Handens närsjukhus med BVC, MVC och närakut. Precis vid vägen trafikerar direktbussar med smidig färd till Gullmarsplan. Barnomsorg med förskola inom 700 meter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lejonets gata 373, Brandbergen, Haninge kommun

Lejonets gata 373

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/6
5 517 kr/mån
18 106 kr/m²

Med ett fint läge erbjuds nu ljus och fin 2:a med mysig balkong. Social planlösning där 66 kvm yteffektivt fördelar sig på ett kök med matplats och härligt vardagsrum med utgång till balkong samt helkaklat badrum och ett ombonade sovrum. Genomgående behagliga färgsättningar. Insynsskyddad balkong. Här finns gott om plats finns för möblemang och växtligheter. El, värme, vatten och förråd ingår i avgiften. Bekvämt närhet till all service och vackra naturomgivningar med trevliga promenadstråk åt flera håll. Stormarknader såsom ICA Maxi och Port 73 i närheten och Handen C nås på 5 minuter med bil. Oslagbart läge med närhet till alla bekvämligheter. Vältrafikerad busshållplats en kortare promenad bort som tar dig smidigt till Gullmarsplan på ca 20 minuter. Vackra naturomgivningar runt knuten samt ICA och service en kort promenad bort. Bilfärd på ca 20 minuter tar dig ut till skärgårdsidyllen Dalarö med båtmarina, restauranger och sandstränder. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Granstigen 3, Västerhaninge, Haninge kommun

Granstigen 3

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 716 kr/mån
25 513 kr/m²

Med ett bekvämt läge med närhet till bra kommunikationer och affärer erbjuds nu en välplanerad 1:a. Lägenhet med stor balkong med vy mot parken som ligger i nära anslutning. Rymligt kök med social planlösning med plats för stort matbord som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Allrum rymmer soffa och TV-möblemang samt sovalkov. Sommartid står balkongdörren öppen och skapar en extra umgängesyta. Fönsterbeklädd vägg ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp året runt. Inbjudande och varm hall rymmer kappavhängning. Vidare anslutning till stambytt badrum som är bekvämt utrustad med tvättmaskin. Renoveringsbehov föreligger. Balkongen rymmer loungesoffa, växtligheter och odlingar samt bjuder in till mysiga sommarkvällar med vänner eller lata dagar i solen. Lummigt läge. Externt förråd i samma fastighet. Månadsavgiften inkluderar vatten och värme. Förbruknings el debiteras efter förbrukning. En kort promenad tar dig till Västerhaninge centrum med bra affärsutbud, restauranger, gym samt utmärkta kommunikationer med pendeltåg och bussar. För den som uppskattar att vara ute i skog och natur med vackra promenadstråk finns även de i området samt utegym och elljusspår. Stabil och omtyckt förening belägen i ett lugnt område. Trevliga och välskötta innergårdar med uteplatser med grill, grönytor och omtyckt lekplats. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Vallavägen 177, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 177

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
5 107 kr/mån
28 778 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och fina 2rok med närhet till centrala Handen! Här bor du med närhet till allt du kan tänka dig såsom komplett utbud av butiker i Haninge Centrum, kommunikationer med både buss och pendeltåg som tar dig direkt in till Stockholm City samt närhet till både bad och vackra naturområden. Lägenheten fördelar sig på 45 genomtänkta kvadratmeter och består av ljusa sociala ytor i vardagsrummet, fint badrum som stambyts 2024 samt sovrum i bra storlek. Genomgående bra förvaring i stora garderober finns. Hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i garderober med spegeldörrar. Härliga sociala ytor med fint, ljust kök med plats för mindre matplats. Intill erbjuds ett rymligt sovrum med god förvaring i garderobsrad. Dubbla fönster ger härligt ljusinsläpp. Vidare ligger vardagsrummet som rymmer en soffa och mediamöbler. Stort badrum som stambyts 2024 . Lugn gård med lekplats intill och tvättstuga i porten mittemot. Endast ett stenkast till centrala Handen med bra utbud av butiker, service och restauranger. Goda kommunikationer i form av pendeltåg som smidigt tar er mot Stockholm alternativt Nynäshamn. Även bra busskommunikationer mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö mm. Skolor och förskolor inom bra avstånd. Grönskande naturområden vid Rudan och Slätmossen inom kort avstånd som bjuder till både raska promenader, bad och andra aktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns även utegym. Det finns parkeringsplatser, carports och garageplatser för föreningens medlemmar (separat kö). För mer aktuell information hänvisas till föreningens hemsida. Till lägenheten hör ett källarförråd som ligger i samma port. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Vallavägen 16, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Vallavägen 16

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 195 000 kr
100 m²
5 rum
vån 4/5
8 595 kr/mån
21 950 kr/m²

Lugnt och lummigt belägen intill Slätmossens naturpark erbjuds nu en välplanerad femrummare om 100 kvm. Bostaden disponerar fyra rymliga sovrum, stort kök och vardagsrum med modern öppen planlösning. Vidare finns två badrum varav ett med tvättdel, samt två väl tilltagna klädkammare med anslutning från hallen. Ljuvlig inglasad balkong om ca 16 kvm i ett högt och fritt läge skapar en egen oas! Med skog och himmel som närmsta granne blir det den perfekta platsen att spendera lata sommardagar. Gott om plats för loungemöblemang, solstolar, växtligheter och grill. Lugnt och mysigt område med fin grannsämja. Omtyckt och välskött förening som utöver omhändertagandet av området även organiserar events och tillställningar mellan grannar samt erbjuder förmånlig boendeparkering samt gästparkering. Precis utanför huset nås långa promenadstråk genom Slätmossens naturpark med vackra dammar och fin skog. En 10 minuters promenad tar dig till Rudans friluftsområde med badplats, fiske, motionsspår och skridsko- och skidåkning vintertid. Flertalet omtyckta förskolor precis intill och närhet till skola. Bekväm närhet till Handen C med ett stort utbud av butiker och restauranger samt pendeltågstation för smidig resa in till Stockholm C eller Nynäshamn. Vältrafikerad busshållplats intill där även nattbussar från Stockholm passerar samt kort promenad till matbutik och bensinmack med generösa öppettider. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 88, Centrala Handen, Haninge kommun

Nynäsvägen 88

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
1 870 kr/mån
47 143 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. RING FÖR VISNING. Nu saluförs detta perfekta första boende med tillhörande uteplats i sydväst! I nybyggda Haningeterrassen bor du supercentralt och bekvämt med ett stenkast till både butiker, service och bra kommunikationer. Entréhall med klinkerbelagd golv och avhängning öppnar upp mot lägenheten. Intill ligger ett väl tilltaget, stilrent badrum med dusch och en smidig tvättdel med en kombimaskin. Ljust kök i modernt utförande med snygga ljusgråa luckor som gömmer bra förvaring. Mörkgrått kakel ovan ljusmelerad bänkskiva kompletterar och bryter av fint. Maskinell utrustning bestående av ugn och keramikhäll med tillhörande fläkt samt en integrerad diskmaskin och kyl/frys i pelare. Trevligt allrum intill rymmer både soffa , TV-möblemang, säng och en mindre matgrupp. Stort fönsterparti släpper in generöst med ljus. Anslutning till en trivsam uteplats i soligt västerläge. Plats för en mysig lounge grupp tillsammans med växtlighet. Staket runt och häck skapar insynsskydd. Det går inte att hitta ett mer centralt boende än såhär. Här har du Coop Konsum några steg bort, ett par minuters promenad till både gym, pendelstation med tät trafik mot Stockholm och Nynäshamn. Ett närliggande köpcentrum Haninge C med brett utbud av butiker, restauranger och service. Dessutom en kortare promenad till härliga naturområden vid Rudan med badplats, trevliga promenadstråk och utegym. Som medlem i bostadsrättsföreningen har man tillgång till både bilpool och cykelpool. Det finns även två gemensamhetslokaler och två övernattningslägenheter att nyttja. Varmt välkommen på visningen!

  • Uteplats
  • Hiss
Tvillingarnas Gata 330, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas Gata 330

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/6
5 192 kr/mån
25 000 kr/m²

EXTREMT FIN LÄGENHET! Möjlighet till snabb inflytt. Kontakta mäklaren för visning. Om du letar efter en riktigt fin och renoverad tvåa ska du kolla in den här på tvillingarnas Gata 330. Direkt när du kommer in i hallen får du en skön känsla av att här vill jag bo. Det kan vara så att det är den finaste tvåan som är till salu i Brandbergen just nu. Genomgående ljus och fin lägenhet med generösa utrymmen. Stort vardagsrum med utgång till en härlig balkong, stilrent och renoverat kök, stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra möbler. I lägenheten finns även en stor möblerbar hall i vinkel med tre garderober och plats för avhängning samt ett ljust och fint duschrum. Här bor du i lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Vidare ligger Ica Maxi, Biltema och Systembolaget i närheten. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg och Gullmarsplan. Stockholm central nås med direktbuss under rusningstid. Tyresta naturpark erbjuder härliga utomhusaktiviteter för naturälskaren. Bilfärd på ca 20 minuter tar dig ut till skärgårdsidyllen Dalarö med båtmarina, restauranger och sandstränder. Stabil HSB-förening, i föreningen finns parkerings- och garageplatser (separat kö). Det finns även skola och förskolor i Brandbergen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spelmansvägen 12, Gudö, Haninge kommun

Spelmansvägen 12

Tomt
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
1 540 m² tomt

- Så gott som byggklar tomt! - El framdraget till tomtgräns samt markskåp på plats. - Kommunalt VA betalt, framdraget till tomtgräns. Önskar Du bygga nytt och drömmer om att bo lantligt med ändå centralt? Med rogivande läge i attraktiva Gudö erbjuds nu denna generösa tomt om 1540 kvm! Tomten har ett skyddat läge mot en trevlig allmänning och ligger en bit in på området med större tomter och grönskande omgivningar. En idyll för familjen! Här har du möjligheten att bo granne med vacker natur och promenadstråk samt Vendelsö ridskola som ligger i Gudö. Närhet till flera omtyckta badplatser vid Drevviken och Långsjön samt promenadavstånd till barnvänliga Tutviksbadet med sandstrand. Fantastiska Tyresta nationalpark bjuder in till raska promenader och andra utomhusaktiviteter. Här finns även mysiga Tyresta by med café och djur, tips på en trevlig utflykt med familjen! Kort avstånd till Trollbäcken centrum med mataffär, restauranger och service (ca 5 minuter med bil). Tät busstrafik mot Stockholm med tillhörande bra infartsparkering. Flera skolor och och förskolor inom bekvämt avstånd varav nybyggda Gudö förskola en promenad bort. Vänligen läs igenom gällande detaljplan under dokument. För mer detaljerad information hänvisas till Plan- och byggavdelningen hos Haninge kommun. På tomten finns idag ett äldre fritidshus. Rivningslov beviljat från kommunen. El framdragen vid tomtgräns. Kommunalt VA betalt, framdraget till tomtgräns. Åk gärna och titta på tomten (skyltat). Sedan är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info. Varmt välkommen att höra av dig!

  • Plus

Visar alla 18