Mäklare Anna Gidmark

Anna Gidmark

Om mig

Jag heter Anna och jobbar som fastighetsmäklare i Härnösand sedan 2006. Som fastighetsmäklare får jag förtroendet hjälpa kunder med deras livs största affär och det är jag är glad och stolt över. Jag har ett socialt, omväxlande och väldigt roligt arbete. Jag och mina kollegor är ett starkt och engagerat team som jobbar hårt för att ge våra kunder den bästa servicen, att ha nöjda kunder är viktigast av allt. Kontakta mig om du har frågor om att köpa, sälja eller värdera din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smöråker 114, Stigsjö/Brunne, Härnösands kommun
  • Mån 2 okt kl 16:30

Smöråker 114

Villa
Stigsjö/Brunne, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
995 000 kr
117 + 9 m²
3 rum
1 035 m² tomt

Välkomna till Smöråker och denna välskötta villa med närhet till både natur och vatten! På entréplanet finns ett stort och ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck, ett fint kök och ett sovrum. En trappa ner finns en stor hall, ett rymligt sovrum samt duschrum och tvättstuga. Villan har ett inglasat uterum som förlänger sommarkvällarna samt en stor, öppen altan med eftermiddags- och kvällssol. Bergvärme installerades 2017 och fiber finns indraget. På gården finns ett rymligt varmgarage med luftvärmepump, ett härbe och ett förråd. Ett lantligt boende med endast någon kilometer till Brunne där grundskola, förskola, livsmedelsaffär och bensinmack finns. Där finns även Stallarna, en populär badplats sommartid. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vitbergsgatan 13, Haga, Härnösands kommun

Vitbergsgatan 13

Villa
Haga, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 225 000 kr
130 + 30 m²
5 rum
900 m² tomt

Vi har glädjen att kunna erbjuda er denna trevliga villa med generösa sällskapsytor på entréplanet och många fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. I allrummet en trappa ner finns en värmande braskamin. I villan finns det två sovrum men det är möjligt att skapa fler sovrum om behov finns. Ett dusch- och badrum finns på varje plan och på nedre plan finns även förrådsutrymmen och en tvättstuga. Villan har ett högt och soligt läge i området och omges av en trädgårdstomt. På gården finns även ett garage med ett rymligt förråd. I detta barnvänliga villaområde finns en fin lekpark och det är inte långt till skog och natur med bär och svamp. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och det är inte långt till busshållplats för dig som pendlar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Prästängsvägen 26, Södra Brännan, Härnösands kommun

Prästängsvägen 26

Villa
Södra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 750 000 kr
107 + 107 m²
6 rum
817 m² tomt

Välkommen till Prästängsvägen 26 - en ljus och hemtrevlig villa med en tilltalande planlösning på populära Prästjorden! På entréplanet finns ett rymligt kök, vardagsrummet intill har gott om plats för både matbord och soffgrupp, här finns även utgång till uteplats och trädgård. Det finns tre sovrum på entréplanet samt ett duschrum. En trappa ner finns ett rymligt allrum med eldstad, ett rum som kan användas som sovrum samt gott om förrådsutrymmen, dusch, bastu och en tvättstuga. Uteplatsen har ett soligt och fint läge och trädgårdstomten är plan och lättskött med äppelträd, bärbuskar, syrener, pioner och rosor samt häckar som ger ett bra insynsskydd. Här bor man med närhet till flera förskolor och grundskola. Högslättens IP med idrottshallar och elljusspår finns i närområdet så även matvaruaffär och blomsteraffär. Varmt välkomna på visning!

Norra Ringvägen 24 B, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Norra Ringvägen 24 B

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
170 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 605 kr/mån
3 400 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och kvadratsmarta 2,5:a! Lägenheten har ett ljust vardagsrum med utgång till en fin balkong som har ett soligt läge med sol från lunch till kväll. Köket har gott om arbetsytor och förvaring, intill köket finns ett matrum. I lägenheten finns ett sovrum med en liten klädkammare och ett fint duschrum som renoverades 2018. 2017 lades nya golv i samtliga rum utom i sovrummet. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med gång- och cykelavstånd till flera livsmedelsbutiker och stadens centrum. Du bor även nära skolor och förskolor. Det är enkelt att resa kollektivt då busshållplats finns inom 100 meter samt tåg- och busstation inom 1km. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Granudden 21, null, Härnösands kommun

Granudden 21

Radhus
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 250 000 kr
126 m²
4 rum
186 m² tomt

Varmt välkomna till detta lättsamma och havsnära radhus med en fin trädgårdstomt. Ett attraktivt boende med en trevlig planlösning. Entréplanet inrymmer ett stort vardagsrum i vinkel med utgång till altan, ett ljust kök och ett nyrenoverat duschrum. Övre planet har ett mindre allrum och två sovrum samt kombinerat badrum/tvättstuga. Radhuset har en låg energiförbrukning, en ny luftvärmepump är installerad 2021. Gemensamt garage i länga ingår i samfällighetsavgiften. I området finns även en lekplats och vid havet finns en fin strand samt en grillplats. Här bor ni med närhet till två förskolor samt en grundskola och det finns goda kommunikationer för den som pendlar. Vi ses på visningen!

  • Plus
Johan Nybergs väg 16C, Norrstaden, Härnösands kommun

Johan Nybergs väg 16C

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
595 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/2
7 064 kr/mån
6 761 kr/m²

Välkomna till denna rymliga bostadsrätt med ett lugnt och ostört gavelläge! Lägenhetens vardagsrum har utrymme för både matplats och soffgrupp, en öppen spis, ett burspråk och utgång till en balkong med utsikt över föreningens fina gård och Norra sundet. Här finns tre sovrum i bra storlek och ett rymligt kök. Här bor du med närhet till centrala Härnösand, flertalet skolor, förskolor, Högslättens IP och till Sälstens fina havsbad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6